22.06.06, 14:28
No własnie moj facet ma zdiecia swojej bylej na kompie po mimo tego ze
prosilam go zeby je wykasowal.Głownie chodzi o to ze przez ta dziewczyne
rozstalismy sie na 1,5 roku i nie chcialabym zeby mial jej fotki.wiem ze to z
mojej strony moze samolubne ale jakos nie moge sobie wyobrazic tego ze on
moze je ogladac,poza tym jest mi starsznie zle ze ma te foty bo obiecal ze
wszystkie pokasuje i co wczoraj zagladam w kompa i one nadal sa a mi
powiedzial ze to tylko fotki i ze ze mna jest a nie z nia. Co mam zrobic,jak
mu wytłumaczyc ze mi z tym zle?
Obserwuj wątek
    • katrinax Re: Pomocy!! 22.06.06, 14:31
      jak tak cie to boli w sumie to sie nie dziwie wez je skazuj tak zeby on nie
      widział ale pozniej usun z kosza :)
    • Gość: myosotis86 Re: Pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:35
      nie wytlumaczysz, bo on uzna, ze naruszasz jego prawo do wolnosci... moj
      partner ma rozbierane zdjecia swoich bylych, gdy pierwszy raz je zobaczylam
      poczulam sie okropnie upokorzona, dopiero, gdy zrozumialam, ze on je trzyma nie
      ze wzgledu na wartosc sentymentalna, czy uczucia jakie sie z nimi wiaza
      odpuscilam...
      zreszta sa brzydsze i grubsze ode mnie, wiec co sie bede duperelami zajmowac :)

zartuje,ale nie przejmuj sie...swoja droga za nic nie wykasowalabym zdjec moich
      bylych, to czesc mojego zycia i nie bede go wymazywac tylko dlatego,ze jestem
      teraz na innym etapie:) ot tak
      • lenkaaaa Re: Pomocy!! 22.06.06, 19:21
        nie powinnas sugerowac sie ze tym ze sa brzydsze czy grubsze bo w koncu to jego
        byle i podobaly mu sie , ale ogolenie to masz racje . to czesc zycia .oprocz
        tego liczy sie terazniejszosc a nie przeszlosc
    • nglka Re: Pomocy!! 22.06.06, 15:08
      Prosisz go o bardzo wiele. rozumiem - być zazdrosną o zdjęcia nagich kobiet (o tyle. o ile) ale nie masz prawa wymagać, by je wykasował.
      To część JEGO życia z przeszłości i nie ma znaczenia fakt, czy Jej osoba miała wpływ na wasz związek czy nie.Przy okazji - jestem zdania, że jeśli ludzie kochają się nawzajem to nie ma żadnej siły, która je rozdzieli - poza prawami natury - więc to raczej było dołożenie do problemów a nie główna przyczyna - jak o Niej piszesz.

Jak mu wyłumaczyć? Nijak. On wie, że Tobie jest z tym źle - ale czy bycie w związku polega na tym, by spełniać wszystkie życzenia drugiej osoby "bo tak"? Przemyśl to sobie.
      • diablica880 Re: Pomocy!! 22.06.06, 15:21
        chyba troche przesadzasz.....
        zrozum go a czy ty nie masz zadnych
        zdjec swoich bylych chlopakow???
        • Gość: lala231 Re: Pomocy!! IP: 80.50.45.* 22.06.06, 15:32
          Ale tez tu chodzi o sam fakt tego ze powiedzial ze wykasowal te fotki,wiec po
          co kłamał??Od wieków wiadomo ze kłamstwo predzej czy pozniej wyjdzie,tym
          bardziej ze jak zaczynalismy wszystko od nowa przysiegał mi ze mnie nigdy nie
          okłamie.
          • diablica880 Re: Pomocy!! 22.06.06, 15:42
            uuu..... no to nie wiem:) jak bym
            sie zdenerwowala...:/ bo nie
            nawidze jak ktos mnie klamie ...:(
            a moze nie chcial cie denerwowac
            to wcale nie musi oznaczac to ze
            on cos dalej do niej czuje...
          • nglka Re: Pomocy!! 22.06.06, 15:42
            Może obiecał bo nie chciałaś mu dać spokoju i przy każdej okazji mu to wypominałaś?
            Pytam, nie atakuję.
            • Gość: lala231 Re: Pomocy!! IP: 80.50.45.* 22.06.06, 16:03
              to bylo dokladnie tak moj faet ma chopla na robieniu mi fotek wiec zapytalam
              sie czy jej tez robił,powiedzial ze tak Ale jej foty wykasuje bo nie chce miec
              ich na kompie a mi bylo to na reke i caly czas myslalam ze ich nie ma.do tego
              wsztstkiego widzialam ze pisze z nia smsy jak sie o tym dowiedzialam to
              powiedzial ze chcial sie nia pobawic tak jak ona to robila z nim (wtedy
              chciala do niego wrocic) teraz jak sie zapytalam czy sie odzywala to sam
              przyznal ze tak ale pisala jakies bzdury ze to niby nie do niego bylo ale
              wyslala do niego bo byla na imprezie i takie tam. Niby mowi ze mnie kocha,dal
              mi klucze od mieszkania wiec jesli cos by bylo nadal miedzy nimi to by mi chyba
              raczej ich nie dawal bo by sie bal ze wpadne z nienacka bo mam luzna prace i
              moge wyjsc kiedy chce.A moje obawy wynikaja z tego ze jak on byl z nia to my
              sie przez ten okres spotykalismy co jakis czas.Mam juz taki metlik w glowie ze
              nie wiem co mam zrobic tym bardziej dochodzi to tego wszystkiego to ze on z nia
              mieszkal przez ten okres.

Sorki ze tak sie rozpisalam ale mam takiego dola ze nie wiem co mam
              zrobic,tymbardziej ze przyjaciólki mi odradzaja z nim zwiazek.
              • evel86 Re: Pomocy!! 22.06.06, 21:06
                nooo to jest troche trudna sprawa, skoro byl z nia i spotykal sie z Toba to
                moze teraz jest podobnie tylko na odwrot??? poobserwuj go troche, z
                doswiadczenia wiem ze jak facet kreci to znaczy ze klamie! ja bym sie bardziej
                przejmowala smsami i glupimi wykretami niz zdjeciami.
    • Gość: enigma_20 Re: Pomocy!! IP: *.e-data.net.pl 22.06.06, 19:58
      Słuchaj, nie powinnaś się przejmować tymi zdjęciami, ja do tej pory mam zd
      swoich byłych i nie mam zamiaru ich kasować, wkoncu to wspomnienia!- a jakby to
      były normalne zdj to kazałabyś mu je podrzeć, przecież to bzdura! Była może
      ciagke sie w nim buja i stąd te smsy, ale skoro daje Ci klucze od mieszkania to
      chyba świadczy o tym, że raczej spodziewa sie Ciebie w każdym momencie i nie
      ryzykowałby znia jakichś spotkania- kluczy od mieszkania nie daje się
      przypadkowym osobom, więc zaufaj mu. Jeśli mówi, że nić go z nią nie łączy, to
      mu uwierz, jeśli zaczniesz wątpić i czepiać sie niego, może wróci do znajomości
      z nią bo o mu szkodzi, skoro ty i tak ciagle mu o nim gadasz?!- zastanów się
      czy warto, ciesz się swoim chłopcem i nie pozwól, żeby takie "pierdoły" popsuły
      to co jest między wami:) POWODZENIA pa
      • Gość: enigma_20 Re: Pomocy!! IP: *.e-data.net.pl 22.06.06, 20:01
        Kurcze, ale błędów narobiłam, ale chyba idzie sie połapać, co miałam na myśli:)?
    • kira80 Re: Pomocy!! 22.06.06, 21:25
      Ja mam taka sytuacje,ze moj facet przeżył wielka miłośc. Poznałam go w momencie
      jak jeszce z nia był i wiem jak bardza ja kochał itd. Ona go zostawiła.
      Wiem ,ze ma jej zdjecia w kompie ale postanowłam nawet do nic nie
      zagaldac.Praktycznie nie wiem jak ona wyglada. Ale zdaje sobie sprawe z tego,ze
      to jego prawo.Zrobiłam mu tylko awanture jak za duzo o niej mowił(ciagle cos mu
      sie z nia kojarzyło)Teraz jest tematem tabu i dobrze mi z tym .Jestem rowniez
      pewna,ze teraz ja jestem ta najważniejsza i nic innego mnie w tym momencie nie
      obchodzi.Nie przywiazałam go do siebie. Fakt,ze ze mna jest cos znaczy. Nie
      mysl o niej.
    • mawo84 Re: Pomocy!! 10.07.06, 13:51
      Wiem przez co przechodzisz, moja sytuacja jest podobna. Jak będziesz chciała
      pogadać to pisz- gg 5273952
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka