31.05.06, 17:22
co sądzicie o ciuszkach tej firmy??? Macie jakieś w domku, co myslicie o
obsłudze w tym sklepie (w jakim mieście), o cenach i personelu. Od jakiegoś
czasu pracuje w tej firmie i interesują mnie Wasze opinie na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaa Re: CARRY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:38
      mam kilka, jestem zadowolona.
    • Gość: taka jedna Re: CARRY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:20
      Ja osobiście bardzo lubie ciuchy tej firmy... chociaz ostatnio co kupię jakąś
      bluzkę to po praniu mi zostaja jakies ślady tak jakby materiał był źle
      ufarbowany (nierównomiernie) było by to moze normalne ale inne bluzki mi sie
      takie nie robią , ostatnio kupiłam fajniutkie dwa t-shirty w carry w
      manufakturze ( bardzo fajny wystrój butiku- inny niź w pozostałych sklepach tej
      firmy w łodzi :):):) ) i znowu sytuacja sie powtarza :/ znowu po pierwszym
      praniu wyskoczyły jakies plamki takie jakby dzianina była nierównomiernie
      farbowana :/ Szkoda mi strasznie bo juz 3 bluzki tej firmy po pierwszym praniu
      przestały nadawac sie do noszenia :(:(:(
      • Gość: kali Re: CARRY !!! IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 12:49
        Ucz sie na bledach. Mialem to samo.
        • Gość: taka jedna Re: CARRY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:50
          bardzo lubiłam zawsze ciuszki od nich ... szkoda ze tak sie jakość popsuła od
          dwóch sezonów :/
    • agatka_to_ja Re: CARRY !!! 01.06.06, 13:03
      bylam kilka razy w carry.. i nic nie wybrałam.. jak dla mnie to te ciuchy sa
      poprostu nudne, nijakie...
      • Gość: taka jedna Re: CARRY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:29
        Po prostu pewnie preferujesz inny styl... a w jakich sklepach sie ubierasz? :)
      • Gość: taka jedna Re: CARRY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:29
        Po prostu pewnie preferujesz inny styl... a w jakich sklepach sie ubierasz? :)
        • agatka_to_ja Re: CARRY !!!! 01.06.06, 13:34
          hmmmmm.. w roznych.. nie mam ulubionej marki, ale szukam ciuchow w ciekawych
          wzorach, krojach, żywszych kolorach... a w carry mam wrazenie, ze wiekszosc
          rzeczy jest w smutnych, stonowanych kolorach i bez fantazji.
          • carry_woman Re: CARRY !!!! 01.06.06, 21:58
            no nieee, agatko chyba dawno nie odwiedzałaś carry i nie widziałaś kolekcji
            wiosenno-letniej. Aż bije kolorami po oczach. Oczywiści ciuszki mogą Ci się nie
            podobać, bo to kwestia gustu.
            • agatka_to_ja Re: CARRY !!!! 01.06.06, 22:06
              tak sie sklada, ze przypadkiem bylam w carry dzis.. i jakos nic nie uderzylo
              mnie po oczach... Jak zwykle szaro-buro-rudawe ciuchy... nie w moim stylu...
              ale moze nie patrzylam dokladnie... zreszta kolekcja w H&M tez mnie
              rozczarowala... zwlaszcza materiały...
              za to przepiekne kolory wiosenno-letnie dominowaly w orsayu... ale nie mialam
              czasu na zakupy, wiec na ogladaniu sie skonczylo...
    • lobotomia_story Re: CARRY !!! 01.06.06, 13:09
      Niech zdycha kapitalizm i konsupcyjny styl życia!!!

--
      Autovidol, Denaturat!!
    • Gość: taka jedna Re: CARRY - sprawa reklamacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:32
      Jeśli pracujesz w Carry to mi podpowiesz czy mozna reklamowac własnie takie
      przebarwienia które powstały po jednym praniu na dzianinie ?
      • carry_woman Re: CARRY - sprawa reklamacji... 01.06.06, 22:04
        oczywiście że powiem, jeśli masz paragonik kazdą rzecz możesz reklamowac do
        roku czasu, bo tyle trwa gwarancja. Ale podstawa jest paragon. Ze swojego
        długiego już doświadczenia w carry powiem, że każdą reklamacje która
        przyjmujemy firma rozpatrza pozytywnie. W takim wypadku wada zostaje naprawiona
        (w przypadku np suwaka) lub wymiana na inny towar. Może to byc taki sam, może
        być zupełnie inny, w tej samej kwocie bądź wyższej (zawsze można dopłacić)
        Jesli klient zażąda zwrotu pieniędzy (oczywiście po pozytywnym rozpatrzeniu
        reklamacji) to te pieniadze dostaje. Ale naprawdę, nie zdażyło mi sie jeszcze
        żeby jakas reklamacja rozpatrzona była negatywnie.
    • cienmotyla Re: CARRY !!! 01.06.06, 19:28
      Pierwsze słysze.
    • lobotomia_story NIE odpowiadajcie 01.06.06, 19:51
      Ona/on robi sobie darmowe badanie rynku, nie dajcie się wykorzystywać! :PP
      • cienmotyla Re: NIE odpowiadajcie 01.06.06, 20:01
        oj ta, ludziom trzeba pomagac:)
        • lobotomia_story Re: NIE odpowiadajcie 01.06.06, 20:04
          Ale nie przy produkcji ściemy :P

Chce pomocy? Spoko, tylko niech powie co jest grane od początku do końca i ile
          dzięki temu oszczędza :P
          • carry_woman Re: NIE odpowiadajcie 01.06.06, 22:07
            a co ja mam niby oszczedzac, mam wrażenie ze te słowa nie były skierowane do
            mnie bo kompletnie nie wiem o co Ci chodzi.
      • carry_woman Re: NIE odpowiadajcie 01.06.06, 22:06
        jaaaasne, badanie rynku. Tylko po jaką cholere badanie rynku zwykłemu
        pracownikowi carry. pracuje tam jakiś czas i po prostu ciekawi mnie co myslicie
        o tych ubraniach. To wszystko. jeśli nie chcesz odpisywać na ten wątek to po
        prostu go pomiń. i tyle.
        • lobotomia_story Re: NIE odpowiadajcie 02.06.06, 01:18
          jaaaasne
          po taką cholerę zwykłemu pracownikowi od propagandy badanie rynku, że mu za to
          płacą ;P
          Twój pierwszy post jest jak ankieta:
          - co klient myśli o marce
          - co myśli o obsłudze, cenach itp.
          - żby było bardziej dokładnie dobrze by było żeby podał sklep, w którym przyszło
          mu robić zakupy
          Jeżeli ludzie będą sumiennie odpowiadać zbierze się parę danych (za kompletną
          darmochę :P)

Poza tym siekasz argumentacją, która ma zbijać wątpliwości klienta. Do tego te
          zapewnienia: "wszystkie reklamacje załatwiamy pozytywnie - dbamy o naszego
          klienta, zależy nam" ;P

No i w końcu - nie kieruję do Ciebie tych postów, tylko do ludzi, żeby nie
          poddawali się propagandzie i ni dawali robić z siobie frajerów :P

Pozdrawiam ;-]
          • carry_woman Re: NIE odpowiadajcie 02.06.06, 22:30
            po pierwsze w tym roku sie bronię i mam zamiar rzucić tą pracę w cholere za
            jakiś miesiąc. Zaczynam poszukiwania pracy w zawodzie. Wiec czy ta firma
            sbankrutuje czy otworzy jeszcze kilka nowych sklepów jest mi to zupełnie
            obojętne.

po drugie słyszałam że wielu klientów skarży się na obsługę w carry i dlatego
            zapytałam, czy ktoś miał jakąś "przygodę" w tym sklepie. Chciałam znac miasto,
            bo moze to akurat w moim sklepie się działo. Czysta ciekawość.

po trzecie firma carry wie dokładnie jaka jest jej grupa docelowa odbiorców, po
            ch... ma robić badania skoro widać co ludzie kupuja a co nie. To jest najlepsze
            badanie. wejdź kiedyś do jakiegoś dużego sklepu carry i rozejrzyj sie ile tam
            jest ubrań. Myśle że każdy znajdzie cos dla siebie. A poza tym gdyby carry
            chciało robić jakieś badania rynku to na pewno nie robiliby tego na forum,
            tylko zatrudniliby jakiś ankieterów, którzy zagadywaliby klientów. Nie sądzisz,
            że takie badania byłyby bardziej wiarygodne, aniżeli kilka wypowiedzi
            niewiadomo kogo. Ani wieku, ani płci więc o czym my tu mówimy... widzę że nie
            pisałeś(aś) żadnej naukowej pracy bo za cholere nie wiesz jak wyglądają takie
            badania.

po czwarte, jeśli ktoś mi zadaje pytanie to na nie odpowiadam, bo akurat na tym
            się znam. Dlaczego mam komuś nie udzielić informacji skoro kto jak kto ale ja o
            tym najlepiej wiem.

po piate jesteś śmieszny(a) w tych swoich bezpodstawnych dywagacjach na ten
            temat i nie masz za grosz ani wiedzy metodycznej ani merytorycznej. Wiec
            zastanów się co piszesz zanim zabierzesz głos, bo sie osmieszasz.

również pozdrawiam.
            • fleshless Re: NIE odpowiadajcie 03.06.06, 08:07
              Co Ty nie powiesh? ;>
              Na razie powiem tylko tyle, że badań nigdy dość - im więcej wiesz tym lepiej dla
              ciebie, nie wiem, czy forum to najlepsze miejsce do rozglądania się po ludziach,
              ale różne rzeczy się zdarzają. ;P
              A w ogóle to powodzenia na obronie.
              Odpowiem Ci coś więcej (może) jak mi przejdzie kac :P

A... i poluzuj pantalony :PP
              I trzym się, pozdro ;-]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka