Dodaj do ulubionych

buty :L.vuitton

20.06.06, 14:54
Buciki L.Vuittona ! 39 rozmiar! Data: 20.06.2006 ID:30458
Na infoludku jest zdjecie bucików pod kategorią " Różne". Moge również
przesłać fotki !!
Witam !
Mam do sprzedania buty L. Vuittona ,rozmiar 39 , które zostały zakupione we
Włoszech. Butki mają super wykonanie , są ze skóry ekologicznej .Buty były
raz założone.
Butki sprzedaje ,ponieważ szpilka jest jednak jak dla mnie zbyt duża. Ma 8
cm !!! Są naprawde śliczne !! Są to buciki dla kobiety z klasą , która
uwielbia szpileczki (:
Buciki nie maja żadnych uszkodzeń !!
Cena tych bucików to 109 zł ( plus koszt przesyłki 12 zł ). Możliwy odbiór
osobisty na terenie Szczecina. .
P.S Posiadam konto na allegro , więc można sprawdzić moją wiarygodność( mój
login na allegro -moniaczort)
Nie wystawiam na allegro , ponieważ wiaże sie to z dodatkowymi kosztami !!
Zapraszam do zakupu !

Wystawiałam juz tutaj torebeczke diora , która została sprzedana .Kientka
byla bardzo zadowolona (: Jak by nie była napewno by umieściła tutaj
ostrzeżenie dla innych (:

Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 15:05
      Spieprzaj na allegro z tymi gownianymi kapciami!
      • Gość: evel86 Re: buty :L.vuitton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:06
        pierwszy raz sie z Toba zgadzam... od tego jest allegro, a koszty wcale nie sa
        tam duze, no chyba ze komus szkoda 2 zlote na wystawienie aukcji...!
    • agatka_to_ja Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 15:07
      a ładnie to sprzedawac ordynarne podróby????

hahaha... naiwnych szukasz????????

WON miernoto!
      • Gość: rrose7 Re: buty :L.vuitton IP: 80.54.176.* 20.06.06, 15:11
        Daj jej spokój! Jeśli Cię to nie interesuje to nie czytaj! Proste..., ale chyba
        nie dla Ciebie! Jesteś zawiedziona, bo nie możesz podać żadnego linka?

Znasz Moniko może kogoś z Rzeszowa lub okolic?
        • agatka_to_ja Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 15:15
          nie!
          to nie jeste forum "sprzedaj kup"..... a takie fora są!!!!!!!!!!!!!
          juz nie wspomne o allegro i innych formach sprzedazy...

ale ta kretynka musi spamowac wszedzie, łącznie z forum "zdrowie kobiety"....

i z takim gownianym spamem trzeba walczyc.

z handlem podróbami i naciaganiem ludzi - TEZ!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: power-puff-girl Re: buty :L.vuitton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:40
      podaj jakiegos linka albo zdjecie
    • diablica880 Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 15:57
      hahaha:D....no to Agatka jak zwykle mile
      powitanie ci zszykowala:D... Moniczko:)
    • redewka Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 16:21
      Przyłączam się do opinii agatka_to_ja gdyż mnie również denerwuje "rozwalanie"
      forum postami nie na temat.
    • Gość: Mariola Re: buty :L.vuitton IP: *.22.radom.pilicka.pl 20.06.06, 19:03
      ja jestem zakochana w torebce L.vuitton tej białej z kolorowymi literkami-istne
      cudo!!!!!!!!!!
      • Gość: kama Re: buty :L.vuitton IP: *.fbx.proxad.net 21.06.06, 21:05
        tu macie link na oryginalna stronke louis vuitton i sami sprawdzcie jakie sa
        ceny a nie gratka szmatka torebka buty i niesamowite wasze cuda za 100-200zl.
        www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=HIPB20ODI3ZIGCRBXUDVAFYKEG4RAUPU?buy=1&langue=fr_FR
    • ewcinab Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 19:10
      > P.S Posiadam konto na allegro , więc można sprawdzić moją wiarygodność( mój
      > login na allegro -moniaczort)

Na 22 komentarze 1 neutral i jeden negatyw to chyba aż za dużo, więc
      spierałabym się co do Twojej wiatygodności :/

> Nie wystawiam na allegro , ponieważ wiaże sie to z dodatkowymi kosztami !!

No fakt, jakieś 2 zł. za wystawienie aukcji plus ewentualnie 2 zł. za opcję kup
      teraz (z której nie musisz korzystać), to rzeczywiście niesamowite koszty :/
      • Gość: ........... Re: buty :L.vuitton IP: *.fbx.proxad.net 20.06.06, 21:30
        na allegro w 80% sa same podroby choc sprzedajacy zarzekaja sie i przysiegaja
        ze maja oryginaly, mieszkam we francji i wystarczy isc do firmowego butiku i
        zobaczyc jak wyglada oryginal i za jaka cene a na allegro 100% oryginal za 200-
        250zl smieszni sa, juz nie raz dalam sie bujnac w te kupowanie nawet kurtka
        badz torebka za 899zl i do 1000zl maja podroby, np w louis vuitton w paryzu
        masz kadre co zajmuje sie autentycznoscia dajesz tam rzecz ktora chcesz
        sprawdzic a oni mowia ze swietna podroba!!! tak dalam sie naiwnie wykorzystac
        na kwote ponad 3 tys zl a mam same podroby!!! jak jest sie poczatkujacym to
        niezle mozna ie przejechac. od tamtej pory minol ponad rok a ja i tak zaluje
        wydanej w bloto kasy.
        • Gość: .............. Re: buty :L.vuitton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:26
          ktos tu sie podemnie podszywa hihihi chyba bedzie trzeba sie zalogowac :P:P
        • evel86 Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 23:36
          Gość portalu: ........... napisał(a):

jak jest sie poczatkujacym to
          > niezle mozna ie przejechac. od tamtej pory minol ponad rok a ja i tak zaluje
          > wydanej w bloto kasy.

jak jest sie snobem... tak to sie teraz nazywa;)
          • Gość: do evel Re: buty :L.vuitton IP: *.fbx.proxad.net 21.06.06, 20:30
            moze ty to nazywasz snobem ale jesli ktos na necie pokazuje i metki certyfikaty
            i cena za torebke diora 1.400zl to chyba niesadzilabys na poczatku ze to cos
            nie tak skoro takie rzezcy sa do 250zl. torebka byla owszem jak na foto ale bez
            metek i certyfikatu wiec nieznasz mnie i nienazywaj takimi slowami bo tobie tez
            moze ktos kiedys niezle nasciemniac i obrazic slowami.
    • Gość: Mariola Re: buty :L.vuitton IP: *.22.radom.pilicka.pl 20.06.06, 21:55
      ja bym tą biała torebke z L.vuitton mogła miec nawet podróbke-tylko zeby wzorek
      był podobny!Ale i tak nie wiem gdzie taką kupić=,(
      • Gość: td buhahahaha IP: *.freedom2surf.net 20.06.06, 23:21
        A to dobre. Buty L. Vuitton za stoowe. To ja juz wiecej dalam za trampki Dunlop.
        No chyba ze chodzi o jakiegos Lecha Vuitton spod Ciechocinka a nie LV z Paryza,
        to tak.
      • evel86 Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 23:48
        www.allegro.pl

kupisz nawet za 50 zl, jest ich pelno sprawdz sama!
      • agatka_to_ja Re: buty :L.vuitton 21.06.06, 08:20
        Gość portalu: Mariola napisał(a):

> ja bym tą biała torebke z L.vuitton mogła miec nawet podróbke-tylko zeby
        wzorek
        >
        > był podobny!Ale i tak nie wiem gdzie taką kupić=,(

na kazdym bazarku z badziewiem :)
      • Gość: Monika Re: buty :L.vuitton IP: 83.168.106.* 21.06.06, 09:17
        Wczle nie napisałam że to jest orginał !! Wszyscy ludzie którzy mają rzeczy
        Diora czy L.vuittona to są podróbki . Tylko zależy od ich wykonania czy dobrze
        zrobione czy nie !!!!!!!! Pozatym widać że agatko jesteś prosta bo obrazasz
        ludzi !! nie chcesz kupować to nie . Po co wogóle zabierasz głos!! Dziękiś że
        niektóre kobietki tutaj są na tyle inteligentne że nie biorą z ciebie
        przykładu !! Kupiłam te butki we Włoszech na wakacjach , gdzie pełno jest
        takich bucików , torebek itd. Ale mi się takie rzeczy podobają , tobie nie
        muszą !! Mnie nie stać na takie butki za 20 tys zł albo lepiej . Wole mieć
        dobrą podróbke wynosić i wyrzucić (: Pozdrawiam Wszystkich
        aa zdjęcia tych bucików są na infoludku . www.infoludek.pl w kategorii Różne (:
        • agatka_to_ja Re: buty :L.vuitton 21.06.06, 09:23
          SPAMUJESZ na forum!!!!!!!!

to nie jeste forum dla durnych HANDLAREK, ale forum DYSKUSYJNE!!!!!!!

a handelek uprawiaj na ALLEGRO!!!!!!!!

jak cie stac na boty za 20 tysiecy to stac cie chyba na 2 zł opłaty na allegro,
          nie????????

hihi... to niby ORYGINAŁ? buahahahaha.. na kazdym bazarze mnostwo jest takich
          podrób Vuittona.. zreszta nie wiem, czym zachwyt, bo wzorek na tych wszystkich
          rzeczach, jak dla mnie jest MEGAOBCIACHOWY i beznadziejny...

ale kazda ORYGINALNA rzecz Vuittona kosztuje SETKI lub TYSIĄCE EURO!!!!!!!

a nie 100 zł!!!!!!!!!

wiec nie piernicz, ze to oryginały!!!!!!!!!!!

a wy nie dajcie nie nabrac!
          • agatka_to_ja Re: buty :L.vuitton 21.06.06, 09:55
            oczywiscie chodzilo mi o buty ( a nie boty .... błąd w klawiszkach :)
          • Gość: evel86 Re: buty :L.vuitton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:07
            przeciez napisala ze to NIE sa oryginalne buty... ehhhh.........
        • Gość: evel86 Re: buty :L.vuitton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:11
          jakos ich nie moge znalezc!
    • evel86 Re: buty :L.vuitton 20.06.06, 23:51
      ja bym te buty chciala zobaczyc tak z ciekawosci... dajcie jakis link
    • vivien1987 Re: buty :L.vuitton 21.06.06, 10:29
      infoludek.pl/ogloszenia/?akcja=ogloszenia&kategoria=Różne

paskuctwo, ale moge sie nie znac...
      • Gość: td Re: buty :L.vuitton IP: *.freedom2surf.net 21.06.06, 10:40
        pisze sie paskudztwo. Mi tez sie ten wzorek nie podoba. Te buty tym bardziej.

Monika, ale farmazony wypisujesz. Wcale nie wszyscy, ktorzy maja jakas szmatke
        z napisem Dior czy LV to juz oznacza ewidentnie ze maja podrobe. No chyba, ze
        jakies zwykle robotnice mieszkajace w blokach spoldzielczych.
        Ja mam bluzke Diora (i mase kosmetykow ale ich ceny jeszcze sa znosne i niemal
        na kazda kieszen) i jakos nie jest to podroba (kupilam w designerskim butiku).
        Duzo mnie to kosztowalo, ale jakos multimilionerka nie jestem.
        • Gość: evel86 Re: buty :L.vuitton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:44
          dla mnie sa takie sobie... wzorek mi sie nie podoba, ale ksztalt jest taki w
          miare, choc noski troche za dlugie;P
          • vivien1987 Re: buty :L.vuitton 21.06.06, 15:43
            bardzo przepraszam za blad ortograficzny, to przez te wakacje :)
            • Gość: rrose7 Re: buty :L.vuitton IP: 80.54.176.* 21.06.06, 16:50
              Ja również mam kosmetyki diora i płaci się za firmę, jak za wszystko co
              oryginalne! Choć są np. ciuchy, w których naprawdę można o wiele dłużej
              pochodzić niż z jakiś bazarów!
              • Gość: td Re: buty :L.vuitton IP: *.freedom2surf.net 21.06.06, 18:23
                oczywiscie ze za firme sie przeplaca, ale ja nie kupuje dlatego. Lubie pomadki
                do ust Diora i wszelkie kremy pielegnacyjne - slicznie pachna i sa bardzo dobre
                jakosciowo :)
                • Gość: kama Re: buty :L.vuitton IP: *.fbx.proxad.net 21.06.06, 21:06
                  www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=HIPB20ODI3ZIGCRBXUDVAFYKEG4RAUPU?buy=1&langue=fr_FR
                  • Gość: kama Re: buty :L.vuitton IP: *.fbx.proxad.net 21.06.06, 21:07
                    i co nadal ktoras uwaza ze
                    nawww.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=HIPB20ODI3ZIGCRBXUD
                    VAFYKEG4RAUPU?buy=1&langue=fr_FR allegro maja oryginaly hehe,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka