Dodaj do ulubionych

Żółte włosy :/

16.04.06, 18:51
czy ktoś zna jakieś sposoby żeby farbowane blond włosy po kilku myciach nie
robiły się ŻÓŁTE??? bo mam z tym problem, kolor utrzymuje się góra 2 tygodnie
a potem robią się koszmarnie żółte:/ miałam taka płukankę, która miała niby
pomóc ale nadawała włosom jakiegoś niebieskiego blasku, tzn tylko tym
najjaśniejszym na końcach:/ więc też nie rewelacyjnie:) jak ktoś wie co z tym
zrobić- pisać!!!
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Żółte włosy :/ 16.04.06, 18:53
      zapytja lepiej na forum URODA
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211
    • Gość: blondi Re: Żółte włosy :/ IP: *.range86-140.btcentralplus.com 16.04.06, 18:55
      Polecam szampon RENEGAL z "wella" cena 16 zl
      • matyldka22 Re: Żółte włosy :/ 16.04.06, 19:11
        dzięki,wypróbuję
        • Gość: gosteczka Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 19:16
          zafarbuj sie na braz...nie dosc,ze milion razy ladniejszy to na dodatek nadajacy
          sztuczna inteligencje....
          • matyldka22 Re: Żółte włosy :/ 16.04.06, 19:20
            hehe, sztucznej inteligencji mi nie potrzeba bo mam własną, a ciemny to mam
            naturalny ale 100 razy wolę blond:) chociaż czasem w chwilach zwątpienia mam
            ochotę zafundować sobie czarny:/
            • Gość: satkaaa Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 00:46
              tak wiec polecam ci braz...z dwoch powodow.....ladniejszy.....no i ne masz
              odrostow....wlasnie zoltaka sie ma z brazow lub jak laska stosuje
              rozjasniacz...to juz wogole przypał...pomysl o braziku jako balejaż z brazowych
              pasemek i czarnych,kawowych,cappucino,jasny,ciemny,czarny.....to jest
              trend...zbyt duzo blondactw lazi tlenionych juz.powodzenia( jak amsz naprawde
              problem z tym zoltkiem zrob jak moja kumpela idz do fryzjera)
              • Gość: Artur Przezywacz Re: Żółte włosy :/ IP: 195.69.82.* 17.04.06, 02:22
                > ladniejszy.....

Dziecko, spieprzaj z takimi argumentami, mowiac niegrzecznie. Widac dla niej
                jest ladniejszy blond i kij z twoja opinia w tej kwestii.
              • Gość: neska Re: Żółte włosy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:32
                >no i ne masz odrostow....

A to ciekawe...
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Żółte włosy :/ IP: 195.69.82.* 17.04.06, 02:20
            > zafarbuj sie na braz...nie dosc,ze *milion* razy ladniejszy

Prosze mi podac zrodlo tego niesamowitego oszacowania.
          • Gość: Neska Re: Żółte włosy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:30
            na dodatek nadajac
            > y
            > sztuczna inteligencje....

To miało być dowcipne czy jakie?

Było żałosne.
      • ikatola Re: Żółte włosy :/ 19.05.06, 14:09
        używam regenal+odżywkę Pantene blonde, ale ona jest do spłukiwania.
        zastanawiam się czy jak myję włosy tym szamponem, potem nakładam tą odżywkę
        (rozczesać włosy po tym szamponie *masakra*) i spłukuję. to czy przypadkiem nie
        spłukuje przy okazji efektu szamponu?
        może wiesz?

ja kupiłam za 23zł!
    • jajecznical5 Re: Żółte włosy :/ 17.04.06, 09:23
      pomaluj na czarno
    • Gość: misia Re: Żółte włosy :/ IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 17.04.06, 10:21
      kup sobie farbe "wellaton 12/0 bardzo jasny naturalny blond"ja takiej użyaam :)
      • Gość: sataaaa Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:37
        a moze konwersacje zaczniemy od tego jakiej farby blondi uzywa ??
        • Gość: sataaa Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:37
          czy tez rozjasniacza na co wcale bym sie nie zdziwila.
        • matyldka22 Re: Żółte włosy :/ 18.04.06, 13:01
          używałam kiedyś 'sahary' z Garnier (111), a teraz się przeżuciłam na jasny
          popielaty blond (11) i jest wszystko super... do około 4 myć:/
    • Gość: Daisy Re: Żółte włosy :/ IP: *.chello.pl 17.04.06, 12:57
      Moim zdaniem powinnas uzywac szamponow do włosow blond-one zapobiegaja
      żółknieciu koloru. Wyprobuj Pantene Pro-v a z drozszych to Loreal do włosow
      blond(do kupienia tylko w salonach fryzjerskich)
      • Gość: satkaaa Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 13:29
        no co sie mnie czepacie...jesli chodzi o odrosty to jak czytaiscie uwaznie
        pisala,ze ma naturalne ciemniejsze wlosy i napenwo mniej sie rzucaja inny odcien
        bazu i naturalny brazniz za blondem gałęźie ciemnego koloru...to raz dwa jestem
        tu aby jej doradzic...napisalam,zeby szla do fryzjera najlepiej ktor ysie na tym
        zna aczkolwiek jesli chce domowe sposoby to walnac na ciemny i po sprawie wiec
        co Ty tu pie..sz koles....wybor nalezy do niej i tyle a pisac moge co chce
        wolnosc slowa.
        • Gość: neska Re: Żółte włosy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 16:47
          Skarbie moze jednak sama poczytaj uważnie to co Ty piszesz.
          Cytuje : "tak wiec polecam ci braz...z dwoch powodow.....ladniejszy.....no i ne
          masz odrostow.... "
          Wiec zdecyduj się,czy nei ich w ogóle,czy mniej się rzucają w oczy.
          P.S Trudno Cie rozczytac,radze cos z tym zrobic

Wesloych Świąt
    • Gość: wlos Re: Żółte włosy :/ IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 09:52
      blond włosy sa brzydkie
      • matyldka22 Re: Żółte włosy :/ 18.04.06, 13:02
        :) trochę mnie to nie przekonało:)
    • Gość: satkaaaaa Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:29
      Skarbie no co w tym dziwnego i trudnego do zrozumienia ?lepszy brąz niz żółtko (
      i blond ale to już pomijam)....tak więc skoro ktoś prosi o radę więc ją daję---
      proste i logiczne...tym bardziej,ze brązy teraz trendy.
      • Gość: neska Re: Żółte włosy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:59
        Jakaś Ty pusta i głupia...
        Boże,widzisz i nie grzmisz...
    • czarna.pantera.83 Re: Żółte włosy :/ 18.04.06, 17:20
      Hmmm ja uzywam Regenal Welli. Tylko nie można go czesto uzywac bo wysusza
      włosy, a w sporym nadmiarze sprawia ze włosy przybierają barwe niebieska.

A co do farbowania to najlepiej na rozjaśnianie chodzic do zaufanego fryzjera.
      Ja tak robie. Uzywa dobrych farb (Welli), wiem ze kolor długo pozostanie
      platynowy.

Pozdrawiam
    • zbuntowany_aniol2 Re: Żółte włosy :/ 18.04.06, 18:55
      fArbnij sie na braz kurczaczku blad juz nie modny
      • Gość: sata Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:27
        neska,ze ja glupia i pusta ?ha ha ha ha
      • Gość: :) Re: Żółte włosy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:21
        bląd????????? chyba BLOND!!!!!!!!
    • Gość: ?? Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:35
      ??
      • Gość: satt Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:35
        :>
        • Gość: td Re: Żółte włosy :/ IP: *.freedom2surf.net 19.05.06, 18:42
          Gość portalu: satt napisał(a):

> :>

Tak sie zastanawiam, jaki przekaz chciales/as wniesc tym swoim postem satt :D

• Gość: satt Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:52
            td, masz na mysli jeden z komentarzy jaki tu napisalam czy jakis konkretny post
            ?jesli o komentarz to ktory masz na mysli?
            • Gość: td Re: Żółte włosy :/ IP: *.freedom2surf.net 20.05.06, 23:15
              Gość portalu: satt napisał(a):

> td, masz na mysli jeden z komentarzy jaki tu napisalam czy jakis konkretny post
              > ?jesli o komentarz to ktory masz na mysli?

mam na mysli ten tuz przed moim :D
              a swoja droga - gosc:?? sie zapowiedzial jak jakis zagubiony :D

• Gość: satt Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:17
                jesli masz na mysli o tresci takiej ":>" to jest to odp do postu przedemna o
                tresci "??" do niczego mysle oba nie prowadza :)
              • Gość: td do satt IP: *.freedom2surf.net 20.05.06, 23:19
                no i tak w ogole to innego Twojego posta w tym watku nie widze, wiec nie wiem o
                jakie Twoje komentarze Ci chodzi...chyba ze piszesz tez pod innymi nickami? (ale
                ja o tym nie wiem)
                • Gość: satt Re: do satt IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:48
                  jest tam pare jak sie przyjzysz
              • Gość: satt Re: Żółte włosy :/ IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:49
                satt,satkaaa itp tp ja, nie chce mi sie logowac wiec mam takie skroty;)
    • Gość: Siwa Re: Żółte włosy :/ IP: *.ds15.agh.edu.pl 20.05.06, 00:20
      najprostszy i najtanszy sposob to WODNY ROZTWÓR FIOLETU GENCJANOWEGO! Mozna
      kupic w aptece, kosztuje 2zł. Kropelka do miski wody i po myciu zanużyć w tym
      wlosy. Sprawia, ze wlosy sa popielate i nie wysusza tak jak Wella, ktora juz
      uzywalam i wcale mi nie spasowala. Stosuje ta metode od kilku lat i przez to
      nazywaja mnie Siwa. Tylko uwazaj zeby woda nie byla za ciemna, bo wlosy beda
      fioletowe. Mozna jeszcze kupic w fryzjerskim sklepie plukanke srebrno-niebieska
      - daje ten sam efekt, ale cena o wiele wyzsza.
      • ikatola Re: Żółte włosy :/ 20.05.06, 01:00

stosowałam
        i przestałam
        srebrno niebieska kosztuje ok 8-12
        w cenie są _platynowe_
    • Gość: Tysiulka86 Re: Żółte włosy :/ IP: *.uninet.net.pl / *.unipol.net.pl 20.05.06, 21:24
      polecam szampon do włosów firmy biorevit, shampoo antigiallo, szampon do włosów
      siwych i rozjaśnianych (anty-żółty)używam i włosy nie zółkną kosztuje 25 zł i
      trzeba zamówić u fryzjera, bo niestety nie można nigdzie kupić no przynajmiej
      ja nie spotkałam.. pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka