Dodaj do ulubionych

Czy pocałunek z języczkiem to zdrada?

25.05.06, 17:44
jestem z moim facetm juz rok, jednak kiedy nie idziemy razem do klubu to
zawsze zdarza mi mały lizaczek z kims innym. to bardzo przyjemne czasem z
kims innym sie pocałowac nie uważacie? Czy wam tez tak sie zdarza? I czy
uważacie to za zdradę?
Obserwuj wątek
    • Gość: beeea Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:47
      alez skad to calkiem normalne najpierw lizanie,pozniej macanie cycek,wkadanie
      reke pod spodnice a na koncu maly sexik nie no cos ty nie robisz nic zlego ,
      tylko wyobraz sobie ze on moze robic to samo i co czujesz?
      • Gość: Nika Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.bater.net.pl 13.06.06, 18:48
        Jeśli ma sie faceta to do chol.ery poco sie lizać z innym co?kazde wykroczenie
        poza zwiazkiem jest świnstwem:)Nawet z kobieta hehe(ale to tylko mysli)
    • Gość: ana Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.loonar.pl 25.05.06, 17:51
      glupia pinda!
    • Gość: Kostka Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.sympatico.ca 25.05.06, 18:18
      Dziwka!
      • tuner800 Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 27.05.06, 12:26
        Ty poryta w mózg jesteś... cionk sie!!!
    • Gość: apsik87 Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: 213.25.48.* 25.05.06, 18:22
      zdecydowanie to nie jest zdrada!!!zdrada to dopiero sex.a lizaczek czy slimaczek
      to fajna sprawa al etrzeba umiec nad soba panowac.
      • Gość: neska Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:31
        Zdrada to dla kazdego co innego.Dla jednych zdradą będzie juz pomyslenie o kims
        innym,np wyobrazenia sie razem w łózku,dla innych dopiero seks bedzie zdradą.
        Ja osobiscie uznalabym to za zdrade.Nie "wilkiego kalibru",jednak zdrade.
      • Gość: vanite1 Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 25.05.06, 18:31
        Jesli robisz cos co facet uwaza za zdrade - tak jest.
        • Gość: neska Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:33
          Dokladnie,zgadzam sie w 100%
        • zbuntowany_aniol2 bu!!!!!!!! 26.05.06, 16:22
          jesli czujesz do tych chlopakow to samo co do swojego chlopaka to jest to
          zdrada w kazdym innym przypadku jest to przyjemnosc i korzystaj ile wlezie bo z
          jednym facetem do konca zycia...bleee
      • Gość: Wilk Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.tyszkiewicz.edu.pl 01.06.06, 15:11
        EJ wez ty sie rozpedz i uderz glowa w sciane...wez sie poliz ze swoja mama...i
        zacznij szanowac swohjego faceta a przedewszsytkim siebie ty kretynko!!!!!i nie
        pij jak ci nie
        sluzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ponczek Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.chello.pl 25.05.06, 18:32
      oczywiscie ze to nie jest zdrada
    • Gość: dr.Kidler Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:11
      zapytaj sie swojego faceta co on na to ? czy uwaza ze to zdrada ?
      • Gość: nikt Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:20
        jakbys swojego faceta na serio kochala to by Ci wystarczyl
    • moniad20 Rety to tylko lizanko a Wy to tak na serio. 25.05.06, 19:30
      Naprawde nikomu z was sie nie zdarzyło lizanko jak był/a w zwiazku.
      • tupp Re: Rety to tylko lizanko a Wy to tak na serio. 25.05.06, 19:32
        zdarzyło i do dzisiaj mi głupio.
        • Gość: neska Re: Rety to tylko lizanko a Wy to tak na serio. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:41
          jak wyzej.
          Gdy sa wyrzusty sumienia,to juz swiadczy o zdradzie.
      • Gość: dziewczyna Re: zdrada IP: 217.153.162.* 25.05.06, 19:44
        Nie nie zdarzyło sie!!!Jak jestem w związku to nie całuje sie 9czy jak to
        nazywasz nie liże)sie z innymi!
      • Gość: smoczyca1005 Re: Rety to tylko lizanko a Wy to tak na serio. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:06
        > Naprawde nikomu z was sie nie zdarzyło lizanko jak był/a w zwiazku.

NIGDY!
    • Gość: Kasia Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 25.05.06, 19:47
      Wyobraź sobie swojego chlopaka całującego inną dziewczyne i teraz odpowiedz
      sobie czy to jest zdrada.
    • Gość: neska Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:04
      > to bardzo przyjemne czasem z
      > kims innym sie pocałowac nie uważacie?

To po cholere jestes w zwiazku,skoro tak lubisz uganiac sie za innymi
      facetami????
      wiesz,ze istnieje takie cos jak monogamia???????
    • Gość: pollyy Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:41
      dla mnie to jest zdrada!! udusiłabym swojego chłopaka zeby całował sie tak z
      innymi dziewczynami!! sama tak nie robie bo to dla mnie podchodzi
      pod "puszczalstwo". nie wiem jak mozna robić coś takiego ukochanej osobie?!
      • z_innej_bajki Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 25.05.06, 20:46
        JAka z ciebie pustaczka. POmyśl co ty byś czuła, gdybyś sie dowiedziala ze twoj
        chlopak lize sie z kim popadnie.
        • Gość: ponczek Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.chello.pl 25.05.06, 20:47
          a czy dawanie dupy to zdrada juz czy nie
    • Gość: .... Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.85-237-186.tkchopin.pl 25.05.06, 21:10
      Widzę, że naprawde mało kto rozumie czym jest zdrada. Jeżeli pocałunek był
      skutkiem fascynacji erotycznej inną osobą, ale nic do niej nie czułaś, to w
      zasadzie jest wporządku (chyba, że Twój partner uważa inaczej). Zdradzać można
      myślą, niekoniecznie erotyczną. Zdrada to po prostu bycie z jedną osobą, tak
      naprawdę kochając drugą (zdradza się wtedy obie te osoby i nawet samego siebie)
      - takie moje skromne zdanie.
      • Gość: neska Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:54
        ????????
        Dla kazdego zdrada jest czym innym,co innego oznacza ,wiec jak mozesz pisac,ze
        malo kto rozumie,czym jest zdrada?????
        lol
    • Gość: Etyk moralny Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:25
      Nie, to nie zdrada. Rżnięcie z innym facetem to też nie zdrada. Bądź spokojna.
      • Gość: ponczek Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.chello.pl 25.05.06, 22:24
        a maly lizaczek po same kule z facetem jej faceta to zdrada czy nie
        • Gość: Antek Ruchacz Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:27
          raczej nie, to takie małe "ball games" :) zwykły przyjacielski gest :)
      • Gość: mmm Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: 213.199.218.* 27.05.06, 00:53
        zdrada!!!!!!
    • Gość: Artur Przezywacz cyt. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.05.06, 23:00
      Bartosz (23:00)
      umrzesz w piekle kur*o
    • lilarose Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 26.05.06, 13:22
      To wstęp do zdady.
    • diablica880 Tak 26.05.06, 13:53
      jak dla mnie tak!!!
      • Gość: o.n.a.1986 Re: Tak IP: *.chello.pl 01.06.06, 16:42
        ja dla mnie.. tez!!
        To zdrada!!!
    • cienmotyla Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 01.06.06, 19:25
      Uważam toza zdradę.
      Nie zdarza mi się.
    • lobotomia_story Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 01.06.06, 19:47
      Jeśli w zwieracz, to tak.
      • Gość: anusia Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:20
        tylko w anus
    • Gość: elamodela Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:15
      eee tam, granica jest cieńka, jakieś tam buziaki przelotne czy coś to nie od
      razu koniec świata. Chodzi tylko o to, by nie zacząć myśleć o kimś innym.. No i
      nie posunąć się za daleko of course:D
    • libertine21 Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 02.06.06, 12:22
      glupie pytanie naprawde....
      • aaagatkaaa Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 02.06.06, 12:31
        A ty uważałabyś zazdrade, gdyby twojemu chłopakowi zdarzył się taki "lizaczek"
        (rany co za słowo)".....odpowiedz sobie sama i masz odpowiedź czy jest to zdrada
    • netka6666 Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 02.06.06, 13:00
      Ależ skąd... jaka zdrada. A d... w kiblu na dyskotece gościa poznanego przed
      kiblem to może też zdrada??? Do dzieła mała, nie żałuj sobie.
      ...Kurde ale dno.....
    • Gość: bryyyyyyy Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:35
      szmacisz się i tyle!!!!! współczuje Twojemu facetowi, chyba, że robi to
      samo!!!! nie ma co dobrana parka!!!!
    • telka_es Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 07.06.06, 22:47
      głupota... i tyle
    • Gość: MIkusia Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? IP: *.net137.okay.pl 12.06.06, 19:16
      Ciebie juz calkiem rabnelo pewnie jestes taka wymalowana lafirynda z tapeta
      grubosci 5 cm i ten twoj koles sciaga ci szpachelka ta taete a ty mu wtedy
      opowiadasz z kim sie lizałas a on tobie komu robil minetke wypas!!!! wieszz co
      a moze jeszcze po 23 stoisz przy glownej drodze i czekasz na tir a moze ci ktos
      lizaczek zrobi...dziwka
    • oliwka202 Re: Czy pocałunek z języczkiem to zdrada? 12.06.06, 20:31
      To jest zdrada!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka