Dodaj do ulubionych

Wszędzie SEX !!

21.03.06, 22:17
Czy wy też dostrzegaćie że wszędzie dookoła jest SEX....juz mam dosyc tej
cholernej presji, i niechodzi mi tu tylko o sex z partnerką/ partnerem.
Chodzi o to że idem ulicą widze reklame większość bilbordu to jakaś sexowna
kobieta która zwraca naszą uwage....dalej odpalam TV lukam chwile na next
reklamy...sex sex sex wszędzie widze sex w pale sie niemieści...już niewspomne
o programach typu viva i teledyskach głównie czarnej muzy....tam praktycznie
co drugi kawałek pokazuje sex lalki i ich kocie ruchy....
Strasznie od jakiegoś czasu działa mi to na nerwy....a puźniej takie młode
ludzie w wieku 14 lat za sex sie biorą :[
NIewiem co o tym sądzicie ??
Obserwuj wątek
    • Gość: cienmotyla Re: Wszędzie SEX !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:25
      no i co zamierzasz z tym zrobic?
      ja nie widze wyjscia..
      sie cieszze na razie te modelki na plakatach sa "brane"
      juz niedługo pewnie nie beda...
      • bastian20 Re: Wszędzie SEX !! 21.03.06, 22:28
        ale niewydaje ci sie to troche przegięcie ??
        Sex powinien być raczej czymś intymnym a nie na pokaz itd...
        • Gość: cienmotyla Re: Wszędzie SEX !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:37
          wydaje mi sie ze przegięcie ale to my sami do tego doprowadzilismy i to jest
          nasza EWOLUCJA a definicja ewolucji brzmi: NIEODWRACALNA
          • slinotok4 Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:00
            Ja już nie nadążam.
            Czy to jest impotencja?
        • Gość: evito prostytucja zawladnela swiatem bo daje pieniadze IP: *.3.15.vie.surfer.at 22.03.06, 20:25
          • Gość: Radek Re: prostytucja zawladnela swiatem bo daje pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:13
            Co za kretynizm. Prostytucja jest tak stara, jak stary jest świat. A ubolewanie,
            że idzie na gorsze, też jest stare jak świat. Takie myślenie donikąd nie
            prowadzi. Dzisiaj żyje się lepiej niż w przeszłości, a w przyszłości jak znam
            życie, będzie się żyło jeszcze lepiej i wygodniej. Po co ten pesymizm?
      • beatrix01 Re: Wszędzie SEX !! 21.03.06, 22:36
        to fakt,komercjalizacja seksu jest drazliwa....wtedy chyba traci swoja
        prawdziwa, intymna funkcje..w koncu seks jest....super ;
        • Gość: cienmotyla Re: Wszędzie SEX !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:44
          on jest po prostu modny i nie przestanie taki byc bo wciaz go uprawiamy i wciaz
          jest w naszym zyciu...wciaz mamy pytania co do niego, wciaz jakies watpliwosci..
          wciaz jest zakazanym owocem który sie coaraz bardziej "obiera"
          • Gość: obserwator Re: Wszędzie SEX !! IP: *.chello.pl 22.03.06, 22:03
            jasne ,seks jest modny,nie martwcie się moda szybko przechodzi i przestaniemy
            go uprawiać,kto wymyslił ten idiotyczny seks,nie lepiej to do mszy
            posłużyć,zamiast sie gzić..........................
            • agatka_to_ja Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:08
              Gość portalu: obserwator napisał(a):

> jasne ,seks jest modny,nie martwcie się moda szybko przechodzi i przestaniemy
              > go uprawiać,kto wymyslił ten idiotyczny seks,nie lepiej to do mszy
              > posłużyć,zamiast sie gzić..........................

