doreen2 21.03.06, 15:57 mam takie pytanie: czy ona się wam podoba? ciekawa jestem opinii zwłaszcza facetów, bo wiem, że opinie na jej temat są podzielone. Nie bardzo wiem, za co się Joasia może facetom podobać, a za co nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karinka100 Re: Asia Jabłczyńska 21.03.06, 16:24 ja uważam że nieźle gra chociaż można by nad nią jeszcze troche popracować Odpowiedz Link Zgłoś
lukka74 Re: Asia Jabłczyńska 21.03.06, 16:30 jeszcze nieco zbyt dziewczeca z wygladu, ale generalnie wrazenie bardzo pozytywne... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 21.03.06, 16:33 ja juz nie raz mowiłam ze jest beznadziejna... jest pusta, brzydka i taka jakas bezbarwna.. nie ma swojego zdania, podporzadowuje sie innym... udaje grzeczna dziewczynke... w ogole ona jest brzydka, ma dziwne policzki i jaksie smieje to dziwne miny robi... wcale mi sie nie podoba... nie umie grać... jest NUDNA.... i ten optymizm zasrany, wszytsko jest piekne itp.. taka zwyczajna konformistka... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Asia Jabłczyńska 25.03.06, 22:51 co sie czepiacie motyla wyrazila tylko swoje zdanie.Nie kazdemu musi sie podobac a niektorzy pieknie o niej pisza a tez jej nie znaja.ps:ja nie mam kompleksow i nie bede oceniac asi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Asia Jabłczyńska IP: *.icpnet.pl 27.03.06, 20:12 hehehe chyba oceniazsz Asie po postaci jaką gra...zenujące...jak mzona kogos oceniac ,jakie ma cechy po postaciach ktore gra..to dziecinada.. Joasia Jabłczyńska jest bardzo przyjemną aktorką i dobrze ze nie strzela estrogenami na prawo i lewo...większosc ludzi szuka sexu w aktorkach..ja szukam talentu,prawdziwosci w przekazie i tego czegos...Asia jak popracuje i zacznie grac w filmach nei tylko serialu pokaze jeszcze na co ją stac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Asia Jabłczyńska IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 29.03.06, 20:40 RACJA w 100% sie zgadzam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maletta Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:19 mi osobiscie wcale sie nie podoba, dziwna ma urode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamm Re: Asia Jabłczyńska IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22.03.06, 00:00 Jak dla mnie to niezla laska no i ma ladna figure. A Ty "cienmotyla" skad wiesz,ze ona jest pustą konformistką?Znasz ją czy jak?Przestan dziewczyno leczyc swoje kompleksy obsmarowujac kogos w internecie,bo to totalna zenada i brak klasy!! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawki_w_smietanie Re: Asia Jabłczyńska 27.03.06, 09:38 bardzo fajnie zagrala w Nigdy w zyciu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Asia Jabłczyńska IP: *.run.pl / *.run.pl 22.03.06, 02:21 Ma dziwna twarz. Nie to, ze brzydka, ale po prostu dziwna. Jakos nie moge sie zdecydowac, czy jest ladna, czy nie, bo raz mi sie bardzo podoba, innym razem wcale. Ale figurke ma sliczna i przecudne nogi. No, oczywiscie nie znam jej osobiscie, ale wydaje mi sie byc bardzo mila, bezpretensonalna osobka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:20 Zgrabniara z niej niezła:),choć jesli chodzi o usposobienie wole zdecydowanie inne typy:)Wydaje mi się,ze w Tancu z Gwiazdami zajdzie dalekoooo... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka101 Re: Asia Jabłczyńska 22.03.06, 11:22 Zdecydowanie zmieniła image, zaczyna budzić się w niej kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Asia Jabłczyńska IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:02 DO CIENMOTYLA: naprawde zal mi Ciebie, tego ze masz takie kompleksy. Nie znasz dziewczyny a tak o niej mowisz...no coments...beznajdzieja Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 25.03.06, 23:42 ja nie mam takich kompleksów zebyaz wyrzywac sie na innych.. ja tylkon napisałam co mysle... a jak ci przeszkadza to wiesz gdzie jest wyjscie z forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Asia Jabłczyńska IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.03.06, 14:30 Ale na jakiej podstawie wyrobilas sobie o niej taka opinie?Dlatego,ze podoba sie Twojemy chlopakowi,to nie znaczy,ze musisz ja obrazac.Ja tu tez dostrzegam jakies ukryte w Tobie kompleksy...sorry,ale to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 27.03.06, 20:22 jacy wy powazni jestescie i na zartach sie nie znacie.. biada wam:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Asia Jabłczyńska IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.03.06, 21:40 Nie no spoko...nam biada...rzeczywiscie to byl taki smieszny zarcik...hahaha...usmialam sie...ciekawe tylko czy tez bys sie tak smiala gdyby ktos tak o Tobie powiedzial jak Ty o niej...watpie,ze uznalabys to za zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 27.03.06, 23:30 ja potrafie sie smiac z siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:33 a co ona gra?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:37 eee tam jakaś nie znana aktoreczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Asia Jabłczyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:21 post w sam raz dla mnie, bo wczoraj na reklamie "Gali" zobaczyłam ją po raz kolejny. Niestety mimo makijażu, ubrania i światła tragedia z wygladu jeżeli chodzi o mój gust.Figura ot taka o. A jeżeli o aktorstwo nie mnie to oceniać ale troche sztucznie jej to wychodzi przynajmniej w "Na wspólnej". Sceny miłosne z jej udziałem są żałosne. Ale to tylko moje skromne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 28.03.06, 19:07 w koncu ktos normalny:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:39 A kto to w ogóle jest??? Bo pierwszy raz słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:43 images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=joanna+jab%C5%82czy%C5%84ska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: Asia Jabłczyńska IP: *.telpol.net.pl 29.03.06, 20:51 Cien motyla... oj dziecko dziecko... krytykujesz, potem sie wykrecasz... mówisz ze umiesz sie smiac z siebie, potem sie bronisz... żenująca nie konsekwencja...A dalej? Cóż... nie ocenia sie człowieka bez bliskiego poznania jego, tymabrdziej po roli granej bo to już by bylo chore... Jak dla mnie Jabłczyńska wizualnie jest fajna, oryginalna, wrażenie sprawia pozytywne, jestem za nią, wydajemi sie ze nie jest wiecznym szczesciem jak panna Cichopek, tak samo nie sprzedaje milosci i nie jestes wiecznie usmiechnietym człowiwkiem... Jak dla mnie Jabłczynska to pozytywna osoba, A ty sie cieniu juz nie udzielaj P.s. To nie my mamy zmienic forum tylko ty, bo niestety tobei sie niepodobaja zdania wszytskich,a wszytakim zdania twoje... Więc zrób nam preent i nie odzywaj sie jak masz tak bez sensu pieprzyć... Przepraszam forumowiczów, że się uniosłam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszalona Re: Asia Jabłczyńska 05.04.06, 03:34 niedorobiona i tyle nie chce mi sie o niej gadac jest beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrewspot Re: Asia Jabłczyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:11 Mnie się nie podoba.Ma taką twarz bez wyrazu,bezpłciową.I chyba powinna zmienić fryzjera.Gra bardzo przeciętnie i drażni mnie jej głos.Jak z jakiejś kreskowki.Ale może sie nie znam, wkońcu jetsem tylko facetem, który woli chlopców. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczkall Re: Asia Jabłczyńska 05.04.06, 10:26 Ma dziwną urodę. Nie wygląda na swój wiek. Ma jeszcze dziecinną twarz i głos. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: Asia Jabłczyńska 06.04.06, 13:18 Mój chlopak uważa, że jest ładna. Moim zdaniem nie. Na ulicy znalazlabym bez większego wysiłku ładniejsze dziewczyny od niej. Ma za daleko oczy, tą samą fryzure od 10 lat i wygląd piętnastolatki. Nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sibiriaton Re: Asia Jabłczyńska 06.04.06, 13:57 Joanne Jablczynska moge okreslic tylko jednym slowem ŻENADA!!! Straszy mnie od dziecka w Teleranku, czy jakimś Sześć, Osiem, Dwanaście, jakby tego bylo malo to daja jej jeszcze staly angaż w różnych programach na TVN. Nie wiem, jest w niej coś co mnie odrzuca, ma dziwną twarz, chyba za szeroki rozstaw oczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Asia Jabłczyńska IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.04.06, 15:24 Jak dla mnie bardzo ładna,zgrabna i te jej błekitne oczy.....:) Odpowiedz Link Zgłoś