mexicana22 10.03.06, 12:38 Polakom gratulujemy Rydzyka Rydzykowi gratulujemy Maybacha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla Re: Rydzyk opinie 10.03.06, 19:52 Ehh o Rydzyku wszystko zostało juz powiedziane... To jest bardzo madry biznessmen... wie gdzie zainwestować.... czegos moze sie nauczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfan Re: Rydzyk opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:55 Mexicana ale co jest twoim celem ? Jekie jest clou widocznej powyżej sześciowyrazowej elokwencji ? Czy jest nim upowszechnienie maglowych obyczajów plotki o rzekomym Maybachu ? Maybacha nie ma, Gazeta Wyborcza zatroskana o zabezpieczenie komunikacyjne Rydzyka zdołała ustalić, że porusza się on za pomoca zielonego Volkswagena Golfa. Uzupełnij, rozwiń, napisz po prostu o co ci chodzi, bo mam wrażenie jak po obejrzeniu trailera, że chodzi o dokument o cukrzykach z wystepami diabetologów a tymczasem film jest o zbierającej miodek pszczólce Maji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: Rydzyk opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:59 odnosze wrazenie ze jestes zagorzalym fanem Rydzyka ;p chce po prostu sie dowiedziec co ludzie mysla nie podoba ci sie to nie pisz tutaj proste!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfan Re: Rydzyk opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:14 Nie jestem ani zagorzałym ani fanem. Moje zdanie na jego temat jest takie, że to bardzo uzdolniony w dziedzinie menedżerskiej człowiek, który umie sobie wyznaczać cele, konsekwentnie pracuje na ich rzecz i finalnie osiąga to co sobie założył - czyli sukces czym wzbudza zawiść nieudaczników, których los nie obdarzył podobnym talentem więc usiłują go za wszelką ceną sciągnąć w dół. Klasyczny amerykański self-made man w rzeczywistości polskiego piekiełka. Co do jego walorów intelektualnych pozwolę sobie mieć nieco bardziej sceptyczne zdanie, no ale czlowiek sukcesu nie musi być Sokratesem czy Einsteinem. Właściwie nawet nie powinien być, bo jak powiedział Bismark "wystarczy stu profesorów aby zgubić kraj". Jego poglądy mi nie odpowiadają ale mieszczą się w ramach wyznaczonych regułami demokracji, nie jestem zwiazany z jego religią, interesuje mnie tylko jako fenomen na tle polskiego narzekactwa i nieudacznictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodwald Re: Rydzyk opinie IP: 213.77.29.* 10.03.06, 13:51 A Afałkenowi skuteczności: www.dwochtakich.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska sukienka Re: Rydzyk opinie IP: *.it-net.pl 10.03.06, 19:39 no i chyba sex ze zwierzętami kochasz co? to już widać z kim mamy do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Rydzyk opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:33 dzieki wszystkim za odpowiedz ale sie osmialam !!!no fakt Rydzyk ma talent szef szefow do robienia pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Teoria spisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:07 Jak wykończyć "bezkonkurencyjne" Radio Maryja 1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: "Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0". 2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej "ulubionej" stacji. 3. Za nami staje nasz kolega i tez wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą. 4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz. 5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko. 6. Wysyłamy w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN). 7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio. 8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni. 9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący. Roześlijcie na gg lub dowolnym komunikatorze to dalej a wykończymy Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: Teoria spisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:11 hehhehe dobre!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mpingo Re: Teoria spisku 11.03.06, 00:14 I co, jak już to zrobisz będziesz z siebie zadowolony ? Powiedz mi co zrobiłeś w swoim jakże radosnym życiu pozytywnego ? Pomogłeś komuś, poratowałeś kogoś w biedzie, w potrzebie ? Rozejrzałeś się wokoło ? Wszystko jest cacy ? Wybierz się może do PAH, Caritasu, PCK, Owsiaka, gdziekolwiek, zaproponuj, swój umysł ręce i czas. Stać cię na jakąś pozytywną akcję czy tylko złość polskie piekło i bezrefleksyjny rechot ? W tym kraju długo jeszcze będzie syf jesli ludzie nie przestaną myśleć w taki sposób :( Odpowiedz Link Zgłoś