dania_86 12.07.06, 23:27 podajcie mi znaczenie tego słowa ?? i jakieś wyrazy bliskoznaczne jeśli znacie ?? pozdro :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskawa21 Re: imaginacja 12.07.06, 23:30 istnieje takie cos jak słownik wyrazow bliskoznacznych tam napewno znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: imaginacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:33 imaginacja - inaczej seks 5 razy na dobę Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: imaginacja 12.07.06, 23:33 tak jak w angielskim "imagination" - oznacza to, wyobrazenie rzeczy ktora nie istnieje, synonimy: np. urojenie, wytwor wyobrazni, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: imaginacja 12.07.06, 23:36 sorry - zle wstawilam znaki interpunkcyjne :) aha, synonimy = wyrazy bliskoznaczne to tak gdybys nie wiedziala, ale mam nadzieje, ze chociaz o tym wiesz. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figa-z-makiem Re: imaginacja 12.07.06, 23:56 ludzie, którzy zadają takie pytania albo nie wiedza jak korzysta się z książek (zakładając, że w ogóle jakies mają) i wyszukiwarek internetowych albo sa na tyle leniwi, że zamiast samemu szukać, wola dostać gotową odpowiedź na tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: imaginacja 13.07.06, 09:17 jasne że wole dostać gotową odpowiedz :P a co do książek to weź się nie wypowiadaj bo bardzo lubię czytać i mam wiele :P heh Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: imaginacja 13.07.06, 09:19 pozatym jeśli chodzi o pewne słowa to wole je mieć wytłumaczone tzw mową potoczną i jak ktoś je rozumie i odbiera a nie sucha wersja ze słownika jakby mi chodziło o definicjęto bym zajrzała do niego albo znalazł by sięjakiś naiwniak co zrobił by to za mnie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAŁUCIARZ Re: imaginacja IP: *.lodz.mm.pl 13.07.06, 09:31 TY BARANICO, TO JEST WYOBRAZNIA. ROZUMIESZ POTOCZNIE CZY NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: imaginacja IP: *.freedom2surf.net 13.07.06, 10:29 nie rozsmieszaj nas...:D lubisz czytac ksiazki i masz ich duzo? chyba Ci sluza za wystawke w salonie, bo gdybys byla oczytana to wiedzialabys co to jest imaginacja, a przynajmniej potrafilabys poprawnie pisac po polsku. Chyba ze mylisz ksiazki z "Bravo Girl" i "Popcorn". > pozatym jeśli chodzi o pewne słowa to wole je mieć wytłumaczone tzw mową > potoczną i jak ktoś je rozumie i odbiera a nie sucha wersja ze słownika co tu duzo pisac, wniosek nasuwa sie sam: po prostu nie rozumiesz tekstu czytanego. <lol> sama jestes jak "lol" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: imaginacja IP: 195.69.82.* 13.07.06, 09:30 O matko boska, alez ten watek najatrzony inteligencja! A odpowiedzi jeszcze lepsze niz pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś