Dodaj do ulubionych

Urodziny - płacz i smutek

15.07.06, 09:42
No świetnie. Dziś moje urodziny a ja siedzę i płaczę. 2 Tygodnie temu
facet zostawił mnie dla innej. Jutro byłaby nasza 2 rocznica. No w
sumie cham - nie przejmowac sie nim i juz nie? :) No łatwo powiedzieć...
No a poza tym przyjaciółki wyjechały. Impreza urodzinowa - oczywiście
ale jakże świetna - z zaproszonych 20 osób przyjdzie (wow!) aż 4...

Co to za urodziny?

Kolejny rok za pasem...

Ale chyba każdy w urodziny przeżywa taki mały osobisty jednodniowy dramat? Czy
sie mylę?
Obserwuj wątek
    • kalinazkalinowa Re: Urodziny - płacz i smutek 15.07.06, 09:52
      ja też nie lubię urodzin i imienin mam na to sposób wyłączam telefon
      i mam problem z głowy nie wiem kto pamiętał a kto nie ;)
      • Gość: ja klaudiusz Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:01
        bardzo madre -_-
    • Gość: Milena Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:01
      Malutka nie smuć się! :) Ja kilka dni temu też obchodziłam sowje urodziny. A
      mój chłopak wyjechał akurat tego dnia na wakacje do Hiszpanii...i to beze mnie
      :( Na dodatek w zeszłym roku w okresie gdy były moje urodziny także go nie było
      bo był w anglii. Przykre ale co zrobić.
      W ten sposób, nie spędziliśmy nigdy razem moich urodzin...
      W dniu moich urodzin ja sobie powtarzałam, że "dzień jak każdy inny","Każdego
      dnia ktoś ma urodziny"...
      Głowa do góry słonko!!
      Życzę Ci wszystkiego naj naj najlepszego z Okazji urodzin!! :))) i uśmiechnij
      sie :)
    • neckermann1 Re: Urodziny - płacz i smutek 15.07.06, 10:25
      Ja tez nie mam za wesolo ;(
      • telka_es Re: Urodziny - płacz i smutek 15.07.06, 11:07
        bleee..... nie lubie urodzin też.....
        najchetniej bym sie wtedy zamkneła sama w domu z kartonem lodów i dobrym winem
        i przzeryczała calą noc....bo kolejny rok stracony.... ;p

czasami tak mam w pewne dni w roku niekoniecznie urodzinowe... ;(
        • Gość: taka jedna Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:52
          ja swoje ostatnie urodziny spedziłam w szpitalu :(
          • evel86 Re: Urodziny - płacz i smutek 15.07.06, 13:14
            ja lubie urodzinki, tylko jak sobie pomysle ze jestem juz kolejny rok starsza
            to... przynajmniej jest to dzien w ktorym obchodzi mnie tylko moja osoba ;) a
            chcialabym tak zawsze.. bo czesto za bardzo sie przejmuje:/
            • Gość: td Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.freedom2surf.net 15.07.06, 14:51
              A dajcie spokoj. Moi rodzice zapomnieli o moich ostatnich urodzinach.
              Przez co nawet zyczen mi nie zlozyli. Jedynie na grom znajomych moge zawsze
              liczyc, bo nigdy nie zapominaja. No ale rodzina pozostawia wiele do zyczenia...
    • envvy8686 Re: Urodziny - płacz i smutek 15.07.06, 14:57
      Mam to samo :) Dzisiaj też mam urodziny a 2 tygodnie temu rzucił mnie facet :/
      i do tego wszystkiego mam jutro egzamin z logiki i nie moge poświętować :/
      Ale mimo wszystko jakoś jeszcze nie jest mi smutno :) Kolejny dobry rok za mną i
      oby następne były jeszcze lepsze czego życze i Tobie :)
      • Gość: td Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.freedom2surf.net 15.07.06, 15:10
        envvy8686 napisała:

> Mam to samo :) Dzisiaj też mam urodziny

Wszystkiego najlepszego :)
        i powodzenia na egzaminie ;)
      • Gość: Milena Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:21
        Ooooo! Ja też mam jutro egzamin z logiki :) Pedagogium?? :) pozdro
        • envvy8686 Re: Urodziny - płacz i smutek 15.07.06, 22:16
          Politologia :)Życze powodzenia na egzaminie Fee nienawidze logiki mecze sie z
          tym na dwóch kierunkach :(
          • telka_es Re: Urodziny - płacz i smutek 16.07.06, 10:45
            hehhee logika była moim pierweszym egzaminem na studiach zdanym na 5 hehhee tak
            wiec mam z nia miłe wspomnienia i zycze wam powodzenia na egzaminku....
    • Gość: ktos Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:40
      Heh, ja w zeszłym roku zapomniałem, że mam urodziny, ale na sczęscie kumpel mi
      przypomniał :)
    • ela282 Re: Urodziny - płacz i smutek 15.07.06, 17:25
      Wszystkiego najlepszego z okazji entych urodzin.
    • Gość: enigma_20 Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.e-data.net.pl 15.07.06, 23:50
      etam, nie przejmuj się!!- mnie składają życzenia albo dzień wcześniej, albo co
      lepsze PRZYJACIÓŁKA złożyła mi kiedyś miesiąc PÓŹNIEJ!! także nie przejmuj się,
      może i jestes już rok starsza, ale kolejny rok na "sukcesy" przed Toba i tego
      też Ci życzę- wszytskiego tego, co sobie tylko życzysz..STO LAT!!!
      • Gość: . Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 23:58
        Kobieta wpada do ginekologa:
        - Panie doktorze proszę mi pomóc!
        - W zasadzie jest już po godzinach mojej pracy, więc proszę przyjść
        jutro.
        - Ale, panie doktorze ja nie wytrzymam, proszę mi pomóc!
        - A co się stało?
        - No, więc mrówka weszła mi tam, gdzie nie powinna i chodzi, łaskocze,
        szczypie... no po prostu nie do wytrzymania! Proszę mi ją wyciągnąć!
        - Wie pani, jest już po pracy, narzędzia niewysterylizowane, nie
        bardzo
        mogę
        pani pomóc...
        - Ależ musi pan coś wymyślić... Błagam!
        Doktor po chwili namysłu:
        - No jest sposób, ale musi się pani zgodzić, bo jest trochę
        niekonwencjonalny...
        - Zgadzam się na wszystko, byle by ją wyciągnąć!
        - Pani się rozbierze i położy na leżance. Ja mam tu taki krem, który
        nałożę
        sobie na czubek penisa, wsunę go, mrówka przyklei się do kremu i ja ją
        wyciągnę!
        - Dobrze, niech pan działa.
        Lekarz zrobił jak powiedział, nałożył krem, wsunął penisa i w tym momencie
        mówi:
        - Wie pani, zmieniłem zdanie. Ja ją po prostu zatłukę !

• Gość: joł Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 20:07
      przyjaciol tutaj szukasz?
    • hmmmmmmmm1 Re: Urodziny - płacz i smutek 27.07.06, 20:25
      no coz przykra sprawa powiem Ci ze rok temu tez tak spedziłam
      urodziny...koszmarnie było bo na 4 dni przed nimi facet mnie rzucił ehhh masakra
      • kotek_vel_lol2 Re: Urodziny - płacz i smutek 27.07.06, 20:26
        nie powiedzialbym ze to takie przykre. wkoncu moglas calowac sie ze wszystkimi
        do woli ...
    • byla_agatka_to_ia Re: Urodziny - płacz i smutek 27.07.06, 21:15
      mi na urodziny zrobiono impreze niespodzianke, tort i takie tam,
      jak ja k.... nienawidze jak mi ktos spiwa sto lat albo zyczenia sklada
      • agatka_to_ja Re: Urodziny - płacz i smutek 27.07.06, 21:19
        WYNOCHA trollu
        • nie.chce.mi.sie Re: Urodziny - płacz i smutek 30.07.06, 20:05
          sio trollu
    • Gość: Emilly Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:49
      Coś wiem na temat dramatu w urodziny. Jestem z facetem 13 lat a on wyobraź sobie
      "zapomniał" o moich urodzinach 12 razy ... Tak bardzo mnie kocha, że z wrażenia
      zapomniał. Wie, że ten dzień jest szczególnie ważny dla mnie i nic sobie z tego
      nie robi. W tym roku pamiętał. I wiecie co? Ja już nie chciałam aby pamiętał.
      Rozpłakałam się a zdmuchując świeczki na torcie pomyślałam sobie aby w przyszłym
      roku ten dzień zniknął z kalendarza. Chyba go rzucę. Znajdę sobie faceta, który
      mnie będzie szanował i kochał a nie tylko o tym mówił. Pozdrawiam.
    • agata781 Re: Urodziny - płacz i smutek 30.07.06, 19:46
      Po pierwsze to wszystkiewgo naj naj naj lepszego a po drugie Nie łam sie u mnie
      w domu też zapominaja,teraz mam nadzieje ze będzą pamietać bo w dzień moich
      urodzin w tym roku mieliśmy wypadek samochodowy.Tylko co to za urodziny...???
      • Gość: Emilly Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:03
        Ech! To było prawie dwa miesiące temu. Ale dzięki za pamięć. Wypadek w urodziny?
        Przyznasz sama, że nie każdemu to się zdarza. Żyjesz i to jest najważniejsze.
        Niezły wstrząs w twoim życiu. Pewnie teraz postrzegasz pewne sprawy nieco
        inaczej. Życzę ci powodzenia i wiary w siebie.
        • Gość: nedka Re: Urodziny - płacz i smutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 09:52
          Właśnie od 5 lat po raz pierwszy mójnarzeczony "zapomniał" o urodzinach,
          strasznie mi przykro, a na drugi dzień jeszcze pytał czy coś nabroił bo taka
          nie w humorku jestem... ;( kolejny dzien później się pokłociliśmy. Myśle,ze on
          nie zapomnial, on zrobił to świadomie...i to mnie najbardziej boli. Tracę
          powoli do niego zaufanie. A niebawem mamy zamieszkać razem...
          • zbuntowany_aniol2 Re: Urodziny - płacz i smutek 04.12.06, 19:39
            usmiechnij sie sloneczko..bedzie lepiej:)
            • grzeszny-aniol wszytskiego najlepszego:D 04.12.06, 20:43
              Po pierwsze pozytywne myslenie i nie zadreczanie sie:) a tak dla porownania ja
              moje urodziny tez spedzialm w takim nastroju gdyz moja przyjaciolka (!) sie
              upila i doprowadzilaby do tego ze moj facet by ze mna zerwal gdyz przez godzine
              wbijala mu rozne dziwne bzdury na moj temat. hehe przyjaciolka,nie komentujcie
              bo od tego dnia z nia nie rozmawiam:)
              • Gość: picobello Re: wszytskiego najlepszego:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:50
                to fajna masz przyjaciolke:(najlepiej poszukaj jej jakas "ofiare" bo ci jeszcze
                faceta odbije
                • grzeszny-aniol Re: wszytskiego najlepszego:D 04.12.06, 20:52
                  > to fajna masz przyjaciolke:(najlepiej poszukaj jej jakas "ofiare" bo ci jeszcze
                  >
                  > faceta odbije

nie nie, ona nie miala na celu odbijac mi faceta tylko doprowadzic do tego
                  zebysmy ze soba nie byli bo ona byla przez to pokrzywdzona.. ehehe nie mialam
                  dla niej czasu... w sumie przesada z nazywaniem jej przyjaciolka;/ w kazdym
                  razie od tej sytuacji minelo 5 miesiecy i jakos obie zyjemy:P
                  • Gość: blue Re: wszytskiego najlepszego:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:10
                    z "przyjaciolkami" tak bywa...
                    • Gość: picobello Re: wszytskiego najlepszego:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:17
                      prawie z kazdym tak bywa...ale taki juz jest swiat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka