Dodaj do ulubionych

therm line 2

13.06.06, 10:42
czy ktoś bierze te kapsułki? Ja biore od tygodnia schudłam 3kg.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: therm line 2 IP: 81.15.223.* 13.06.06, 10:49
      tak? super? a miejsce w szpitalu masz juz zarezerwoane????? bo po tym gownie
      wiele osob laduje w szpitalu!!! wiec nie reklamuj tego gowna na forum.. ale
      s.p.i.e.r.d.a.l.a.j na forum dla pakerów!
      • Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 13.06.06, 11:41
        Kochana to nie są kapsułki na powiększenie masy tylko spalanie. Przy tych
        kapsułkach nie można przekraczać zalecanej dawki i nie można ich stosować przy
        nadcisnieniu i chorobach układu krażenia. Są na naturalnych składnikach.
        Wczoraj czytałam wypowiedzi o tym preparacie i nie dziwie sie ze ludzie lądują
        w szpitalu przyjmujac po 6 tabletek na dzien (zalecana dawka to 2)
        • Gość: Marta Re: therm line 2 IP: 81.15.223.* 13.06.06, 14:38
          sp.ie.rd.al.aj z tą nachalną reklamą gowniaro!
          sprzedajesz to gowno? to wy.pi.er.da.laj na allegro!!!!

albo na fora dla leniwych idiotek, ktorym nie nie chce ruszyc dupy do cwiczen
          • diablica880 Re: therm line 2 13.06.06, 14:51
            Marta???.... a ty co taka nerwowa....
            qrcze dziewczyna przeciez nie reklamuje bezposrednio
            tych tabletek nie napisala jakie to one sa wspaniale
            >doslownie> ...zapytala tylko czy ktos ich uzywa...
          • Gość: .............. Re: therm line 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 17:00
            a ty co probujesz sie zgrywac na druga agatke??? nie badz zalosna ona jest nie
            do podrobienia :P
            • skorpionica11 Re: therm line 2 13.06.06, 17:03
              slyszalam ze to pomaga spalic kilogramy ,ale pozniej moga byc problemy ze
              zdrowiem
              wiecej inf.na forum o odchudzaniu,dietach itp.
              • Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 13.06.06, 22:45
                Te kapsułki są tanie i można je nabyć w każdej aptece. Po pierwszej tabletce
                nie wiedziałam co się ze mna dzieje ponieważ zawieraja kofeine i guarane i
                chodziłam jak nakręcona. Po 1 dniu się przyzwyczaiłam do nich, oprócz brania
                tych tabletek ograniczyłam jedzenie do tego że nie jem kolacji i jakiś sporcik
                2h basenu i 2 h biegania w tygodniu. Gdyby były niebezpieczne to nie pisałabym
                o nich ze wzgledu na to ze moim zawodem jest ratowanie ludzkiego zycia a nie
                zabieranie. Pozdrawiam Marte która nie ma pojęcia o tym preparacie i chciała na
                mus zabłysnać.Mam nadzieje że odezwie się ktos kto miał jakieś doświadczenia z
                tym preparatem.
            • agatka_to_ja Re: therm line 2 13.06.06, 17:03
              :)
          • Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 13.06.06, 22:38
            Droga Marto nie mam zamiaru ci ubliżać. Gdyż moja kultura osobista na to nie
            pozwala
            • evel86 Re: therm line 2 13.06.06, 22:40
              ooooooooooooooooo!!!!!
            • Gość: kali Re: therm line 2 IP: *.ztpnet.pl 13.06.06, 23:51
              > Droga Marto nie mam zamiaru ci ubliżać. Gdyż moja kultura osobista na to nie
              > pozwala

Ja Ciebie wyrecze.
              Droga Marto s.p.i.e.r.d.a.l.a.j stad!!! Slyszysz? W.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j!!!
              • Gość: ja klaudiusz Re: therm line 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:13
                lol
    • diablica880 Re: therm line 2 13.06.06, 18:51
      Marta chyba naprawde chciala podrobic Agate:D:D
      hehe troszke to nie wyszlo:P
      • Gość: evel86 Re: therm line 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:40
        o jeja!
        • power-puff-girl Re: therm line 2 14.06.06, 00:53
          nie chyba chciala ja podrobic tyko na pewno.Widzicie jakies podobienstwo???
          Agatka:
          1. SPIEPRZAJ marny handlarzyno gownianymi kosmetykami!!!!!!!!

nigdy nie kupilabym nic u takiego namolnego spamera!!!!!!!!!!!!!!!

Marta: sp.ie.rd.al.aj z tą nachalną reklamą gowniaro!
          sprzedajesz to gowno? to wy.pi.er.da.laj na allegro!!!!

Jak dla mnie dosc podobne tylko wulgarniejsze.
          ------------------------------------------------------------
          Pozdrawiam dbajcie o siebie i o innych.
          • diablica880 Re: therm line 2 14.06.06, 08:11
            power-puff-girl...heheh faktycznie:P...
            no to Agatko masz konkurentke....:D
            • Gość: lonka Re: therm line 2 IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 14.06.06, 21:51
              A ile kosztuja te tabletki??Naprawde sa skuteczne??
              • agatka_to_ja Re: therm line 2 14.06.06, 21:57
                dziewczyno, NIC nie zastapi ruchu i zdrowego zywienia! A takie tabletki
                potrafią mocno zaszkodzic. Lepiej zainteresowac sie dietami
                forum zdrowa dieta
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36
                i inne fora dietetyczne
                forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620
                a na forum URODA dziewczyny polecają ( i są linki) do filmów z cwiczeniami,
                ktore dają podobno bardzo dobre wyniki...

naprawde nie warto ryzykowac zdrowia dla kilku kilogramów mniej... wczoraj
                ogladalam reportaz o tablertkach na odchudzanie z chin.. ludzie na to umierali,
                bo tabletki powodowaly ostrą niewydolnosc wątroby.... a z tego, co wiem wiele
                srodków na odchudzanie jest podrabianych...

nic nie zastapi ruchu i zdrowej diety
                • Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 15.06.06, 09:19
                  kapsułki kosztują 29 zł
                  je sie je 30 min przed sniadaniem i obiadem ja jem po sniadaniu i obiedzie zeby
                  cokolwiek jesc bo po nich nie da sie patrzec na jedzenie , na sniadanie jem
                  jagurt i jakis owoc , na obiad zjadam nieograniczona ilosc arbuza a jesli nie
                  arbuz to plasterek jakiejs chudej wedliny, plasterek zółtego sera i warzywa,
                  nie jem pieczywa, ziemniakow, makaronu i kolacji. pozatym caly czas jestem w
                  ruchu wiec moze przez to schudlam tak szybko w tak krotkim czasie. Nie sadze
                  zeby te tabletki zaszkodzily bo sa na bazie naturalnych skladnikow, jednak maja
                  swoje przeciwskazania.
                  • agatka_to_ja Re: therm line 2 15.06.06, 12:01
                    a SKĄD WIESZ, ze sa na bazie naturalnych skladników?????????? jestes
                    producentem albo laborantka, ktora ZBADALA sklad tych leków???????????? NIe
                    wiesz, ze na opakowaniu mozna napoisac WSZYSTKO, a wsadzic w taką kapsułke
                    ZUPELNIE COS INNEGO?????
                    nie wiesz o tym???????

smacznego!!!!!!!

i myslisz, ze zachowanie :"nie nmoge patrzec na jedzenie, musze sie przymuszac
                    zeby cos zjesc" - myslisz ze to jest zdrowe?????????

NIE!

Zdrowe jest własciwe, dietetyczne zywienie w ograniczonych ilosciach i RUCH !!!
    • Gość: marchewcia19 Re: therm line 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:52
      ja zaplacilam 32 zl
      • Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 15.06.06, 15:30
        Dlatego biore je po posiłku zeby jeść
    • Gość: dila27 Re: therm line 2 IP: *.comvid.pl 26.06.06, 17:27
      już 7kg
      • Gość: chce schudnac!! Re: therm line 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:33
        jak dlugo bierzesz te tabletki??i serio nie jestes po nich glodna i masz duzo
        energii?? mam nadzieje ze piszesz prawde i ze ich nei reklamujesz kosztuja ok
        30 zl tak?? dzieki z gory za odp
        • Gość: misiak153 Re: therm line 2 IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:00
          a jedne opakowanie za ile starcza i czy jak przestane brać nie będzie efektu
          jojo ?? czy z powrotem nie przytyje ?? odp & pozdro
    • monciapioncia Re: therm line 2 02.07.06, 01:03
      ne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka