Gość: ashoka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:25 Jak tak, to co robicie, by je zmniejszyć? macie na tym punkcie kompleksy? czy faceci zwracają na nie uwagę? z góry dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luna Re: Czy macie rozstępy? IP: *.gabo.pl 11.01.03, 00:04 Gość portalu: ashoka napisał(a): > Jak tak, to co robicie, by je zmniejszyć? macie na tym punkcie kompleksy? czy > faceci zwracają na nie uwagę? z góry dzięki za odpowiedzi Moja droga, przykro mi ale ich nie zmiejszysz, mozesz jedynie wklepywac w skore jakies kremy ale tylko po to by ZAPOBIEC powstawaniu kolejnych rozstepów uwierz mi,wiem to na 100% gdzies przeczytalam ze z rozstepami to tylko pod laser brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy macie rozstępy? IP: 62.233.185.* 11.01.03, 11:44 > > Moja droga, przykro mi ale ich nie zmiejszysz, mozesz jedynie wklepywac w skore > > jakies kremy ale tylko po to by ZAPOBIEC powstawaniu kolejnych rozstepów > uwierz mi,wiem to na 100% > gdzies przeczytalam ze z rozstepami to tylko pod laser brrr akurat tutaj sie z Toba nie moge zgodzic!!!owszem nie mozna sie ich calkowicie pozbyc ale na pewno mozna je zmniejszyc stosujac specjalne kremy na rozstepy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 16:33 Pewnie, ze można sie ich pozbyć i to niemal całkowicie :) Swietne są kremy na rozstępy i celluitis z Avonu, a kiedy stosuje sie je regularnie (codziennie:) wszystko znika, tzn. jesli Twoje rozstepy czy celluitis nie sa w strasznie zawaansowanym stopniu rozwoju :) Ewentulanie polecam Ci wizyte u lekarza, ktory powinien przepisac Ci jakąś masc lub kremik :) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 17:22 Dzięki Dziewczyny!!!Catharina- czy jesteś pewna, że kremy Avonu są dobre? Sprawdziłaś to na sobie, czy wiesz z innego źródła? A czy Wy macie rozstępy, czy tylko o nich czytałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Czy macie rozstępy? IP: *.zst.swidnik.pl 11.02.03, 18:58 Do tej pory miałam tylko kilak i to nie widocznych.Do tej pory były one zmartwieniem jednak wiem że nie powinny.Ciaża spowodwała iż wystapiły na piersiach przypominając pajeczyne.Jestem zrospaczona od poczatku używałam kremów na roztepy aby im zapobiec lecz bezskutecznie.Mam nadzieje ze staną sie chociaż nie widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Czy macie rozstępy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 04:34 Kompleksy? Gdzieżby znowu! Z powodu takiego drobiazgu? A faceci? Co facetów mogą obchodzić takie rozstępy, no, chyba, że jakiegoś nawiedzonego, ale takiego nie spotkałam. Ja myślę, że oni wciąż i na okrągło mają inne z nami związane kwestie w móżdżkach, zdecydowanie inne niż nasze rozstępy. Naprawdę tak myślę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy macie rozstępy? IP: 62.233.185.* 12.01.03, 16:59 Kremy z Avonu sa najlepsze z jakimi sie do tej pory spotkalam,wiem bo uzywam i naprawde rozstepow juz prawie nie widac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 19:07 Ashoka - tak sprawdzałam i z lepszymi sie nie spotkalam. Tyle ze ja stosuje je na celuitis i na prawde jush nic nie widzac :)) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Czy macie rozstępy? IP: 153.19.102.* 13.01.03, 23:17 My kobiety.Czy zawsze musimy miec jakies problemy:jak nie celulitis to paskudne rozstepy ,wrrr...Stosujcie kremy zeby wiecej sie ich nie porobilo.Ale jak pomysle o tych co mam to jestem zalamana :( Jeszcze troche i bedzie lato ,a co wtedy ?Jak wyjsc na plaze?Najchetniej to bym zalozyla kombinezon :D A moi znajomi sie dziwia dlaczego nad moze nie chce z nimi jechac,hehe. Pozdrawiam wszystkich ktorym ten problem tak samo sie nie podoba co mi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Czy macie rozstępy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.03, 11:00 dziewczyny ! najlepszym lekarstwem na niedoskonałości skóry jest po pierwsze sport ....... najlepiej basen ponadto dieta-nie jeść nic słonego ,toksycznego... pic dużo wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 19:48 Gość portalu: ashoka napisał(a): Dzięki za odpowiedzi. Większość z nich naprawdę budująca! Tak więc będę kontynuować kurację kremem Avonu...Narazie. A potem zobaczymy. Czekam na więcej odpowiedzi, spostrzeżeń, relacji od Dziewczyn, które juz do mnie napisały. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 11:36 Gorąco polecam, z serii AVON BODY, krem Re-Fine (Stretch Mark Smoother). Na prawde super! :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Czy macie rozstępy? IP: *.icpnet.pl 18.01.03, 14:33 ja tez mam z tym problem.nienawidze ich,stosuje kremy(takze te z avonu :) , tylk oze nieregularnie,wkurzam sie,ze nie dzialaja,i tak w kolko.ogolnie rzecz biorac to mysle,ze faceci nie zwracaja az takiej uwagi na nie.na pewno mniej niz na cellulitis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 23:24 Ja wiem z własnego doświadczenia, że trzeba to robić reglarnie!!! Bardzo regularnie!!!! i wtedy; wierzcie mi, "TO" znika :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 18:54 Houk!!! Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi. Fajnie, że można z Kimś obgadać te nasze zmartwienia :-) Wiecie, co mnie denerwuje? Ze jak "przejeżdżam" dłonią po np.udzie, skóra nie jest jędrna i napięta. brrr... Czy po stosowaniu kremów skóra "naciągnie się"? Czy będzie gładka w dotyku? 3majcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 10:53 :) i to znowu ja :) Zobaczysz bedzie jędrna i głatka :) Doskonale Cię rozumiem, bo przezywałam to samo, poszłam nawet do lekarza! :)Wierz mi, to wszytsko znika jak tylko stosujesz REGURALNIE :) kremy :) 3maj sie cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Czy macie rozstępy? 22.01.03, 11:07 Tak, zwracamy na to uwagę. Tzn. ja nie zwracam... ;) A poważnie: nie ma uniwersalnej miarki, którą możecie przyłożyć do dowolnego faceta i powiedzieć: on patrzy na moje rozstępy/cokolwiek_innego. Bywa, że ci "bardziej bezpośredni" (to takie delikatne określenie na chama ;) zwracają uwagę na rozstępy. Jednak (możliwe, że tu się jedynie łudzę) jest to mniejszość. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 20:05 No to nas pocieszyłeś! a tak poważnie: myślisz, że facet mógłby zrazić się do dziewczyny która ma rozstępy? Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Czy macie rozstępy? 22.01.03, 23:46 Nie sadze. Ale znam przypadki, ze facet wypominal takie rzeczy. To nie jest przyjemne i z pewnoscia nie wplywa pozytywnie na samoocene kobiety, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 19:18 No, z pewnością! Qrde, czemu nas to spotyka!!! Ciekawa jestem ile(procentowo) kobiet boryka się z tym problemem...no i facetów(wiem, że oni maja je b. rzadko). Mogliby okazać trochę klasy! Czekam na postęp medycyny w tej sprawie...no to se jeszcze poczekam Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Czy macie rozstępy? 25.01.03, 01:37 Nie masz większych problemów na głowie niż rozstępy? Naprawde nie ma się czym przejmować. A jak facet się czepia (bo inaczej tego nazwać się nie da) to go zmień, lub sama mu zagraj na nerwach (jakkolwiek - powinno zadziałać). Rozstępy to nic strasznego, są gorsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 22:18 Oj, nie mam narazie większych problemów. Tzn.mam, ale inne da się jakoś rozwiązać, a te znienawidzone przeze mnie rozstępy nie znikają:-( <chlip, chlip> Ale fajnie wiedzieć, że większości facetów nie przeszkadzają. Dzięki za wsparcie:-) Fajny z Ciebie Facet!(szczęściara z Twojej Dziewczyny lub przyszłej Dziewczyny) Piszcie dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra Re: Czy macie rozstępy? IP: *.chello.pl 30.01.03, 14:49 Hej, kolezanko! nie przejmuj się aż tak? a myslisz ze wszyscy faceci sa tacy doskonali? kazdy ma jakis wady i niedoskonalosci - tak naprawde nie ma idealow! nie pozwol zeby taki problem przeslonil ci caly swiat!!! dbaj o siebie, cwicz (rower, plywanie, aerobik - polecam!), bo same kremy nie wystarcza!!! i wiecej dystansu do siebie, bo inaczej zwariujesz! pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 22:18 Dzięki- święte słowa, ale troszkę trudniej wprowadzić to w życie... Trzymajcie się i piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 22:22 a ćwiczył ktos z Was na stepperze? Jak myślicie, czy poprawia wygląd skóry? A pozatym proszę o dokładniejsze informacje odnośnie trenowania na tym przyrządzie, np. jakie i w jakim czasie ćwiczenia te przynoszą efrekty. Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Czy macie rozstępy? IP: *.piekary.net / 192.168.18.* / *.piekary.net 09.02.03, 00:41 Mnie tez niesety rozstepy dopadły:( Na udach i pośladkach :( Długo stosowałas te kremiki? Ja kiedys tez stosowalam rozne kremy ale to nieregularnie i nic nie pomogly...No i myśle ze facetowi który ma w głowie normalnie poukładane taki drobiazg nie bedzie przeszkadzal...Mojemu chłopakowi nie przeszkadza wogóle to...ale czasami sie zastanawiam czy nie mówią tego tylko po to zeby nam przykro nie było ...a tak po cichu do woleli by gładkie ciałka:(?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 19:29 Hej! Czemu nic nie piszecie? Zaraz się załamię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Czy macie rozstępy? IP: *.gabo.pl 28.02.03, 23:51 wg mnie rozstepów nie da sie usunąc mozna je natomiast "wybielic" stpsuje avon..no nie wiem..zreszta tam pisze ze on zapobiega rozstepy a nie je rozjasnia czy likwiduje.na rozstepy jest laser..na forum bodajze uroda czytalam ze 1cm2 skóry kosztuje 120 zł!!!!!!! inne sa ceny dotyczace twarzy..wklejam www2.gazeta.pl/kobieta/1,24473,893358.html nawet tu pisze ze nie da sie ich zlikwidowac a jezeli juz to rozjasnic ale w gabinecie kosmetycznym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Czy macie rozstępy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 11:36 Rozstepy mam od kilku lat, to znaczy od czasu, gdy gwaltownie uroslam. Na poczatku mi nie przeszkadzaly, potem mialam straszne kompleksy, stosowalam kremy, masaze, biegalam do dermatologa - za wiele to nie dalo (nadal obawiam sie korekty laserem). Zauwazylam, ze zrzucenie paru kilogramow nieco pomaga, ponadto regularne stosowanie zwyklych balsamow tez wplywa na nie lagodzaco. A co do facetow - moj traktuje to calkiem normalnie, jako element mojego ciala, uwaza nawet, ze dzieki nim moja pupa jest niebanalna :) To mile, ale moja walka z "paseczkami" trwa nieustannie. Tobie chcialabym poradzic: kremik + cwiczenia + AKCEPTACJA SWOJEGO CIALA :) Trzymaj sie, pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: 195.117.250.* 21.04.03, 22:54 Wiecie a ja myśle, że tu tak na prawdę nie chodzi o to, że to (czytaj rozstepy i cellulistis) przeszkadzać mogą naszym chłopakom, a o to, ze przeszkadzają nam. I chyba najwazniejsze, byśmy sie jakoś z tym uporały (czytaj albo zwalczyły albo zaakceptowały:)). Wiec ... Drogie Koleżanki ... nie przejmujcie sie tym wszytskim za bardzo ... bo rozstepy na prawde mozna ZWALCZYĆ !!! :)) Pozdrawiam Catharina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 18:20 a jak??? jesli Ty zwlczylas,to czekam na Twoj sposob :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: 195.117.250.* 29.04.03, 22:45 a zwalaczyłam, zwalczylam :P. Duzo jeżdze na rowerze, ćwicze, a do tego uzywałam i urzywam kremików anty-cellulitisowych. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś