aaaaa56 Re: Dlaczego kobiety nie mowia wprost.... co mysl 04.06.06, 00:26 Ty chyba masz jakiś problem- ze sobą, nie masz co robić, albo sama już nie wiem. Twoje wątki zaśmiecają to forum. Masz swoje teori, któryych nie da się zmienić. Chcesz poznać kobiete z konkretnym zdaniem, stanowczą, bezposrednia, moze troche bezczelaną?? poznales. malo swiata, znasz malo kobiet. nie wypowaidaj sie za ogol. wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Waldek przestan demaskowac kobiety :) 04.06.06, 05:57 Rozmowa o przewrotnosci umyslu kobiecego jest wedlug Ciebie; "zasmiecaniem forum", bo nie sluzy kobietom, dlatego ze je demaskuje, prawda?... ...ale rozmowa o nowej fryzurze Paris Hilton jest niesamowicie istotna :) Rzeczywiscie kobiety sa przewrotne...zeby nie powiedziec glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 04.06.06, 12:05 waldek1610 napisał: > ...ale rozmowa o nowej fryzurze Paris Hilton jest niesamowicie istotna :) > > Rzeczywiscie kobiety sa przewrotne...zeby nie powiedziec glupie. Szybcien faceci rozmawiają o cyckach Paris, niz kobiety o wlosach jakiejs bezmyslnej kretynki. a Głupi sam jestes dupku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 06:59 agatka_to_ja napisała: > a Głupi sam jestes dupku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie teksty slyszalem.. wiele lat temu gdy mialem przesiadke na dworcu kolejowym w Kedziezynie-Kozlu, chyba trafilem na to jak baby wracaly z targu :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 08:49 baby z targu sa tysiackroc madrzejsze niz taki dupek z USA jak ty, ktory uwaza, ze wszystkie kobiety sa glupie i nadaja sie tylko do rżniecia... jeszcze raz powtórze - jestes dupkiem ("asshole" jakbys mial problemy ze zrozumieniem) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 09:03 Tak, Agatka wlasnie dlatego One stoja na targu warzywnym w kufajkach, a ja mam prace biurowa i od lat nie skalalem moich dloni ciezka praca :) A "asshole" posiada bardziej negatywne znaczenie niz dupek, to ktos kogo w Polsce nazwalo by sie "h.u.j.e.m" albo "skurw.....nem" Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 09:07 kufajki???????? a gdzie ty kretynie kufajki widziales???????????????? masz wiadomosci przeterminowane co najmniej 20 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli my POlacy chodzimy w kufajkach to wy w tych stanach chodzicie z maczugami w skorach!!!!! kretyn! nie masz pojecia o Polsce to SIE NIE WYPOWIADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 09:12 agatka_to_ja napisała: > kufajki???????? a gdzie ty kretynie kufajki widziales???????????????? Podobno Lepera i jego swite widziano w kufajkach w ostani weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 09:29 jezeli juz to LePPera... a w kufajce to ty chodzisz prostaku! mowilam ci - nie znasz Polski, nie jestes w niej to SIE NIE WYPOWIADAJ!!!!!!!! ogladalam kiedys film dokumentalny o Polonii.. do takiej emigrantki w hameryce przyjechala matka.. i ona tej matce pokazywala sklepy w Hameryce i mowila "zobacz mamo, to są szparagi, a to łosoś"... a matka na to "wiem, u nas tez to jest".. a córeczka cholernie zdziwiona, bo myslala, ze u nas to PGR-y i sklepy, gdzie tylko ocet... i taka glupia i ograniczona i zapatrzona w sebie jest polonia... zenada Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 10:12 agatka_to_ja napisała: > ogladalam kiedys film dokumentalny o Polonii.. do takiej emigrantki w > hameryce przyjechala matka.. i ona tej matce pokazywala sklepy w Hameryce i > mowila "zobacz mamo, to są szparagi, a to łosoś"... Wiem slyszalem o tym filmie, zreszta rezyser tego filmu znalazl gokladnie czego szukal, a ze szukal jego wyobrazenia o poloni w postaci; pijaka, kontraktora i sprzataczki to oczywiscie ja znalazl.... Ale dlaczego ten rezyser z Polski pominal milczeniem wszystkich Polish- Americans ktorzy sa inteligentni, wyksztalceni, calkiem zamozni, oraz cenieni w ich amerykanskim srodowisku,....tego juz nie wiadomo :) Byc moze ten rezyser chcial pokazac ludziom w Polsce jak to w Ameryce jest zle, no i udalo mu sie ludzi zbalamucic, teraz Agatka sie cieszy, bo mysli ze Ameryka to pare ulic w dzielnicy Polonijnej w Chicago :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 10:21 waldek1610 napisał: Ale dlaczego ten rezyser z Polski pominal milczeniem wszystkich Polish- > Americans ktorzy sa inteligentni, wyksztalceni, calkiem zamozni, oraz cenieni w ich amerykanskim srodowisku,....tego juz nie wiadomo :) takich tez pokazywał!!!! i wcale nie pokazywal, ze w Hameryce jest zle... ja mowie o jednym, ty o drugim.. czy ty potrafisz glupku czytac????????????? jak mowie o takich polonusach, ktorzy widzieli Polske ostatnio raz klikanascie lat temu albo i wiecej, i maja takie o niej wrazenie!!!!!!!! i mysla, ze dalej tak jest!!!!!!!!! a to błąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec nie piernicz, ze ludzie w Polsce chodzą w kufajkach!!!! moze jeszcze walonkach? nie kompromituj sie jak Whitney Houston, ktora na festiwal w Sopocie przyjechała w srodku lata w futrze, bo myslala, ze jest zimno.... typowy Hamerykanin - ignorant i zarozumialec.. wypisz wymaluj - Waldi! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Polska jest super wszystko jest,oprocz pieniedzy:) 05.06.06, 10:38 Agatka, W Rumuni tez maja lososia w supermarkecie, co nie zmienia faktu ze wiekszosci obywateli tego kraju zyje w skrajnej biedzie i wiekszosci Rumunow na taki luksus nie stac, to samo jest w Polsce. Zreszta, w Polsce tzw "srednia klasa" posiada nowy samochod, mieszkanie, prace, i stac ich na wakacje w kraju od czasu do czasu. W USA natomiast na taki standard zycia stac przecietnych amerykanskich roboli ktorzy nigdy nie chodzili do szkoly i nic nie wiedza oprocz jak dojechac do pracy. W Polsce natomiast to niezle czeba sie naglowkowac, miec znajomosci zeby wogole miec jako taka prace z ktorej sie da ledwo wyrzyc...Zreszta moj Chrysler 300 wyglada bardziej okazale niz samochod tego Senatora szpeniaka z Samoobrony ktory tak sie tym "cudenikiem" chwali....szkoda mowic. agatka_to_ja napisała: > nie kompromituj sie jak Whitney Houston, ktora na festiwal w Sopocie > przyjechała w srodku lata w futrze, bo myslala, ze jest zimno.... Idiotko, nie rozumiesz ze to jest taka murzynska moda, nigdy nie ogladalas filmu "Shaft"??? Futro to synonim bogactwa i sukcesu dla murzynow amerykanskich, nic wiecej, wiec nosza je nawet w polodniowej Kaliforni gdzie temperatury nigdy nie spadaja ponizej 20stepni Celsiusza. A ze ty tak sobie to tlumaczysz to swiadczy o twojej niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 05.06.06, 11:15 sam jestes idiotą gnoju !!!!!!!!!!!! co do Whitney to potem sie przyznala, ze NIE WIEDZIALA ze w Polsce jest cieplo.. myslala, ze u nas jest jak na Syberii.... wiec nie p.ierdol, ze to kwestia mody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Hamerykanów zyjacych w biedzie jest miliony... wiec zamknij sie debilu!!!!!! i powtórze - O.D.P.I.E.R.D.O.L sie od Polski i od POlaków !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 06.06.06, 22:55 agatka_to_ja napisała: > sam jestes idiotą gnoju !!!!!!!!!!!! > co do Whitney to potem sie przyznala, ze NIE WIEDZIALA ze w Polsce jest > cieplo.. myslala, ze u nas jest jak na Syberii.... wiec nie p.ierdol, ze to > kwestia mody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli tak to Puff Daddy, Will Smith, Snoopy Dogg oraz ine murzynskie gwiazdy nie wiedza ze w Los Angeles panuje klimat tropikalny, bo stale chodza w korzuchac na rozne oficjalne gale... > a Hamerykanów zyjacych w biedzie jest miliony... wiec zamknij sie > debilu!!!!!!i powtórze - O.D.P.I.E.R.D.O.L sie od Polski i od > POlaków !!!!!!!!! Tak tylko ze amerykanska "bieda" to nie to samo co polska bieda :) W USA biedny czlowiek chodzi do McDonald'sa na obiad z rodzinka, w Polsce biedna rodzina je ziemniaki z maslanka ktore matka uwarzyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 06.06.06, 22:58 waldek1610 napisał: > Tak tylko ze amerykanska "bieda" to nie to samo co polska bieda :) W USA biedny czlowiek chodzi do McDonald'sa na obiad z rodzinka, w Polsce biedna rodzina je ziemniaki z maslanka ktore matka uwarzyla :) No i ja tez wybieram ziemniaki z maślanką! BO nie tylko, ze SMACZNIEJSZE to jeszcze ZDROWSZE!!!!!!! a McDonald to gowno!!!! i jeszcze wam hamerykanom dupy od tego rosną.... tylko wspolczuc! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 06.06.06, 23:05 a ja slyszalem ze w Polsce do MC Donalds to ludzie wybieraja sie na randki i oficjalne spotkania tak jakby to byla jakas "ekskluzywna" restauracja ... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 06.06.06, 23:09 waldek1610 napisał: > a ja slyszalem ze w Polsce do MC Donalds to ludzie wybieraja sie na randki i > oficjalne spotkania tak jakby to byla jakas "ekskluzywna" restauracja ... a gdzie to slyszales kretynie???????????????? lecz sie na zacofanie i nienawisc gnojku! i przestan wymyslac takie bzdury, bo az mnie szlag trafia !!!!! chyba sam biznesy omawiasz w McDonaldzie idioto! Sp.ier.doliłeś z Polski kilkanascie lat temu... wygodnie ci siedziec za granica? w porządku... ale od POlski sie ODPIEPRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 06.06.06, 23:16 agatka_to_ja napisała: > Sp.ier.doliłeś z Polski kilkanascie lat temu... wygodnie ci siedziec za > granica? w porządku... ale od POlski sie ODPIEPRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja po prostu wyjechalem z Polski tak jak robia to miliony ludzi do dzis, z powodu ogulnej biedy i braku perspektyw. Tylko nie mow mi ze w Polsce praca jest, bo w normalnym cywilizowanym kraju praca powinna byc dla wszystkich a nie tylko dla uprzywilejowanych ludzi z kontaktami, tak jak to jest w Meksyku, tajlandi czy w Indiach...czyli w 3-cim swiecie. Po drugie ja nie :"siedze" w USA tylko po prostu zyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 06.06.06, 23:19 a w Stanach praca dla wszystkich jest?????????????? NIE MA!!!!!!!! tez macie bezrobocie i biednych ludzi!!!!!!!! wiec powtarzam - nie wywyzszaj sie dupku, bo NIE MASZ KU TEMU POWODÓW! i nie obrazaj POlski wymyslajac jakies durne bajeczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 07.06.06, 00:32 agatka_to_ja napisała: > a w Stanach praca dla wszystkich jest?????????????? > NIE MA!!!!!!!! Praca jest, tylko nie ma chetnych, zreszta wielu rodowitych amerykanow zwlaszcza nurzynow gardzi byle jaka praca, wiec wola siedziec na zasilku, ktory zreszta zapewnia im wygodniejsze zycie niz wielu emigrantom ktorzy pracuja za tzw. "minimum wage" > tez macie bezrobocie i biednych ludzi!!!!!!!! 4-5% czyli prawie zadne, a Ci "biedni" ludzie to wedlug standartow Polskich wcale nie sa tacy biedni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 06:21 Jakoś nie zauważyłam żeby ten facet się wywyższał. Poprostu stwierdza fakty. Agatka, naprawde w Polsce jest tak zajebiście, czy poprostu tylko Ty żyjesz na innym świecie, ale tez zwanym Polską??? Gdzie tu obrażanie Polski? Polacy jesli mają okropną opinię poza granicami własnego kraju, to tylko dzięki sobie!!! Jezeli nie masz jak się uczepić, bo gada prawdę, to czepiasz się "jego"Ameryki. Jak mu tam dobrze to niech siedzi. Polacy sami chętnie wyjechaliby za granicę gdyby mieli większe szanse tam.Bo u nas nie ma żadnych. Tylko znajomości się liczą. To jest właśnie nasza Polska.Żyć nie umierać. Czemu się czepiasz jego zony? Jeśli choć w małym stopniu kochasz swojego męża tak jak On Junko to powinnaś wiedzieć czym jest miłość. A może musisz stracić aby to zauważyć? Czasami jest trudno z czymś się pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 07.06.06, 12:39 A ja zauwazam, ze Waldek sie wywyzsza! A w Polsce SĄ szanse! tylko trzeba chciec! a czy on kocha Junko? NIE! on kocha co najwyzej jej wspomnienie! a ze seks z zona mu sie znudzil - chcialby bzyknąc swoją starą panienke... Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Polska jest super wszystko jest,oprocz pienie 07.06.06, 17:58 agatka_to_ja napisała: "A w Polsce SĄ szanse! tylko trzeba chciec!" - no właśnie, do wszystkiego trzeba mieć chęci. Czego wielu Polakom, zwłaszcza tym bez pracy, poprostu brakuje. Na temat naszej gospodarki pisać nie będze...szkoda słow "a czy on kocha Junko? NIE! on kocha co najwyzej jej wspomnienie!" - hmm.. czasem lepsze wspomnienia niż nic. Zwłaszcza, jeśli jest co wspominać. " a ze seks z zona mu sie znudzil - chcialby bzyknąc swoją starą panienke..." - tego to ja już nie wiem :):):) "podobno" po pierwsze jest zadowolony z seksu z żoną, co wielokrotnie podkreślał na forum, a po drugie "podobno" jeśli ma ochote na skok w bok, ma pozwolenie żony.:):) Można na to różnie patrzeć.... nie zamierzam dyskutowac na ten temat. Przynajmniej nie dziś. :):) Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Polska...i Junko 08.06.06, 04:48 agatka_to_ja napisała: > A ja zauwazam, ze Waldek sie wywyzsza! > A w Polsce SĄ szanse! tylko trzeba chciec! Czyli tym masom lekarzy, specjalistow, informatykow, i pracownikow mniej lub bardziej wykwalifikowanych po prostu sie nie chce? Dobre!!! :) Wiec nie wiem dlaczego decyduja sie zostawic rodzine, dom, i wszystko co im jest bliskie...zeby jechac do obcego kraju za praca. Gdyby ludziom we Francji, Niemczech lub Wloszech...tak sie chcialo...ale sie nie chce, bo chciec sie nie musi ;) Bo maja dobrze u siebie! > a czy on kocha Junko? NIE! on kocha co najwyzej jej wspomnienie! a ze seks z > zona mu sie znudzil - chcialby bzyknąc swoją starą panienke... Agatka, Ja wciaz mowie o Junko bo nadal ja kocham, i nawet gdybym jej juz nigdy nie zobaczyl na co sie zanosi, to i tak jako staruszek przed sama smiercia napewno o niej pomysle :) Ale ty nie wiesz co to jest prawdziwa milosc, bo sadzisz ze kochac mozna i powiino sie tylko osobe z ktora zawarlas kontrakt malzenski. Ty kochac meza dlatego ze go masz, wiec ta milosc jest warunkowa. Uwiez mi ze trudniej jest kochac kogos kto jest daleko. I nawet to ze Junko nie byla gotowa na milosc wtedy kiedy ja ja oferowalem, wiec mnie zwodzila, nie znaczy zapomne o niej zupelnie tak jakby nigdy jej nie bylo. Ona nadal jest, zawsze bedzie. Ale czasami trzeba zostawic kogos nawet jesli sie ta osobe kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ludzie w Polsce chodza w kufajkach IP: *.centertel.pl 05.06.06, 18:50 agatka_to_ja napisała: > kufajki???????? a gdzie ty kretynie kufajki widziales???????????????? > > masz wiadomosci przeterminowane co najmniej 20 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Jesli my POlacy chodzimy w kufajkach to wy w tych stanach chodzicie z maczugami > > w skorach!!!!! > > > > kretyn! nie masz pojecia o Polsce to SIE NIE WYPOWIADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj Agatka, jednak sa w Polsce regiony, gdzie ludzie chodzą w kufajkach. I wiem o tym doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ludzie w Polsce chodza w kufajkach 05.06.06, 19:38 a w stanach to nie ma kufajek? są :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: ludzie w Polsce chodza w kufajkach 06.06.06, 22:58 agatka_to_ja napisała: > a w stanach to nie ma kufajek? > są :) Oczywiscie ze sa ale nie nosi sie nich dlatego ze na opal chaupy nie ma, albo dlatego ze w autobusie jest zimno ....tylko dlatego ze kufajka wyglada swietnie jak taki bezramiennik na zimna pogode, widzialem ze zwlaszcza jest popularny w USA wsrod nastolatek i mlodych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ludzie w Polsce chodza w kufajkach 06.06.06, 23:02 po pierwsze: co to "chaupa" po drugie: wszystkich w Stanach stac na opał????????? NIE we wszystkich stanach jest goraco???????? NIE we kazdym autobusie jest cieplo????????? NIE wiec sie O.D.P.I.E.R.D.O.L od POlski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) 05.06.06, 13:30 >Rzeczywiscie kobiety sa przewrotne...zeby nie powiedziec glupie Twoje wypowiedzi świadczą o tym, że to ty raczej nie grzeszysz inteligencją i jesteś przewrotnyy jak mało kto (najpierw zakochany po uszy potem jednak nie). O twojej a nie naszej głupocie świadczy także to, że dla ciebie każdy stereotyp jest prawdziwy i wszystko uogólniasz. Szkoda tyylko, że twoj watek z przewrotnośći przeradza sie w udowadnianie twojej teorii na temat kobiecej inteligencji. Prawda jest taka, że faceci zaczeli bac sie kobiet, nie radza sobie z nimi. Kiedys kobieta byyyla niczyym wielofunkcjy robot kuchenny, czasem potrzebna w łóżku, bez własnego zdania. Teraz kobiety sie zmieniły przejely inicjatywe i wiedza czego chca i to was boli, ze nie mozecie sobie nas podporzadkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centuś Re: Waldek przestan demaskowac kobiety :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:58 teraz kobiety zmieniły się, fakt - zachowują się jak kiedyś tylko k.urwy się zachowywały. Nie ma co, wielkie brawa dla k.urw !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell23 Re: Dlaczego kobiety nie mowia wprost.... co mysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:56 bo może jakby powiedziały to byscie sie obrazili! chociaz ja nie uważam tak poniewaz dużo jest kobiet ktore mówie dokladnie to co myśla bezwzgledu czy to jest pozytywne czy negatywne Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Dlaczego kobiety nie mowia wprost.... co mysl 06.06.06, 23:03 Neli a ja twierdze ze kobiety nie mowia tego co mysla dlatego ze nie chca wszystka choc nie wcale same nie sa takie wartosciowe i czesto nie wiele maja do zaoferowania. Z kobietami jest dokladnie tak jak ze wspolnikami w biznesie, czesto jedna strona ukrywa faktyczny stan swoich finansow zeby nie stracic korzystnego dla nich partnership :) Wiec kobiet mysli co z tego ze ja go nie kocham, wazne ze On jest mna zainteresowany i ja moge go troche wydoic :) Tez mi postep cywilizacyjny, kobiety staja sie takimi prostytutkami za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
marii8 Re: Dlaczego kobiety nie mowia wprost.... co mysl 07.06.06, 08:35 wydaje mi się,że nie wszystkie kobiety są takie same. Znamwiele, które są szczere do bólu. Ja mam ten problem, który opisujesz ze swoim mężczyzną- przeczytaj post- Panowie pomocy- więc działa to w obie strony.Wszystko zależy od danej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
lilekk Jestem.... 07.06.06, 08:57 po części taka kobietą..ale to zachowanie nie jest spowodowane wyrachowaniem, obłudą czy chęcia wyłudzenia kasy.. Nie potrafie szczerze rozmawiac, choc bardzo chce. Mój mężczyzna pragnie głębokiego,szczerego zwiazku..ja myslałam ze daje mu to wszystko czego on pragnie,ale..No właśnie..nigdy nie potrafiłam sie w sobie przełamac i mówić otwarcie wprost co mnie boli, czego chce a czego nie, jakiego chce zwiazku i jak ja to wszystko widze..Dlaczego?? Mam w sobie blokade która nie pozwala mi na mówienie ludziom wprost rzeczy które mogą ich zaboleć..dziwnie to brzmi..ale to jest gdzies głęboko ukryte i nie potrafie sobie z tym poradzić. Moj zwiazek..przez takie zachowanie jest w stanie rozpadu i tylko ode mnie zależy czy go uratuje czy nie..Teraz sie przekonałam na własnej skórze co to jest szczerość..Jeśli to zrozumiem to uratuje swój związek..jesli nie..sama nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Jestem.... 08.06.06, 05:02 Lilekk, Ja dalbym wszystko gdyby moja ex Junko mowila mi o wszystkim, zwlaszcza o tych rzeczach ktore stanowily problem w naszym zwiazku. Ona wolala unikac trudnych tematow, wiec mowila o tym co dla niej bylo latwe. Mowila o sobie, o to co jej sie podoba, odnosnie tych rzeczy ktorej ja robilem dla niej. Ale milczala o swoich uczuciach do mnie, bo....po prostu mnie nie kochala na tyle zeby sie poswiecac, wiec nigdy nie wglebiala sie w to co ja chce, raczej te tematy ignorowala. Wiedziala ze nie ma nic do powiedzenia o milosci ktorej nie bylo, wiec nie mowila o tym bo bala sie ze odejde... Ale jak widzisz, zwloka nic nie pomoze bo gdy nie jest sie szczerym z chlopakiem, to wkoncu On to odczuje, i nie bedzie sie domagal czegos na cos zasluguje...bo domagac sie szczerosci od partnerki to zadna przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1000 Re: Dlaczego kobiety nie mowia wprost.... co mysl 07.06.06, 13:52 Jest ksiazeczka. Cale 11 zl kosztuje. Tytul: Dlaczego mezczyzni klamia a kobiety placza. Po kolei autorzy wyjasniaja roznice w zachowaniu mezczyzn (nieustanne zmienianie kanalow w TV, niechec pytania o droge, udawanie, ze slucha sie ...) i kobiet (zrzedzenie, narzekanie, sugerowanie a nie mowienie wprost...). Ksiazeczka napisana z wdziekiem. Warto. Nie ma co zarzucac drugiej plci nieumiejetnosci komunikacji. Jestesmy inaczej skonstruowani. Nalezy sie nauczyc jezyka drugiej plci. I tyle. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś