Dodaj do ulubionych

Czy macie rozstępy?

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:25
Jak tak, to co robicie, by je zmniejszyć? macie na tym punkcie kompleksy? czy
faceci zwracają na nie uwagę? z góry dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: luna Re: Czy macie rozstępy? IP: *.gabo.pl 11.01.03, 00:04
      Gość portalu: ashoka napisał(a):

> Jak tak, to co robicie, by je zmniejszyć? macie na tym punkcie kompleksy? czy
      > faceci zwracają na nie uwagę? z góry dzięki za odpowiedzi

Moja droga, przykro mi ale ich nie zmiejszysz, mozesz jedynie wklepywac w skore
      jakies kremy ale tylko po to by ZAPOBIEC powstawaniu kolejnych rozstepów
      uwierz mi,wiem to na 100%
      gdzies przeczytalam ze z rozstepami to tylko pod laser brrr
      • Gość: kasia Re: Czy macie rozstępy? IP: 62.233.185.* 11.01.03, 11:44

>
        > Moja droga, przykro mi ale ich nie zmiejszysz, mozesz jedynie wklepywac w
        skore
        >
        > jakies kremy ale tylko po to by ZAPOBIEC powstawaniu kolejnych rozstepów
        > uwierz mi,wiem to na 100%
        > gdzies przeczytalam ze z rozstepami to tylko pod laser brrr

akurat tutaj sie z Toba nie moge zgodzic!!!owszem nie mozna sie ich calkowicie
        pozbyc ale na pewno mozna je zmniejszyc stosujac specjalne kremy na rozstepy!!!
        • Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 16:33
          Pewnie, ze można sie ich pozbyć i to niemal całkowicie :) Swietne są kremy na
          rozstępy i celluitis z Avonu, a kiedy stosuje sie je regularnie (codziennie:)
          wszystko znika, tzn. jesli Twoje rozstepy czy celluitis nie sa w strasznie
          zawaansowanym stopniu rozwoju :) Ewentulanie polecam Ci wizyte u lekarza, ktory
          powinien przepisac Ci jakąś masc lub kremik :)

Powodzenia :)
          • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 17:22
            Dzięki Dziewczyny!!!Catharina- czy jesteś pewna, że kremy Avonu są dobre?
            Sprawdziłaś to na sobie, czy wiesz z innego źródła? A czy Wy macie rozstępy,
            czy tylko o nich czytałyście?
      • Gość: Sylwia Re: Czy macie rozstępy? IP: *.zst.swidnik.pl 11.02.03, 18:58
        Do tej pory miałam tylko kilak i to nie widocznych.Do tej pory były one
        zmartwieniem jednak wiem że nie powinny.Ciaża spowodwała iż wystapiły na
        piersiach przypominając pajeczyne.Jestem zrospaczona od poczatku używałam
        kremów na roztepy aby im zapobiec lecz bezskutecznie.Mam nadzieje ze staną sie
        chociaż nie widoczne.
    • Gość: Bebiak Re: Czy macie rozstępy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 04:34
      Kompleksy? Gdzieżby znowu! Z powodu takiego drobiazgu? A faceci? Co facetów
      mogą obchodzić takie rozstępy, no, chyba, że jakiegoś nawiedzonego, ale takiego
      nie spotkałam. Ja myślę, że oni wciąż i na okrągło mają inne z nami związane
      kwestie w móżdżkach, zdecydowanie inne niż nasze rozstępy. Naprawdę tak myślę!
      • Gość: kasia Re: Czy macie rozstępy? IP: 62.233.185.* 12.01.03, 16:59
        Kremy z Avonu sa najlepsze z jakimi sie do tej pory spotkalam,wiem bo uzywam i
        naprawde rozstepow juz prawie nie widac!!!
        • Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 19:07
          Ashoka - tak sprawdzałam i z lepszymi sie nie spotkalam. Tyle ze ja stosuje je
          na celuitis i na prawde jush nic nie widzac :))

Pozdrawiam :)
          • Gość: agatka Re: Czy macie rozstępy? IP: 153.19.102.* 13.01.03, 23:17
            My kobiety.Czy zawsze musimy miec jakies problemy:jak nie celulitis to paskudne
            rozstepy ,wrrr...Stosujcie kremy zeby wiecej sie ich nie porobilo.Ale jak
            pomysle o tych co mam to jestem zalamana :( Jeszcze troche i bedzie lato ,a co
            wtedy ?Jak wyjsc na plaze?Najchetniej to bym zalozyla kombinezon :D
            A moi znajomi sie dziwia dlaczego nad moze nie chce z nimi jechac,hehe.
            Pozdrawiam wszystkich ktorym ten problem tak samo sie nie podoba co mi :))
            • Gość: Alicja Re: Czy macie rozstępy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.03, 11:00
              dziewczyny ! najlepszym lekarstwem na niedoskonałości skóry jest po pierwsze
              sport .......
              najlepiej basen
              ponadto dieta-nie jeść nic słonego ,toksycznego...
              pic dużo wody
    • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 19:48
      Gość portalu: ashoka napisał(a):

Dzięki za odpowiedzi. Większość z nich naprawdę budująca! Tak więc będę
      kontynuować kurację kremem Avonu...Narazie. A potem zobaczymy. Czekam na więcej
      odpowiedzi, spostrzeżeń, relacji od Dziewczyn, które juz do mnie napisały.
      Pozdrawiam!!!
    • Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 11:36
      Gorąco polecam, z serii AVON BODY, krem Re-Fine (Stretch Mark Smoother). Na
      prawde super! :)

Pozdrawiam :)
    • Gość: JA Re: Czy macie rozstępy? IP: *.icpnet.pl 18.01.03, 14:33
      ja tez mam z tym problem.nienawidze ich,stosuje kremy(takze te z avonu :) ,
      tylk oze nieregularnie,wkurzam sie,ze nie dzialaja,i tak w kolko.ogolnie rzecz
      biorac to mysle,ze faceci nie zwracaja az takiej uwagi na nie.na pewno mniej
      niz na cellulitis.
      • Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 23:24
        Ja wiem z własnego doświadczenia, że trzeba to robić reglarnie!!! Bardzo
        regularnie!!!! i wtedy; wierzcie mi, "TO" znika :) !
        • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 18:54
          Houk!!! Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi. Fajnie, że można z Kimś obgadać te
          nasze zmartwienia :-) Wiecie, co mnie denerwuje? Ze jak "przejeżdżam" dłonią
          po np.udzie, skóra nie jest jędrna i napięta. brrr... Czy po stosowaniu kremów
          skóra "naciągnie się"? Czy będzie gładka w dotyku? 3majcie się!!!
          • Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 10:53
            :) i to znowu ja :) Zobaczysz bedzie jędrna i głatka :) Doskonale Cię rozumiem,
            bo przezywałam to samo, poszłam nawet do lekarza! :)Wierz mi, to wszytsko znika
            jak tylko stosujesz REGURALNIE :) kremy :)

3maj sie cieplutko :)
    • ryanoconnell Re: Czy macie rozstępy? 22.01.03, 11:07
      Tak, zwracamy na to uwagę. Tzn. ja nie zwracam... ;) A poważnie: nie ma
      uniwersalnej miarki, którą możecie przyłożyć do dowolnego faceta i powiedzieć:
      on patrzy na moje rozstępy/cokolwiek_innego. Bywa, że ci "bardziej bezpośredni"
      (to takie delikatne określenie na chama ;) zwracają uwagę na rozstępy. Jednak
      (możliwe, że tu się jedynie łudzę) jest to mniejszość. :]
      • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 20:05
        No to nas pocieszyłeś! a tak poważnie: myślisz, że facet mógłby zrazić się do
        dziewczyny która ma rozstępy?
        • ryanoconnell Re: Czy macie rozstępy? 22.01.03, 23:46
          Nie sadze. Ale znam przypadki, ze facet wypominal takie rzeczy. To nie jest
          przyjemne i z pewnoscia nie wplywa pozytywnie na samoocene kobiety, nieprawdaz?
          • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 19:18
            No, z pewnością! Qrde, czemu nas to spotyka!!! Ciekawa jestem ile(procentowo)
            kobiet boryka się z tym problemem...no i facetów(wiem, że oni maja je b.
            rzadko). Mogliby okazać trochę klasy! Czekam na postęp medycyny w tej
            sprawie...no to se jeszcze poczekam
            • ryanoconnell Re: Czy macie rozstępy? 25.01.03, 01:37
              Nie masz większych problemów na głowie niż rozstępy? Naprawde nie ma się czym
              przejmować. A jak facet się czepia (bo inaczej tego nazwać się nie da) to go
              zmień, lub sama mu zagraj na nerwach (jakkolwiek - powinno zadziałać). Rozstępy
              to nic strasznego, są gorsze rzeczy.
              • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 22:18
                Oj, nie mam narazie większych problemów. Tzn.mam, ale inne da się jakoś
                rozwiązać, a te znienawidzone przeze mnie rozstępy nie znikają:-( <chlip,
                chlip> Ale fajnie wiedzieć, że większości facetów nie przeszkadzają. Dzięki za
                wsparcie:-) Fajny z Ciebie Facet!(szczęściara z Twojej Dziewczyny lub przyszłej
                Dziewczyny) Piszcie dalej!!!
                • Gość: libra Re: Czy macie rozstępy? IP: *.chello.pl 30.01.03, 14:49
                  Hej, kolezanko! nie przejmuj się aż tak? a myslisz ze wszyscy faceci sa tacy
                  doskonali? kazdy ma jakis wady i niedoskonalosci - tak naprawde nie ma idealow!
                  nie pozwol zeby taki problem przeslonil ci caly swiat!!! dbaj o siebie, cwicz
                  (rower, plywanie, aerobik - polecam!), bo same kremy nie wystarcza!!! i wiecej
                  dystansu do siebie, bo inaczej zwariujesz! pozdrawiam!!! :)
                  • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 22:18
                    Dzięki- święte słowa, ale troszkę trudniej wprowadzić to w życie... Trzymajcie
                    się i piszcie!!!
                  • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 22:22
                    a ćwiczył ktos z Was na stepperze? Jak myślicie, czy poprawia wygląd skóry? A
                    pozatym proszę o dokładniejsze informacje odnośnie trenowania na tym
                    przyrządzie, np. jakie i w jakim czasie ćwiczenia te przynoszą efrekty. Z góry
                    dziękuję!!!
    • Gość: Kacha Re: Czy macie rozstępy? IP: *.piekary.net / 192.168.18.* / *.piekary.net 09.02.03, 00:41
      Mnie tez niesety rozstepy dopadły:( Na udach i pośladkach :( Długo stosowałas
      te kremiki? Ja kiedys tez stosowalam rozne kremy ale to nieregularnie i nic nie
      pomogly...No i myśle ze facetowi który ma w głowie normalnie poukładane taki
      drobiazg nie bedzie przeszkadzal...Mojemu chłopakowi nie przeszkadza wogóle
      to...ale czasami sie zastanawiam czy nie mówią tego tylko po to zeby nam
      przykro nie było ...a tak po cichu do woleli by gładkie ciałka:(??
    • Gość: ashoka Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 19:29
      Hej! Czemu nic nie piszecie? Zaraz się załamię!!!
      • Gość: luna Re: Czy macie rozstępy? IP: *.gabo.pl 28.02.03, 23:51
        wg mnie rozstepów nie da sie usunąc mozna je natomiast "wybielic" stpsuje
        avon..no nie wiem..zreszta tam pisze ze on zapobiega rozstepy a nie je
        rozjasnia czy likwiduje.na rozstepy jest laser..na forum bodajze uroda czytalam
        ze 1cm2 skóry kosztuje 120 zł!!!!!!!
        inne sa ceny dotyczace twarzy..wklejam
        www2.gazeta.pl/kobieta/1,24473,893358.html
        nawet tu pisze ze nie da sie ich zlikwidowac a jezeli juz to rozjasnic ale w
        gabinecie kosmetycznym!
    • Gość: Kaska Re: Czy macie rozstępy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 11:36
      Rozstepy mam od kilku lat, to znaczy od czasu, gdy gwaltownie uroslam. Na
      poczatku mi nie przeszkadzaly, potem mialam straszne kompleksy, stosowalam
      kremy, masaze, biegalam do dermatologa - za wiele to nie dalo (nadal obawiam
      sie korekty laserem). Zauwazylam, ze zrzucenie paru kilogramow nieco pomaga,
      ponadto regularne stosowanie zwyklych balsamow tez wplywa na nie lagodzaco.
      A co do facetow - moj traktuje to calkiem normalnie, jako element mojego ciala,
      uwaza nawet, ze dzieki nim moja pupa jest niebanalna :) To mile, ale moja walka
      z "paseczkami" trwa nieustannie.
      Tobie chcialabym poradzic: kremik + cwiczenia + AKCEPTACJA SWOJEGO CIALA :)
      Trzymaj sie, pozdrowienia!
      • Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: 195.117.250.* 21.04.03, 22:54
        Wiecie a ja myśle, że tu tak na prawdę nie chodzi o to, że to (czytaj rozstepy
        i cellulistis) przeszkadzać mogą naszym chłopakom, a o to, ze przeszkadzają
        nam. I chyba najwazniejsze, byśmy sie jakoś z tym uporały (czytaj albo
        zwalczyły albo zaakceptowały:)). Wiec ... Drogie Koleżanki ... nie przejmujcie
        sie tym wszytskim za bardzo ... bo rozstepy na prawde mozna ZWALCZYĆ !!! :))

Pozdrawiam
        Catharina :)
        • Gość: ja Re: Czy macie rozstępy? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 18:20
          a jak??? jesli Ty zwlczylas,to czekam na Twoj sposob :)
          • Gość: Catharina Re: Czy macie rozstępy? IP: 195.117.250.* 29.04.03, 22:45
            a zwalaczyłam, zwalczylam :P. Duzo jeżdze na rowerze, ćwicze, a do tego
            uzywałam i urzywam kremików anty-cellulitisowych.

Powodzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka