little_vampire 04.08.06, 14:58 musze założyć strone www ale nie mam pojęcia o czym mogłaby być. kocham muzyke ale nie moge sie zdecydować na jeden zespól a strona o kilku byłaby zbyt czasochłonna. ma ktoś jakieś idee? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla Re: o czym? 04.08.06, 15:00 Może strona z aforyzmami, wierszykami, smiesznymi smsami, desideratą itp. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: o czym? 04.08.06, 15:07 nieee :/ ja nie lubie takich rzeczy :/ ale thnx za chęci Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: o czym? 04.08.06, 15:09 To nie wiem czy pomysł o zabytkach polskich bedzie dobry:P Ale zawsze to jakiś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: o czym? IP: *.chello.pl 04.08.06, 15:21 1. strona z historia rodziny - jezeli znasz takowa;) zdjecia itd. zaczynasz od najblizszej, a pozniej sie cofasz w czasie. moze byc ciekawie. 2. jezeli jestes ze wsi/malego miasteczka - strona o nim. przy okazji jakas forma promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: o czym? 04.08.06, 15:26 wiem że jestem okropnie wybredna ale ma ktos jeszcze jakies pomysły? taki temat, który przyciągnie ludzi, będzie wymagał średnioczęstych aktualizacji ale aktualizowac trzeba no i żeby jakis oryginalny sam w sobie był. wsyztskie moje pomysły wydały mi sie niebardzo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: o czym? 04.08.06, 15:39 Może taką stronę...cos w stylu "e-randki" to zawsze przyciąga ludzi. Na stronie mogą być zdjecia, opisy, forum - tak naprawde wtedy stronę tworzą ludzie którzy ją odwiedzają:)) Strona może być utrzymana w klimatach muzyki którą lubisz:)) No nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: o czym? 04.08.06, 15:41 erandki odpadają bo to jest na wyższa ocene, a boje sie że z takim pomysłem to sie mnie wyprosi z lekcji :/ no wszytskie moje myśli krążą głównie wokół muzyki, ale tak jak mówiłam - przy jednym zespole trudno mi zostać a strona o kilku byłby zbyt czasochłonna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: o czym? 04.08.06, 16:26 Ja bym zrobiła o owczarkach szkockich:) A może uprawiasz jakiś sport, który mogłabyś opisać... hmm... powklejać jakieś swoje zdjęcia... albo sławnych ludzi, którzy ten sport uprawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: o czym? 05.08.06, 09:33 nie, kilkoro moich znajomych nieustannie gadając o siatkówce zniechęciło mnie do sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: o czym? IP: 195.69.82.* 05.08.06, 15:41 Zrob strone o sobie, bedzie kupa smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: o czym? 05.08.06, 19:15 a ja dalej nie wiem o czym ma być ta strona :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: o czym? 05.08.06, 19:21 Może z jakimis najnowszuymi "hitami" do sciagania? Twoja własna lista przebojów. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: o czym? 05.08.06, 19:25 chyba zrobie o jednym zespole, ale przed pracą i w trakcie pracy pewnie zmienie zdanie z 50 razy Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: o czym? 05.08.06, 19:26 ja wymięknę jak mi przyjdzie tą strone oddać pod ocene :/ Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: o czym? 05.08.06, 19:38 na poczatku roku szkolnego mam mieć gotowe Odpowiedz Link Zgłoś