29.05.06, 17:54
mam pytanko czy można zrobic tak, żeby było widac ze dana osoba jest
niewidoczna? chodzi mi o to ze czasami ktos jest jak nam sie wydaje
niedostepny a tak naprawde sie ukrywa i jest na niewidocznym. a ja slyszałam
ze mozna jakos to zrobic ze u mnie sie bedzie wyswietlac czy ktos jest
niewidoczny czy niedistepny? jak to zrobic bo ja jestem laik niesamowity w
tych sprawach:)
Obserwuj wątek
    • kanassa Re: gadu gadu 29.05.06, 18:02
      klikasz na kontakty póżniej klikasz na szukaj znajomych(wpisujesz numer tej
      osoby )jezeli widzisz słoneczko czerwone tzn ze tej osoby nie ma a jezeli
      widzisz słoneczko białe to znaczy ze jest
      • diablica880 Re: gadu gadu 29.05.06, 18:06
        jest podobno tez taki specjalny program i on cie takze pokazuje kto sie ukrywa
        pod niewidokiem:D...
        • Gość: dzidka23 Re: gadu gadu IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 29.05.06, 18:27
          istnieje taki program gadu-gadu power gdzie jest cos takiego jak inwigilator
          dzieki któremu możesz namierzyc osoby które sie ukrywają (tzn jak sie pojawiają
          na niewidocznym to Tobie pojawia sie chmurka ze są dostępni ale niewidoczni)
          nie wiem jak to jest teraz z tym nowym gg tzn wersja 7,0 ale w tym starym można
          było zainstalowac powera na 100% bo sama go miałam i używałam:D
    • owca_86 Re: gadu gadu 29.05.06, 18:41
      www.opisy-gg.com/news.php?id=22
      niewidoczni są bodajże z takim pytajnikiem na czerwonym słoneczku (bo niby
      próbowano likwidować funkcję podglądania kto sie ukrywa), niedostępni mają samo
      czerwone słoneczko - tu jest wytłumaczenie dlaczego:

www.opisy-gg.com/news.php?id=30
      pzdr;-)
    • Gość: Wolę real Re: gadu gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:57
      gadu gadu jest dla niewyżytych panienek-pisarek
      BEZNADZIEJA
      • owca_86 no proste - gg to tylko uzupełnienie 29.05.06, 19:10
        a już myslałam,że wszyscy to tylko gg tleny i inne skype'y hahahh;-)

pzdr
        • Gość: stary piernik Re: no proste - gg to tylko uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:13
          wirtualne pokolenie, nic tylko by stukali w klawiaturę byleby nie mieć do
          czynienia z prawdziwym człowiekiem...
        • Gość: hika Re: no proste - gg to tylko uzupełnienie IP: *.gorzow.mm.pl 29.05.06, 19:14
          no to sobie wyobraz ze twoj chlopak studiuje 200 km od ciebie i to jedyny sposob
          zeby sie znim skontaktowac
          idz spać
          • Gość: perfect lover Re: no proste - gg to tylko uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:22
            jak twój chłopak studiuje 200 km od ciebie to lepiej sobie daj z nim spokój,
            chyba że jesteś rogacizną, tzn, samicą daniela:))) naiwna!
            • Gość: hika Re: no proste - gg to tylko uzupełnienie IP: *.gorzow.mm.pl 29.05.06, 19:29
              może i jestem naiwna, mam do tego swiete prawo tak samo jak ty masz prawo do
              tego żeby być aż tak sarkastycznym!!! żal mi ciebie ze masz takie zdanie o
              ludziach!!! a w tym roku moje kochanie konczy studia i bierzemy w sierpniu
              ślub!!! no cóż zostane samicą daniela!!!
              • Gość: taka prawda Re: no proste - gg to tylko uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:32
                ślub weźmiecie a chłopak tymczasem sobie użyje z różnymi dziewuchami :))) a
                potem się ustatkuje ...:)) i będzie już taki bogobojny i porządny :)))
                • Gość: hika Re: no proste - gg to tylko uzupełnienie IP: *.gorzow.mm.pl 29.05.06, 19:38
                  nie generalizuj!!! nie wszyscy są tacy sami! ale massz prawo do takiego zdania,
                  widocznie tak wyglada twoje zycie. Jeszcze pare lat temu mowilabym tak samo jak
                  Ty, ale na szczescie moje doswiadczenia ugruntowały mnie w przekonaniu że
                  trafiłam na człowieka któremu moge w pełni ufac i który mnie nigdy nie zawiódł.
                  i mozesz twierdzic że to jest naiwny tok myślenia, być może, ale ja wierze ze
                  jestem własnie tą jedyną na milion którą chłopak nigdy nie zdradzi, więc pozwól
                  mi życ dalej w tej mojej bajce i upajac sie nią!!! więcej polemizować nie będę
                  na ten temat! pozdrawiam i życzę udanych łowów na rykowisku!!!
                  • Gość: perfect lover Re: no proste - gg to tylko uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:47
                    A skąd ty wiesz co on tam robi ?? Zaufanie..:))) Znasz to niemieckie
                    powiedzenie: "Vertrauen ist gut, Kontrolle besser" ? A to już ode mnie:
                    zaufanie jest dobre dla naiwnych :))
    • Gość: Selan Re: gadu gadu IP: *.asta-net.com.pl 29.05.06, 19:19
      A może zatrudnij od razu detektywa? Jeśli ktoś jest niewidoczny, to znaczy, że
      zapomniał włączyć dostępnośći (często mi się zdarza :)) albo ma ochotę
      posiedzieć w spokoju przed kompem. Osobiście ja i wszyscy moi znajomi włączamy
      żółte słoneczko tylko w wyjątkowych sytuacjach, właśnie po to, żeby jakieś
      upierdliwe świry nie zakłócały spokoju.
      • Gość: hika Re: gadu gadu IP: *.gorzow.mm.pl 29.05.06, 19:25
        to po co dajesz swoj numer gg jakims "upierdliwym świrom"!!!
        rety jacy wy wszyscy jestescie beznadziejni
        najlepiej od razu ocenic czlowieka, ale ja sie wam tłuaczyc nie bede po co mi to
        powiem tylko jedno: jesli tak bardzo was to wszystko drażni to lepiej od razu
        mnie zastrzelcie!!! bedziecie miec o jednego upierdliwegfo swira mniej!!!
        spie..nto!!!
        • Gość: Selan Nie unoś się tak! IP: *.asta-net.com.pl 29.05.06, 19:39
          Widzę, że kultura rozmowy u Ciebie leży... Ja wyrażam swoje zdanie na temat
          prywatności, a Ty się wydzierasz... wrzuć na luz i wyjdź do ludzi. A co do
          świrów, nie dałam żadnemu mojego gg, ale i tak mnie znaleźli ;)
          • hika86 Re: Nie unoś się tak! 29.05.06, 19:45
            Ttak, używając słów "upierdliwe świry" potwierdziłaś że kultura rozmowy u Ciebie
            jest jak najbardziej w porządku...
            ale ok, rozumiem, mnie też czasami nękają osoby z którymi nie chce miec do
            czynienia.
            pozdrawiam i znikam:)
    • Gość: Dawid Re: gadu gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:06
      GG jest dla pustych, bezmózgowych, kretynów.
    • Gość: lamentujący kojot Re: gadu gadu IP: *.gorzow.mm.pl 29.05.06, 21:07
      o Boshe.......
    • Gość: buahahahaha Re: gadu gadu IP: *.gorzow.mm.pl 29.05.06, 21:51
      buahahahahahahahahahahahahahahahaha kon by sie usmiał
    • Gość: ja klaudiusz Re: gadu gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:15
      szkoda słow -_-
    • Gość: brum brum Re: gadu gadu IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.06, 19:19
      a ja tam lubie gadu gadu, mozna pogada ze znajomymi, ale wy intelektualisci tego
      nie rozumiecie, to ciekawe po co tyle siedzicie na tym forum heh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka