brokiew 10.06.06, 19:36 Ma ktos moze takiego zwierzaczka? Jesli trak to moglby mi ktos go bardziej opisac, jakies porady zwiazane z opiekowaniem sie nim. Dodatkowo prosilbym o podanie ceny za jaka go kupiliscie. Z gory dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Szynszyla 10.06.06, 19:54 forum.szynszyle.info/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=25227761&a=25231482 www.szynszyle.friko.pl/ portalion.com/szynszyle/ www.gryzonie.kom.pl/forum22.htm www.szynszyla.nonet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia01 Re: Szynszyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:17 Ja mialam, sa to bardze kochane zwierzatka, musisz pamietac o sprzataniu i kupic duza klatke poniewaz ona normalnie zyja w Chile a tam sa gory i maja duzy wybieg. Aby byly szczesliwe powinnas je rowniez czesto wypuszczac oprocz kupienia klatki. Powinny miec wode, sianko, trociny piasek specjany i pokarmdla szynszyli. W sklepie powinni Tobie wyszystko powiedziec. Mozesz tez kupic ksiazke. Cena 150-250 - zalezy od koloru. Powodzenia!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Szynszyla IP: 195.136.112.* 19.06.06, 14:26 Szynszyle sa nudne i caly czas spia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ...szynszyl fajny stworek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:00 koleżanka z pracy ma "tampona" oczywiście to jego imie ale fajny jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora79 Re: ...szynszyl fajny stworek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:31 Znam to. Tuż przed i zaraz po naznosiłam do domu pełno gazet, ksiazek o sexie i czytałam, ogladałam..po prostu chciałam nagle wszystko na raz i jak najlepiej. Wszystko wychodzi w praktyce a nie w innych źródłach. Czesto o czyms pisało,ze super, trzesienie ziemi itd. a tymczasem na nas nie robiło wiekszego wrażenia.Najbardziej lubie na jeźca i na krzesle(on siedzi a ja na nim). Ostatnia nasza pozycja to kiedy leżymy na sobie(obojętnie kto na kim) i mamy obydwoje jak najbardziej mozliwie złożone nogi..Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 20:34 Gość portalu: flora79 napisał(a): > Znam to. Tuż przed i zaraz po naznosiłam do domu pełno gazet, ksiazek o sexie i > > czytałam, ogladałam..po prostu chciałam nagle wszystko na raz i jak najlepiej. > Wszystko wychodzi w praktyce a nie w innych źródłach. Czesto o czyms pisało,ze > super, trzesienie ziemi itd. a tymczasem na nas nie robiło wiekszego > wrażenia.Najbardziej lubie na jeźca i na krzesle(on siedzi a ja na nim). > Ostatnia nasza pozycja to kiedy leżymy na sobie(obojętnie kto na kim) i mamy > obydwoje jak najbardziej mozliwie złożone nogi..Powodzenia Ale szynszylę (szynszyla?) owijacie taśmą chociaż? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 22:25 lobo skad jestes??????? bo mi sie cos tak wydaje ze...! Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 22:40 Powiedz najpierw co Ci się wydaje, to Ci odpowiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 22:41 no i zrobiłem coming out :D nie pierwszy raz zresztą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 22:46 Oj, evel, evel... ;P no słucham Cię, to co Ci się wydaje? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 22:50 ze Cie moze znam. powiedz chociaz ile masz lat Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 22:51 mam 26 lat i jestem z Radomia ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 23:02 wiec Ty to jednak nie Ty... nie te rejony;) Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 23:04 No widzisz ;PP Nauczke masz: nie próbować rozpoznawać znajomych po kiblu ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 23:07 hahahahahhahahahahahhaha:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 22:51 bo mowie Ci ze ja ten kibel poznaje;P Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 22:53 wiesz, ja się poprzyglądałem temu zdjęciu, które swoja drogą sam robiłem, ale jakichś znaków szczególnych na tym kiblu, takich, które by go wyróżniałby spśród milionów, za cholerę znaleźć nie mogłem... Ale być może mnie czymś zaskoczysz ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: ...szynszyl fajny stworek 19.06.06, 23:01 no i wlasnie moze dlatego go poznawalam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś