Dodaj do ulubionych

co z orgazmem??

18.07.06, 00:24
zatsanawiam sie, moze to glupie...:/ kobiety moga miec kilka orgazmow, a jak
to jest z facetami?? czy jezeli chlopak ma wytrysk, to pozniej juz nic nie
jest w stanie go podniecic>>?? potrzebuje czasu??? jak to jest>?? jestem
poczatkujaca i naprawde nie wiem:((
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: co z orgazmem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:29
      to nie glupie pytanie
      faceci potrzebuja roznego czasu do regeneracji - jedni kilku minut, inni-kilku
      godzin. To zalezy od wieku, zmeczenia i popedu. No i pczywiscie od checi i od
      bodzca - partnerki :)
      • Gość: ja Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 00:41
        dziekuje za odppowiedz:) bo w sumie ogolnie jest tak,ze czym facet pozniej sie
        podnieci tym lepiej. tak?? mam duzo watpliwosci,z moim facetem robilismy juz
        duzo rzeczy, ale nigdy nie doszlo do stosunku. i zdarzylo mu sie spuscic i
        chyba go to krepowalo. ja po prostu nie wiem do konca jak to funkscjonuje:P
        czyli nawet jak cos takiego sie zdarzy , to moze dojsc do stosunku po jakims
        czasie?? (tylko znowu musi sie podniecic )???
        • Gość: Marta Re: co z orgazmem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:46
          tak.
          Albo musi sie znow podniecic po pierwszym wytrysku i wtedy bedziecie sie
          kochac, albo powinien postarac sie kontrolowac wytrysk.
          To oczywiscie wymaga wysilku i warto troche o tym poczytac ( sa specjalne
          techniki opozniania wytrysku).
          Ale jesli on jest mlody, a tak mi sie wydaje - to normalne, ze szybko tryska. Z
          czasem powinno sie to unormowac.
          • Gość: jul Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 00:48
            21lat:) dziekuje Ci bardzo, bo nurtowalo mnie to od jakiegos czasu:)) dzieki:*
    • Gość: Artur Przezywacz Re: co z orgazmem?? IP: 195.69.82.* 18.07.06, 00:50
      > kobiety moga miec kilka orgazmow

Nie moga miec ani jednego.
      • Gość: a Re: co z orgazmem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:51
        Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a):

> > kobiety moga miec kilka orgazmow
        >
        > Nie moga miec ani jednego.

Nie moga miec ani jednego.............. z toba
        • Gość: Artur Przezywacz Re: co z orgazmem?? IP: 195.69.82.* 18.07.06, 00:52
          > Nie moga miec ani jednego.............. z toba

Jedno drugiego nie wyklucza.
          • Gość: :)) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 00:57
            widocznie Tobie nie udalo sie podniecic jeszcze zadnej dziewczyny. moze kiedys
            wreszcie Ci sie uda... zycze powodzenia:))
            • Gość: Artur Przezywacz Re: co z orgazmem?? IP: 195.69.82.* 18.07.06, 11:57
              Gość portalu: :)) napisał(a):

> widocznie Tobie nie udalo sie podniecic jeszcze zadnej dziewczyny

Dziecko - podniecenie i orgazm to nie to samo. Dajesz w ten sposob do
              zrozumienia, ze nie wiesz, czym jest orgazm - bo i skad mozesz to wiedziec.

Touche.
              • Gość: :> Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 12:21
                wiec czym jest orgazm jesli nie ogromnym podnieceniem...??? najwidoczniej Ty
                nie wiesz co to jest
                • Gość: Artur Przezywacz Re: co z orgazmem?? IP: 195.69.82.* 18.07.06, 13:15
                  Nie kazde podniecenie jest orgazmem, tak trudno to pojac?
                  • karolcia972 Re: co z orgazmem?? 18.07.06, 13:27
                    Orgazm jest finałem podniecenia, wg. mnie.
                    • Gość: Artur Przezywacz Re: co z orgazmem?? IP: 195.69.82.* 18.07.06, 17:01
                      Kazdego? W takim razie naprawde nie wiesz, co to orgazm.
                  • Gość: :)) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 16:36
                    a czy ja powiedzialam ,ze kazde podniecenie jest orgazmem:/:/:/.... moze
                    najpierw naucz sie czytac, pozniej zacznij sie wypowiadac..........
                    • Gość: :)) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 16:37
                      to oczywiscie do Artura Przezywacza...
                      • Gość: Artur Przezywacz Re: co z orgazmem?? IP: 195.69.82.* 18.07.06, 17:05
                        Gość portalu: :)) napisał(a):

> to oczywiscie do Artura Przezywacza...

Nie wiem komu to tlumaczysz
                    • Gość: Artur Przezywacz Re: co z orgazmem?? IP: 195.69.82.* 18.07.06, 17:04
                      Nie - to ty naucz sie wypowiadac. Twoje uogolnienia prowadza wlasnie do
                      konkluzji, ze podniecenie = orgazm. Odniose sie nawet do konkretnej wypowiedzi,
                      bo widac, ze nie nadazasz za swoimi ripostami: to, ze kobieta nie miala
                      orgazmu, nie znaczy, ze jej nie podniecilem.
    • Gość: :)) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 21:20
      chodzilo mi o podniecenie w takim stopniu, ze mozna by je nazwac orgazmem. ja w
      ogole nie wiem , nudzi Ci sie ??? jak sam stwierdziles, kobiety nie moga miec
      orgazmu... wiec po co ze mna dyskutujesz na temat czegos, co nie istnieje:/??
      • Gość: Artur Przezywacz Re: co z orgazmem?? IP: 195.69.82.* 20.07.06, 06:57
        > wiec po co ze mna dyskutujesz na temat czegos, co nie istnieje:/??

Jaka cieta riposta. I co ja ci teraz odpowiem na takiego klina? Lomatko, ty to
        dopiero jestes mistrzem dyskusji i gier slownych
    • Gość: Lech W. Re: co z orgazmem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:21
      UCIK
      • Gość: :) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 22:59
        chyba On, bo nie ja:P
        • Gość: :)) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.07.06, 23:55
          i jeszcze jedno smieszne dla Was -specjalistow:P pytanie:))) ....
          czy orgazm u kobiety i faceta w takim razie polega na tym samym?? :// tzn po
          orgzamie potrzebuje chwili czasu,zeby na nowa zaczac cala akcje i w ogole?? :/
          • Gość: :)) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.07.06, 00:23
            BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: :)) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.07.06, 17:59
              prosze.........
    • Gość: :()) Re: co z orgazmem?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.07.06, 00:25
      dzieki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka