missy3 16.05.06, 00:24 Hejka Zastanawia mnie dlaczego od jakiegoś czasu bolą mnie piersi. Przed okresem to normalka, ale ostatnio bolą mnie nawet w trakcie i tuż po. Może rosną, ale w wieku 20lat?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: missy3 Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:32 Raczej nie, bolą i kłują nie tylko przy dotyku Odpowiedz Link Zgłoś
vanite1 Re: piersi 16.05.06, 00:36 Hm... Kiedys jak bylam mlodsza prawie w ogole mnie nie bolaly. A teraz juz od polowy cyklu czyli od jakiegos 14 dnia do jakiegos 4 dnia okresu mnie bola!! I tak co miesiac. tak wiec, nie martw sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliia6 Re: piersi 16.05.06, 00:36 missy, ja ostatnio tez tak mialam, niewiedzialam dlaczego, mialam nawet isc z tym do lekarza, zwlekalam i w koncu po paru tygodniach bol minal. teraz zaluje ze nie poszlam do zadnego specjalisty bo troche mnie to zastanawia tym bardziej ze bol chwilami byl duzy, wiec tak czy inaczej tobie radze isc, tak na wszelki wypadek, no wiesz dla swietego spokoju;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: A moze jestes w ciazy? 16.05.06, 08:49 ciaza jest prawdopodobna :) gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
kami_18 Re: piersi 17.05.06, 13:53 Hm...ja tez mialam taki problem rok temu...bol byl potem mi przechodzilo na pare dni i tak na okraglo... nie dawalo mi to spokoju wiec poszlam do lekarza skierowal mnie na usg piersi...cos tam wykryto wiec poszlam do onkologa...i powiedzial ze to jakies zmiany ustrojowe i nie ma powodu do obaw kazal mi przyjsc za rok na kontrole...to tylko taka moja historia:P Odpowiedz Link Zgłoś