Dodaj do ulubionych

ANALne rozwolnienie?? :D

03.05.06, 23:24
Wiec chodzi o to że po każdym stosunku analnym z moim facetem mam
biegunke :|:| niewiem dlaczego... może ktoś z was też tak ma??
Nie piszcie głupich komentarzy...po prostu niewiem dlaczego tak jest :)
Z góry dzięki :P

Wiem wiem...głupia sprawa
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaa Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:25
      ciesz sie, ze zwieracz ci jeszcze trzymaja...
      • indywidua Re: ANALne rozwolnienie?? :D 03.05.06, 23:28
        Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz...zaciśnij lepiej swoje
        zwieracze bo pieerniczysz bez sensu..........

Sssij druta
        • Gość: aaaaaaaa Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:33
          a od ssania druta nie masz rozwolnienia puszczalska qrwo?
          • Gość: munia Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:38
            to chyba moze jest spowodowane nerwami lub tym ze ci za mocno to robi;p
          • Gość: ergunio Cóż za poziom! IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 23:39
            ...
            • Gość: lobokoti Re: Cóż za poziom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 01:37
              Radze zaprzestac w trosce o zwieracz. Pozdros :)
              • Gość: waldek1610 Re: Cóż za poziom! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 04.05.06, 07:20
                sraczka po prostu lubrykuje cie
                • Gość: menski joy Re: Cóż za poziom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:04
                  Ty waldus inteligencja nie grzeszysz wracaj do swojej japonki !!!!
    • Gość: gość Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.localdomain / 212.69.68.* 04.05.06, 08:12
      Chyba Twój problem tkwi w rozluźnieniu mięśni zwieracza. Niestety wydaje mi
      się, że problem sie nie da rozwiązać :(( chyba, że przed stosunkiem zastosujesz
      lewatywę;)))
      • Gość: laska Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 04.05.06, 09:24
        Oj aaaaa Ty jestes naprawde popie..na.We wszystkich komentarzach wyzywasz
        dziewczyny od...no sama juz wiesz i Wy wszyscy tez wiec nie bede sie znizac do
        Twojego poziomu.Nie masz zadnej wiedzy na te tematy i chyba boli Cie fakt ze
        nikt Cie nie chce wyruchac bo zazdroscisz dziewczyna ktore maja normalne zycie
        sexualne!!!!Szkoda mi Cie no ale coz...
    • Gość: Missy Queen Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 04.05.06, 18:47
      Jesli partner przejdzie wyrysk w Tobie, to potem niestety to nasienie jakos
      wyplynac musi... dlatego wyglada to jak biegunka, dodatkowo,jak napompuje cie
      powietrzem. malo wyrafinowana ale jednak prawda.
    • Gość: zorganizowany jaco Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: 212.160.172.* 05.05.06, 14:54
      zadrutuj sobie dupsko!
      • Gość: plemnik Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:52
        tak to jest jak zwieracze nie trzymaja
        • Gość: anal drill man XXL Anal fest drylling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:53
          nie ma to jak porządne analne wydrylowanie baby
          • Gość: plemnik Re: Anal fest drylling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:04
            buhahahaaaaa
    • Gość: franc Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:57
      I jak tam twoja pierdziawa? dalej masz sraczke? niezle cie twoj stary posuwa
      skoro sraki dostalas, musi miec duzego bena
    • Gość: kali Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.ztpnet.pl 25.05.06, 01:23
      Korek w tylek i po sprawie.
      • Gość: ja Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.business.telia.com 25.05.06, 08:31
        beznadziejne te wasze komentarze....jeden czy dwa tylko normalne..dziewczyna
        sie pyta a wy na niej jezdzicie jak na koniu...zazdrosc was zzera czy co??? jak
        sie zadaje pytanie to jedyne czego chce sie w zamian to odpowiedzi a takie
        gowna jakie wy wypisujecie to mozecie sobie nimi sciany w domach wysmarowac!!!
        Chamidla pierdzielone.
        Do autorki pytania-to nic dziwnego, zdaza sie prawie kazdemu i naprawde nie
        masz sie czym przejmowac..moze to troche niewygodne ale calkiem normalne.
        Pozdrawiam
        • Gość: waldka_zmora waldek 1610 wazelina smaruj bo mam ochote IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 25.05.06, 08:44
        • Gość: kali Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.ztpnet.pl 25.05.06, 11:43
          > beznadziejne te wasze komentarze....jeden czy dwa tylko normalne..dziewczyna
          > sie pyta a wy na niej jezdzicie jak na koniu...zazdrosc was zzera czy co??? jak

Tak, zazdroszcze jej, ze jej cieknie z dupy.

> sie zadaje pytanie to jedyne czego chce sie w zamian to odpowiedzi a takie
          > gowna jakie wy wypisujecie to mozecie sobie nimi sciany w domach wysmarowac!!!

Nie, tutaj moge wypisywac. Widzisz nazwe grupy?

> Chamidla pierdzielone.

Z Ciebie wychodza.
        • Gość: rt Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.06, 16:44
          mi sie nie zdaza.
    • bitch.with.a.brain Re: ANALne rozwolnienie?? :D 25.05.06, 12:08
      bo to dziala troche jak lewatywa:)
      • Gość: amelka Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:03
        najwyraźniej odpowiedzi są tylko od płci męskiej, której nie dotyczy problem!!!
        • Gość: ulA22 Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.mnc.pl 25.05.06, 16:04
          skond wiesz
          • Gość: andy Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:15
            Odbyt nie jest przeznaczony do dymania, taka jest prawda.
            • Gość: dr.Kidler Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:21
              Odbyt-wybyt (łac. anus) - końcowy otwór układu pokarmowego, przez który
              zwierzęta i ludzie wydalają kał. Odbyt zamykany jest przez wieniec silnych
              mięśni tworzących zwieracz odbytu.

W niektórych wypadkach odbyt uważany jest za narząd seksualny, ponieważ może
              zawierać erogenne zakończenia nerwowe.
              • Gość: andy Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:38
                W jakich przypadkach? Z biologicznego punktu widzenia stosunek analny to
                kompletny bezsens.
        • bitch.with.a.brain Re: ANALne rozwolnienie?? :D 25.05.06, 18:30
          ja akurat jestem kobieta
          • Gość: ponczek Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.chello.pl 25.05.06, 18:35
            indywidua a leci ci taki zolty mul z dupy po analu?
    • Gość: PNN Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:26
      Mechanizm zapewne czysto odruchowy.Reakcja z podrażnienia mech., ew. chemicznego. Biegunka jest odruchem obronnym, w tym wypadku nieuzasadnionym. Możliwe że (w uproszczeniu)jest to skutek pewnej nadwrażliwości zakończeń nerwowych w/o okolic.Spróbuj Loperamid WZF - 2 tabl. przed stosunkiem.Przed użyciem przestudiuj całą ulotke albo porozmawiaj z lekarzem, najlepiej jakimś świadomym ginekologiem.Pozostałym "komentatorom" gratuluje polotu i obfitej biegunki intelektualnej.Na to niestety nie jestem w stanie poradzić nic.
      • Gość: ponczek Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.chello.pl 26.05.06, 11:56
        ale co ty jej radzisz jakies proszki brac jak jej w dupie zimmeringi juz
        puscily.rusz glowa
        • Gość: dżiii Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:29
          ty nie rozróżniasz już rozwolnienia od popuszczania?
          • Gość: tala Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.14, 22:27
            Tez mam zawsze biegunkę :C i,nie,wiem co zrobić... I to jeszcze tak glosno wypuszcza powietrze ..
    • Gość: genowefa Re: ANALne rozwolnienie?? :D IP: *.internetia.net.pl 22.05.17, 03:13
      jest na to prosty sposób powtarzaj krok po kroku czytając
      przypatrz się swojej dłoni widzisz tą dłoń? niechaj twoje lewe oko przyglądnie się palcu wskazującemu widzisz ten palec? no to teraz włóż sobie go w dupę i zbuduj tamę
      mój tata zawsze mi to robi po stosunku ; ))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka