mezczyzna124 02.06.06, 19:00 www.smog.pl/wideo/825/oops_i_did_it_again/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neska Re: popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:03 ale ta Britney jest glupia i nieodpowiedzialna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:07 spodowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:16 fuck jak po pl nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
neskafe Re: popatrzcie 02.06.06, 19:17 haha zabawna jestes Skarbie :) spodowa,hmm ciekawe słowo ,nie powiem buhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: popatrzcie IP: *.sdl.vectranet.pl 03.06.06, 23:35 niestety 'wspaniałej" Britney nikt nie nauczył jak się dziecko nosi:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 01:45 to już kurde nie można się potknąć? Tragedia? Niech zrobią o tym reportaż. Ostatnio moja sąsiadka o mało co nie upadła przez fatalny stan naszych chodników i tez była z dzieckiem i nie uważam przez to żeby była nieodpowiedzialna. Każdemu się może zdażyć ważne że ją złapali w pore. Nie ma się czym podniecać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 01:53 a to ze wozi dziecko w foteliku niedostosowanym do jazdy ...teraz to...i w dodatku jest z drugim w ciazy moim zadaniem jest nieodpowiedzialna i zmarnowala sobie zycie przez meza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: popatrzcie IP: *.chello.pl 04.06.06, 09:18 myśle ze jakby w tej drugiej rece nie trzymała jakiegos napoju to dziecko byłoby bardziej stabilne Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Zawsze w takich sytuacjach najberdziej... 04.06.06, 13:16 szkoda dzieciaczków... a Britney jak jest tak żle z tą sławą - niech się wycofa z życia publicznego - dla dzieci - tylko dla biednych dzieciaczków : (( Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: popatrzcie 04.06.06, 10:44 Skąd Wy w ogóle takie gó..ane tematy bierzecie? "Z Bravo"? "Z Życia na gorąco"? Przecież to najzwyklejsza reprodukcja plot. Magiel pier do lony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:51 z bravo girls bierzemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanyu Re: popatrzcie IP: *.elsnerow.waw.pl 04.06.06, 12:55 to okropne..nawet nie spojrzała na dziecko :( podła suka, pewnie by nie zauważyła że je zgubiła.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: popatrzcie 04.06.06, 13:03 sanyu - lepiej stul pysk! wielbicielka Britney nie jestem, ale jak zobaczylam zdjecia po tym "wypadku" to autentycznie zrobilo mi sie jej zal: www.britneyspears.pl/gallery/displayimage.php?pid=2595&fullsize=1 www.britneyspears.pl/gallery/displayimage.php?pid=2596&fullsize=1 chociaz Britney nie grzeszy rozumem to to wierze, ze jest dobrą matką i szcerze jej wspolczuje, ze nigdzie nie jest sama, ze musi sie przedzierac przez tlumy i kazdy jej nawet najmniejszy blad jest straaaaaasznie surowo oceniana.. wiec uwazaj kogo nazywasz suką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 17:11 stul pysk piekne slownictwo ,pani adwokat~~ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: popatrzcie 04.06.06, 17:22 tak reaguje jesli ktos nazywa kobiete suką.... NIKT nie ma do tego prawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś