Dodaj do ulubionych

Samotnosc w sieci

11.07.06, 22:56
czy ktos czytal ksiazke samotnosc w sieci??wyszla juz jakis czas temu
ksziazka samotnosc w sieci tryptyk,czym one sie roznia??
Obserwuj wątek
    • asiunia311 Re: Samotnosc w sieci 11.07.06, 23:01
      W Tryptyku jest epilog "15 minut później" i durne listy czytelników, jak to
      SAMOTNOŚĆ... zmieniła ich życie lub nie. Parę lat temu poruszyła mnie ta
      książka. Trafiła wówcas na podatny grunt. Teraz już przeglądam ją z pobłażaniem
      i uśmieszkiem. Trochę trąci mi to melodramatem. Ale przeczytać można, korona z
      głowy nie spadnie;-)))
    • Gość: td Re: Samotnosc w sieci IP: *.freedom2surf.net 11.07.06, 23:03
      ...eee, pewnie jakies dyrdymaly...
    • nitka204 Fajna 12.07.06, 00:27
      Mi sie podobala... chyba przez to ze mialam podobna historie... :)na samo
      wspomnienie...łezka w oku. Polecam tą ksiażeczke, na wakcje jak znalazł. A
      słyszałam, że podobno niedługo film ma wejsc;) pozdrawiam
      • wredna.suka Re: Fajna 12.07.06, 06:38
        Premiera miedzy 15.08, a 15.09.
    • Gość: anka Re: Samotnosc w sieci IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 12.07.06, 09:30
      Ja wlasnie juz ja koncze.. i szczerze polecam ;)
      • gulonn Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 10:38
        no ja tez czytalem :)) warta uwagi :)
        • bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 12:20
          Nawet ciekawa..ale czytam na komputerze dlatego jestem dopiero w momencie gdy
          Jakub mówi Jennifer jak poznał Natalię (65/68 str.)
          Trochę wolno mi to idzie.
          • wredna.suka Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 12:30
            A masz tryptyk? Czy pierwszą część?
            • bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 12:49
              Nie, ale poszukam.. =]
              • wredna.suka Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 12:50
                ;)
                • Gość: macho Re: Samotnosc w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:21
                  może by tak ktoś w skrócie opowiedział o czym to jest, bo mi się nie chce czytać
                  • bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:03
                    Błąd !!! Czytanie wzbogaca słownik, zapobiega cofaniu się w rozwoju itd.. a co
                    do książki to nie powiem bo za mało przeczytałem.
                    • Gość: td Re: Samotnosc w sieci IP: *.freedom2surf.net 12.07.06, 17:08
                      bluefoto a mozesz jakos przeslac?
                      bo ja nie mam niestety dostepu do polskich ksiazek... i lipa
                      • bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:14
                        Nigdzie nie widziałem dopisanego słowa Tryptyk, więc to jest raczej pierwsza
                        część. I jeszcze jedno: to jest w formacie pdf co oznacza że musisz mieć
                        program np: Adobe Reader aby to odczytać bo w Wordzie nie przejdzie.
                        • bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:24
                          Zaloguj się proszę. Próbowałem przez "Szukaj autora" ale wszędzie jesteś gościem
                          • takie_dziewcze_czyli_td Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:29
                            nie wszedzie jestem gosciem, tylko mam skrocony nick jako gosc :)
                            • takie_dziewcze_czyli_td Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:31
                              a programy odpowiednie mam.
                              Gdybys mogl przeslac to bylabym Ci niezmiernie wdzieczna :)
                              • bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:47
                                Toteż po Twoim zalogowaniu się domyśliłem się co mam/mógłbym móc zrobić =]
                                Already done as You wish =D
                                • Gość: td Re: Samotnosc w sieci IP: *.freedom2surf.net 12.07.06, 18:57
                                  Dziekuje :) bardzo milo z Twojej strony.
                                  Masz tu ode mnie w zamian wirtualnego buziaka :*
                                  ;D
                                  • bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 18:58
                                    Aż się zaczerwieniłem =D Dzięki Ci dobra kobieto ;P
                                    • Gość: td Re: Samotnosc w sieci IP: *.freedom2surf.net 12.07.06, 21:00
                                      Alez nie ma za co :D Kiedys jeszcze moge powtorzyc ;P
                              • wredna.suka Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 19:01
                                Ja mam w WORDZIE jak coś I cz. ;)
                                • bluefoto Wredna blondynko ;P 12.07.06, 19:07
                                  Właśnie sprawdziłem po raz któryś czy można ściągnąć ten Tryptyk ale nikt nie
                                  ma. Poszukaj w jakiejś bibliotece albo po prostu kup. Jeśli nie będzie w Empiku
                                  to może u samego wydawcy. Powodzenia i pozdrawiam.. =]
                                  • wredna.suka Re: Wredna blondynko ;P 12.07.06, 19:09
                                    Że kupić można to ja wiem ;))
                                    Tylko widzisz, jak ja dostałabym od Ciebie to puściłabym dalej w świat.
                                    A jak kupie sobie w księgarni to... tylko ja jedna skorzystam ;))
                                    No chyba, że okazałabym się tak wspaniało myślna i sama zrobiła e-booka,
                                    Ale wątpię... ;))))
                                    • bluefoto Re: Wredna blondynko ;P 12.07.06, 19:17
                                      Rozumiem hehehe ;)
                  • lobotomia_story Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:06
                    Gość portalu: macho napisał(a):

> może by tak ktoś w skrócie opowiedział o czym to jest, bo mi się nie chce czyta
                    > ć

o samotności w sieci
                    • Gość: Alice polecam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:49
                      w ubiegle wakacje trafila w moje rece ta ksiazka Samotnoc w sieci tryptyk poraz pierwszy smialam sie plakalam bylam zla smutna zadna ksiazka nie wywolala na mnie takich emocji mialam rowniez szczescie poznac autora:) swietny czlowiek czekam na film :)
                      • Gość: smak.moich.ust Re: polecam :) IP: *.telpol.net.pl 13.07.06, 02:37
                        ja sie wlasnie wybieram doczytac tryptyk. Jest to jakies 100 stron
                        dodatkowo... tam pisza ludzie co czuli podczas czytania, potem ze lubia autora
                        albo nienawidza i dlaczego. Generalnie fajnie sie czyta.

A książka fantastycznie napisana. Szczególnie, ż ejak podkreslil autor,
                        wszytskie historie zdarzyly sie naprawde. Jedynie sa zminione niektore imiona
                        czy delikatnie fakty, lecz sens pozostaje taki sam.
                        • Gość: Alice Re: polecam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:24
                          ja rowniez powiedzialam Januszowi Wisniewskiemu ze po przeczytaniu jego ksiazki nienawidzilam go za to ale potem uwielbialam i uwielbiam :) dla mnie ksiazka swietna zalezy od gustu
                      • telka_es Re: polecam :) 15.07.06, 19:53
                        hehehe ksiażeczke czytałam juz bardzo dawno jakies 3 - 4 lata temu a zajelo mi
                        to jedną nocke tak mnie wciągneła... ponownie bym po nią siegneła, bo pamietam
                        tylko w wielkim skrócie...

a Wiśniewskiego tez osobiście poznałam, w końcu z mojego miasta jest, a ze
                        miasto nie za duże to się wszyscy znają...
                        • bluefoto Re: polecam :) 15.07.06, 20:08
                          Smak.moich.ust:
                          "Szczególnie, że jak podkreslil autor,
                          wszytskie historie zdarzyly sie naprawde. Jedynie sa zminione niektore imiona
                          czy delikatnie fakty, lecz sens pozostaje taki sam."

-Jak sam napisał to on był Jakubem na dworcu przy peronie czwartym na torze
                          jedenastym i tak dalej, i tak dalej..

• dzidka83 Re: Samotnosc w sieci 15.07.06, 21:01
            On nie opowiadał tego Jennifer tylko głównej bohaterce (tzn. JEJ)!!!!!!!!!!!
            Jennifer nigdy nie usłyszała historii o Natalii!! Własnie czytam 'Samotnosc..'
            po raz drugi...własciwie juz koncze:D Polecam...super książka warta
            przeczytania.. pozdrowki
            • bluefoto Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 12:46
              Dzień dobry Pani ;)

jak się czyta ??

Przydałem się na coś ?? =]
              • bluefoto Re: Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 22:15
                A więc ?? =]
              • takie_dziewcze_czyli_td Re: Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 22:49
                bluefoto napisał:

> Dzień dobry Pani ;)

Dobry wieczor Panu :)

> jak się czyta ??

wstyd sie przyznac, ale dopiero kilka stron przelecialam...

zwykle siedzac przy komputerze zajmuje sie kilkoma rzeczami na raz,
                a kiedy mam zamiar czytac cos dluzszego to wole sie tylko na owym czytaniu
                skupic przez dluzsza chwile :)

Pierwsze wrazenie calkiem pozytywne :D
                oczywiscie jak doczytam wiecej to bede mogla wtedy podyskutowac na temat
                ksiazki :)

> Przydałem się na coś ?? =]

Bardziej niz by sie moglo wydawac. Tym bardziej, ze od 2 lat nie mialam w
                rekach polskiej ksiazki :) Dzieki wielkie :)
                • bluefoto Re: Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 23:21

Dobry wieczór Pani ;)

Ja się zastanawiam czy nie kupić wersji papierowej bo ten e-book jest tylko
                  kulą u nogi przez co wcaale nie czytam szybciej, a w zasadzie wcale =]

Dobranoc =]
                  • takie_dziewcze_czyli_td Re: Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 23:32
                    dokladnie. nie ma to jak klasyczna ksiazka. sama chetnie bym kupila, ale u
                    siebie niestety nie dostane... musze sie zadowolic tym co na ten czas
                    posiadam ;)
                    Dobranoc ;*
                    • bluefoto Re: Takie dziewcze czyli td 07.08.06, 00:02
                      Kupiłem wersję drukowaną i dzisiaj skończyłem (zdołowałem się pomimo że to
                      tylko książka-sama zobaczysz jak doczytasz do końca), czytałem kilka dni..
                      A jak Tobie idzie czytanie ? Jak chcesz to wyślę Tobie numer gg do autora aby
                      skonfrontować z Nim myśli..
    • scholastyka2 Re: Samotnosc w sieci 07.08.06, 20:45
      Wg mnie jest to najpiękniejsza książka o miłości jaką czytałam a przeczytałam w
      swoim życiu jakiś tysiąc książek. Zaczęłam ją czytać w ten weekend w niedzielę
      o 8 rano a skończyłam o 1 w nocy. Płakałam przy niej i wzruszałam się nie raz.
      Niesamowite jest to, że napisał to mężczyzna.. Nie sądziłam, że można tak
      pięknie pisać o miłości.

Ale może to kwestia wieku i doświadczeń..

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka