satelitka 08.08.06, 17:59 Jakie polecacie dobre i niedrogie odtwarzacze mp3 ? aby mialy duzo pamięci?Chce kupic a jestem w te klocki zielona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla Re: odtwarzacze mp3 08.08.06, 18:02 Ja mam taki 250 mega bajtów, miesci sie tam 40 piosenek. A czy to wazne jakiej firmy? Byle by grało:) Odpowiedz Link Zgłoś
satelitka Re: odtwarzacze mp3 08.08.06, 18:03 no mi wlasnie nie chodzi o to jaka ma byc firma tlyko ma byc sprawny nie wadliwy nie drogi i duzo pamieci...ceny tez mnie ciekawia, kurcze przydalby mi sie taki. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: odtwarzacze mp3 08.08.06, 18:06 W róznych hipermarketach sa takie juz za 100zł ale one maja 128 pamieci. Nie sa złe. Przeciez ważne żeby muzyka leciała i w ogóle. Ale mysle ze kup sobie taki do 150zł nie droższy, szkoda kasy. A firma naprawde nie jest ważna ale słuchawki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satelitka Re: odtwarzacze mp3 IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:47 rozejrzę się jak bede po Media Markt i gdzie tam bede i obakam. czyli lepiej 256 pamieci ....hmmm sie zobaczy. Ktos cos jeszcze na tem temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: odtwarzacze mp3 IP: *.range81-153.btcentralplus.com 08.08.06, 19:13 www.shoparchos.com/searchresults.aspx?search_id=4&culture=en-US A ja mam taki i bardzo polecam,4 GB!!! i wszystko widac na wyswietlaczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: odtwarzacze mp3 08.08.06, 19:36 iPod 30gb mp4 ... jakies 1800zl ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satelitka Re: odtwarzacze mp3 IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:15 ej wiem ze pokazujecie super wypasy ale mi chodzi o zwykle pojemny mp3 abym mogla sluchac w autobusie muzyki. za 1800zl wolalabym cyfrowke sobie kupic lub plaski monitor niz IPODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: odtwarzacze mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:38 ostatnio rowniez sie rozgladalam ale mi przeszlo :) ja bym zrobila tak jak ktos juz wyzej pisal kupic mp3 za rozsadna cene i zwrocila bym uwage na pojemnosc-bardzo wazna kwestia ciemnomotylka pisala ze przy pamieci 250 jest ok 40 piosenek to za malo stanowczo (bo jak gdzies wyjedziesz i nie bedziesz miala dostepu do kompa? )to juz zalezy od Ciebie aa i zainwestowalabym w dobre sluchawki Odpowiedz Link Zgłoś
no-bo-tak Re: odtwarzacze mp3 08.08.06, 20:58 dobre, niedrogie i zeby mialo duzo pamieci? ;) hehe nie da sie tak... ja mam jakis za 80zl nieznanej firmy, instrukcja obslugi byla tylko w kazdym jezyku tylko nie polskim, ale jakos dalam rade:D a miesci sie tam z 30 piosenek max... wiec duzo pamieci nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satt Re: odtwarzacze mp3 IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:35 ale za 150zl cos sie kupi ?a moze cos uzywanego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satt Re: odtwarzacze mp3 IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:45 na allegro patrzalam jest wiele fajnych od 120-220zl 512mb, 1GB, nie wiem na co mam patrzec,potrzebuje pomocy....oplaca sie miec radio w mp3? jeden 512 kosztuje 90 zl a inny 150 i nie wiem czym one sie roznia. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: odtwarzacze mp3 08.08.06, 23:18 tanie sa na www.morele.net ja osobiście preferuję Actinę i jak tylk ow końcu uda m isię sodłożyc kase to właśnie ja kupię - 1 Gb Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: odtwarzacze mp3 08.08.06, 23:30 ja tez jestem zielona.ale wiadomo ze im drozszy tym lepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: odtwarzacze mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 00:18 milusidopodusi napisała: > ja tez jestem zielona.ale wiadomo ze im drozszy tym lepszy.. nieprawda (a przynajmniej nie do konca) w takim sprzecie gdzie praktycznie same sygnały cyfrowe, firma nie ma az tak duzego znaczenia (no chyba ze design i obsluga menu,ale serce i tak bedzie takie same) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: odtwarzacze mp3 IP: *.itpp.pl 09.08.06, 10:24 No niee, jest jeszcze coś takiego jak procesor dźwięku i cala ta elektronika, która zamienia dane cyfrowe na sygnał audio (przetwornik?). Róznica w dźwięku - tak, tak, nawet mp3ek, zwłaszcza tych w wysokich bit-rate'ach, jest wyraźna między jakimiś nonames za 100 zł a odtwarzaczami iRiver czy COWON/iAudio. Ze średniej półki masz Sandisk, Creative, mobiBLU... tańsze od iRiver, iAudio, ipodów i Sony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sattelitka Re: odtwarzacze mp3 IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:46 a co sadzicie o tych ? podaje 2 linki: www.allegro.pl/item120019769_hit_odtwarzacze_mp3_pentagram_vanquish_fm_r_512mb.html www.allegro.pl/item118823987__praktyczne_odtwarzacze_mp3_512_mb_nowe_.html Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: odtwarzacze mp3 09.08.06, 11:07 www.allegro.pl/item118823987__praktyczne_odtwarzacze_mp3_512_mb_nowe_.html wygląda mi na kiepski, zwłaszcza ten "klips" do zamocowania go - przykręcony na dwie śruby - wygląda, jakby miał się po tygodniu malowniczo odłamać. Straszliwie wygląda też suwak "hold" na bocznej ściance. Nie wytrzyma długo. www.allegro.pl/item120019769_hit_odtwarzacze_mp3_pentagram_vanquish_fm_r_512mb.html ten wygląda już lepiej, przynajmniej pentagram to dość znana firma, tyle że sprzętu komputerowego. Jakość dźwięku będzie oględnie mówiąc średnia, ale nie powinien rozpaść się w rękach, i uzyskanie naprawy gwarancyjnej powinno być zdecydowanie łatwiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaludiusz Re: odtwarzacze mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:23 > No niee, jest jeszcze coś takiego jak procesor dźwięku i cala ta elektronika, > która zamienia dane cyfrowe na sygnał audio (przetwornik?). Róznica w dźwięku - > tak, tak, nawet mp3ek, zwłaszcza tych w wysokich bit-rate'ach, jest wyraźna > między jakimiś nonames za 100 zł a odtwarzaczami iRiver czy COWON/iAudio. Ze > średniej półki masz Sandisk, Creative, mobiBLU... tańsze od iRiver, iAudio, > ipodów i Sony. oczywisciwe ze przetwornik ale roznice miedzy nimi sa tak smieszne ze zadne. nie zgodze sie z tym ze roznica jest wyrazna. btw kupujac Sony placi sie tylko za firme. Ona od ilus lat odcina tylko kupony -_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: odtwarzacze mp3 IP: *.acn.waw.pl 10.08.06, 18:14 Co do Sony - w zakresie mp3 może masz rację, ja ekstrapolowałem swoje doświadczenia z jakością sprzętów przenośnych w ogóle, a konkretnie to miniDiscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agoolka Re: odtwarzacze mp3 IP: *.ec.pl / *.bptnet.pl 08.08.06, 23:48 ja mam samsunga, pamiec 512, jest ladowany przez usbz kompa, nie trzeba baterii, okolo 120piosenek. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: odtwarzacze mp3 09.08.06, 11:17 Polecam Creative MuVo Slim 1Gb. Ma radio (pamiec na 32 stacje), mikrofon - czyli jest także dyktafonem, może przechowywać rózne typy plików, czyli jest też FleshRAMem, ma akumulatorek ładowany przez USB, czyli wtedy kiedy wrzucasz do niego piosenki z kompa, aku wystarcza na 17h pracy. I najfajniejsze - jest wielkości karty kredytowej a grubości 9mm! Czyli do kieszeni, torebki, na szyję pod bluzkę etc. pasuje idealnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satelitka Re: odtwarzacze mp3 IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:26 a lepsze z tymi malymi wyswietlaczami czy tymi duzymi kolorowymi? znaczy chodzi mi o to czy warto kupic ten wiekszy mimo iz np ma taka sama pamiec( juz wiem,ze minimum 1GB chce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satelitka Re: odtwarzacze mp3 IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:30 Mianowicie chodzi mi o ta grupe odtwarzaczy: www.allegro.pl/item117728538_yagu_705_mp3_mp4_player_dyktafo_radio_glosniki_1gb.html i ten www.allegro.pl/item119622552_nowosc_mp4_1gb_mp3_video_foto_radio_sprawdz_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: odtwarzacze mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:12 wejdz sobie na www.mp3sklep.pl tam jest wyprzedaz mp3 ja se tam zamowilam dostalam do reki juz nastepnego dnia:) ijestem very happy;D Odpowiedz Link Zgłoś