Dodaj do ulubionych

Na Co patrzą oczy faceta najpierw

20.05.06, 22:30
Zastanawia mnie na co największą uwage zwracają faceci zanim okażą
zainteresowanie płcią piękną......(bo przecież nie na charakter skoro jest on
dla nich wielką tajemnicę") czym powinna się wyróżniać dziewczyna? Jaka być
powinna ? Co przykuwa Największą Uwage ? Co jest istotne ?..Panowie
wypowiedzcie się !
Obserwuj wątek
    • vanite1 Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw 20.05.06, 22:42
      Dzisiaj pytalam swojego faceta, powiedzial ze wiekszosc patrzy na pupe:))
      • Gość: mimi Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: 213.37.191.* 20.05.06, 22:49
        to twarz juz nie jest najwazniejsza?
        • Gość: satel Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:09
          niektorzy mowia,ze na buty,paznokcie lub biust....ale to mowia moi koledzy,
          mysle,ze tu bardziej szczersze i konkretniejsze info otrzymam....
          • Gość: td na buty???? IP: *.freedom2surf.net 20.05.06, 23:11
            o rany, a ja tak bardzo w starych trampkach gnieciuchach lubie chodzic :P
            • Gość: satelit.... Re: na buty???? IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:14
              No niektorzy ponoc zwracaja uwage czy buty sa ladne zadbane wypastowane
              itp.....niewiem jak mam to rozumiec,...dlatego wole uslyszec wasze opinie tutaj
              na forum.
              • Gość: td Re: na buty???? IP: *.freedom2surf.net 20.05.06, 23:31
                no trampek niestety nie pastuje :P

u mnie zwracali uwage wlasnie na tylek - najwiecej komentarzy dotyczacych tej
                czesci ciala lecialo pod moim adresem (ale na szczescie pozytywnych) i na moj
                delikatny "six-pack" na brzuszku - tu juz widzialam ich spojrzenia, poza tym
                szesciopak u kobiety chyba przyciaga uwage facetow. Pozniej byly :oczy, usmiech
                i biust.
              • Gość: konkretny facet Re: na buty???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:08
                bo jak ma brudne buty to tym bardziej ma niezbyt pachnącą i czystą cipkę, tak
                uważamy
    • osiolek113 Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw 20.05.06, 23:33
      Algorytm rozpoznawania na ulicy ładnej kobiety:

1.Dostrzegam ładny, jędrny biust ciasno opięty bluzką;
      2.Automatycznie następuje rzut okiem poprzez całe ciało - nogi,pupa,talia,
      ramiona, szyja. Jeżeli ogólny kształt pokrywa się z tym, co pragnąłbym zobaczyć,
      to...
      3.Następny, już uważniejszy rzut oka idzie na twarz. Jeśli twarz z jakichś
      powodów odpycha (niekoniecznie bo jest brzydka, tylko np. ma zimny, wredny
      wyraz, a ja lubię ciepło i dobro) to nieważne że ciało było ładne - tracę
      zainteresowanie. Jeśli buzia jest miła, ładna i budząca sympatię, to już jestem
      jej:)

Jeszcze uwaga: jeśli kiedy dostrzegam dziewczynę, jest obrócona tyłem do mnie,
      to w punkcie 1 piersi zastępujemy pośladkami (takoż najlepiej ładnie opiętymi
      kuszącym ubiorem);

Tylko proszę nie objeżdżać mnie od szowinistów, po prostu opisałem jak działa
      umysł faceta. Te reakcje zachodzą niezależnie od moich poglądów na temat
      wyższości duszy od d.. czegoś innego na "d".

Dlatego, satelitko, wnioski są takie:
      To, co sprawi, że facet wyłowi Cię wzrokiem w tłumie, to zazwyczaj ładnie
      wyeksponowany biust lub pupa. Natomiast to, co sprawi, że po przejechaniu po
      tobie wzrokiem nie zapomni, tylko się zainteresuje, to ładna i miła twarz.

Przynajmniej tak jest w moim wypadku...
      • Gość: td Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.freedom2surf.net 20.05.06, 23:41
        dobrze napisane osiolku.
        ale rzeczywiscie faceci to szowinistyczne swinie...
        ja im tam na dupe nie patrze :D
        • Gość: satelitkaaa Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:46
          no osiolku postarales sie, moje pytanie wiec brzmi czy tak jest w wiekszosci
          przypadkow ?
          • osiolek113 Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw 21.05.06, 09:26
            Niestety, nie jestem ani jasnowidzem, ani psychologiem, ani seksuologiem, nie
            będę więc udawał że wiem jak jest w większości przypadków.

Podejrzewam jednak, że w odwiecznym trendzie kobiecych strojów do eksponowania i
            uwydatniania pewnych części ciała zawarta jest jednak jakaś ludowa mądrość :)
            • agatka_to_ja Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw 21.05.06, 11:28
              osiolek113 napisał:

> Podejrzewam jednak, że w odwiecznym trendzie kobiecych strojów do
              eksponowania i uwydatniania pewnych części ciała zawarta jest jednak jakaś
              ludowa mądrość :)

zgadzam sie w 100%.. bardzo trafne spostrzezenie :)
        • Gość: Kostka A ja patrze na tyleczek! IP: *.sympatico.ca 21.05.06, 01:00
      • czekoladka_84 Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw 21.05.06, 10:33
        No właśnie, co to znaczy "miła twarz"?
        • Gość: kali Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.ztpnet.pl 21.05.06, 14:03
          > No właśnie, co to znaczy "miła twarz"?

Taka, z ktorej tryska radosc zycia.
          Np. tinyurl.com/m6cty
    • Gość: grys Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 09:50
      Pupa, nogi, biust i oczywiście twarz.
    • Gość: satelitkaaa Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:48
      na co jeszcze zwracaja uwage ?
    • Gość: konkretny facet Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:05
      twarz, zgrabna, szczupła figura i miłe usposobienie - cała tajemnica
    • Gość: mk Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:12
      Na piersi.
    • Gość: satel Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:12
      ??
    • wioola2 Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw 26.05.06, 19:52
      właśnie zapytałam mojego ukochanego na co zwrócił uwagę, gdy mnie po raz
      pierwszy zobaczył. była to oczywiśćie twarz. później dopiero zainteresował się
      moją pupą, piersziami, oczami... więc jak widać, najpierw musimy się spodobać
      facetowi, by zacząl dostrzegać inne rzeczy
    • Gość: taki_sobie Re:tendencyjne pytanie na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:25
      ale odpowiem tak że każdy facet patrzy na co innem, powiem tylko tyle że ja np. lubie szczupłe kobiety z małymi piersiami a kumpel bulchniutkie pączuszki :) z dużymi balonami, czyli co facet to gust nie ma jednoznacznej formuły
      gf=k + ~~ + X

gf - gust faceta
      k - kobieta
      ~~ - nieskończoność
      X - niewiadoma
    • Gość: dr.Kidler Re: Na Co patrzą oczy faceta najpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:51
      Pierwsze spojrzenie na tyleczek, a potem na buzie, jezeli chodzi o piersi nie
      ma to jak dla mnie wiekszego znaczenia, a pozatym nie uroda jest najwazniejsza.
      Mialem kiedys dziewczyne ktora wygladala jak bogini sexu, byla slodziutka jak
      cukiereczek, ale za inteligentna to ona nie byla, przewaznie jak zabieralem ja
      na spotkania ze swoimi znajomymi to miala zakaz odzywania sie, kazdemu na jej
      widok slinka ciekla, ale jak tylko cos powiedziala, wlaczyla sie do dyskusji to
      czar pryskal, zero jakijkolwiek wiedzy na jakikolwiek temat, zero
      zainteresowan, nadawala sie tylko do lozka - wiec wyglad przestal byc dla mnie
      wazny, sa wazniejsze cechy u kobiety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka