Dodaj do ulubionych

Asia Jabłczyńska

21.03.06, 15:57
mam takie pytanie: czy ona się wam podoba? ciekawa jestem opinii zwłaszcza
facetów, bo wiem, że opinie na jej temat są podzielone. Nie bardzo wiem, za co
się Joasia może facetom podobać, a za co nie...
Obserwuj wątek
    • karinka100 Re: Asia Jabłczyńska 21.03.06, 16:24
      ja uważam że nieźle gra chociaż można by nad nią jeszcze troche popracować
    • lukka74 Re: Asia Jabłczyńska 21.03.06, 16:30
      jeszcze nieco zbyt dziewczeca z wygladu, ale generalnie wrazenie bardzo pozytywne...
      • cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 21.03.06, 16:33
        ja juz nie raz mowiłam ze jest beznadziejna...
        jest pusta, brzydka i taka jakas bezbarwna..
        nie ma swojego zdania, podporzadowuje sie innym...
        udaje grzeczna dziewczynke...
        w ogole ona jest brzydka, ma dziwne policzki i jaksie smieje to dziwne miny
        robi...
        wcale mi sie nie podoba...
        nie umie grać...
        jest NUDNA....
        i ten optymizm zasrany, wszytsko jest piekne itp..
        taka zwyczajna konformistka...
        • zbuntowany_aniol2 Re: Asia Jabłczyńska 25.03.06, 22:51
          co sie czepiacie motyla wyrazila tylko swoje zdanie.Nie kazdemu musi sie
          podobac a niektorzy pieknie o niej pisza a tez jej nie znaja.ps:ja nie mam
          kompleksow i nie bede oceniac asi
        • Gość: anula Re: Asia Jabłczyńska IP: *.icpnet.pl 27.03.06, 20:12
          hehehe chyba oceniazsz Asie po postaci jaką gra...zenujące...jak mzona kogos
          oceniac ,jakie ma cechy po postaciach ktore gra..to dziecinada.. Joasia
          Jabłczyńska jest bardzo przyjemną aktorką i dobrze ze nie strzela estrogenami na
          prawo i lewo...większosc ludzi szuka sexu w aktorkach..ja szukam
          talentu,prawdziwosci w przekazie i tego czegos...Asia jak popracuje i zacznie
          grac w filmach nei tylko serialu pokaze jeszcze na co ją stac!
        • Gość: kasia Re: Asia Jabłczyńska IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 29.03.06, 20:40
          RACJA w 100% sie zgadzam!!!!
    • Gość: maletta Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:19
      mi osobiscie wcale sie nie podoba, dziwna ma urode
    • Gość: adamm Re: Asia Jabłczyńska IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22.03.06, 00:00
      Jak dla mnie to niezla laska no i ma ladna figure.
      A Ty "cienmotyla" skad wiesz,ze ona jest pustą konformistką?Znasz ją czy jak?Przestan dziewczyno leczyc swoje kompleksy obsmarowujac kogos w internecie,bo to totalna zenada i brak klasy!!
      • truskawki_w_smietanie Re: Asia Jabłczyńska 27.03.06, 09:38
        bardzo fajnie zagrala w Nigdy w zyciu.:)
    • Gość: mala Re: Asia Jabłczyńska IP: *.run.pl / *.run.pl 22.03.06, 02:21
      Ma dziwna twarz. Nie to, ze brzydka, ale po prostu dziwna. Jakos nie moge sie
      zdecydowac, czy jest ladna, czy nie, bo raz mi sie bardzo podoba, innym razem
      wcale. Ale figurke ma sliczna i przecudne nogi. No, oczywiscie nie znam jej
      osobiscie, ale wydaje mi sie byc bardzo mila, bezpretensonalna osobka.
      • Gość: misio Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:20
        Zgrabniara z niej niezła:),choć jesli chodzi o usposobienie wole zdecydowanie
        inne typy:)Wydaje mi się,ze w Tancu z Gwiazdami zajdzie dalekoooo...
        • stokrotka101 Re: Asia Jabłczyńska 22.03.06, 11:22
          Zdecydowanie zmieniła image, zaczyna budzić się w niej kobieta.
    • Gość: anka Re: Asia Jabłczyńska IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:02
      DO CIENMOTYLA: naprawde zal mi Ciebie, tego ze masz takie kompleksy. Nie znasz
      dziewczyny a tak o niej mowisz...no coments...beznajdzieja
      • cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 25.03.06, 23:42
        ja nie mam takich kompleksów zebyaz wyrzywac sie na innych..
        ja tylkon napisałam co mysle...
        a jak ci przeszkadza to wiesz gdzie jest wyjscie z forum..
        • Gość: olka Re: Asia Jabłczyńska IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.03.06, 14:30
          Ale na jakiej podstawie wyrobilas sobie o niej taka opinie?Dlatego,ze podoba sie Twojemy chlopakowi,to nie znaczy,ze musisz ja obrazac.Ja tu tez dostrzegam jakies ukryte w Tobie kompleksy...sorry,ale to prawda.
          • cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 27.03.06, 20:22
            jacy wy powazni jestescie i na zartach sie nie znacie..
            biada wam:PP
            • Gość: olka Re: Asia Jabłczyńska IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.03.06, 21:40
              Nie no spoko...nam biada...rzeczywiscie to byl taki smieszny zarcik...hahaha...usmialam sie...ciekawe tylko czy tez bys sie tak smiala gdyby ktos tak o Tobie powiedzial jak Ty o niej...watpie,ze uznalabys to za zabawne.
              • cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 27.03.06, 23:30
                ja potrafie sie smiac z siebie:)
    • Gość: ?? Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:33
      a co ona gra??
      • cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 27.03.06, 23:36
        gra na nerwach:)
        • Gość: asiek Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:37
          eee tam jakaś nie znana aktoreczka
          • Gość: Asia Re: Asia Jabłczyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:21
            post w sam raz dla mnie, bo wczoraj na reklamie "Gali" zobaczyłam ją po raz
            kolejny. Niestety mimo makijażu, ubrania i światła tragedia z wygladu jeżeli
            chodzi o mój gust.Figura ot taka o. A jeżeli o aktorstwo nie mnie to oceniać
            ale troche sztucznie jej to wychodzi przynajmniej w "Na wspólnej". Sceny
            miłosne z jej udziałem są żałosne. Ale to tylko moje skromne zdanie.
            • cienmotyla Re: Asia Jabłczyńska 28.03.06, 19:07
              w koncu ktos normalny:)
              pozdrawiam:)
    • bitch.with.a.brain Re: Asia Jabłczyńska 28.03.06, 20:17
      sliczna jest
    • Gość: lukas Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:39
      A kto to w ogóle jest???
      Bo pierwszy raz słyszę
      • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Asia Jabłczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:43
        images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=joanna+jab%C5%82czy%C5%84ska
        • Gość: smak.moich.ust Re: Asia Jabłczyńska IP: *.telpol.net.pl 29.03.06, 20:51
          Cien motyla... oj dziecko dziecko... krytykujesz, potem sie wykrecasz... mówisz
          ze umiesz sie smiac z siebie, potem sie bronisz... żenująca nie
          konsekwencja...A dalej? Cóż... nie ocenia sie człowieka bez bliskiego poznania
          jego, tymabrdziej po roli granej bo to już by bylo chore...
          Jak dla mnie Jabłczyńska wizualnie jest fajna, oryginalna, wrażenie sprawia
          pozytywne, jestem za nią, wydajemi sie ze nie jest wiecznym szczesciem jak
          panna Cichopek, tak samo nie sprzedaje milosci i nie jestes wiecznie
          usmiechnietym człowiwkiem...
          Jak dla mnie Jabłczynska to pozytywna osoba,

A ty sie cieniu juz nie udzielaj
          P.s. To nie my mamy zmienic forum tylko ty, bo niestety tobei sie niepodobaja
          zdania wszytskich,a wszytakim zdania twoje... Więc zrób nam preent i nie
          odzywaj sie jak masz tak bez sensu pieprzyć...
          Przepraszam forumowiczów, że się uniosłam i pozdrawiam.
        • jaszalona Re: Asia Jabłczyńska 05.04.06, 03:34
          niedorobiona i tyle nie chce mi sie o niej gadac jest beznadziejna
    • Gość: andrewspot Re: Asia Jabłczyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:11
      Mnie się nie podoba.Ma taką twarz bez wyrazu,bezpłciową.I chyba powinna zmienić
      fryzjera.Gra bardzo przeciętnie i drażni mnie jej głos.Jak z jakiejś
      kreskowki.Ale może sie nie znam, wkońcu jetsem tylko facetem, który woli
      chlopców.
      • majeczkall Re: Asia Jabłczyńska 05.04.06, 10:26
        Ma dziwną urodę. Nie wygląda na swój wiek. Ma jeszcze dziecinną twarz i głos.
    • aaaaa56 Re: Asia Jabłczyńska 06.04.06, 13:18
      Mój chlopak uważa, że jest ładna. Moim zdaniem nie. Na ulicy znalazlabym bez
      większego wysiłku ładniejsze dziewczyny od niej. Ma za daleko oczy, tą samą
      fryzure od 10 lat i wygląd piętnastolatki. Nic specjalnego.
    • sibiriaton Re: Asia Jabłczyńska 06.04.06, 13:57
      Joanne Jablczynska moge okreslic tylko jednym slowem ŻENADA!!! Straszy mnie od
      dziecka w Teleranku, czy jakimś Sześć, Osiem, Dwanaście, jakby tego bylo malo to
      daja jej jeszcze staly angaż w różnych programach na TVN. Nie wiem, jest w niej
      coś co mnie odrzuca, ma dziwną twarz, chyba za szeroki rozstaw oczu!!!
      • Gość: piotrek Re: Asia Jabłczyńska IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.04.06, 15:24
        Jak dla mnie bardzo ładna,zgrabna i te jej błekitne oczy.....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka