anga22 10.04.06, 16:15 gdzie moza w Katowicach lub okolicy przekuć pepek? znacie jakies salony? szukałam po necie ale niesety nic nie znalazłam moze wy cos macie. Z góry dziekuje za pomoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaaa56 Re: Kolczyk z pępku 10.04.06, 17:07 jeśli koniecznie chcesz w Katowicach to salon jest niedaleko empika, ale nie wiem co to za ulica hmmmm. Ale w Katowicach jest drogo. Polecam Sosnowiec (centrum) salon tatuażu Tabu. A oferta znaleziona w internecie DRAGON adres: Ligonia 10 Katowice tel: (32) 2511624,(501) 76445 fax: (32) 2511624 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anga22 Re: Kolczyk z pępku IP: *.sanetja.pl 10.04.06, 19:52 a zanasz adres tego salonu Tabu z sosnowca. Masz moze numer tel? Do Dragonu w katowicach nie chce isc słyszałam duzo negatywnych opini. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: Kolczyk z pępku 13.04.06, 22:31 numer telefonu do TAbu to 266-50-17 to jest na ul.Modrzejowskiej 23. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Kolczyk z pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:56 Hmm w Chorzowie jest ich dosyc sporo i tanio.Ja przekluwalam pępek w relikcie <czy jakos tak>,ale bylo to juz pare lat temu i z tego co wiem zostal on gdzies przeniesiony.Natomiast praktycznie na kazdej wiekszej ulicy jest miejsce gdzie mozesz tego dokonac ;) Na dąbrowskiego jest salon tatuaży i piercingu,blisko skrzyzowania z katowicką - pare mterow za MDKiem. Na Jaegiellonskiej przed Hard Rockiem jest takie miejsce,na Hajduskiej sie rowniez miesci, no i z tego co wiem to w wiekosci salonow kosmetycznych wykonuja ten zabieg.Nie wiem czy jeszcze jest <na 80% tak >taki salon kosmetyczno-fryzjerski jak "Danuska" <lol haha>,ktory jest na bodajze 2gim pietrze obok Galerii na Sienkiewicza.Tam slyszalam jest bardzo tanio z tym. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kolczyk z pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:13 mloda to ju z jest nie modne a facetow to brzydzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: Kolczyk z pępku 13.04.06, 22:32 nie każdy robi kolczyki dlatego, że to jest "modne" a to co myślą o tym faceci......hmmm... gdybyśmy miały kierować się ich opinią... Odpowiedz Link Zgłoś