obserwator, nie przejmuj sie... kiedys moze przestaniesz byc prawiczkiem..
              wtedy moze zmienisz zdanie na temat seksu.. a na razie chlopczyku nie pisz o
              czym, o czym nie masz pojecia.
              • Gość: obserwator Re: Wszędzie SEX !! IP: *.chello.pl 22.03.06, 22:11
                słodka agatko,trzy małżeństawa ,sporo dziatek i duuuuuuuuuuuuuże
                doświadczenie,wiem słoneczko o czym piszę,myśle sobie,że Ty moja miła nie wiele
                jeszcze wiesz.............biedactwo
                • agatka_to_ja Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:13
                  trzy malzenstwa? i seks ci sie nie podoba? uuuuuu.... no to na kiepskie kobiety
                  trafiles...
                  • Gość: obserwator Re: Wszędzie SEX !! IP: *.chello.pl 22.03.06, 22:23
                    Ty cynizmu i aluzji nie panimajesz słoneczko...............
                    • agatka_to_ja Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:41
                      bo ten cynizm i aluzje słabiutkie, oj, słabiutkie..
                      • alter50 Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:43
                        czy ja wiem,mądrej głowie dośc posłowie
                        • agatka_to_ja Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:51
                          "mądrej głowie dość PÓŁ SŁOWIE" = tak brzmi ta mysl.
                          • agatka_to_ja Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:56
                            ups.. literówka "PO SŁOWIE" :)
        • Gość: tomcio Re: Wszędzie SEX !! IP: *.pl / 213.241.64.* 22.03.06, 20:37
          nie każdy lubi to robić przy zgaszonym świetle
      • tomaszgold Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:19
        to co nam pomaga zapomniec na chwile o wszystkich zmartwieniach jesli nie
        chcemy szukac uzywek to sex sprawia ta blogosc chwilowa wiec media wykorzystuja
        to w reklamie a mlode pokolenie z braku dobrych przykladow wybiera te
        najprostrze i przyjemne a co do wieku to juz wychowanie rodzicow jednym slowem
        takie zycie
    • Gość: violatress Re: Wszędzie SEX !! IP: *.tvk.torun.pl 21.03.06, 23:27
      1. zawsze tak bylo, tylko w bardziej zawoalowanej formie. panny na wydaniu z
      wypiekami na twarzy czytaly "mnicha", panowie ogladali rozbierane obrazki...
      fakt, ze nigdy nie atakowano nas sexem na taka skale, ale w koncu to sie nazywa
      rewolucja obyczajowa.

2. teledyski to osobna sprawa - poniewaz "czarna muza" sama w sobie nie ma za
      duzo do zaoferowania, wiec pokazuja w teledyskach gole dupy. poza tym gangsta
      panowie musza pokazac, jacy sa fajni i spelniaja marzenia podblokowego kmiotka o
      otaczaniu sie pieknymi kobietami i "blingach" (LOL), zeby sprzedac wiecej plyt.
      na takiej zasadzie dzialaja teledyski, nie tylko zreszta "czarne", bo kazdy
      rodzaj muzyki ma swoje "symbole", jedne sa dosadniejsze, drugie mniej, ale sa i
      maja odzialowywac na wyobraznie. wszystko to marketing.

3. Boze, czlowieku, skad Ty sie urwales z taka ortografia? tylko prosze, nie
      tlumacz sie dysleksja i dysortografia (bo to teraz modne), tylko przepuszczaj
      posty przez Worda, bo tego sie czytac niemal nie da.
      • Gość: bastian Re: Wszędzie SEX !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 00:03
        Hmm niewiem poprostu niezwracam na to uwagi, moim zdaniem niema nic głupszego
        niż ortografia bo co za różnica czy napisze u czy ó czy ż - rz....totalna bzdura
        ani to niezmienia wymowy ani nieurozmaica słownictwa....
        Niemam dysleksji czy innego badziewia, poprostu nigdy sie ortografi nieuczyłem i
        nienaucze.
        • mati29 Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 08:09
          a wiec sex jest intymny ??!!
          sporoczasu zajelo ci to odkrycie bastianku
          jak sie jeszcze postarasz to moze odkryjesz ze inne sprawy pomiedzy dwiema
          kochajacymi sie osobami tez sa intymne i nie powinny byc roztrzasane na forum,
          niczym dyskusja nad tym ktory samochod jest lepszy :)

ale moze 20 lat to jeszcze rownie maly wiek co 14 ? :)
        • agatka_to_ja Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 11:05
          ortografia totalną bzdura????? hehe... oto odpowiedz typowego lenia i IGNORANTA!
          jezeli uwazasz, ze ortografia to bzdura - to skoncz z pisaniem! bo tego sie
          czytac nie da!
        • Gość: obserwator Re: Wszędzie SEX !! IP: *.chello.pl 22.03.06, 22:04
          jasne ,nie ma żadanej róznicy,głupi czy gupi,przecież to widać
    • Gość: bastian Re: Wszędzie SEX !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:01
      ....wiecie co szkoda sie wypowiadać na tym forum, widze że nic do was
      niedociera, a każdy uważa siebie za najmądrzejszego i najlepszego, kto wyskoczy
      z problemem to odrazu go jedziecie.
      Nic niechce się wam zmieniac bo martwicie się tylko i wyłącznie o własną dupke,
      a może kiedyś zrozumiecie, że lepiej dla jednostki będzie wtedy kiedy zadba się
      o dobro ogółu.
      No ale co tam dla was miernikiem dorosłości jest ortografia, stylistyka i inne
      badziewia...
      • Gość: wojtek Re: Wszędzie SEX !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:43
        Seksu jest tyle, ponieważ to działa na zdecydowaną większość populacji — nawet jeśli nie w sensie podniecenia, to przynajmniej pozytywnych skojarzeń. A marketing zazwyczaj ma na celowniku większość, nie mniejszość, tak więc nie do autorów reklam czy spotów zgłaszaj pretensje ;)

> No ale co tam dla was miernikiem dorosłości jest ortografia, stylistyka i inne
        > badziewia...

Brak przecinków (lub nadmiar) i czasem zdanie można rozumiec na dwa, trzy sposoby. Albo przez rozwaloną stylistykę trzeba czytać zdanie kilka razy. Albo przynajmniej dwa razy wolniej. A czasem nie sposób dojść, co poeta miał na myśli.

To jest byle co?
      • slinotok4 Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:09
        Nie przejmuj się.
        Ludzie są zagubieni w tym bezsensownym świecie.
        Szukając własnej tożsamości próbują sie podeprzeć tym co im wpojono czego ich
        nauczono.
        To całkiem zrozumiałe szukanie jakichś resztek sensu.
        Nie miej im tego za złe.Bronią się w ten sposób przed całkowitym zagubieniem.
    • agatka_to_ja Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 11:08
      ooo.... jaki wrazliwe... to zamnij ocvzy, zatkaj uszy i nakjlepiej udaj sie na
      jakas pustynie - tam bedziesz mial spokój...

a świat jest, jaki jest - albo sie do niego przystosuj, albo - na pustynie :)

mozesz jeszcze isc do ojca dyrektora - da ci puszke farby do zamalowywania
      genitaliow na bilbordach.
      • stokrotka101 Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 11:20
        Ha ha ha ha a to dobre. Ale fakt jest taki, że nastolatki nie umieją korzystac
        z seksu.
        • agatka_to_ja Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 11:26
          Oj, nastolatki świetnie potrafia korzystac z seksu... tylko nie potrafią
          pogodzić sie z jego konsekwencjami np. ciążą.
    • libertine21 do ksiazek 22.03.06, 12:15
      idz chlopczyku do ksiazek a nie za billbordami sie ogladasz
      • stokrotka101 Re: do ksiazek 22.03.06, 12:34
        Wiesz libertine, może chłopak przesadza, ale faktycznie wszystko przesycone
        jest seksem.
        • libertine21 Re: do ksiazek 22.03.06, 12:38
          nik mu nie kaze sie na to patrzec coz takie czasy"sex,love.money"
          • stokrotka101 Re: do ksiazek 22.03.06, 12:46
            :-)
    • Gość: Sw.Patryk Re: Wszędzie SEX !! IP: *.ipt.aol.com 22.03.06, 20:15
      Sex jest najlepszy , najwazniejszy i bardzo potrzebny.
      Mnie nei przeszkadzaja nagie dupeczki na kazdym kroku , a powiedzialbym , ze
      wrecz przeciwnie .
    • tadddd Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 20:16
      Każdy widzi to co chce widzieć, Ty pewnie bardzo chesz widziec wszędzie sex i
      reklama płaszcza damskiego też bedzie Ci sie kojarzyc z sexem.
      Ja widze dzirury w jezdniach (dziury nie kojarz z seksem) i kojarzy mi sie to
      ze zmniejszaniem stanu mojego konta, naprawa zwieszeni sporo kosztuje.
      A na Twoje skołatane nery to jest sposób .... uprawiaj czy tez zażywaj rozkoszy
      sexu i Ci odpuści
      • Gość: balbina Re: Wszędzie SEX !! IP: 209.150.244.* 22.03.06, 20:40
        oj, wstyd mi za was, kobiety..Mnie ten wszedobylski sex denerwuje.. zwlaszcza,
        ze jestem kobieta i to ze mnie, ale z Was rowniez, robi sie przedmiot, maszynke
        do zaspokajania meskiej chuci.. a Wy sie na to godzicie?? najwyrazniej tego nie
        rozumiecie, bo bez zastanowienia bronice.. nie rozumiecie, ze godzi to w nasza
        kobieca godnosc.. ech, feministki wyzwolone.. ale zyjscie tak, jesli chcecie..

Autorze topiku, madrze mowisz, choc powaznie - zwroc uwage na ortografie.
        Przydaje sie w zyciu, chocy przy staraniu sie o prace. W pelni sie z Toba
        zgadzam co do manii seksualnej.. Nie podoba mi sie to..

Mieszkam w Stanach, tu z kolei z seksem w mediach walczy sie az do przesady
        (pomijajac reklamy Victoria's Secret). Seks nie jest tu tabu, ale nie jest
        gloryfikowany na kazdy kroku jako sens zycia, jak to dzieje sie w Europie.. I
        dobrze..bo seks esencja zycia z pewnoscia nie jest...
    • Gość: FreakyMisfit Re: Wszędzie SEX !! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 22.03.06, 20:31
      Ale co so chodzi? Czy młode dupy są złe? Ja tam lubię dupy.
    • Gość: tomcio wszędzie dookoła czycha pokusa goła IP: *.pl / 213.241.64.* 22.03.06, 20:34
      Seks to ty masz w głowie, to co (a raczej kogo) widzisz to ładne kobiety, to że
      kojarzą ci się z seksem to bardzo dobrze. Kobieta to najpiękniejsze stworzenie
      więc dlaczego zabraniasz innym na nie patrzeć? Chyba powineneś poszukać sobie
      dziewczyny.
      • Gość: taka moda Re: wszędzie dookoła czycha pokusa goła IP: *.acn.waw.pl 22.03.06, 20:47
        Seks nie jest po prostu modny. Seks jest przede wszsytkim towarem. Seks jest
        wabikiem przekonujacym do kupowania. Seks jest pierwotnym i silnym instynktem,
        ktory jest latwo pobudzic, i ktorym latwo jest sterowac. Seks to maszyna do
        robienia pieniedzy. Seks motor napedowy gospodarki. Generalnie seks jest do kitu.
      • Gość: Sw.Patryk Re: wszędzie dookoła czycha pokusa goła IP: *.ipt.aol.com 22.03.06, 20:50
        Od tysiecy lat wladza, pieniadze i sex to byly glowne mechanizmy decydujace o
        losach swiata. Jesli tak bylo przez tysiace lat , to znaczy , ze tak
        jest .Mozna sie obrazac, dorabiac ideologia , bajdurzyc o moralnosci ,
        czystosci i innych pie..ch. Nie ma nic przyjemnieszego niz zdrowy , poranny
        numerek i goracy nocny numer. Lub na odwrot .. Jak kto chce . A cala reszta to
        pieprzenie bzdur o feminizmie . Kobitki tez lubia sie odprezac i miec poczucie
        czegos w sobie glebszego .
        • szwet14 Re: wszędzie dookoła czycha pokusa goła 22.03.06, 22:16
          I wlasnie dlatego od tysiecy lat ludzkosc kreci sie w kolko. Jednostki wybitne
          cos tworza a reszta po prostu nie nadaza. Czas chyba cos zmienic, bo mozna
          dostac zawrotu glowy.
    • Gość: KING Re: Wszędzie SEX !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:47
      widać że masz z tym problem :) , pewnie jesteś garbaty i włochaty i masz big
      kompleksa na punkcie sexu , i pewnie jeszcze nigdy .. yen yego
    • evelisia Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 20:55
      A ja się przyzwyczaiłam do takiego widoku i chyba juz tego nie widzę. Nawet
      sobie nie mogę przypomnieć jakiegoś billboardu czy reklamy z golizną. Jakoś
      specjalnie mi to nie przeszkadza. Po prostu nie zwracam na to wielkiej uwagi i
      jest dobrze :) Ale rozumiem, że tym bardziej wrażliwym może to przeszkadzać,
      chociaż myślałam, że tylko jakimś dziadkom może to przeszkadzać.

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4205453
    • appril Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 21:35
      Sex propaguje sie tak intensywnie gdyz to najtansza forma rozrywki dla calej
      rzeszy mlodziezy. Po co rzad ma sie martwic jak poprawic sytuacje ekonomiczna
      przecietnego obywatela tak zeby starczylo mu na pozadne rozrywki typu kino,
      ksiazki, basen, fitnes, hobby, podroze skoro mozna zwyczajnie zapodac sex, poza
      tym sex no i jeszcze sex i problem z glowy. A pozniej pojawiaja sie artykuly,
      ze w ubieglym roku bylo 20tys. nastoletnich matek.
      • Gość: gość Re: Wszędzie SEX !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:48
        jeszcze trochę i z tym zrobimy porządek, na bilbordach będą krzyże i numery kont
        fundacji pomagającym wszystkim tym których to chore państwo ma gdzieś.
    • Gość: magda Re: Wszędzie SEX !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:41
      tez to zauwazyłam, i razi mnie to niesamowicie, zwłaszcza zachowanie młodych
      dziewczyn w teledyskach i gazetach... wymusza to na zwyczajnych, spokojnych
      dziewczętach podporzadkowanie sie modzie, cholerne dązenie do bycia na topie,
      pomijam juz fakt, ze sa na to stanowczo za młode, ale... traca tym samym ze
      swojej młodzieńczej niewinnosci, próbujac byc szalenie kobiece, kiedy jeszcze
      nie pora ku temu! bycie kobieta, to cos wiecej niz piekne ciało i sex, to babski
      rozsadek, zdrowe myslenie i odrobina odpowiedzialnosci.
    • Gość: obserwator Re: Wszędzie SEX !! IP: *.chello.pl 22.03.06, 22:01
      No tak ,jak sie te młode za seks biorą ,to juz tragedia,proponyje nie lukać,a
      kiedy idem ulicom zakrywac oczy dłońmi,Boże ty widzisz i nie grzmisz,ten kraj
      umiera przez analfabetyzm swoich rodaków
    • Gość: poko Re: Wszędzie SEX !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:01
      ..sądze, że większą uwagę powinieneś skierować na słowniczek a na
      zainteresowanie sexem masz jeszcze duuużo czasu.Może z czasem przy pomocy
      medycyny zmienisz swój stosunek do erotyki
      • Gość: to nie takie prost Re: Wszędzie SEX !! IP: *.acn.waw.pl 22.03.06, 22:17
        ewelisia to nie takie proste. Byc moze ty swiadomie juz nie zwracasz uwagi.
        Chodzi jednak o przekaz podskorny, ktory odbierasz. Swietnie i dowcipnie opisal
        to pielewin w swoejej ksiazce "generacja x". Ze sex pobudza wchlanianie. Dlatego
        handel to olbrzymia vagina czychajaca na czlowieka ;). No ale ujme to inaczej,
        jestes ewelisiu kobieta wiec nie do konca wiesz co to jest poped sesksualny.
        Mezczyzni odczuwaja go znacznie silniej i sa do tego wzrokowacami. Taka ciagla
        stymualcja powoduje ze twoje mysli ciagle kraza wokol seksu. Bylem swego czasu w
        pieknym miateczku na poludniu francji. Pogoda byla cudowan i bylem tam sam.
        Chodzac po uliczkach starego miasta widzialem wiele pieknych francuzek,
        zawladnely one moimi myslami zupelnie. Tak dzien za dniem. Pewnego dnia jednak,
        trzymajac w reku przewodnik po miescie,zdalem sobie sprawe ze ja w istocie nie
        wiem jak wygladaja te ulice... po prostu nie widzialem domow, bo widzialem tylko
        piekne kobiety (ktorych tam byla ogromna ilosc). Tego dnia wyszedlem na spacer z
        silnym postanowieniem.. ze nie bede patrzyl na ludzi, tylko troche powyzej nich
        na domy, na ulice. Dopiero tego dnia, po miesiacu pobytu w tym miejscu
        zauwazylem jak piekna architekture mialo to miasto, ze czesto na rogach domostw
        byly figurki swietych opiekujacych sie domostwami, zobaczylem w oknach drewniane
        okiennice, sznurki z wiszacym praniem. Jeden z pisarzy zapytany na starosc czy
        nie zal mu, ze jego czas jako mezczyzny juz minal odpowiedzial, ze nie, ze czuje
        sie tak jabky wrescie udalo mu sie zejsc z dzikiego rumaka, ze czuje spokoj i
        moze skupic sie na waznych sprawach...
    • Gość: zatara Pytanie do redakcji: Dlaczego takie wypociny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:03
      analfabety z problemami osobistymi linkowane sa ze strony glownej?
      Nieopatrznie w to kliknalem, i zmarnowalem minute zycia bez sensu.
    • luzakis Zalezy jaka kto ma pale 22.03.06, 22:05
      • Gość: obserwator Re: Zalezy jaka kto ma pale IP: *.chello.pl 22.03.06, 22:08
        Wiecie co,ja to myślę,że trzeba by zakazać tego seksu,tego obnoszenia sie z nim.
        Ja rozumiem tych niezadowolonych,przecież takich ludków co to ich bilbordy
        denerwują,reka potem boli jak sie tak napatrzą,bo nie sądzę po ich
        wypowiedziach,żeby ich cos fajnego mogło spotkać................
    • Gość: Radek Re: Wszędzie SEX !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:08
      Zależy co rozumiesz jako "sex" (bo chyba nie kopulacja). Skąpo ubrane panny, to
      jeszcze nie seks. Może przestań oglądać tv (ja nie oglądam) lub zasięgnij porady
      psychologa, jeśli wszędzie widzisz seks lub "sex".
    • dorn Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:17
      do Bastiana. Stary nie przejmuj sie sex to nie generator w elektrowni. Nie da
      sie wyłaczyc. Gdyby nie sex to ty dziś nie miałbys okazji zaprezentować swojej
      opinii na tym forum.
      • Gość: heh Re: Wszędzie SEX !! IP: *.acn.waw.pl 22.03.06, 22:19
        ewelisia to nie takie znowu proste. Byc moze ty swiadomie juz nie zwracasz uwagi.
        Chodzi jednak o przekaz podskorny, ktory odbierasz. Swietnie i dowcipnie opisal
        to pielewin w swoejej ksiazce "generacja x". Ze sex pobudza wchlanianie. Dlatego
        handel to olbrzymia vagina czychajaca na czlowieka ;). No ale ujme to inaczej,
        jestes ewelisiu kobieta wiec nie do konca wiesz co to jest poped sesksualny.
        Mezczyzni odczuwaja go znacznie silniej i sa do tego wzrokowacami. Taka ciagla
        stymualcja powoduje ze twoje mysli ciagle kraza wokol seksu. Bylem swego czasu w
        pieknym miateczku na poludniu francji. Pogoda byla cudowan i bylem tam sam.
        Chodzac po uliczkach starego miasta widzialem wiele pieknych francuzek,
        zawladnely one moimi myslami zupelnie. Tak dzien za dniem. Pewnego dnia jednak,
        trzymajac w reku przewodnik po miescie,zdalem sobie sprawe ze ja w istocie nie
        wiem jak wygladaja te ulice... po prostu nie widzialem domow, bo widzialem tylko
        piekne kobiety (ktorych tam byla ogromna ilosc). Tego dnia wyszedlem na spacer z
        silnym postanowieniem.. ze nie bede patrzyl na ludzi, tylko troche powyzej nich
        na domy, na ulice. Dopiero tego dnia, po miesiacu pobytu w tym miejscu
        zauwazylem jak piekna architekture mialo to miasto, ze czesto na rogach domostw
        byly figurki swietych opiekujacych sie domostwami, zobaczylem w oknach drewniane
        okiennice, sznurki z wiszacym praniem. Jeden z pisarzy zapytany na starosc czy
        nie zal mu, ze jego czas jako mezczyzny juz minal odpowiedzial, ze nie, ze czuje
        sie tak jabky wrescie udalo mu sie zejsc z dzikiego rumaka, ze czuje spokoj i
        moze skupic sie na waznych sprawach...
    • Gość: racyja Re: Wszędzie SEX !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:25
      100% racji, potem się dziwić, że głomby traktują kobiety przedmiotowo.
    • bon_jovi Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:26
      Gdyby zrobic referendum w narodzie odnosnie reklam- czy narod, czyli wszystkie
      warstwy spoleczne- lubi reklamy z podtekstem seksualnym, to odpowiedz bylaby
      zdecydowanie NIE w ok. 90%. Byly juz robione rozne ankiety na ten temat.NIE
      odpowiedzialaby starsza czesc spoleczenstwa, inteligencja, rolnicy, zdecydowana
      wiekszosc kobiet, studentow; dzieci by sie nikt nie pytal. TAK odpowiedzieli by
      blokersi i poborowi, choc na pewno nie wszyscy. Chodzi o to ze tworcy reklam
      ida na latwizne i wszystko im sie kojarzy, jak temu przytoczonemu wyzej
      poborowemu z kawalu o poborowych.(Nie bede cytowal bo wszyscy znaja). Tworcow
      reklam po prostu mamy beznadziejnych i bez wyobrazni, bo nie
      potrafia "sprzedac" produktu inaczej jak "owinietego" w rozneglizowane cialo i
      wmawiaja nam (i sobie) ze my to lubimy. Nie panowie reklamotworcy, to jest juz
      dawno nie trendy (czy jazzi), to jest glupie, nudne, pojscie na latwizne,
      swiadczy o waszej tworczej impotencji i lekcewazeniu potencjalnych odbiorcow.
      • alter50 Re: Wszędzie SEX !! 22.03.06, 22:29
        bon ,jesteś genialny,no genialny po prostu
      • Gość: taka jedna Re: Wszędzie SEX !! IP: 194.183.32.* 22.03.06, 22:45
        mnie swojego czasu raził seks, dokładnie jak autora więc rozumiem go doskonale.
        jest troche prawdy w tym ze to co nas wkurza to czesc naszego "ja" ktore
        wypieramy, nie akceptujemy, negujemy, wtedy wszedzie naokoło, widzimy właśnie
        to co nas wkurza. u ciebie to seks, pornografia, negliź itd.
        Niemniej jednak uważam że seksu jest za dużo, za często, jest zbyt wyuzdany i
        za bardzo dostępny. Wkurzaja mnie faceci myślący penisem. Na maksa. Facet u
        mnie traci 90% na wartości jeśli myśli nie ta głowa co potrzeba. Rozsmieszaja
        mnie teksty w stylu "poped" "biologia" "samiec". glupie gadki usprawiedliwienia
        swojego lenistwa i slabej woli. Od czego faceci maja mozg? O czym jednak mysla?
        Jaka dupke by przeleciec. Ile razy sie masturbuja? Nie doliczymy sie. nie mam
        do was sily i nie chce mi sie juz pisac.
        jak dobrze byc kobieta wolna.
    • Gość: bonobo Re: Wszędzie SEX ? IP: 129.81.192.* 22.03.06, 22:37
      Trzeba "bastianie" zimny prysznic, potem trzy
      zdrowaski i - koniecznie - wysluchac audycje
      Oyca Rydz-dzyka przed snem... Moze przestanie
      ci "to" dzialac na nerwy!!

p.S. I - przy okazji - prosze popracowac nas
      pisownia oraz ortografia. Przyda sie!
      • fredrus Obserwator napisal:... 22.03.06, 23:25
        Zamiast bezmyslnie "zdrowaski" klepac, wziolbys sobie Pismo Swiete i poczytal,
        a tam juz na samym poczatku pisze, ze Bog stworzyl czlowieka, ale poniewaz
        czlowiekowi sie nudzilo, to Bog zeslal na niego sen i wyjal z jego boku zebro
        i z zebra jego stworzyl mu kobiete. Tak to sie wiec zaczelo. Gdybys to
        przeczytal, to nie zadawalbys smiesznych pytan, w rodzaju: "kto wymyslił ten
        idiotyczny seks", bo odpowiedz nasunelaby Ci sie sama - Bog
      • Gość: Someone Re: Wszędzie SEX ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:53
        Hmmmm......ludzie, przecież wiadomo, że do reklamy jakiegoś jogurtu czy serka
        nie wezmą panienki z syfami na twarzy i krzywymi zębami, wszystkie reklamy to
        OCZYWISTE SIELANKI. "Jak kochanie smakuje ci żurek, powiedzieć mu, że to z
        torebki...eee....i tak nie zrozumie". Ja nie moge już takiego czegoś oglądać.
        Dobra offtopic. Na billbordach i w telewizji zawsze bedziemy oglądać piękne
        kobiety i oczywiste jasne jest to, że takie panie działają na nas...wiadomo.
        Dlatego kojarzą nam sie z sexem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka