carry_woman 31.05.06, 17:22 co sądzicie o ciuszkach tej firmy??? Macie jakieś w domku, co myslicie o obsłudze w tym sklepie (w jakim mieście), o cenach i personelu. Od jakiegoś czasu pracuje w tej firmie i interesują mnie Wasze opinie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaa Re: CARRY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:38 mam kilka, jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: CARRY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:20 Ja osobiście bardzo lubie ciuchy tej firmy... chociaz ostatnio co kupię jakąś bluzkę to po praniu mi zostaja jakies ślady tak jakby materiał był źle ufarbowany (nierównomiernie) było by to moze normalne ale inne bluzki mi sie takie nie robią , ostatnio kupiłam fajniutkie dwa t-shirty w carry w manufakturze ( bardzo fajny wystrój butiku- inny niź w pozostałych sklepach tej firmy w łodzi :):):) ) i znowu sytuacja sie powtarza :/ znowu po pierwszym praniu wyskoczyły jakies plamki takie jakby dzianina była nierównomiernie farbowana :/ Szkoda mi strasznie bo juz 3 bluzki tej firmy po pierwszym praniu przestały nadawac sie do noszenia :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: CARRY !!! IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 12:49 Ucz sie na bledach. Mialem to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: CARRY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:50 bardzo lubiłam zawsze ciuszki od nich ... szkoda ze tak sie jakość popsuła od dwóch sezonów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: CARRY !!! 01.06.06, 13:03 bylam kilka razy w carry.. i nic nie wybrałam.. jak dla mnie to te ciuchy sa poprostu nudne, nijakie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: CARRY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:29 Po prostu pewnie preferujesz inny styl... a w jakich sklepach sie ubierasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: CARRY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:29 Po prostu pewnie preferujesz inny styl... a w jakich sklepach sie ubierasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: CARRY !!!! 01.06.06, 13:34 hmmmmm.. w roznych.. nie mam ulubionej marki, ale szukam ciuchow w ciekawych wzorach, krojach, żywszych kolorach... a w carry mam wrazenie, ze wiekszosc rzeczy jest w smutnych, stonowanych kolorach i bez fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
carry_woman Re: CARRY !!!! 01.06.06, 21:58 no nieee, agatko chyba dawno nie odwiedzałaś carry i nie widziałaś kolekcji wiosenno-letniej. Aż bije kolorami po oczach. Oczywiści ciuszki mogą Ci się nie podobać, bo to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: CARRY !!!! 01.06.06, 22:06 tak sie sklada, ze przypadkiem bylam w carry dzis.. i jakos nic nie uderzylo mnie po oczach... Jak zwykle szaro-buro-rudawe ciuchy... nie w moim stylu... ale moze nie patrzylam dokladnie... zreszta kolekcja w H&M tez mnie rozczarowala... zwlaszcza materiały... za to przepiekne kolory wiosenno-letnie dominowaly w orsayu... ale nie mialam czasu na zakupy, wiec na ogladaniu sie skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: CARRY !!! 01.06.06, 13:09 Niech zdycha kapitalizm i konsupcyjny styl życia!!! -- Autovidol, Denaturat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: CARRY - sprawa reklamacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:32 Jeśli pracujesz w Carry to mi podpowiesz czy mozna reklamowac własnie takie przebarwienia które powstały po jednym praniu na dzianinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
carry_woman Re: CARRY - sprawa reklamacji... 01.06.06, 22:04 oczywiście że powiem, jeśli masz paragonik kazdą rzecz możesz reklamowac do roku czasu, bo tyle trwa gwarancja. Ale podstawa jest paragon. Ze swojego długiego już doświadczenia w carry powiem, że każdą reklamacje która przyjmujemy firma rozpatrza pozytywnie. W takim wypadku wada zostaje naprawiona (w przypadku np suwaka) lub wymiana na inny towar. Może to byc taki sam, może być zupełnie inny, w tej samej kwocie bądź wyższej (zawsze można dopłacić) Jesli klient zażąda zwrotu pieniędzy (oczywiście po pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji) to te pieniadze dostaje. Ale naprawdę, nie zdażyło mi sie jeszcze żeby jakas reklamacja rozpatrzona była negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story NIE odpowiadajcie 01.06.06, 19:51 Ona/on robi sobie darmowe badanie rynku, nie dajcie się wykorzystywać! :PP Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: NIE odpowiadajcie 01.06.06, 20:01 oj ta, ludziom trzeba pomagac:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: NIE odpowiadajcie 01.06.06, 20:04 Ale nie przy produkcji ściemy :P Chce pomocy? Spoko, tylko niech powie co jest grane od początku do końca i ile dzięki temu oszczędza :P Odpowiedz Link Zgłoś
carry_woman Re: NIE odpowiadajcie 01.06.06, 22:07 a co ja mam niby oszczedzac, mam wrażenie ze te słowa nie były skierowane do mnie bo kompletnie nie wiem o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
carry_woman Re: NIE odpowiadajcie 01.06.06, 22:06 jaaaasne, badanie rynku. Tylko po jaką cholere badanie rynku zwykłemu pracownikowi carry. pracuje tam jakiś czas i po prostu ciekawi mnie co myslicie o tych ubraniach. To wszystko. jeśli nie chcesz odpisywać na ten wątek to po prostu go pomiń. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: NIE odpowiadajcie 02.06.06, 01:18 jaaaasne po taką cholerę zwykłemu pracownikowi od propagandy badanie rynku, że mu za to płacą ;P Twój pierwszy post jest jak ankieta: - co klient myśli o marce - co myśli o obsłudze, cenach itp. - żby było bardziej dokładnie dobrze by było żeby podał sklep, w którym przyszło mu robić zakupy Jeżeli ludzie będą sumiennie odpowiadać zbierze się parę danych (za kompletną darmochę :P) Poza tym siekasz argumentacją, która ma zbijać wątpliwości klienta. Do tego te zapewnienia: "wszystkie reklamacje załatwiamy pozytywnie - dbamy o naszego klienta, zależy nam" ;P No i w końcu - nie kieruję do Ciebie tych postów, tylko do ludzi, żeby nie poddawali się propagandzie i ni dawali robić z siobie frajerów :P Pozdrawiam ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
carry_woman Re: NIE odpowiadajcie 02.06.06, 22:30 po pierwsze w tym roku sie bronię i mam zamiar rzucić tą pracę w cholere za jakiś miesiąc. Zaczynam poszukiwania pracy w zawodzie. Wiec czy ta firma sbankrutuje czy otworzy jeszcze kilka nowych sklepów jest mi to zupełnie obojętne. po drugie słyszałam że wielu klientów skarży się na obsługę w carry i dlatego zapytałam, czy ktoś miał jakąś "przygodę" w tym sklepie. Chciałam znac miasto, bo moze to akurat w moim sklepie się działo. Czysta ciekawość. po trzecie firma carry wie dokładnie jaka jest jej grupa docelowa odbiorców, po ch... ma robić badania skoro widać co ludzie kupuja a co nie. To jest najlepsze badanie. wejdź kiedyś do jakiegoś dużego sklepu carry i rozejrzyj sie ile tam jest ubrań. Myśle że każdy znajdzie cos dla siebie. A poza tym gdyby carry chciało robić jakieś badania rynku to na pewno nie robiliby tego na forum, tylko zatrudniliby jakiś ankieterów, którzy zagadywaliby klientów. Nie sądzisz, że takie badania byłyby bardziej wiarygodne, aniżeli kilka wypowiedzi niewiadomo kogo. Ani wieku, ani płci więc o czym my tu mówimy... widzę że nie pisałeś(aś) żadnej naukowej pracy bo za cholere nie wiesz jak wyglądają takie badania. po czwarte, jeśli ktoś mi zadaje pytanie to na nie odpowiadam, bo akurat na tym się znam. Dlaczego mam komuś nie udzielić informacji skoro kto jak kto ale ja o tym najlepiej wiem. po piate jesteś śmieszny(a) w tych swoich bezpodstawnych dywagacjach na ten temat i nie masz za grosz ani wiedzy metodycznej ani merytorycznej. Wiec zastanów się co piszesz zanim zabierzesz głos, bo sie osmieszasz. również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Re: NIE odpowiadajcie 03.06.06, 08:07 Co Ty nie powiesh? ;> Na razie powiem tylko tyle, że badań nigdy dość - im więcej wiesz tym lepiej dla ciebie, nie wiem, czy forum to najlepsze miejsce do rozglądania się po ludziach, ale różne rzeczy się zdarzają. ;P A w ogóle to powodzenia na obronie. Odpowiem Ci coś więcej (może) jak mi przejdzie kac :P A... i poluzuj pantalony :PP I trzym się, pozdro ;-] Odpowiedz Link Zgłoś