wredna.suka 02.07.06, 19:35 Wątek o cudownym sexie osiągnął --> 90!! Wygrałam!! Sffora dawaj nagrodę :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sffora Re: I am WIN :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:44 przyjdz wieczorem do parku - przelece cie w nagrode! Odpowiedz Link Zgłoś
sffora Re: I am WIN :))) 02.07.06, 19:46 pytał cie ktoś kiedyś o coś? buujaj sie :D nagroda będzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: I am WIN :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:48 Wredna to Twoje foty pod linkiem <Maja>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: I am WIN :))) IP: *.freedom2surf.net 02.07.06, 19:56 a co to jest WIN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffora Re: I am WIN :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:06 nic.wredna jest za glupia zeby znac angielski Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: I am WIN :))) 02.07.06, 20:09 Buhahah. Dowcipów się nie tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tini83 Re: I am WIN :))) 02.07.06, 21:22 td jest za glupia. wystarczy ze zajrzalaby do słownika angielsko-polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td do tini83 IP: *.freedom2surf.net 02.07.06, 22:18 hehe, ja jestem glupia i musze do slownika zagladac? :D a to dobre. Akurat mieszkam w Anglii od kilku lat, a poza tym mam 2 dyplomy angielskie w kieszeni, wiec mnie nie rozsmieszaj. Sama jestes glupia, skoro uwazasz,ze temat tego watku jest poprawny. Ale mniejsza z tym. Z glupcami sie nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: I am WIN :))) 02.07.06, 20:10 No ale skoro już musze to... Patrz tumanie: portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?qs=win&tr=ang-pol&x=0&y=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffora Re: I am WIN :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:13 tylko ze powinnas napisac "I am a WINNER" a nie WIN tumanie! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: I am WIN :))) 02.07.06, 20:15 Po raz drugi... dowcipów nie tłumacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffora Re: I am WIN :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:24 no, skoro sa bez sensu to nic dziwnego, ze nie potrafisz wytlumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td ...przygarnial kociol garnkowi... IP: *.freedom2surf.net 02.07.06, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: I am WIN :))) IP: *.freedom2surf.net 02.07.06, 20:34 daleczego zaraz od tumanow sie wyzywacie? "jeden glupszy od drugiego" poza tym, ja do autorki watku nic nie mam, ale nic dowcipnego nie ma w tym, ze sie kaleczy obcy jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: I am WIN :))) 02.07.06, 21:21 Cześć piękna, chciałaś napisać: I'm a winner lub: I won:D Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: I am WIN :))) 02.07.06, 22:44 miałaś 90 bo temat był ciekawy :) większośc lasek sie wstydzi gadać na takie tematy, inne gadają że te co o tym piszą to szmaty :/ a ten wątek pokazał że jesteś wartościową, pewną siebei kobietą która potrafi czerpać przyjemność z życia a kto wciepuje o pierdoły typu "win" czy "winner" jest zakompleksionym hipokrytą a może to tylko zazdrość hehe :D rozpisałam się, pozdro wredna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: I am WIN :))) IP: *.freedom2surf.net 02.07.06, 22:59 nie wiem czy to tez do mnie nawiazalas, bo o WIN spytalam z ciekawosci - na zdanie angielskie to raczej temat watku nie wygladal, jeszcze napisane z duzych liter, to rownie dobrze mogloby oznaczac jakas abrewiacje, dlatego spytalam. Widocznie albo sobie forumowiczka zadrwila albo nieumiejetnie sie posluzyla jezykiem, ktorych zreszta nawet podstawowych zasad nie zna. Hipokrytka moze i jestem, ale z pewnoscia nie zakompleksiona :D A juz tymbardziej nie ma czego tu zazdroscic. I basta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testatrix do td IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:00 a ja myslałam, że to ja się lubie powymądrzać:) td, szacunek za Twój angielski. wiem, że to nie ten wątek, ale pokazałaś, że znasz język pisząc o google. tylko tak na marginesie: ide o zakład, ze 90% ludzi tutaj nie ma pojęcia co to dźwiek /shwa/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testarix Re: do td IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:02 /schwa/, przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testartix Re: do td IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:03 /schwa/, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: I am WIN :))) 03.07.06, 01:20 A tak w ogóle to o co Ci chodzi? Chcialaś błysnąć znajomoscią ang? Heh super, ale nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia wredna durna suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:27 tak samo jak ty durna pi....zdo chcesz blyszczec ortografia która raczej kazdy powinien znac. Ja np. znam bardzo dobrze. a dziewczyna angielskim moze zabłysnąć bardziej niz ortografią. moze czas zebys Ty sie zaczela czegos uczyc moze na studia pójść suko wredna pusta Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: I am WIN :))) 02.07.06, 23:44 Nie rozśmieszaj mnie Daniu_86, drogie dziecko. Zakompleksioną hipokrytką? Ja? Bo co? Bo mnie razi jak ktoś używa czasownika zamiast rzeczownika?? Nie bądź żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Pfff. 03.07.06, 01:21 Ale o co ta dyskusja? Miało być 90 i jest- dziękuję. I do zobaczenia w następnym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
klaustrofobia3 Re: I am WIN :))) 03.07.06, 08:20 zaczepiste zdjecie rebeccy romjin (nigdy nie wiem, jak sie jej nazwisko pisze ;P) z tymi lapkami na piersiatkach tak na marginesie, posrod klotni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euralia Re: I am WIN :))) IP: 89.171.148.* 03.07.06, 16:41 o jezu jak to sa twoje zdjecia to wspolczuje twojemu lusterku stara baba z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteban Re: I am WIN :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:58 stara, nie stara,ja bym Cię tam wredna przeleciał, jakbym był bardzo zdasperowany Odpowiedz Link Zgłoś
anatol.lawina Re: I am WIN :))) 03.07.06, 17:07 no dobra, puszczać się umiesz. teraz poćwicz podstawy angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anatol.lawina Re: I am WIN :))) 03.07.06, 17:58 per 'prostaku' to zwracaj się do swojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
doopakogoota Re: I am WIN :))) 03.07.06, 17:26 Мы должны решать этот вопрос мирным путем", - заявил один из ближайших помощников главы Палестинской национальной администрации Саид Арикат, имея в виду возвращение израильтянам их капрала и прекращение разгорающейся войны 3 июля состоялось оперативное совещание Правительства Калининградской области, на котором был рассмотрен ход реализации приоритетных национальных проектов... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: I am WIN :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:33 ksenofobka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: I am WIN :))) 03.07.06, 17:35 Aż tak? Łooo. Faktycznie musi wiać grozą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: I am WIN :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:38 w dodatku się nie kaja, dziwić się potem, że Giertychy dochodzą do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: I am WIN :))) 03.07.06, 19:13 Jaki kraj taka władza. Jacy ludzie taka władza. Jak głupi naród tak głupia władza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: I am WIN :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:27 wredna suka = naród? Odpowiedz Link Zgłoś
klaustrofobia3 Re: I am WIN :))) 03.07.06, 22:50 wredna suka to WIN nie widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: I am WIN :))) 03.07.06, 22:53 Idż dziecko poczytaj Superr Express. Na pewno wyjdzie Ci to na dobre :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś