Dodaj do ulubionych

Fryzury Polek :)

10.06.06, 12:04
1 rok- krotkie piorka, kokarda na srodku dla zaznaczenia plci zenskiej.

10 lat- dwie kokardy po bokach,

18 lat- dlugie wlosy,rozpierzone, pasemka, balejaz,

25 lat- ktotkie wlosym na chlopaka; synonim niby "niezaleznosci" :)

30 lat- krotkie wlosy po ramie, trwala; synonim "zony" oraz "matki" :)

40 lat- czerwone, krotkie sterczace wlosy, trwala- a'la "Kwasniewska"...

60 lat - baranek, pelna gama kolorow, coraz krotsze i zadsze wlosy :)

Drogie panie, dlaczego jestescie takie konwencjonalne jesli chodzi o wasze
wlosy? Bogu dzieki, moja zona ma 27 lat nadal ma dlugie wlosy, modelowane jak
aktorka z Hollywood. Ale swoja droga to dlaczego tak wiele mlodych kobiet w
Polsce przycina wlosy na chlopaka, mysle ze to jest okropna moda. Czy wydaje
sie wam ze wygladacie bardziej inteligentnie, lub jak tzw wyzwolone kobiety?

Co ciekawe co druga Polska piosenkarka, artystka, lub aktorka mlodego
pokolenia wlasnie taka wygolona fryzure preferuje...Okropienstwo!

Obserwuj wątek
    • Gość: neska Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:11
      Alez Ty gadasz od rzeczy.
      • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:16
        a niby to nie jest prawda? Wystrczy zobaczyc krotki reportarz z Polskiej ulicy
        w danym miescie i juz to rzuca sie w oczy :)
        • Gość: neska Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:18
          > a niby to nie jest prawda?

Nie,nie jest.
          • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:23
            Co obrazilas sie na mnie, bo uzmyslowilas sobie ze to co mowie jest
            rzeczywiscie prawda?

Nie martw sie, zawsze mozesz zmienic swoj styl.
            • Gość: neska Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:25
              co?????
              Hahahaha
              Ale mnei rozbwiles:)
              Żeby sie obrazic,musialbym miec powod.Ktos,kogo nie darze szacunkiem,ktos kogo
              <alleluja> nie znam,nie jest w stanie mnie na tyle zdenerwowac,abym mogla sie
              obrazic,tak wiec nie pochlebiaj sobie zbytnio.

>, bo uzmyslowilas sobie ze to co mowie jest
              > rzeczywiscie prawda?

Oj nie sadze haha.

>> Nie martw sie, zawsze mozesz zmienic swoj styl.
              1 - o tym i bez Twojej pomocy. 2 - nie masz pojecia,jaki mam "styl",wiec odwal
              sie z łaski swojej.
              • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:30
                Gość portalu: neska napisał(a):

> nie masz pojecia,jaki mam "styl", wiec odwal sie z łaski swojej.

Wcale nie musisz mi tego mowic, dam sobie glowe uciac ze twoja fryzura miesci
                sie w mojej klasyfikacji :)
                • Gość: neska Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:33
                  WIec bylbys juz martwy.
        • Gość: Lejla Re: Fryzury Polek :) IP: *.zvid.net 10.06.06, 12:55
          pytanie analogiczne:dlaczego tak wielu facetów nosi długie włosy? Bo:
          1.dobrze się w nich czują
          2.dobrze wyglądają
          3.grają w zespole rockowym lub słuchają cięzkiej muzyki;)?
          Niektóre kobiety widocznie czują sie komfortowo w krotkich włosach lub wyglądają
          w nich wbrew pozorom lepiej niż w długich. I jesZcze jedno:natura nie obdarzyła
          wszystkich kobiet pieknymi, zdrowymi włosami, większośc ma cienkie i
          rozdwajające się włosy, których struktury raczej się nie zmnieni kosmetycznie.
          Uwierz mi, takie długie i zniszczone włosy wyglądają nieciekawie, chyba gorzej
          niz krókie do ramion czy obcięte na chłopaka. Swoją drogą sama chciałabym mieć
          gęste, silne włosy-pewnie wtedy miałabym je bardzooooooo długie takm jak Twoja
          żona;)Pozdro Waldek:)
          • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:08
            Musze przyznac ze masz zupelna racje, tylko dlaczego inne kobiety wstydza sie
            do tego przyznac ze maja slabe wlosy? Ale chyba 22-30 letnie kobiety chyba nie
            powinny scinac wlosow na ktotko, bo wydaje mi sie ze dlugie wlosy zawsze
            wygladaja bardziej kobieco, bardziej seksi.

Mnie osobiscie krotkie wlosy u kobiet odpychaja, zreszta glupi bylo by kochac
            sie z kobieta z ktotkimi wlosami, ani nie ma za co chwycic, ani czym sie
            pobawic, do tego z tylu jej glowa wygladala by jak meska....
            • iw78 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 16:29
              "Mnie osobiscie krotkie wlosy u kobiet odpychaja, zreszta glupi bylo by kochac
              sie z kobieta z ktotkimi wlosami, ani nie ma za co chwycic, ani czym sie
              pobawic, do tego z tylu jej glowa wygladala by jak meska...."

Cholera, jeszcze tego brakowało, zeby fryzura decydowała o tym, czy kobieta
              jest kobieca czy też nie. Czy kobieta mając figure naprawde mało kobiecą, biust
              jak deska, tyłek to samo, zero makijażu, ale za to długie włosy bedzie dla
              Ciebie wystarczająco kobieca? Czy wtedy znowu uczepisz się jej figury? Wiesz,
              ideały nie istnieją. A wy aż tak bardzo nie jesteście warci tego, abyśmy dla
              was gwiazdki z nieba ściągały.
              Jeśli coś zrobimy, to zrobimy dla siebie, w pierwszej kolejności. A wy
              panowie...musicie troszkę poczekać.

A jeśli chodzi o seks z facetem, który nosi długie włosy.... ( według
              stereotypu powinnieście przecież nosić krótkie, a my długie :P) może być
              całkiem przyjemny. Kochajac sie z takim facetem napewno zadna kobieta nie
              pomyśli, ze uprawia seks z kobietą, bo jak na faceta przystało to chyba ma
              wszystko na miejscu to co facet powinien mieć. A z kobietami jest podobnie hi
              hi Jesli mowie że jestem kobietą to widać, słychać i czuć. Nawet mając krótkie
              włosy ncizego mi to nie ujmuje.

• waldek1610 dlugie wlosy to atrybut kobiecosci 11.06.06, 05:55
                Nie upraszczaj, dlaczego od razu przytaczasz ekspremalne przypadki? Wedlug mnie
                kobieta powinna byc kobieca; a dlugie wlosy ta kobiecosc tylko jeszcze bardziej
                podkreslaja. Wiec po co scinac sie na chlopaka? Zeby pozbawiac sie takiego
                widocznego atrybutu kobiecosci?
        • Gość: miki Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:09
          moim skromnym zdaniem fryzjera stylisty każda kobieta nosi takie włosy w jakich
          czuje sie wygodnie i charmonizuja sie z jej stylem zycia,a jesli cos zmienia to
          sa powodowane przez zmiane wewnetrzna a dopiero potem przez fryzjera.
          pozdrawiam
    • skorpionica11 Re: Fryzury Polek :)widac ze w Polsce niemieszkasz 10.06.06, 12:14
      Teraz wiekszosc Kobiet i dziewczyn na włosy długie lub półdługie

Widac ze nudzi sie tobie w tej Ameryce bo wymyslasz durne tematy

Polska góra :)))
    • Gość: neska Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:15
      Tak,w dodatku nie wiedzialam,ze jestes dyktatorem mody,ktory mowi co ma sie
      podobac,a co nie.
      Smieszny człowiek.
      • waldek1610 Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zawsze :) 10.06.06, 12:21
        Jestem mezczyzna i to wlasnie moje zdanie powinno... i zreszta liczy sie dla
        mojej zony bo zawsze sie pyta sie mnie; "jaka chcesz zebym miala fryzure?"

Zreszta wy kobiety stroicie sie wlasnie dla nas, a nie dla was. Bo gdyby tak
        bylo to wiele kobiet nie zakladalo by makijarzy, a ze musicie facetow
        przyciagac to nie macie wyjscia :)
        • Gość: neska Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:23
          Waldziu kolejny raz nie utrafiles ze swym rzekomo trafnym spostrzezeniem.
          Wiele,naprawde wiele kobiet "stroi"sie wlasnie dla SIEBIE,nie dla jakichs
          marnych facetow <np.Ciebie :] >.Że Twoja żona Ciebie sie pyta o to,jaka ma miec
          fryzure,jest chyba oczywiste,jednak nie wydaje mi sie,abys byl mezem kazdej
          zony,he?
          • waldek1610 Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws 10.06.06, 12:27
            to prawda mam tylko jedna zone, ale wiele kochanek, wiec moj wplyw na kobieca
            populacje jest dosc znaczacy :)
            • Gość: neska tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:29
              po raz kolejny pisze - nie pochlebiaj sobie.
              Piszesz,ze tak zawsze bylo,ze mezczyzna dyktowal mode kobiecie.
              Hmm czyzbys nadal byl w XIX wieku??A tak bardzo zarzucales to innym...
              • waldek1610 Re: tak? 10.06.06, 12:32
                A Oscar Dela Renta, Gucci, Ives Saint Loraint, Tommy Hillfiger to wedlug Ciebie
                kobiety, i co pewnie oni zyli w XIX wieku?
          • Gość: anka Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:10
            > Że Twoja żona Ciebie sie pyta o to,jaka ma miec fryzure,jest chyba oczywiste

A to ciekawe.:))) A jak chce zrobić siku to też musi pytać męża?
            • agatka_to_ja Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws 11.06.06, 14:13
              Gość portalu: anka napisał(a):

> > Że Twoja żona Ciebie sie pyta o to,jaka ma miec fryzure,jest chyba oczywi
              > ste
              >
              > A to ciekawe.:))) A jak chce zrobić siku to też musi pytać męża?

no pewnie... tym bardziej, ze Waldemara podnieca jak kobieta odlewa sie do
              kubka :)
        • agatka_to_ja Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws 10.06.06, 15:45
          to, ze twoja zona nie potrafi nawet podetrzec sie bez twojej akceptacji - to
          jej problem...

to ze jest bzenadziejna idiotką pozbawioną mozgu, a wyposazona jedynie w pochwe
          i pysk do ssania - to jej jedyne plusy w twoich oczach\!!! i cale szczescie
          takie kretynki jak ona i tacy debile jak ty wyjezdzaja z Polski!

oby wiecej takich kretynow- emigrantow!
          • waldek1610 Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws 11.06.06, 06:00
            Agatka,
            Jestem Waldkiem ktory mieszka w USA, a tak sie zdarzylo ze urodzil sie w
            Polsce. Nikt nie okresla siebie samego jako "emigrant", to tak jakbys ty
            nazywala siebie "obywatelka biedniejszej czesci UE"...chyba teraz widzisz ze
            takie przylepianie etykietek ludziom nie ma sensu.
            • agatka_to_ja Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws 11.06.06, 10:28
              nie, Waldek, ma sens.. jestes burakiem z Hameryki i nic tego nie zmieni!
              • waldek1610 Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws 11.06.06, 11:05
                Agatka,
                Przyznaj sie ze sie Tobie podobam, dlatego tak za mna wszedzie lazisz :)
                • agatka_to_ja Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws 11.06.06, 11:09
                  ty mi sie podobas???????????
                  buahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Joke miesiaca !!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: anka Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:12
          > Zreszta wy kobiety stroicie sie wlasnie dla nas, a nie dla was. Bo gdyby tak
          > bylo to wiele kobiet nie zakladalo by makijarzy, a ze musicie facetow
          > przyciagac to nie macie wyjscia :)

Śmieszny jesteś chłopcze.:))) A żonę sobie wymyśliłeś bo sfrustrowani,
          pryszczaci czternastolatkowie nie miewaja żon.
          Poza tym co to jest makijarz?
          • waldek1610 Re: Mezczyzna dyktuje kobieca mode, tak bylo zaws 12.06.06, 07:01
            mam 33 lata....
    • tupp Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:15
      to tak jakbys się pytał dlaczego ktoś ma rude, blond, brązowe czy czerne włosy.
      Albo dlaczego faceci łysieją? A tak nawiasem łysiejesz?
      • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:25
        Nie, i musze cie rozczarowac, w mojej rodzinie, mezczyzni nie lysieja...nawet w
        poznej starosci. Mam dosc geste wlosy, ale dobra, proba, chcialas zmienic
        temat :)
        • tupp Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:32
          rozczarować? skąd że znowu. Ciesze się twoim szczęściem.
        • tupp Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:34
          aaa i tematu nie chciałam zmienić. Przecież nie będę zakładć nowego wątku żeby
          zaspokoić swoją ciekawośc. Łysiejący faceci są sexi:P
          • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:37
            tupp napisała:

> aaa i tematu nie chciałam zmienić. Przecież nie będę zakładć nowego wątku
            > żeby zaspokoić swoją ciekawośc. Łysiejący faceci są sexi:P

Byc moze gdy maja 60 lat, ale ja mam 33 lata wiec mam czas :) Ale raczej w
            naszej rodzinie sa tendencje ze faceci sa szpakowaci, ale ja jeszcze nie mam
            siwych wlosow no moze pare znalazl bym.

• iw78 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:51
      Odpowiednio dobrana fryzura do twarzy jest najważniejsza. I zdeycowana
      większość Polek nie stroi się dla facetów. Widać to, co Wy chcecie mamy gdzieś.
      Świat się wokół was panowie nie kręci.
      "Ale swoja droga to dlaczego tak wiele mlodych kobiet w
      > Polsce przycina wlosy na chlopaka, mysle ze to jest okropna moda" Czy wydaje
      > sie wam ze wygladacie bardziej inteligentnie, lub jak tzw wyzwolone kobiety?"
      To co nam się wydaję a co nie, to juz nasza sprawa.
      Czy Wy faceci jak wyliżecie włosy super ekstra mocnym żelem to uważacie że
      wyglądacie sexi??? Boże, skądze, wyglądacie jak du.....
      I jeszcze jedno...nawiązując do twojego innego wątku... o facetów też nie warto
      się starać.
      • tupp Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 12:55
        zgadzam się ze wszystkim co napisałaś <lol>

PS. Porządni faceci są jak dinozaury - wymarli:)
      • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:00
        iw78 napisała:

> Czy Wy faceci jak wyliżecie włosy super ekstra mocnym żelem to uważacie że
        > wyglądacie sexi??? Boże, skądze, wyglądacie jak du.....

Byc moze w twoim miasteczku wlasnie tak faceci sie czesza, ale nie w moim
        przypadku :) Moja fruzyra jest w stylu George Clooney :) A jak zapuszczam wlosy
        to bardziej w stylu Chopina :)

> I jeszcze jedno...nawiązując do twojego innego wątku... o facetów też nie
        > warto się starać.

Co obrazilas sie na caly gatunek meski?

• iw78 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:16
          Byc moze w twoim miasteczku wlasnie tak faceci sie czesza, ale nie w moim
          > przypadku :) Moja fruzyra jest w stylu George Clooney :) A jak zapuszczam
          wlosy
          >
          > to bardziej w stylu Chopina :)

Skądże, wystarczy zobaczyc krotki reportaż z polskiej i nie tylko polskiej ulicy
          w danym miescie i juz to rzuca sie w oczy :)

I jeszcze jedno...nawiązując do twojego innego wątku... o facetów też nie
          >
          > > warto się starać.
          >
          > Co obrazilas sie na caly gatunek meski? - nie bardziej niż Ty na gatunek
          kobiecy :P

Czasem facetowi nalezy sie porządny kopniak :P:P

>

• waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:23
            ja wcale nie powiedzialem ze nie zasluguje na kopniaka, poza tym lubie takie
            ostre kobiety :)
            • Gość: iw78 Re: Fryzury Polek :) IP: *.centertel.pl 10.06.06, 13:40
              Ja mówie ogólnie. :) Ale faktycznie, Tobie to przydałby się taki porządny!!
              Czasami bywasz okropny.
              • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:43
                swoja droga, to teraz wydalo sie ze kobiety nosza krotkie wlosy bo nie maja
                innego wyjscia, bo ich wlosy sa slabe itd...Wiec czuje sie troche niezrecznie
                ze zwrocilem uwage na ten problem.

Dlaczego sadzisz ze jestem okropny?

• Gość: iw78 Re: Fryzury Polek :) IP: *.centertel.pl 10.06.06, 13:51
                  Swoją drogą...to nic sie nie wydało... powodów jest mnóstwo dlaczego jedne
                  kobiety nosza długie a drugie noszą krótkie włosy. To nasza sprawa! A czuć się
                  niezręcznie to powinienes częściej. Bo naprawdę ranisz niektóre kobiety swoimi
                  uwagami. I nie mów, że zawsze masz racje bo tak nie jest. Ale prawo do
                  wygłaszania własnych opiń oczywiście masz. Tylko czasami warto się zastanowić.
                  • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:57
                    wiesz mezczyzna tez ma uczucia, i czesto jestem tez atakowany, i wiele pan na
                    tym forum tez nie zastanawia sie czy to co paplaja jest mile czy nie...

Jesli chcecie miec rownouprawnienie, to jednak to do czegos zopowiazuje.
                    Rownouprawnienie kobiet nie oznacza tylko praw ale i obowiazki...
                    • Gość: iw78 Re: Fryzury Polek :) IP: *.centertel.pl 10.06.06, 14:07
                      "wiesz mezczyzna tez ma uczucia, i czesto jestem tez atakowany, i wiele pan na
                      > tym forum tez nie zastanawia sie czy to co paplaja jest mile czy nie..."

to prawda, atakują... ale uważasz że bez powodu? Ty masz powód, my go też
                      znajdziemy.
                      I dobrze wiesz, ze równouprawnienie ma guzik do tego. Czy to że oczekujemy
                      szacunku to coś naprawde wygórowanego?? Zastanów się.
    • libertine21 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:03
      odpie..sie od polek amerykanska CIOTO
      • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:10
        przestan, za chwile wracam do domu z pracy...i wlasnie tam czeka na mnie moja
        zona ktora jest Polka...
        • diablica880 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:17
          Wlodek Wlodek ahhh ale ty masz tematy...
          a co to za roznica czy krotkie czy dlugie
          wazne zeby wlascicielka dobrze sie w nich
          czula!!!!
          • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:21
            dlatego ze mi zawsze sie wydawalo ze im dluzsze wlosy tym lepiej dla kobiety,
            poza tym mlada kobieta z krotkimi wlosami nie wyglada zbyt kobieco...
            • diablica880 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:22
              nie kazdej kobiecie pasuja dlugie wlosy!
              • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:27
                diablica880 napisała:

> nie kazdej kobiecie pasuja dlugie wlosy!

Bzdura, zobacz na kobiety w USA, Francji,Hiszpani lub we Wloszech, bardzo malo
                kobiet nosi krotkie wlosy. Dlugie wlosy to u kobiety symbol kobiecosci, a
                wiadomo czym kobieta starsza tym slabsze wlosy, mniej estrogenu...itd. Mysle ze
                wiekszosc kobiet woli miec dlugie wlosy no chyba ze ma jakis problem...

Chyba nie sugerujesz ze dlugie wlosy nie pasuja do slowianskiej twarzy?
            • agatka_to_ja Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 15:54
              waldek1610 napisał:

> dlatego ze mi zawsze sie wydawalo ze im dluzsze wlosy tym lepiej dla kobiety,

ŻLE CI SIE WYDAWAŁO kretynie!!!! Są kobiety, ktore z dlugimi wlosami wygladają
              jak topielice albo jakby im cos na łbie zdechło... wygladają źle!!!

> poza tym mlada kobieta z krotkimi wlosami nie wyglada zbyt kobieco...

hehe... oj, marny czlowieczku z obwisłym instrumentem.. twoja tepota i
              ograniczenie sa straszne... a czy Demi Moore źle wygladala w krotkich
              wlosach ?? wygladala REWELACYJNIE!!!!!!!! a czy Halle Berry zle wyglada w
              krotkich wlosach? NIE, wyglada SUPER!!!!!!! wiec sie ODPIEPRZ od krotkich
              wlosów!

ja sama mam kroetki wlosy.. przeciwczylam w swoim zyciu setki fryzur -
              krotkich, dlugich... ale w krotkich wlosach jest mi NAJLEPIEJ :) i twierdze to
              nie tylko ja, ale i mnostwo moich znajomych :) a ja sie w krotkich wlosach
              czuje SUPERKOBIECO :) zakladam spodnice, wysokie obcasy, dlugie kolczyki i jest
              super :) zdecydowanie lepiej wygladam tak niz w dlugich wlosach... :)

wiec niewazne jakie kobieta ma wlosy - wazne czy fryzura jest wlasciwie dobrana
              do jej wieku, twarzy, temperamentu i czy wlosy sa zadbane! :)

jezeli kobieta jest maszkarą i nie dba o siebie - nawet dlugie kudły nie
              uczynia jej kobiecą i atrakcyjną!
              • waldek1610 "Fryzura dobrana do wieku"??? 11.06.06, 06:25
                Czy istnieje jakas biblia mody polskiej ktora nakazuje 40 latkom robic sobie
                czerwone trwale, a'la "Kwasniewska"???

agatka_to_ja napisała:

> Są kobiety, ktore z dlugimi wlosami wygladają jak topielice albo jakby
                > im cos na łbie zdechło... wygladają źle!!!

Ty Agatka tez masz krotkie wlosy prawda? Pewnie wy macie tego typu problemy bo
                wydaje sie wam ze wasze slowianskie glowki sa zbyt duze i okragle :)

> czy Demi Moore źle wygladala w krotkich wlosach ??
                > wygladala REWELACYJNIE!!!!!!!! a czy Halle Berry zle wyglada w
                > krotkich wlosach? NIE, wyglada SUPER!!!!!!!

Wiesz Halle Berry wygladala by kobieco nawet z lysa pala, ale w tej Demi Moore
                to nie widzie nic pociogajacego, przecietna twarz, a jej krotkie wlosy wcale
                jej kobiecosci nie dodawaly, a ze wtedy byla dosc mloda to bylo znosnie.

> ja sama mam kroetki wlosy.. przeciwczylam w swoim zyciu setki fryzur -
                > krotkich, dlugich... ale w krotkich wlosach jest mi NAJLEPIEJ :) i twierdze
                > to nie tylko ja, ale i mnostwo moich znajomych :) a ja sie w krotkich wlosach
                > czuje SUPERKOBIECO :)

Ciekawe czy miejscowi mezczyzni ktorzy widza Ciebie wlokaca sie po ulicach
                twojego miasteczka tez tak uwazaja? :)

> zakladam spodnice, wysokie obcasy, dlugie kolczyki i jest
                > super :) zdecydowanie lepiej wygladam tak niz w dlugich wlosach... :)

I chwala Ci za to w innym przypadku wygladalabys jak zaniewiescialy chlopak.
                Nie podoba mi sie wogole twoj "styl", w Polsce kobiety obwieszaja sie jak
                choinki, zamiast umodelowac swoje wlosy i zrobic sobie kobiecy makijaz, i
                zalozyc cos w stylu "mala czarna seksi sukienka"...Agatka nie slyszalas nigdy
                ze "minimum to maximum!" i to nie tyczy sie wlosow oczywiscie ?

> wiec niewazne jakie kobieta ma wlosy - wazne czy fryzura jest wlasciwie
                > dobranado jej wieku, twarzy, temperamentu i czy wlosy sa zadbane! :)

Fryzura dobrana do wieku??? A niby to 40 letnia (Polska)kobieta ma miec
                czerwone sterczace kudly z odkrytym wygolonym karkiem???

Wcale tak nie musi byc. Wystarczy spojrzec na Sofie Loren, lub Katerine
                Denevue, kobiety nie pierwszej juz mlodosci, a wlosy nadal maja piekne i co
                najwazniejsze....dlugie!

> jezeli kobieta jest maszkarą i nie dba o siebie - nawet dlugie kudły nie
                > uczynia jej kobiecą i atrakcyjną!

Tak, tlumacz sie Agatka, cos mi sie wydaje ze ty poprostu leb masz za duzy, i
                galy za bardzo wybaluszone, wiec probujesz sie "ucywilizowac" scinajac
                wlosy...i zakladjac na siebie ozdoby choinkowe :)

• agatka_to_ja Re: "Fryzura dobrana do wieku"??? 11.06.06, 10:36
                  waldek1610 napisał:

> Czy istnieje jakas biblia mody polskiej ktora nakazuje 40 latkom robic sobie
                  > czerwone trwale, a'la "Kwasniewska"???

a gdzies ty kretynie widzial takie kobiety? trwała czerwona? gdzie???????? co?
                  Kwasniewska taką miala??????? gdzoe kretynie???????????????? Kwasniewska jest
                  kobieta, ktora ma DOSKONALE dobrane fryzury!!!!!!!!!! i na pewno nie ma trwałej
                  idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waldek1610 napisał:
                  > Ty Agatka tez masz krotkie wlosy prawda? Pewnie wy macie tego typu problemy
                  bo wydaje sie wam ze wasze slowianskie glowki sa zbyt duze i okragle :)
                  tak, mam krotkie wlosy, a ksztalt mojej glowy jest idealny i wcale moja glowa
                  nie jest za mala ani za duża... po prostu DOBRZE WYGLADAM W KROTKICH WLOSACH!!!!
                  Jeszcze poltora roku temu mialam dlugosc wlosów pozwalającą robic mi kok.. i
                  co? wygladalam w takich wlosach kiepsko... a w krotkich wygladam SWIETNIE -
                  młodo, kobieco, seksownie.... :))))))))))))

> waldek1610 napisał:
                  > Ciekawe czy miejscowi mezczyzni ktorzy widza Ciebie wlokaca sie po ulicach
                  > twojego miasteczka tez tak uwazaja? :)

TO ty sie wleczesz po swojej wsi palancie! ja chodze po mieście, a nie
                  miasteczku!!!! i mezczyzni tez uwazaja ze mam swietna fryzure... nie raz
                  slyszalam komplementy pod moim adresem.. i na brak powodzenia nie narzekam :)

Tak, tlumacz sie Agatka, cos mi sie wydaje ze ty poprostu leb masz za duzy, i
                  galy za bardzo wybaluszone, wiec probujesz sie "ucywilizowac" scinajac
                  wlosy...i zakladjac na siebie ozdoby choinkowe :)

A ty masz łeb za mały hamerykanski debilu...

o stylu wiesz tyle co KROWA O ASTRONAUTYCE! wiec sie zamknij!!!!!

twoim ideałem jest kobieta, ktora ma długie włosy, spoconą szpare w obszczanych
                  gaciach i pysk do ssania... wiec sie O.D.P.i..E.RDOL chamie!!!!!!!!! szukaj
                  swojego ideału w slansach swojej wsi!
                  • waldek1610 Agatka-Azjatka? :) 11.06.06, 11:20
                    Agatka,
                    Ale pokazalas kulturke, nie ma co :) Swoja droga, zmienilas zdjecie na swojej
                    wizytowce, dlatego ze Tobie kiedys powiedzialem ze masz zbyt "wyraziste oczy"
                    lagodnie mowiac?

Niemniej jednak musze przyznac ze to zdjecie zdecydowanie bardziej mi sie
                    podoba. Pewnie specjalnie zrobilas sobie czerwone usta, puder na twarzy no i ta
                    galazka kwitnacej wisni...czyli orientalne klimaty!

Nic z tego Agatka, i tak nigdy nie upodobnisz sie do Junko :)
                    • agatka_to_ja Re: Agatka-Azjatka? :) 11.06.06, 11:24
                      i zno piszesz bzdury czlowieczku bez mózgu...

nie zmienilam zdjecia z twojego powodu, bo moje oczy są piekne i nic tego nie
                      zmieni.. i oczy są oim wielkim atutem, a twoje opinie mam gdzies :) zreszta nie
                      tylko oczy sa moim atutem....

a na tym zdjeciu nie jestem ja tylko jakas modelka.. zreszta ponizej jest link
                      to strony, z ktorej wzielam zdjecie...

a twoja Junko jest brzydka jak noc, sam pokazales mi jej zdjecie.,.... jest po
                      prostu brzydka.... wiec nie wiem, po jaka cholere tak sie ponizasz dla takiego
                      paszteta...
                      • waldek1610 Re: Agatka-Azjatka? :) 11.06.06, 11:35
                        Jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci prawie nikt z moich znajomych nie podziela
                        twojej opini o urodzie (lub braku tejze) u Junko...

Junko wcale nie byla brzydka, ma delikatna azjatycka urode, ale nie kazdemu sie
                        to musi podobac. Zreszta Polki nie znosza konkurencji, dlatego tak sie pienisz
                        Agatka, prawda?

• agatka_to_ja Re: Agatka-Azjatka? :) 11.06.06, 11:39
                          waldek1610 napisał:
                          Zreszta Polki nie znosza konkurencji, dlatego tak sie pienisz
                          > Agatka, prawda?

jakiej konkurencji? mowisz o tym japonskim pasztecie? buahahahaahahaha... tez
                          mi konkurencja....
                          • waldek1610 Re: Agatka-Azjatka? :) 11.06.06, 12:11
                            agatka_to_ja napisała:

> jakiej konkurencji? mowisz o tym japonskim pasztecie? buahahahaahahaha... tez
                            > mi konkurencja....

Agatka,
                            Dlaczego obrazasz ja, przeciez on nic Tobie nie zawinila, wiec dlaczego piszesz
                            o niej tak negatywnie? Mysle ze jednak Polki z regoly sa zazdrosne gdy Polscy
                            faceci sa z kobietami innych narodowosci, niby obcy faceci ale zawsze "nasi
                            Polscy chlopacy"...

Co pewnie myslicie wtedy ze z wami jest cos nie tak skoro, wasi faceci szukaja
                            sobie kobiet w innych kolorach i smakach :)
                            • agatka_to_ja Re: Agatka-Azjatka? :) 11.06.06, 13:39
                              ja je nie obrazam, ja wyrazam o niej swoja opinie.. ze nie mam byc o kogo
                              zazdrosna, ani nie uwazam jej za konkurencje.... to ty mnie obrazasz uwazajac,
                              ze moge byc zazdrosna o takiego paszczura
                              • waldek1610 Re: Agatka-Azjatka? :) 12.06.06, 07:04
                                Agatka,
                                Gdybys nie blya zazdrosna to traktowalabys ja obojetnie. A juz sama
                                terminologja jakiej uzywac przy okreslaniu Junko; "pasztet" i "paszczur"
                                swiadczy zdecydownie o twoim wrogim nastawieniu do niej :)
                                • agatka_to_ja Re: Agatka-Azjatka? :) 12.06.06, 09:50
                                  jeszcze raz ci powtarzam bezmózgi czlowieczku - NIE JESTEM ZAZDROSNA! bo nie
                                  ma O KOGO i O CO!!!!!! To twoja sprawa, ze uganiales sie za tak malo
                                  atrakcyna , moim zdaniem, kobieta... i twoja ze dla niej gotowy bylbys rzucic
                                  wszystko, zwlascza zone...

To, ze ktos nam sie nie podoba nie oznacza, ze mu ZAZDROŚCIMY!!!!!!!!!!!!!
                                  To, ze ja nie lubie np. Giertycha nie oznacza, ze mu czegokolwiek
                                  zazdroszcze... bo czego? końskiego łba? w dodatku pustego, wypelnionego jedynie
                                  faszystowskimi tresciami? i czego mam mu zazdrościc?????

pomyśl czase, Waldek, to nie boli...
                                  • waldek1610 Re: Agatka-Azjatka? :) 12.06.06, 10:18
                                    agatka_to_ja napisała:

> To twoja sprawa, ze uganiales sie za tak malo
                                    > atrakcyna , moim zdaniem, kobieta...

Agatka,
                                    Nawet jesli by tak bylo, to czy uwazasz ze jedynie piekne kobiety zasluguja na
                                    milosc?

> i twoja ze dla niej gotowy bylbys rzucic wszystko, zwlascza zone...

A gdyby to Junko zostala moja zona, i byla by zla, niekochajaca zona, to co?
                                    Nadal sadzilabys ze powinienem zostac z nia tylko dlatego ze jest moja zona?

Zgadzam sie moja zona jest dla mnie lepsza od Junko, ale gdyby nie byla to inna
                                    sprawa. Ty sugerujesz ze zona jest swietoscia niezaleznie od tego czy jest zla
                                    czy dobra. Agatka, zona (maz) tez musi sobie zapracowac na milosc :)
                                    • agatka_to_ja Re: Agatka-Azjatka? :) 12.06.06, 10:27
                                      waldek1610 napisał:

>Agatka, zona (maz) tez musi sobie zapracowac na milosc :)

hehe.... i co z toge, ze twoja zona zapracowala na miłość? i tak jej nie
                                      kochasz!!!!! buahahahahahaha...... widzisz Waldi, znow piszesz bez
                                      sensu!!!!!!!!!!!

buahahahahahahahaha... twoje bzdury, ktore wypisujesz, bawia mnie jak malo co...
        • libertine21 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 21:33
          zone chyba ja juz przerobiles na junko jest chinka zachowuje sie jak chinka i
          jeszcze ryz wpieprzasz na obiad- polskosc z niej zeszła
    • deodyma Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 13:51
      nie wszystkim kobietom pasuja dlugi ewlosy. a co z kobietami, ktore maja
      cienkie wlosy albo rzadkie? jesli o mnie chodzi to mam 31 lat. mam dlugie,
      geste i zadbane wlosy.niestety, znam kobiety 30 letnie ktore maja cienkie wlosy
      i nie moga pozwolic sobie na ich zapuszczenie. obecnie pracuje z 35 letnia
      kobieta, ktora ma wlosy krotkie, bo rzadkie a to dlatego, ze lysieje. i co? ma
      sobie je zapuscic? niestety, nie kazda kobieta moze sobie na to pozwolic a
      wiele z nich by chciala miec dlugie.
      • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 14:02
        Aha, wiec trzeba jednak dbac o diete, styl zycia i zdrowie... Mysle ze jednak
        wiele kobiet samo jest sobie winne, bo pali, pije, albo zyje niezdrowo, ale
        tych pan ktorym geny dajy slabe wlosy to rzeczywiscie jest mi ich szkoda..
    • czekoladka_84 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 15:31
      Co ciekawe co druga Polska piosenkarka, artystka, lub aktorka mlodego
      > pokolenia wlasnie taka wygolona fryzure preferuje

Tak??? Wydawało mi się, że wszystkie mają długie włosy. (oprócz Natali Przybysz
      i Kasi Figury).
    • agatka_to_ja Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 15:42
      Ja jak ogladam reportaze ze Stanow to widze STRASZLIWIE ZANIEDBANE KOBIETY z
      dupskami wielkości SZAF TRZYDRZWIOWYCH.. i brzuchatych facetow ubranych jak
      debile.... ale czy pisze o tym na hamerykanskich forach? NIE!!!!!! bo to nie
      moja sprawa, jak tam ludzie zyją...

wiec WAldi powtórze..
      O.D.P.I.E.R.D.O.L sie od POlski, a od POlek -w szczególności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      O.D.P.I.E.R.D.O.L sie od POlski, a od POlek -w szczególności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• diablica880 Re: Fryzury Polek :) 10.06.06, 17:30
        wlodek napisal;
        Bzdura, zobacz na kobiety w USA, Francji,Hiszpani lub we Wloszech, bardzo malo
        kobiet nosi krotkie wlosy. Dlugie wlosy to u kobiety symbol kobiecosci, a
        wiadomo czym kobieta starsza tym slabsze wlosy, mniej estrogenu...itd. Mysle ze
        wiekszosc kobiet woli miec dlugie wlosy no chyba ze ma jakis problem...

Chyba nie sugerujesz ze dlugie wlosy nie pasuja do slowianskiej twarzy?

hmmm........nie sugeruje ze nie pasuja stwieradzam
        fakt ze nie kazdej kobiecie pasuja dlugie wlosy!!!!!!!!!!
        • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 06:31
          diablica880 napisała:

> hmmm........nie sugeruje ze nie pasuja stwieradzam
          > fakt ze nie kazdej kobiecie pasuja dlugie wlosy!!!!!!!!!!

Ciekawe, dlaczego na zachodzie Europy i w USA zdecydowana wiekszosc kobiet nosi
          dlugie wlosy? Zreszta kazdy obcokrajowiec ktory kiedykolwiek byl w Polsce,
          zawsze pyta sie dlaczego w Polsce wszystkie kobiety w srednim wieku nosza
          krotkie czerwone wlosy, do tego sterczace na gorze, a wygolone przy karku...:)

Mysle ze wyglada to okropnie, to taki synonim starzejacej sie zarozumialej
          kobiety.

• iw78 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 10:30
            oj Waldek, starzejesz sie... tęsknisz za Polską co? Czy każdy obcokrajowiec się
            pyta?? Oj Ty chyba przesadzasz :) Masz poprostu pecha, że trafiło ci sie
            spojrzeć na pare kobiet z króciutką fryzurką. I na tej podstawie oceniasz
            wszystkie kobiety? hmm...
            Czy to nie Polkach czasem się mowi, że są najpiękniejsze na świecie? Kurcze,
            chyba mam racje, tak faceci gadają na całej kuli ziemskiej. :) Możemy mieć
            paskudny charakterek, ( ale napewno zdecydowanie lepszy niż wasz:P) a i tak
            zdanie jednego faceta nie zepsuje opini jaką Polki maja na świecie, jezeli
            chodzi o nasza urode. Ideałow nie ma, wyjątki zawsze się znajdą...ale co fakt
            to fakt :)
            • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 11:30
              iw78 napisała:

> Czy to nie Polkach czasem się mowi, że są najpiękniejsze na świecie? Kurcze,
              > chyba mam racje, tak faceci gadają na całej kuli ziemskiej. :) a i tak
              > zdanie jednego faceta nie zepsuje opini jaką Polki maja na świecie, jezeli
              > chodzi o nasza urode.

Chyba przesadzilas, to ze "Polki sa najpiekniejsze na swiecie" czesto slyszy
              sie od samych Polek lub Polakow....Na swiecie jest ponad 200 krajow z czego
              wiele z nich posiada zenska populacje o dosc orginalnej, oszalamiajacej
              urodzie.

Nie twierdze ze Polki sa brzydkie. Ale nie sa wcale ladniejsze od kobiet z
              Holandi, Francji, Wloch, Ukrainy, Brazyli, Szwecji, Indi, Thajlandi, Japoni,
              czy nawet Czech albo Bulgari.

Wystarczy wyjechac za granice, i zaraz nastepuje szok, zreszta co prawda moja
              zona jest Polka, ale dwie inne powazne zwiazki mialem z Azjatkami.
          • agatka_to_ja Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 10:38
            waldek1610 napisał:
            Zreszta kazdy obcokrajowiec ktory kiedykolwiek byl w Polsce,
            > zawsze pyta sie dlaczego w Polsce wszystkie kobiety w srednim wieku nosza
            > krotkie czerwone wlosy, do tego sterczace na gorze, a wygolone przy karku...:)

KAzdy obcokrejowiec? nie, kazdy debil jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie widzisz
            takie kobiety???????? gdzie?????????????? nie zmyslaj gnoju!!!!!!!!!!!!! chyba
            twoja matka sie tak strzygla!!!!!!!
            • Gość: neska Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:36
              Wiesz co Waldek.Jestes żałosny.Żałosny jak nikt,tyle oso gardzi Tobą a Ty nadal
              upierasz sie przy swoich IDIOTYCZNYCH "racjach".Tragedia.I ŻAŁOSNE jest to,że
              swoje OGROMNE kompleksy prbóbujesz zrekompensować na POLSKIM forum.

ŻAŁOSNE ŻAŁOSNE ŻAŁOSNE
              • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 11:38
                A kto powiedzial ze mam kompleksy? Tylko dlatego ze krytykuje was to od razu
                jestem waszym wrogiem? :)
                • Gość: neska Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:40
                  Każdy dobry psycholog tak powiedziałby,to jest oczywiste.Moze nie wiem,powinno
                  nam byc wlasciwie żal Ciebie.Taki biedny,smieszny człowieczek,który tylko na
                  forum moze tak naprawde sie wypowiedziec.W sumie to smutne...
                  • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 12:15
                    a nigy skad mozesz widziec ze nie rozmawiam o tym z innymi ludzmi, w realu?
                    Wiesz, czasami ludzie lubia uogloniac, przyklejac etykietki innym, a ja
                    tymczasem pisze bo mam prace ktora daje mi duzo wolnego czasu dla siebie, wiec
                    spedzam w taki sposob czas a pieniadze tymczasem leca same do kieszni :)
            • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 11:37
              Moja mama ma dosc dlugie wlosy, najczesciej zwiazane w kucyk, swoja droga nadal
              jest atrakcyjna kobieta dla mezczyzn w jej wieku, a ma 57 lat.
              • Gość: ika Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:55
                waldek ja nie rozumiem czemu jestes tak glupio uparty jak sobie cos wymyslisz
                to koniec. nie mowie ze czasem nie zdarzy ci sie mniec racji (kazdemu sie moze
                zdazyc;)) ale z tymi fryzurami to jakas bzdura z kosmosu . prawda jest taka ,
                ze niektore kobiety zdecydowanie lepiej wygladaja w krotszych wlosach i nie
                ujmuje im to kobiecosci. to tak jak z kolorami nie kazdy dobrze wyglada w
                czarnym prawda? rozumiem , ze lubisz u kobiet dlugie wlosy ale to nie znaczy ze
                wszystkie kobiety maja sie tobie podpozadkowac. a jakby wszystkie kobiety
                mialy dlugie wlosy to byloby to nudne
                • neskafe Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 12:04
                  Ika,nie zapominaj,ze Waldek zna sie najlepiej na wszystkim.A na kobietach to
                  juz w ogole :D buehehe ;)
                  • Gość: ika Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:13
                    no tak:)
                    tak mnie zastanawia po co on zaklada takie glupawe watki i doszlam do wniosku
                    ze on poprostu chce mas rozweselac nbo bo bez niego i jemu podobnym to nie
                    byloby takich glupich watkow, ktore swoja glupota az smiesza:)
                    • neskafe Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 12:15
                      taa,wlasnie wlasnie :)
                      Albo rekompensuje swoje kompleksy,co moim zdaniem jest bardzo prawdopodobne:)
                      Oj Waldziu,Waldziu...
                      ;)
                    • waldek1610 Waldek jest "glupi" bo zwraca uwage kobieta... 11.06.06, 12:24
                      ...a ze baby tego nie lubia to ...

Gość portalu: ika napisał(a):

> no tak:) tak mnie zastanawia po co on zaklada takie glupawe watki i doszlam
                      > do wniosku ze on poprostu chce mas rozweselac nbo bo bez niego i jemu
                      > podobnym to nie byloby takich glupich watkow, ktore swoja glupota az
                      > smiesza:)

No tak, to ze w Polsce 90% kobiet po 40-stce ma krotkie wlosy, stercace na
                      gorze i wygolony kark, do tego czesto w kolorze czerwieni to oczywiscie nie
                      powinno dziwic nikogo :)

Ja sie pytam po jaka cholere? Przeciez w innych krajach baby po czterdziestce
                      masowo nie robia sobie czerwonej trwalej, tak jak to jest w Polsce :)
                      • Gość: ika Re: Waldek jest "glupi" bo zwraca uwage kobieta.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:04
                        wiesz jakos ja tego nie zauwazylam no ale nawet jesli to moze im akurat sie to
                        podoba. robia to na swoich glowach nie twojej wiec nie rozumiem problemu:)
                      • agatka_to_ja Re: Waldek jest "glupi" bo zwraca uwage kobieta.. 11.06.06, 13:44
                        waldek1610 napisał:
                        > No tak, to ze w Polsce 90% kobiet po 40-stce ma krotkie wlosy, stercace na
                        > gorze i wygolony kark, do tego czesto w kolorze czerwieni to oczywiscie nie
                        > powinno dziwic nikogo :)
                        >
                        > Ja sie pytam po jaka cholere? Przeciez w innych krajach baby po czterdziestce
                        > masowo nie robia sobie czerwonej trwalej, tak jak to jest w Polsce :)

co ty p.i.e.r.d.o.l.i.s.z debilu?????????????? skad masz takie dane????????
                        przyjedz do Polski i przekonasz sie , ze to NIEPRAWDA!!!!!!!

czerwone wlosy maja u ciebie na hamerykanskiej wsi durne baby!!! ale NIE W
                        POLSCE!!!!!!!!!!!!! skoncz [pieprzyc takie glupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 12:18
                  Gość portalu: ika napisał(a):

> prawda jest taka , ze niektore kobiety zdecydowanie lepiej wygladaja w
                  > krotszych wlosach i nie ujmuje im to kobiecosci. to tak jak z kolorami nie
                  > kazdy dobrze wyglada w czarnym prawda? rozumiem , ze lubisz u kobiet dlugie
                  > wlosy ale to nie znaczy ze wszystkie kobiety maja sie tobie podpozadkowac. a
                  > jakby wszystkie kobiety mialy dlugie wlosy to byloby to nudne

Prawda, tylko ze w Polsce zbyt wiele kobiet ma krotkie wlosy, i to wlasnie jest
                  nudne... :)
                  • Gość: ika Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:23
                    ale waldziu przeszkadzalo ci to to wyjechales do kraju dlugich wlosow . tu w
                    polsce jast baaardzo wielu ktorym to nie przeszkadza wiec po co sie wysilasz?
                  • neskafe Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 12:30
                    > Prawda, tylko ze w Polsce zbyt wiele kobiet ma krotkie wlosy, i to wlasnie
                    jest
                    >
                    > nudne... :)

Nie,to TY jestes nudny Waldziu :)
                    • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 12:43
                      zabrzmialo to jakbys sie ze mna zgadzala, ale nie chcesz mi odtarcie tego
                      powiedziec :)
                      • neskafe Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 12:50
                        To Ty tak myslisz,niestety blędnie :)
                        • Gość: ika Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:00
                          tak waldziu wszyscy tak w srodku sa takimi malymi waldkami hihi i boja sie do
                          tego przyznac:)
                  • agatka_to_ja Re: Fryzury Polek :) 11.06.06, 13:42
                    waldek1610 napisał:
                    > Prawda, tylko ze w Polsce zbyt wiele kobiet ma krotkie wlosy, i to wlasnie
                    jest nudne... :)

pieprzysz glupoty.. nieprawda, ze w Polsce jest duzo kobiet z krotkimi
                    wlosami.. jest ich mało... wiekszosc kobiet ma wlosy dlugie lub poldlugie...
                    gdyby tak nie bylo to np. czy takim powodzeniem cieszylaby sie usluga
                    fryzjerska przedluzania wlosów? nie!!!!!!!!

ale ty Waldi pieprzysz glupoty, chociazz NIE MASZ POJECIA o POLSCE!!!!!!! skad
                    mozesz wiedziec jakie kobiety maja wlosy, skoro tu nie bywasz??????

wiec O.D.P.I.E.R.D.O.L sie od POlski i przestan wyrazac o niej opinie, bo
                    gadeasz TOTALNE BZDURY!!!!!!!!!
                    • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 12.06.06, 23:55
                      agatka_to_ja napisała:

> nieprawda, ze w Polsce jest duzo kobiet z krotkimi
                      > wlosami.. jest ich mało... wiekszosc kobiet ma wlosy dlugie lub poldlugie...

Agatka,
                      Wyjdz na ulice swojego miasta, i rozgladnij sie, zwroc uwage na kobiety powuzej
                      35 roku zycia! Potem powiedz ich jaki procent z nich miala dlugie wlosy? :)

Nie rozumiem dlaczego tak uparcie spierasz sie ze mna te w Polsce tred na
                      kttotkie farbowane wlosy u kobiet w srednim wieku nie istnieje, bo jednak
                      wiekszosc kobiet po czterdziestce ma wlosy ktore ledwo siegaja karku.
                      • elamodela Re: Fryzury Polek :) 13.06.06, 00:13
                        Jako, że to nie o Junko, to się wypowiem.

Agatka,
                        To TY nie wiedziałaś? Waldek zawsze prawdę Ci powie. Nieważne, że to co się
                        dzieje w Twoim własnym mieście, wie lepiej od Ciebie, choć nigdy tam nie był.
                        Waldek przecież wiedział najlepiej:
                        -jakiej szerokości powinny być tyłki
                        -a jakiego koloru wargi sromowe..;/
                        -jakie kobiety są atrakcyjne dla wszystkich mężczyzn
                        -a jakie na pewno nie
                        -dlaczego wszyscy mężczyźni muszą zdradzać
                        -dlaczego polki są zacofane
                        -jakie majtki pachną najlepiej
                        -do czego należy sikać, żeby nie być zacofaną
                        -dlaczego ludzie w japonii nie mówią kocham cię
                        -dlaczego kobiety kręcą

To dziwisz się, Agatka, ze Walduś wie lepiej, jak wygląda większość kobiet w
                        NASZYM kraju??? Ja się tego po Tobie Agatka naprawdę nie spodziewałam;) Hehe.
                        Ps. pozdrawiam.

• waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 13.06.06, 00:33
                          elamodela napisała:

> To TY nie wiedziałaś? Waldek zawsze prawdę Ci powie.
                          > -jakiej szerokości powinny być tyłki

duze, 40 cali plus, mozesz sobie przeliczyc na centymetry :)

> -a jakiego koloru wargi sromowe..;/

sniade, dosc ciemne i soczyste :)

> -jakie kobiety są atrakcyjne dla wszystkich mężczyzn

Z duzymi cycami, szerokimi biodrami, duzymi ustami oraz ciemna cipka :)
                          Najlepiej Azjatki :)

> -a jakie na pewno nie

Polki ktore maja krotkie wlosy :)

> -dlaczego wszyscy mężczyźni muszą zdradzać

bo taka jest nasza natura, i tego chcemy :)

> -dlaczego polki są zacofane

Nie wszystkie, ale Agatka to napewno :)

> -jakie majtki pachną najlepiej

lekko obsikane, oraz najlepsze sa uzywane ...

> -do czego należy sikać, żeby nie być zacofaną

bo fajnie jest gdy kobieta sika z rozkraczonymi nogami, byc moze to jest taki
                          moj fetysz ale moja zona uwielbia takie zabawy ze mna.

> -dlaczego ludzie w japonii nie mówią kocham cię

Wychowanie, roznice kulturowe...

> -dlaczego kobiety kręcą

Bo kobieta zmienna jest, ale trzeba to tolerowac, gdy chce sie dostac pomiedzy
                          ich udka :)

• elamodela Re: Fryzury Polek :) 13.06.06, 00:43
                            No. Proszę bardzo. Jak mnie zgasił.. Aż przestałam płonąć normalnie.
                            • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 13.06.06, 00:48
                              Elka,
                              Jestes fanja kobieta mimo wszystko, nie martw sie jestem po twojej stronie :)
                              • elamodela Re: Fryzury Polek :) 13.06.06, 01:13
                                Mimo wszystko:D
                          • agatka_to_ja Re: Fryzury Polek :) 13.06.06, 07:58
                            waldek1610 napisał:

>
                            > > -a jakie na pewno nie
                            >
                            > Polki ktore maja krotkie wlosy :)
                            >
                            > > -dlaczego wszyscy mężczyźni muszą zdradzać
                            >
                            > bo taka jest nasza natura, i tego chcemy :)
                            >
                            > > -dlaczego polki są zacofane
                            >
                            > Nie wszystkie, ale Agatka to napewno :)

> > -do czego należy sikać, żeby nie być zacofaną
                            >
                            > bo fajnie jest gdy kobieta sika z rozkraczonymi nogami, byc moze to jest taki
                            > moj fetysz ale moja zona uwielbia takie zabawy ze mna.
                            >

> > -dlaczego kobiety kręcą
                            >
                            > Bo kobieta zmienna jest, ale trzeba to tolerowac, gdy chce sie dostac
                            pomiedzy
                            > ich udka :)

Waldi powiem jedno - ODWAL sie ode mnie!!!!!!!

jestes bezmózgim gnojem, ktory pieprzy potworne bzdury.. wiec sie zamknij
                            debilu!
                            • waldek1610 Re: Fryzury Polek :) 14.06.06, 00:52
                              Atakta,
                              Masz cos nowego do powiedzenia? :)
                              • agatka_to_ja Re: Fryzury Polek :) 14.06.06, 08:09
                                a ty masz cos nowego do powiedzenia? raczej nie :)
                      • agatka_to_ja Re: Fryzury Polek :) 13.06.06, 07:54
                        waldek1610 napisał:
                        >
                        > Nie rozumiem dlaczego tak uparcie spierasz sie ze mna te w Polsce tred na
                        > kttotkie farbowane wlosy u kobiet w srednim wieku nie istnieje, bo jednak
                        > wiekszosc kobiet po czterdziestce ma wlosy ktore ledwo siegaja karku.

chyba u ciebie na wsi kobiety nosza krotkie farbowane wlosy... u nas nie...

a nawet jesli by tak bylo - to CO CIE TO OBCHODZI KRETYNIE?????????????

spieprzyłeś z Polski? to teraz komentuj hamerykanskie baby ziwlekimi dupami, a
                        nie polskie kobiety, ktorym te hamerykanskie moga zazdroscic urody i
                        intelektu!!!
    • Gość: Martyna Re: Fryzury Polek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:53
      właściwie równie dobrze mogłabym powiedzieć dlaczego wszystkie amerykanki są
      grube??? Bo widziałam w reportażu z ulicy miasta w us. dlaczego tam panuje
      trend obżerania się fast foodami??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka