Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!!

15.07.06, 21:38
Mam pytanie natury technicznej, mianowicie czy wolelibyscie wszelkie sprawy
zwiazane ze slubem (zalatwienie: sali, orkiestry, samochodu, kwiatow itd itd)
zalatwiac samemu czy zlecic to firmie, ktora pozalatwia wszelkie
formalnosci?? Do Was nalezaloby tylko powiedziec TAK, a cala reszte zalatwi
profesjonalna firma. Oczywiscie co do szczegolow to ustalicie wszystko z
firma odpowiedni czas przed weselem. Odpisujcie co myslicie na ten temat!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:43
      samemu
      • telka_es Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! 15.07.06, 22:14
        ja sama bym chciała....

tym bardziej ze lubie załatwiać wszelkie takie organizacyjne sprawy związane z
        imprezami, ale jezeli ktoś tego nie lubi, nie ma do tego smykałki lub czasu to
        niech firme zatrudni, Moja koleżanka rok temu z takiej mozliwości skorzystała i
        była zadowolona a slub i wesele jak z bajki miała... ;p
        • skorpionica11 samemu 16.07.06, 09:50
          • Gość: agaa Re: samemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:48
            A ja jak by mnie było stac to bym skorzystała z usług firmy... za dużo jest
            tego biegania i stresów, które psują ten przedmałżeński okres... :)
        • rrose7 Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! 17.07.06, 20:24
          Czemu jak z bajki? Napisz coś więcej, jak to wyglądało itp.
    • Gość: alika Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:29
      Ni zastanawiaj sie nad tym!! nie matnuj sobie zycie nie bierz slubu!!! ale jak
      juz....... to tylko firma!!! mniej stresu i bieganiny!! pozdrawiam
    • agatka_to_ja Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 13:31
      samemu.. to zbyt wazna chwila zeby powierzac ej organizacje jakiejs firmie.
      • Gość: td Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! IP: *.freedom2surf.net 16.07.06, 14:24
        mialam kiedys taki dylemat tyle ze dotyczacy swojej studniowki.
        Moglam wynajac firme, ktora sie wszystkim zalatwi lub zrobic wszystko samemu.
        I wybralam druga opcje. Co prawda troche stresu mnie to kosztowalo, bo trzeba
        bylo mnostwo spraw na raz zalatwiac, ale wyszlo o wiele taniej i klasy
        maturalne mialy frajde przy dekorowaniu sali, itd.

Wesele to troche inna sprawa. Jak sie ma duzo czasu to mozna wszystko sobie
        samemu pozalatwiac, ale na pewno duzo stresu jest przy tym. A firma zajmujaca
        sie organizacja zna sie na rzeczy i zalatwi wszystko jak nalezy, tylko ze to
        wiekszy wydatek. Jesli komus nie zaleze na kosztach to chyba lepiej oddac
        sprawy we wlasciwe rece.
    • Gość: asia Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:20
      czesc jestem świezo upieczoną mężatka, slub odbył sie 3 czerwca, a przygotowania zaczeły sie ponad rok wcześniej. Szczerze mówiąc przygotowania wydawały mi sie strasznie męczące, stres niesamowity, do tego sama sie wszystkim zajmowałam z racji tego że mój mąż pracował, a ja jeszcze studiuje:)Moja rada jest taka na chwile obecna nie żaluje ze organizacja wesela lezala na moich barkach, orkiestra, sala, suknia, kwiaciarnie, zakupy, samochod, ksiadz i wszystko co moze byc mozliwe. Jest plus wraz z małżonkiem wiedzielismy ze bedzie tak jak my chcemy:) jezeli masz zaufanie do obcych ludzi takich jak organizatorzy to prosze bardzo, ale szczerze nie polecam:) Ślub- wydarzenie bardzo wazne i nawet te przygotowania nie zepsuja tych wspomnien tylko je ubarwia:) pozdrawiam ASIA
    • Gość: olga Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:45
      czesc moje zdanie jest takie ze wesele to trzeba zalatwiac samemu nawet te
      najdrobniejsze szczegoly bo pozniej to ma sie chociaz wspomnienia a tak to nic.
      samemu sie eybierze wszystko a firma moze zrobic cos inaczej a nie tak jak sie
      uzgadnialo
    • Gość: dziunia Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! IP: *.net137.okay.pl 17.07.06, 23:18
      MOJA KUZYNKA SKORZYSTAŁA Z USŁUG TAKIEJ FIRMY I NA PRZYWITANIU W DOMU WESELNYM
      ZAMIAST ANNO I PIOTRZE I PISAŁO WITAMY DOMINIKO I BARTKU!!!!!!!!!!! W DODATKU W
      SRODKU BYLO MNIEJ MIEJSC INNE MENU I WOGOLE WIEC UWAZAJ ROB JAK CHCESZ JA SIE
      ZARECZAM W GRUDNIU..SLUB BIERZEMY W SIERPNIU 2008 I WOLE TRADYCYJNIE SAMA
      WSZYSTKO ZAŁATWIC I CZUC SMAK WESELA NIZ..ZLECIC FIRMIE...CO BEDZIECIE
      WSPOMINAC//;))
      • agatka_to_ja Re: !!!!!!!!!!!!!!! Ś l u b !!!!!!!!!!!!! 17.07.06, 23:19
        nie pisz wielkimi literami!!

to w internecie oznacza KRZYK!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka