kasiunia1988 19.04.06, 21:11 witajcie! mam do was pytanie jak długo spóźnia wam sie(jeżeli oczywiscie spóźnia się) okres? i czy jak zaczełyscie wspołżyc to czy nie rozlegolowal wam sie okres? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizzan Re: spóźnia sie 19.04.06, 21:22 W młodym wieku nieregularny cykl to norma prawie. Na cykl (zakladajac ze nie bierzesz tabletek antykoncpecyjnych, a nie zadawalabys takiego pytania gdybys brala) wpływa wiele (bardzo) czynników, przeziebienia, stres, podróze etc..... każdy ogranizm reaguje bardzo indywidualnie. Jezeli pomysleliscie o antykoncepcji (prezerwatywna) to szanse na ciaze sa male. Jezeli nie to są wieksze. Jezeli łapiesz stresa to kup w aptece test-takie proste a jak potrafi uspokoic (albo i nie ale przynajmniej wiadomo na czym sie stoi). Mi osobiscie prawie zawsze jak w zegarku szwajcarskim...ale zdarzaly sie opoznienia kilkudniowe (3-4 dni)...tylko ze to dawno i nieprawda ;) pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: spóźnia sie 19.04.06, 21:40 > welkie dzieki:) prosze :) pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: spóźnia sie IP: *.my / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:25 mi się ostatnio spóźnił 4 dni :/ przez dwa dni piłam herbatkę z czarnej malwy i się pojawił :D polecam - paskudne ale działa :D Odpowiedz Link Zgłoś