Dodaj do ulubionych

depilacja brazylijska

18.06.06, 20:33
Dziewczyny,
Czy juz to robiłyście? Jak wyglada taka wizyta u kosmetyczki, czy bardzo
boli? Czytalam troche o tym, podobno poprawia jakosc odczuc erotycznych.
Gdyby ktos nie wiedzial depilacja brazylijska to prawie calkowite woskowanie
miejsc intymnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: kit Re: depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:46
      Mojej Pani kupiłem golarkę i sama dba o swoje intymne miejsca. Myślę, że
      woskiem boli.
      Wydepilowana mi się podoba, bo włoski nie wchodzą do ust :D
    • s2p1d Re: depilacja brazylijska 18.06.06, 22:11
      ja bym z tym uważała, bo mi od używania depilatora zaczęły wrastać włosy. no, a
      podczas woskowania włoski też są usuwane z cebulkami. ja tam jestem zadowoloną
      użytkowniczką golarki :)
    • r69 Re: depilacja brazylijska 18.06.06, 22:47

a cóż to jest u licha?? ta brazyliska depilacja?
      • Gość: beatka1406 Re: depilacja brazylijska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:49
        brazylijaska depilacja to calkowita depilacja okolic intymnych
        woskiem,przeprowadzana jest w niektorych gabinetach kosmetycznych,nie ma sie co
        wstydzic mozna przyjsc i lezec we wl;asnych majtach(stringach)i odchylac je
        pooprostu,czasami panie maja takie jednorazowe,albo wogole nago,bo przeciez to
        panie kosmetyczki (maja to samo:)) jest bardzo bolesna,ale efekt utrzymuje sie
        dosc dlugo jakies 4 tygodnie,wloski zazwyczaj nie wrastaja(po wosku bardzo
        zadko ,po depilatorze prawie zawsze)fajna sprawa tylko bol...trzeba sie naniego
        przygotowac...panie uprzedzaja zeby przyjsc w wygodnych dresach..bo po takich
        zebuagach przez pare godzin trudno normalnie chodzic.
        • gacusia1 O bosz....a dla kogo takie tortury??? 19.06.06, 02:49
          Dla samej siebie???Czy dla faceta?To ja juz chyba wole trzeci raz rodzic ;-)
    • vivien1987 Re: depilacja brazylijska 19.06.06, 11:12
      A jabym chetnie sprobowala, tylko skad mam wiedziec ktory zaklad kosmetyczny
      jest profesjonalny?? Bol... Musi byc potworny bo myslalam ze padne po wyrwaniu
      jednego penseta :( Co do wrastania wlosow mi od maszynki na nogach tez sie
      wrastaja :/
      • tupp Re: depilacja brazylijska 19.06.06, 14:10
        jesli jestes z poznania to moge polecic ci profesjonalny gabinet z miłą i
        fachową obsługą gdzie wykonują depilacje intymną.
        • telka_es Re: depilacja brazylijska 20.06.06, 17:05
          to podaj adresik tego salonu kosmetycznego a jeszcze jedno pytanko mam nie
          wrastaja potem włoski|||???
    • bitch.with.a.brain Re: depilacja brazylijska 19.06.06, 11:16
      ja bym bardzo chciala,bo niesamowicie mi sie to podoba,ale chwilowo robie
      prezent mojemu mezczyxnie i nie gole w ogole
      • Gość: she Re: depilacja brazylijska IP: 80.54.176.* 19.06.06, 14:13
        jaka cena takiego zabiegu?
        • tupp Re: depilacja brazylijska 19.06.06, 14:18
          zależy od ilości włosów tzn. czy trzeba będzie się przy tym dużo napracować,
          ale mniej więcej koszt takiego zabiegu wynosi ok 70 zł.
          • vivien1987 Re: depilacja brazylijska 19.06.06, 18:16
            Nie jestem ale moge ciocie w poznaniu odwiedzic :) Daj namiary na ten zaklad na
            maila.

Z gory dziekuje :)
      • waldek1610 Re: depilacja brazylijska 24.06.06, 11:06
        bitch.with.a.brain napisała:

> ja bym bardzo chciala,bo niesamowicie mi sie to podoba,ale chwilowo robie
        > prezent mojemu mezczyxnie i nie gole w ogole

Ja tez preferuje gdy moja zona sie nie goli, bo zauwazylem ze inaczej wtedy
        pachnie, owlosienie lonowe powoduje ze cipka ma ten specyficzny zapach, a gdy
        jest ogolona to zapach nie ma na czym sie zbierac. Taka owolsona spocona cipka
        to raj na ziemi...bardzo na mnie dziala :)
    • Gość: goldioo Re: depilacja brazylijska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:59
      a jakiej dlugosci musza byc wloski???Nie chce czekac przez wieeeki az odrosna:)
      • Gość: marchi Re: depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:00
        Hej;) Ja jestem zwolenniczką usuwania zbednego owlosienia z okolic bikini
        woskiem. Moja kumpela wczesniej chodzila i mowila ze strasznie boli... Balam
        sie na poczatku ale w koncu sprobowalam i... bolalo mniej wiecej tak samo jak
        wyrywanie brwi penceta.. Moze dlatego ze nastawilam sie na okropny bol... A
        okazalo sie ze to nic strasznego! A z glowy mam 4 tygodnie. No i odrastaja
        coraz slabsze. Takze naprawde polecam! Ale 70 zl?! Ja place 15 zl;D
        Idzcie i sie nie bojcie, w wakacje bedziecie sie czuly bardziej komfortowo:0
        Pozdrawiam
        • Gość: k Re: depilacja brazylijska IP: *.e-data.net.pl 20.06.06, 15:14
          Tez bym chetnie zrobiła, ale nie wiem, czy u mnie w miescie robia...
          • gwiazdka69 Re: depilacja brazylijska 20.06.06, 15:27
            A ja też próbowałam :) i byłąm zadowolona, choc ból niesamowity (szczegółnie za
            pierwszym razem). Kosmetyczka polecila mi, żwbym nastepnym razem przyszła jak
            będą długości ok. 1cm, wtedy powinno mniej bolec i rzeczywiście, boli
            zdecydowanie mniej :) a efekt super! i jeśli chodzi o doznania seskualne-to
            prawda, jest przyjemniej ;>
            a z kosztem to jest tak od 70zł nogi z bikinii, a 15 (u mnie 25!!;/) tylko
            bikinii ;]
    • Gość: oniuka Re: depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:55
      hej,
      ostatnio bylam u kosmetyczki na brazylijskiej depilacji bikini, zaplacilam 30
      zl i bylo warto, chociaz rzeczywiscie bol straszny, bylam nastawiona ze bedzie
      bolec ale nie wiedzialam ze az tak;] przez dwa dni bylam pozadnie opuchnieta,
      kosmetyczka poradzila mi smarowanie mascia alantan i na trzeci dzien juz
      wszytsko bylo ok, polecam bo efekt utrzymuje sie bardzo dlugo,
    • milusidopodusi Re: depilacja brazylijska 20.06.06, 18:15
      ja bym tak nie mogla...az tak sie poswiecac...no i zeby poddawac moja cipunie
      takim tortura?
      • Gość: o-ren-ishii1 Re: depilacja brazylijska IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:48
        Dziewczyny podziwiam Was:) Ja bym chyba zemdlała jabym sam plaster zobaczyła, a
        co dopiero jakby mi go ściągali :P Ja niestety chyba do końca mojego marnego
        żywota zostane tradycyjnym uzytkownikiem golarki :D Pozdrawiam-buziaki
        • Gość: Ava Allen Re: depilacja brazylijska IP: *.wroclaw.mm.pl 21.06.06, 02:28
          Nie ma się czego bać. Naprawdę. Oczywiście, jeśli od lat używacie golarki, to
          macie włoski mocne... więc pierwsze razy będzie boleć. Strzelcie sobie np 2x
          ibuprom exstra. I wybierzcie sprawdzony gabinet. moja kosmetyczka raz mocno
          pociągnie... poł sekundy i koniec. A sa takie, że ciągną raz i drugi... to
          dopiero boli. Trzeba trafić na profesjonalistkę. wtedy to nic wielkiego.
          Odrastają słabsze...ja po roku to już w ogóle depilacji nie czuję. A jeszcze
          jak kosmetyczka ma ampułki ze specyfikiem po depilacji opóźniającym odrost to
          już w ogóle rewelacja! A jaki komfort latem. :-)
          • vivien1987 Re: depilacja brazylijska 21.06.06, 10:32
            A ja nadal nie wiem dokad isc :( Zna ktos w Łodzi profesjonalny gabinet??
            • wioola2 Re: depilacja brazylijska 22.06.06, 12:30
              a znz ktoś profesjonalny gabinet w LUBLINIE????
    • agatka_to_ja Re: depilacja brazylijska 22.06.06, 13:28
      drogie panie, kliknijcie w wyszukiwarkę powyzej i wpiszcie tam "depilacja
      lublin" albo "depilacja w lublinie" - pewnie znajdą sie jakies rady.
      • vivien1987 Re: depilacja brazylijska 22.06.06, 19:18
        Tylko wyszukiwarka da ci adres droga Agatko, ale nie powie czy warto tam isc i
        czy ci krzywdy nie zrobia, a ja nie chce swojej muszelce zrobic czegos zlego :(
        • agatka_to_ja Re: depilacja brazylijska 22.06.06, 19:36
          nie da ADRESU tylko opinie o danym zakladzie! ja mowie o wyszukiwarce na forum,
          a nie o googlach :)
          • Gość: logika Re: depilacja brazylijska IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.06.06, 21:19
            no w sumie to moze jestem b. odwazna, ale ja kupilam w zeszlew ewakacje w3osk veet na zimno do twarzy i zmaltretowalam moja cipkę...dosyc bolalo, ale to jest chyba jak z pryszczami jak je sama wyciskasz to nie boli to tak jak je wyciska kosmetyczka...a wiec zajebiste nuczucie nie miec tam wlosów ale są 2 problemy:
            1. wrastaja potem i swędzi
            2 osikuje sie bo siki nie splywaja już po wloskach ale rozlewaja sie ...okropnosc przede wszystkim na miescie//
            ale polecam mimo to!!!pzdr.
            • vivien1987 Re: depilacja brazylijska 23.06.06, 22:22
              No to mnie laska rozbawilas :)
              • Gość: logika Re: depilacja brazylijska IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.06.06, 11:44
                zabawne to może i to jest bo jak jakaś gó..ara zobaczy słowo siki dupa penis cipka...to od razu śmieszy, ale widać ,że nie mialaś nigdy cipki na zero bo by Cie to nie bawilo, a jest to duzy problem niestety. ...glębokie pozdrowienia.
    • Gość: Kora Re: depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 11:02
      A mi włosy od golenia zaczynają delikatnie nawet rosnąć jakby na pachwinach :/
      Wstydzę się iść z takim owłosieniem do kosmetyczki. I jeszcze na wargach
      sromowych mam dużo ciemnych włosów.

Jestem z Jastrzębia, pewnie nie ma nikogo na forum stąd i nie poleci mi nikt tu
      profesjonalnej kosmetyczki ehh ;)
    • Gość: Kuba Re: depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:10
      Wygląda toto mniej więcej tak: www.megaupload.com/?d=INTGD175
      Pzdr
      • vivien1987 Re: depilacja brazylijska 25.06.06, 19:31
        jak??
        • Gość: Kuba Re: depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:26
          Megaupload jest gorszy niż holenderscy napastnicy...
          Łan mor tajm: rapidshare.de/files/1867003/brazilianwax.wmv.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka