Dodaj do ulubionych

jak go zdobyć??

23.02.06, 21:54
jak poderwać faceta którego interesują tylko panienki na jeden raz..."chce sie
wyszaleć" ..nie chce być jedną z nich ... a zależy mi na nim...
Obserwuj wątek
    • cienmotyla bez sensu 23.02.06, 22:04
      nie sadzisz ze nawet jakbyś sie starała to i tak było by to bez jakiegokolwiek
      znaczenia skoro on szuka tylko "na raz"?? i tak bys sie taka stała..
      mówie ci odpuść sobie zanim jeszcze dobrze nie wpadłaś....
      • cala_w_kwiatkach Re: bez sensu 23.02.06, 22:10
        rozkochac go w sobie:) sam bedzie wtedy za Toba latał;p
      • anusia18181 Re: bez sensu 23.02.06, 22:10
        ale może by sie udało go jakoś zdobyć...może jak by poznał jakąs w miare
        inteligentną dziewczynę a nie jakąś pierwsza lepsza panienke do sexu...to by
        potrafił sie zakochać czy coś....no nie wiem..a z wpadaniem to troche za późno
        bo cały cza so nim myśle
        • agatka_to_ja Re: bez sensu 24.02.06, 07:48
          hehe... kolejna naiwna sądząca, że "jej miłość odmieni go"..

kochana! zamiana żaby w księcia zdarza sie TYLKO W BAJKACH!

szukaj wrazliwego faceta, a nie takiego typu "ruchacz pospolity"
          • elamodela Re: bez sensu 24.02.06, 08:32
            no racja
            I przypadkiem nie bzykaj się z
            nim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • natalii24 Re: bez sensu 24.02.06, 09:44
              moja znajoma przeżyła kiedyś coś podobnego, trwało to ok. roku i głównie
              opierało się na jej złudzeniach, że on się zmieni, niestety nic takiego nie
              nastąpiło, wiec dała sobie spokój, na koniec zaś usłyszała, ze w końcu on jej
              nic nie obiecywał...

Tak więc jeżeli facet mówi, ze chce sie wyszaleć, to tak dokładnie jest!
    • Gość: karinka Re: jak go zdobyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:44
      a moim zdaniem warto próbować skoro i tak już cały czas o nim myślisz. ja też
      tak miałam. i wiesz co?? teraz jesteśmy parą- szczęśliwą, zakochaną parą:)))))
      jak facet sie zakocha to nie ma to tamto:) liczysz się wtedy tylko ty...
      zastanów się co on lubi i jak możesz go zdobyć ale pamiętaj: nie idź z nim do
      łóżka!!! bo przez to tylko go stracisz. pokręć się wokół niego ale bez przesady
      i daj sobie na luz na jakiś czas... faceci to zdobywcy, on musi myśleć że to on
      Ciebie zdobył a nie odwrotnie:)))
      powodzenia i 3mam kciuki
    • misiu_koala87 Re: jak go zdobyć?? 24.02.06, 11:03
      i co?Ty chcialabys takiego?moze jeszcze wierzysz jak niektore biedne oglupiale
      od milosci kobiety ze "Ty go zmienisz"...:>jakbys Ty "chciala sie wyszalec"
      nazywanoby Cie puszczalska...wydaje mi sie ze to powinno zaczac dzialac w dwie
      strony,w ogole smieszna jest ta podwojna moralnosc w naszym spoleczenstwie co
      innego wolno chlopakowi a co innego dziewczynie...a co to meska dziwka lepsza od
      damskiej(to odnosnie tego kolesia) moglabys mu w ogole-wiedzac o jego
      przeszlosci-zaufac?uciekaj kobieto poki mozesz...nic dobrego z tego nie
      bedzie:/pozdrawiam
    • kobietka_20 Re: jak go zdobyć?? 24.02.06, 11:32
      A nieprzeszkadza Ci fakt, że byłabyś kolejną z którą chce się kochać, choć
      trudno tu mówić o "kochaniu się" ja bym czuła obrzydzenie.
    • zbuntowany_aniol2 Re: jak go zdobyć?? 24.02.06, 17:58
      jak masz ochote to idz znim do lozka a jak cie zostawi......to odgryz mu
      jezyk....
      • Gość: wrocławianin Re: jak go zdobyć?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 18:23
        Ja sądzę, że odgryźć warto byłoby mu inną część ciała. Zostawić ewentualnie niewielką część do siusiania :)
        • Gość: 111 Re: jak go zdobyć?? IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 24.02.06, 20:55
          dobre;d j tez bym mu odgryzla jesli bym sie nie brzydzila wczesniej ;-D
      • zbuntowany_aniol2 Re: jak go zdobyć?? 25.02.06, 16:32
        mam pomysl jak go mozesz zdobyc....
      • zbuntowany_aniol2 Re: jak go zdobyć?? 25.02.06, 16:32
        daj mu kwiatka..moze sie wzruszy.......
    • Gość: mmm Re: jak go zdobyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:00
      nie wiem za bardzo jak mozna się zakochać w facecie,o którym wie się,że jest
      taki...ale skoro juz za późno...czekaj....albo się odkochasz albo on dojrzeje do
      czegoś powaznego...powodzenia!!
    • Gość: aga Re: jak go zdobyć?? IP: *.xcore.pl 24.02.06, 21:42
      Aniu mialam to samo...i szczerze powiem Ci-zapomnij o nim.ten typ faceta nie
      zmieni sie on juz tak ma.ja w to wpadlam i meczylam sie ponad dwa lata,nigdy
      nie poszlam z nim do lozka mimo,ze chcial.dzieki temu moge sobie dzis spojrzec
      w oczy.ten typ wierzy w milosc,ale..."od pierwszego wejrzenia"...a miedzy wami
      to sie nie zdarzylo.zapomnij a dzieki temu poznasz kogos bardziej
      wartosciowego.trzymaj sie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka