Dodaj do ulubionych

co jest grane??

25.06.06, 17:12
witajcie:)
mam taki problem...
jestem z chlopakiem 5 miesiecy. wiem,ze na gadu gadu rozmawia ze swoja
"koleżanką". Ona mieszka daleko (jakies 150 km od niego). Czasem pisza do
siebie smsy i puszczaja strzalki. ona ma chlopaka juz pare lat. A znaja sie z
wakacji. Spedzili wtedy 5 dni razem. od tamtej pory sie nie widzieli.
wkurza mnie jej osoba:/
co mam zrobic?
Obserwuj wątek
    • katja_24 Re: co jest grane?? 25.06.06, 17:17
      Ale tak naprawde o co ci chodzi? Podejrzewasz go o cos? Masz jakies dowody na
      to ze jest kims wiecej niz kolezanka? Od zwyklej rozmowy jeszcze nikt nie
      umarł...
      • Gość: kkkobietka Re: co jest grane?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:32
        po prostu troche sie boje,ze on cos do niej czuje...
        • katja_24 Re: co jest grane?? 25.06.06, 17:41
          Po prostu jestes zazdrosna:). Powiedz mu ze jest ci przykro jesli chcesz, ale w
          zadnym wypadku nie zabraniaj mu kontynuowac tej znajomosci. I tak bedzie do
          niej pisal ale ty sie o tym nie dowiesz. Jesli nie masz zadnych dowodow
          jego "winy" , to naprawde nie widze powodów do niepokoju. Trzymaj sie i nie
          przejmuj tak bardzo
    • Gość: t Re: co jest grane?? IP: *.icpnet.pl 25.06.06, 17:19
      powiedz mu to.
      • Gość: dd Re: co jest grane?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:21
        A ja mam pytanie Brał ktoś kiedyś kokaine ??
    • Gość: iw78 Re: co jest grane?? IP: *.centertel.pl 25.06.06, 17:27
      co jest grane? Jestes zazdrosna :):):)

A możesz być pewna, że jak bedziesz sie czepiać tej jego koleżanki to sobie
      tylko kłopotów narobisz. Pogadaj z nim jesli juz musisz, kim własciwie ona jest
      dla niego ( chociaz pewnie i tak powie "zwykła kumpela z wakacji" :D:D)
      ale napewno nie zabraniaj mu tej znajomości.
      • niusia_20 Re: co jest grane?? 25.06.06, 17:38
        wiesz cio, też by mnie to wkurzyło bo jestem strasznie zazdrosna o swojego
        faceta... a co możesz zrobić? pogadaj z nim szczerze i wyjaśnij mu to co
        czujesz jak on z nią klika, że boisz się że go stracisz, jeśli on Cię poważnie
        traktuje to przemyśli to.. a tak na marginesie, mnie bardzo zależy na swoim
        facecie a czasem mi znajomi z neta też piszą smski i sygnałki, jednak dla mnie
        to absolutnie nic nie znaczy. no ale nie wiadomo jak jest męska psychika
        ukształtowana :/ myślę że najpierw szczera rozmowa, a jak to nic nie da, to
        niech Tobie tez pisze smski i sygnałki jakiś kolega z neta (oczywiscie moze to
        byc kolezanka podstawiona jako "kolega") z ktorym kiedys sie tam spotkalas ale
        to dawno było... jeśli zareaguje na to, to powiedz mu, że on ma taką samą
        sytuację...
    • Gość: Seshru Re: co jest grane?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:56
      daj spokój, zwykla kolerzanka :) jest daleko wiec nic ci nie zagraza, jakby co
      móglby sobei znalesc inna-blizej .
      • Gość: .............. Re: co jest grane?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:03
        wykasuj mu jej nr z gg i telefonu chyba nie zna ich na pamiec hihih
        • katja_24 Re: co jest grane?? 25.06.06, 18:22
          Skutek odniosloby tylko wtedy, gdyby udalo sie wykasowac z jej telefonu i kompa
          jego numery. A poza tym - bez takiej dziecinady...
    • krokiecica Re: co jest grane?? 25.06.06, 19:34
      Hmmm, też bardzo często piszę sobie z moimi kolegami z mojej starej szkoły na
      GG, puszczam sygnałki, piszę smsy, a nawet chodzę na imprezy:) Tyle, że mój
      chłopak wie o tym wszystkim, i też wie, że na każdą taką imprezę w każdej chwili
      może pójść ze mną, a każdą taką rozmowę czy smsa, może przeczytać (po uprzednim
      zapytaniu się - nie ma tak, że czyta bez pozwolenia- "szpieguje")- tak ma
      świadomość, że na żadnej imprezie nic złego się nie dzieje, ani nie piszemy
      sobie nie wiadomo jakich strasznych rzeczy:)

Uważam, że jeśli facet nie będzie miał nic do ukrycia przed Tobą, to jeśli go o
      to poprosisz, to sam da Ci przeczytać smsa, którego ona napisała do niego lub on
      pisze do niej, a nawet rozmowy na gg... Wg. mnie - proste.
      W ten sposób Ty będziesz miała pewność, że nie planuje zdrady ani nic do Niej
      nie czuje (jeśli tak jest:P), a on? No cóż- będzie miał spokój, bo nie będziesz
      się na niego denerwować, gdy pisze z inną.
      • andzik83 Re: co jest grane?? 25.06.06, 20:21
        a dla mnie proszenie o przeczytanie, to zenada.
        rozmowy, ze jest Ci przykro tak samo.
        mozecie byc innego zdania, ale przeciez trzeba pozwolic drugiej osobie robic co
        chce. grunt to zaufanie. dopoki jestesmy tego pewne, to nie mozna swirowac.
        pewnie, ze nie jest latwo, ale trzeba, jesli chcesz, zeby facet docenial bycie
        z Toba. nie ma nic gorszego niz zrzedzaca i podejrzliwa kobieta. od takich
        uciekaja. trzeba znac swoja wartosc i nie dopartywac sie w Jego zachowaniu
        checie do zdrady. latwo mowic, gorzej zrobic, ale wolnosc jest potrzebna w
        kazdym zwiazku.
        takie moje zdanie :)
        • Gość: aaaaaaaa Re: co jest grane?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:31
          napisz do tej ździry, żeby się od niego odpier*****a, a jak nie to przyjedziesz
          i strzaskasz jej gębę
          • Gość: td Re: co jest grane?? IP: *.freedom2surf.net 25.06.06, 20:38
            O rany, wrzuccie na luz. Tez mialam w PL takiego kolege, mieszkalismy 300 km od
            siebie, wiec nie widywalismy sie, ale dzwonilismy, smsowalismy, no raz na kilka
            miesiecy spotykalismy sie w Krakowie - bo to miasto wypada tak w polowie
            odleglosci jaka nas dzielila. Darzylismy sie wielka sympatia (i nadal tak jest)
            ale to tylko tyle. A obydwoje mielismy partnerow i moj chlopak nie mial nic
            przeciwko, ale Jego laska tez podobno fochy stroila do tej sytuacji.
            Teraz to juz dzieli nas prawie pol swiata, ale kontaktujemy sie dalej przez
            telefon, ale jestesmy po prostu dobrymi przyjaciolmi.I ja nigdy nie myslalam o
            nim w kategorii chlopaka.
            • Gość: beer Re: co jest grane?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:08
              Odpowiadasz na :
              Gość portalu: td napisał(a):

ja nigdy nie myslalam o
              > nim w kategorii chlopaka.

jakaś ciota, czy co?

• Gość: burak Re: co jest grane?? IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 26.06.06, 07:16
                eeeeeeeee tam ciota
              • Gość: td Re: co jest grane?? IP: *.freedom2surf.net 26.06.06, 10:48
                dlaczego ciota? bardzo przystojny i inteligentny chlopak, ale skoro i On i ja
                od poczatku mielismy kogos, to nie w glowie byly mi takie mysli. Mialam
                chlopaka, wiec nie rozwazalam "co by bylo gdyby..." , a ze tamtego bardzo lubie
                i wspolne zainteresowania nas lacza, ten sam kierunek studiow, wiec przyjazmn
                byla najlepszym i jedynym rozwiazaniem.

Czy wy jak poznacie kazda fajna osobe, to kalkulujecie czy nadaje sie na Wasza
                dzeiwczyne/chlopaka? Bo ja nie. Tymbardziej jesli kogos mam.
    • Gość: zet Re: co jest grane?? IP: 212.33.83.* 26.06.06, 07:08
      to jets e-miłość. Grożna i odległośc nie gra tu żadnej roli.
      • Gość: td Re: co jest grane?? IP: *.freedom2surf.net 26.06.06, 10:49
        e-milosc :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka