Dodaj do ulubionych

krzywe zęby:(:(:(

17.04.06, 23:24
mam taki problem otóż mam dość krzywe zęby..:( i mam pytanie czy Wy dziewczyny
zwracacie uwage na "prostote" zebów..? bo potwornie nie chce założyć sobie
apartu potwornie nie chce:) i mam pytanko czy Wy jak spojrzycie na chłopaak co
ma krzywe zęby to odrzucacie go odrazu jeśli chodzi o wygląd??
PZDR:)
może wątek troche lewy ale mam taki problem:(:(
Obserwuj wątek
    • Gość: munio Re: krzywe zęby:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:37
      jasne ze bym na ciebie nie popatrzyla laski nie lubia zoltych krzywych zebow
    • Gość: Srubka_87 Re: krzywe zęby:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 01:01
      hmm ładne zabki to atut, jesli stac cie na korekte tej wady-zrób to.Tez mam ale
      ciut ciut krzywe, ale nie jak organy, tylko szparke miedzy pierwszymi, i juz sie
      wstydze usmiechac :) tak czy innaczej trzeba dbac zeby były piene, biale i zdrowe :)
      • Gość: Piotrekxx1 Re: krzywe zęby:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 10:29
        na korekte mnie stac....ale ja poprostu jej nie chce....a moja "krzywizna"
        polega na tym że jeden z przednich zębów jest troche do przodu wysuniety a szpar
        miedzy ząbkami to nie ma:):)
    • Gość: gość Re: krzywe zęby:(:(:( IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 09:30
      ja osobiście wolałabym żeby ktoś miał krzywe zęby niz nosił aparat. aparat moim
      zdaniem wygląda obrzydliwie.
      • Gość: mahora Re: krzywe zęby:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 11:11
        aparat wcale nie jest obrzydliwy, liczy sie potem efekt, ktory bedzie kazdego
        zadowalal. Ja mam idealnie proste zeby dzieki aparatowi i nie wyobrazam sobie
        miec innych, poniewaz bardzo lubie sie usmiechac. Zainwestuj w aparat to Ci
        bedzie procentowalo
        • martalek Re: krzywe zęby:(:(:( 19.04.06, 20:19
          jesli cie stac nie czekaj ani chwili, zeby zalozyc aparat, ladne zabki to atut!
    • lizzan Re: krzywe zęby:(:(:( 19.04.06, 20:41
      Niewazne czy dziewczyny lubia/nie lubia/akceptuja/czy nie....tylko najwyrazniej
      Ty sie zle z tym faktem czujesz.
      DLaczego nie chcesz nosic apatatu? Przeciez dzis nie zaklada sie takich
      metalowych gigantycznych aparatow jak z reklamy Coca-coli...spokojnie mozna
      zalozyc elegancki-przezroczysty aparacik.
      Nie wiem ile masz lat....ale zakladam ze nie za duzo....pomysl ze np w
      przyszlosci w karierze zawodowej ten fakt moze ci przeszkadzac....nie od dzis
      wiadomo ze ładniejszym prosciej, wiecej zarabiaja etc.

Z biologicnzego pkt widzenia zeby odzwierciedlaja stan zdrowia osobnika...zly
      stan zebow...to sam wiesz co oznacza.

pozdrawiam,
      lizzan
    • krokiecica Re: krzywe zęby:(:(:( 19.04.06, 22:34
      Moja koleżanka uwielbia facetów z krzywymi zębami, ale te zęby muszą być
      specyficznie krzywe. heh... Mi osobiście takie zęby by nie przeszkadzały same w
      sobie, no chyba że przy pocałunku byłyby kłopoty:P
      Mimo wszystko jeśli masz taką możliwość, zainwestuj w aparat, nie wiem ile się
      takowy nosi, ale proste zęby moga Ci potem ułatwić życie....
    • aalissson Re: krzywe zęby:(:(:( 19.04.06, 23:00
      Skrzywienie zawodowe: za krzywe i brzydkie zęby przepadniesz u mnie w przedbiegach...
      • Gość: Iza Re: krzywe zęby:(:(:( IP: *.aster.pl 19.04.06, 23:29
        skrzywienie rodzinne:u mnie też odpadniesz:)Ale wysunięty przedni ząb to nie
        znaczy od razu,iż wszystkie zęby masz krzywe.Po aparat marsz:)
        • elle2006 Re: krzywe zęby:(:(:( 20.04.06, 00:41
          Ale aparat to tez nie 100% pewnosc ze bedziesz mial proste zeby. Moja
          przyjaciolka nosila aparat prawie 3 lata, pozniej co noc zakladala aparat
          retencyjny ale i tak wada jej wraca a kasa poszla w bloto. Lekarz jej nie
          uprzedził ze i tak sie zdarza :/
    • Gość: kiku Re: krzywe zęby:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:01
      ale dlaczego nie chcesz aparatu? tzn to twoja sprawa, ale ja kiedys mialam
      bardzo krzywe ząbki i w związku z tym potworne, ale to na prawde gigantyczne
      kompleksy. rodzice zmusili mnie do zalozenia aparatu, ja nie chcialam,
      przemeczylam sie i co? teraz swobodnie sie usmiecham i wszyscy zachwycają sie
      moim usmiechem, nawet jeden pan zaprosił mnie do reklamy pasty do zębów
      (podziękowałam ;)), uważam moje zęby za jeden z największych atutów mojego
      ciała! a aparaty wciąż w modzie.. korzystaj z tego
      • ciukrulka Re: krzywe zęby:(:(:( 20.04.06, 17:33

nie wyobrażam sobie żeby mój facet mógł mieć krzywe
        zęby gdyż ma idealnie proste ale nawet gdyby miał
        krzywe to bym go kochała przecież nie kocham go z
        a to jakie ma zęby!!
    • Gość: fgdhfhn Re: krzywe zęby:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:43
      sa rozne gusta, nikt nie jest doskonaly, jesli cos do kogos czujesz to nie
      zwracasz uwagi na pewne rzeczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka