normalnadziewczyna 22.05.06, 15:17 czy to normalne,zeby ładna dziewczyna w wieku 20 lat byla dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: czy to normalne?? 22.05.06, 15:27 najzupelniej normalne :) bardziej normalne niz 15-latka, ktorą przeleciało juz 10 facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: czy to normalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 17:55 To jest bardzo normalne. muszę przyznać,ze ładnej dziewczynie duzo trudniej jest zachować dziewictwo tak długo.Więc wielki plus dla niej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: czy to normalne?? IP: *.ztpnet.pl 22.05.06, 18:03 > To jest bardzo normalne. muszę przyznać,ze ładnej dziewczynie duzo trudniej jes > t > zachować dziewictwo tak długo.Więc wielki plus dla niej!!!!! Robicie sobie konkursy ktora dluzej nie da dupy? Za co ten plus? Odpowiedz Link Zgłoś
hika86 kali...:/ 22.05.06, 22:13 konkurs która dłużej nie da dupy? ale od ciebie bije inteligencją, wstrząsające po prostu, myslisz ze to była błyskotliwa uwaga z twojej strony? zaraz mi pewnie pojedziesz jakimś tekstem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kali...:/ IP: *.ztpnet.pl 22.05.06, 22:35 Moze zamiast plodzic farmazony odpowiesz na pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
hika86 Re: kali...:/ 22.05.06, 22:38 "spłodziłam" odpowiedz o 22.10 najsłodszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kali...:/ IP: *.ztpnet.pl 22.05.06, 22:46 Odpowiedz na moje pytanie. Nie mow do mnie najslodszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hika86 Re: kali...:/ IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.06, 22:57 odp. na pytanie nr 1: to nie jest konkurs pod tytułem która nie da dłużej dupy!!! odp. na pytanie nr 2: plus dla niej za to ze sie nie puscila z pierwszym lepszym NAJSŁODSZY:) po co tyle nerwów:) pożartować nie można? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kali...:/ IP: *.ztpnet.pl 22.05.06, 23:18 > odp. na pytanie nr 1: to nie jest konkurs pod tytułem która nie da dłużej dupy! > !! Kto tu sie denerwuje. > odp. na pytanie nr 2: plus dla niej za to ze sie nie puscila z pierwszym lepszy > m Ok. > NAJSŁODSZY:) Lepszy efekt osiagniesz szepcac, nie krzyczac. > po co tyle nerwów:) pożartować nie można? :) A myslisz, ze po co tutaj wchodze? Odpowiedz Link Zgłoś
hika86 Re: kali...:/ 22.05.06, 23:30 :) TOŻ TO BYŁA PRAWDZIWA ANALIZA:) ROZŁOŻYŁES MNIE NA CZYNNIKI PIERWSZE:) POZDRAWIAM PA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: czy to normalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:30 plus za to,ze w tym świecie opanowanym przez sex, ona jest jeszcze dziewicą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: czy to normalne?? IP: *.ztpnet.pl 23.05.06, 19:00 > plus za to,ze w tym świecie opanowanym przez sex, ona jest jeszcze dziewicą!! No i za co ten plus? Seks jest zly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leny Re: czy to normalne?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:46 Zależy jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evel86 Re: czy to normalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:01 zalezy jak lezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: czy to normalne?? IP: *.inetia.pl 23.05.06, 08:35 powiedziałabym że ładnej jest właśnie trudniej je stracić bo kawalerowie zazwyczaj boja się taką dziewczynę zaczepić ja to mówię z własnego doświadczenia a jestem nieco starsza i już nie raz słyszałam od osób które mnie znają, że jestem mało dostepna właśnie dlatego jak wyglądam owszem zawsze znajdzie się "byle kto" gotowy na wszystko ale przeciez nie na tym to polega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian To normalne. IP: *.acn.waw.pl 22.05.06, 21:07 Nawet 25 lat jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asty Re: To normalne. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:10 Zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: czy to normalne?? 22.05.06, 22:06 a co w tym dziwnego trudno zeby bylo odwrotnie coo? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladkaaa Re: czy to normalne?? 22.05.06, 22:18 no pewnie, ze normalne:).Poza tym, nie wszyscy uprawiają seks przed ślubem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: czy to normalne?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 01:41 To jest najzupełniej normalne,jeżeli do tego jest inteligentna to standard. Anormalne jest wtedy,gdy 20-latka jest brzydka i głupia, wtedy jej dziewictwo może być podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leny Re: czy to normalne?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:10 Co to znaczy "podejrzane"? Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: czy to normalne?? 23.05.06, 09:28 oczywiscie,ze normalne,ze dba o siebie i czeka na tego jedynego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfdg Re: czy to normalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:52 a dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20latka Re: czy to normalne?? IP: *.e-data.net.pl 05.06.06, 23:34 Nie mówię,że jestem najpiękniejszą 20latka na ziemii, ale na brak facetów nigdy nie narzekalam:)Dziś mam 20 lat i jestem dziewicą i cholernie się z tego cieszę, bo "okzaji" nie brakowała, a czekam wytrwale na tego wyjątkowego, bo po co oddawać się z "ciekawości" lub "zaliczenia"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: czy to normalne?? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.06.06, 12:15 masz racje ja mam 18 lat co prawda ale kompletnie nie spieszy mi sie ze wspolzyciem.. i wiem, że jeszcze dlugo tego nie zrobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evel86 Re: czy to normalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:03 moze i tak, choc ja takiej nie znam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: czy to normalne?? IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 07.06.06, 14:53 skoro prędzej nie miałas takich potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasms Re: czy to normalne?? 07.06.06, 10:41 Normalne i fajne. Ja miałam 22 jak to sie stało i nie żałuję. Nie był to mój mąż, nie czekałam do ślubu ale byłam pewna że tego chcę. Myślę ze potem seks odczuwa się bardziej dojrzale, świadomioe własnego ciała, fizjologi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: czy to normalne?? 07.06.06, 18:07 jasne ze normalne! tylko nie wiem dlaczego ludzie robią z tego wielką sensacje! Ze co 20 lat to juz nie moze byc dziewica... ja jestem i mi to nie przeszkadza!!! a i tak nikt z moich znajomych mi nie wierzy jak wchodzimy na takie tematy i zaczynamy o tym rozmawiac - tylko ci co znaja mnie b.długo.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi no nie wiem.. 08.06.06, 13:43 wydaje mi sie ze to jest normalne..ale ty chyba nie jestes bo jakbys byla to bys nie zadawala takiego oczywistego pytania!! Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: czy to normalne?? 08.06.06, 13:46 Absolutnie, to patologia równa homoseksualizmowi i wcale nie lepsza od pedofilii a tak całkiem serio - nabijasz się, czy na prawdę masz problem? bo jak dla mnie kwestia dziewictwa jest sprawą indywidualną zupełnie nie podlegającą dyskusji (a w tym: komentowania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: czy to normalne?? IP: *.chello.pl 08.06.06, 14:20 Mam co prawda 20 lat,ale znam niewiele dziewczyn w moim wieku,ktore są dziewicami-albo się nie przyznają do tego po prostu:P Ja jestem dziewicą-i też sie czasem zastanawiam czy to normalne jest jeszcze... Ale z żadnym chłopakiem, z którym się spotykałam nie zdecydowałam się pójść do łóżka-bo żaden nie wydawał mi się być tym jedynym! Jak bedzie trzeba to będe tak cierpliwie czekać na tego jedynego! Mam nadzieję,że On to doceni:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUA:)) Re: czy to normalne?? IP: 195.116.182.* 16.06.06, 09:49 Tak !! A czy to normalne że dziewczyna w wieku 28 lat była dziewicą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise222 Re: czy to normalne?? 16.06.06, 10:35 Hehe :-) normalne moze i nie jest, raczej rzadziej spotykane... :P ale skoro ta 28latka chce byc dziewica, to co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś