kasiek84 19.02.06, 15:53 Planujemy z chłopakiem wyjechać na weekend. Macie jakieś miejsce do którego często jeździcie albo bardzo Wam się podobało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: weekend we dwoje 19.02.06, 16:00 W taka pogode polecam hotel z aquaparkiem (np. Gołębiewski) : szalenstwo w wodzie przez caly dzien, zjezdzalnie, sauny, jacuzzi itp. Potem pyszne jedzenie w hotelowej restauracji, a wieczorem - dyskoteka :) Ja wypoczywam tak wspaniale :) Ale wszystko zalezy od tego, jak lubicie spedzac czas - mniej czy bardziej aktywnie, ile macie pieniedzy i jak daleko chcecie jechac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: weekend we dwoje IP: *.lodz.mm.pl 19.02.06, 22:33 a ja Ci polece -tylko na cieplejszy czas- wypad nad jakies jeziorko do domku letniskowego :D nie ma nic fajniejszego niz wybyczenie sie na jakims pomoscie w blasku slonca, wieczor spedzony przy ognisku na brzegu wody :) i pozniejsza kolacja zrobiona we dwojke zakonczona wyjatkowym deserem ;) Goraco Polecam Odpowiedz Link Zgłoś