14.08.06, 19:44
co myslicie na jej temat. Mnie osobiscie wku..a jak moj chłopak sie podnieca
na jej widok i mowi jaka to ona jest inteligentla i ma własne zdanie... ja ja
widziałam na zywo, zadna rewelacja zwykła panna...
Obserwuj wątek
    • kotek_vel_lol2 glupia ... 14.08.06, 19:47
      widac Twojego faceta pocigaja silikony ...
      • daphny1 Re: glupia ... 31.08.06, 18:00
        Może ma jakiś tam głos, ale wystarczy posłuchać tekstów jej piosenek, żeby
        zobaczyć, że inteligencją to ona nie grzeszy... Brak jakiegokolwiek przekazu, no
        może poza nagraniem "Znak pokoju", które nawet m się podoba. Ogólnie uważam ją
        za bardzo wulgarną, chamską dziewczynę. To, że ma swoje zdanie i potrafi je
        odważnie wypowiadać - fakt, ale jak to robi, to już inna sprawa. Niczego jej nie
        zazdroszczę, tymbardziej sylikonowych cycków, i ogólnie jest mi obojętna. A
        jeśli chodzi o Twojego faceta - skoro ona go tak podnieca, to zastanów się, czy
        warto z nim być. Powinien wpatrywać się w Ciebie...
    • natalia999 Re: Doda :o 14.08.06, 19:50
      Te watki o Dodzie non stop sie powtarzaja.Juz bylo o niej chyba z 10 takich
      watkow.Ile ludzi tyle opini wiec po co kolejny raz walkowac temat Dody.
      Pewnie,ze zwykla dziewczyna ktora zachowuje sie i wyraza jak zwykla
      prostaczka(spojrz na jej sownictwo)
    • motylek831 Re: Doda :o 14.08.06, 20:31
      Może i facetom się podoba. Dla mnie to zwykła plastikowa lala, w dodatku
      inteligencją nie grzeszy. Jedno co jej trzeba przyznać ma niezły głos no i
      talent do prowokacji - w koncu z tego chyba jest taka sławna:) Pozdrowienia.
      • Gość: satt Re: Doda :o IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 00:08
        moj facet powiedzial "sex bomba" a ja na to ---
        • kotek_vel_lol2 Re: Doda :o 15.08.06, 00:47
          hahahahahahhaah
          pogratuluj mu ode mnie ...
    • Gość: Radzio Majdan Doda ma sztuczne cyce i czym tu się podniecać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 01:17
      to prawie że dmuchana lala
    • Gość: Madzia Re: Doda :o IP: *.chello.pl 15.08.06, 18:18
      ja znam dode.....:) potwierdzam zadna rewelacja gdyby nie byla slawna to byla by
      przecietna za duzo make upu a na prawde nie ma tka cietego harakterku wrecz słabo
      • aniiatka Re: Doda :o 15.08.06, 19:09
        widziałam ja w zimie na stacji benz. z majdanem. kupowali se wodke, zreszta kij
        z tym. tapety miala pol tony az obrzydliwe, krotka mini i jakies krotkie
        futerko. Ordynarna, prymitywna dziewucha. Az faceci mieli niesmak. A jaka tam
        ona jest to kto to wie, ja tylko ocenilam po wygladzie.
    • juta50 Re: Doda :o 15.08.06, 19:39
      Wygląd może się facetom podoba....nie znam sie, ale nie lubie jej chociazby za
      występ u Kuby Wojewódzkiego. Dała wtedy popis chamstwa, no szkoda słów. A Radzio
      siedzial potulnie i obserwował. I te jej wywiady, w ktorych wzrok jej błądzi
      dookola i ten glupi smiech no i ta rozmowa z nią, w ktorej nawet dziennikarz nie
      potrafi zadać pytania bo o czym tu z nia rozmawiac jak to glupie p.i.ździsko jest!
    • Gość: atomówek Zakompleksione jesteście !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 20:18
      Kobieta ma to do siebie że jak widzi ładniejszą od siebie, to ta natychmiast staje się jej wrogiem a niech jeszcze jej facet na tą ładniejszą zwróci uwagę to .... .
      Ale i tak myślę że doda jest ch..ową tapeciarą
      • aniiatka Re: Zakompleksione jesteście !!!! 15.08.06, 20:25
        nie, to nie prawda. Nie szanuje jej jako osoby, ale szanuje jako piosenkarke,
        lubie na nia w tv popatrzeć i uważam ze ma bardzo atrakcyjne ciało, ale to nie
        zmienia faktu ze jest dla mnie prymitywną, ordynarną dziewczyną i mój
        negatywny, badz raczej- obojentny stosunek nie jest bynajmniej spowodowany
        kompleksami :)
        • juta50 Re: Zakompleksione jesteście !!!! 15.08.06, 20:28
          lepiej bym tego nie ujęła. Mysle tak samo.
    • kalinazkalinowa Re: Doda :o 15.08.06, 20:31
      moim zdaniem to prosta dziewczyna nadrabia tupetem
      straszna tipsiara
      • Gość: no_bo_tak Re: Doda :o IP: *.sztab.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:26
        mój też twierdzi, że jest ładna ;) ja nie zaprzeczam, bo jest śliczna :) nie ma
        co się oszukiwać... no ale każdy ma swój gust :)
    • dania_86 Re: Doda :o 15.08.06, 21:56
      jakoś ona wogóle mnei nie interesuje :D
      • dania_86 Re: Doda :o 15.08.06, 21:57
        ale pioseneczki nawet trafiają w ucho :)
      • aashenta Re: Doda :o 16.08.06, 07:49
        Mi doda jest obojętna- strasznie jest sztuczna. A co najciekawsze mój chłop jej
        nienawidzi i wcale ona mu sie nie podoba, az dziwne bo faceci za nia patrzą a
        mój powiedział ze jest sztuczna i głupia.
        Mnie tylko śmieszy jak można powiekszyc piersi z rozmiaru A do D (przesada)
    • Gość: gall anonim Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:08
      jest moze i ladna sporo ponad przecietna a charakter ma jaki ma... dla mnie
      bomba!

a co mandaryna lepsza?!?!!?
    • elamodela Re: Doda :o 16.08.06, 13:00
      Można powiedzieć, że jest ładna, seksowna, śmieszna, odważna, wulgarna itede
      itesre. Ale Inteligentna??? BUAHAHAHAHAHAHA. Charakteu to jej tylko zazdrościć
      muszą takie małe zakompleksione człowieczki:D
      • s211 Re: Doda :o 16.08.06, 13:03
        elamodela napisała:

> Można powiedzieć, że jest ładna, seksowna, śmieszna, odważna, wulgarna itede
        > itesre. Ale Inteligentna??? BUAHAHAHAHAHAHA. Charakteu to jej tylko
        zazdrościć
        > muszą takie małe zakompleksione człowieczki:D

zapomnialas dodac ze jest sztuczna i zrobiona
        • elamodela Re: Doda :o 16.08.06, 13:11
          No skupiłam się na zaletach:D
          • dania_86 Re: Doda :o 16.08.06, 13:55
            hmmm
            zastanawiam sie jak można komukolwiek ZAZDROŚĆIĆ CHARAKTERU ?? :/:/:/
            ehhhhhh chyba niektóre cechy mogą nam się podobać u kogoś ale zazdrościć
            charakteru to chyba anormalne !
            • elamodela Re: Doda :o 16.08.06, 14:54
              No bo wiesz Daniu, chodzi mi o te dziewczynki, które piszą o sobie: ona jest
              taka jak ja...:/ Jeśli ktos ma jakieś kompleksy to bardzo często zgrywa się na
              super zajebistą dżagę której nie podskoczysz. I nie mówię tu o dodzi, tylko o
              jej naśladowczyniach.. Człowiek z poczuciem własnej wartości raczej nie ma
              potrzeby jechać po reszcie jak Doda po Dobrusi..
    • Gość: aga3miasto Re: Doda :o IP: *.pro-internet.pl 16.08.06, 13:55
      Z tą inteligencją Dody, to ja bym nie była taka pewna.... Radzę zainteresować
      się poziomem jej testu, który zrobiła i dla jakiej grupy wiekowej był
      przeznaczony....
    • Gość: zeno Re: Doda :o IP: 80.54.169.* 16.08.06, 19:22
      Może ona jest taka inteligentna jak twoj chłopak i dlatego mu to pasuje
      pomijajac plastykowy biust.
    • Gość: sweet_holy Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:40
      a mnie wkurza ta babka i dziala mi ostro na nerwy... strzelila se cycki
      rozmiaru de i juz jest dla wszystkich megaodlotowa.... ciekawe czy jak by byla
      dalej ta decha sprzed lat tez by sie caly rod meski tak slinil na jej widok i
      czy tez bylaby taka bezczelna i pewna siebie.... mam ja gdzies - draznia mnie
      jej sztucznosc i to ze sie nia wszyscy kolesie zachwycaja
    • Gość: ewka:) Re: Doda :o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:57
      Nie znosze jej, uważam że jest okropna i w ogole beznadziejna...
      • Gość: xxxxx Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:13
        Ładne ma ciałko,buśke,śpiewa tez w miare ładnie,ale z inteligencją jest u niej
        troche gorzej(a podobno jej IQ jest nieprzeciętny)...hmmm, nikt nie jest
        ideałem ,pozdro;)
        • dorii1980 Re: Doda :o 03.09.06, 13:34
          tez slyszalam o tym jej nieprzecietnym IQ hehheh jakos mi sie nie wydaje,
          kiedys na samym poczatku byla ok a pozniej komercha na maxa i plastik(Mandaryna
          tez), nie przepadam za taka muzyka, ale chyba ogolnie sie podoba w naszym
          kraju. Zreszta chyba wiekszosc facetow lubi blondi cycate , pozdrawiam
    • Gość: :) Re: Doda :o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:15
      Zmień faceta
      • Gość: on Re: Doda :o IP: 194.181.22.* 31.08.06, 14:39
        hmm... ciezka sprawa z lozka bym jej chyba nie wypuscil - ale pod warunkiem zeby
        zdjlela to cale zelastwo z siebie i sie nie odzywala :)
        • Gość: Lacomia Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:16
          taaaaaa na to,że ktos dodzie krutykuje macie 1 i tą samą wku..cą o objechaną
          wzdłuż i wszerz odp:kompleksy..a nie pomyśleliście(do tych co ją tak bronia) ze
          dla niektorych dodzia wcale nie jest wzorem(czegokolwiek) do naśladowania a już
          napewno niczym nie imponuje?! owszem wg mnie ma ładną figurę powiedziałabym że
          idealną ale..to jest 1 rzecz ktorej ja jej osobiście moge zazdrościć!a to,że
          faceci się ślinią na jej widok i to,że dla wielu lasek ona jest wzorem to nie
          znaczy ze cała reszta dla której ona nic nie znaczy ma kompleksy! i skończcie z
          tym etykietowaniem bo to jest już
          • Gość: Lacomia Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:18
            nudne i świadczy tylko o tym,że innych argumentów już nie macie:/
    • evel86 Re: Doda :o 31.08.06, 21:43
      ja jej strasznie nie lubilam ale poszlam na koncert i zmienilam zdanie... wcale
      nie jest taka glupia jak w tv. normalna dziewczyna..
      • Gość: aga mnie denerwuje w niej jedno - najbardziej - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:46
        ze robi z siebie niewiadomo jaka seksbombe, pyskata, ,,cudowna", super
        seksbombe z niewyparzonym jezorem - ale do operacji nosa i cyckow to sie juz
        nie przyzna.
    • zbuntowany_aniol2 Re: Doda :o 31.08.06, 22:59
      a mi ona zwisa...........
      • Gość: sandrusia19 Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:01
        Kobieta może być wyzywająca i prowokująca ale nigdy nie powinna być
        wulgarna.Niestety Dodajest az za bardzo wulgarna.Po obserwacji takich gwiazd nie
        dziwię się jakie maja o nas zdanie Ci z zachodniej Europy...Polki to
        dzi.w.ki!NIe dość że na ulicach coraz więcej plastików w różach to jeszcze
        propaguje to telewizja.Doda jest atrakcyjna.Ale atrakcyjnośc kobiety nie polega
        na tonie makijazu i skapych ubraniach.Kobieta moze naprawde byc skromnie
        powmalowana i ubrana i podobac sie meżczyzn a nawet kusić.Niestety nie kazda tak
        potrafi a na pewno nie doda...Ona wybrałą najłątwiejsza droge pokazac dużo!To
        jest prymitywne rozwiązanie i tyle ...
    • Gość: rower Re: Doda :o IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 04.09.06, 00:22
      doda nie jest glupia laska,
      gdyby nia byla nie udalo by sie jej osiagnac owej popularnosci,
      faktem jest iz posiada ch.j.owe teksty, muzyke, jest jedna wielka plastikowa
      tapeta ale czy sa jakies inne sposoby na latwe osiagniecie teogo co osiagnela
      • Gość: aga Re: Doda jest taka piekna, daje fotki och ach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 01:03
        bez retuszu lepsza niz na retuszowanych zdjeciach, sama natura, miodzio
        img258.imageshack.us/my.php?image=0295fv.jpg
        img258.imageshack.us/my.php?image=00612zr.jpg
        img258.imageshack.us/my.php?image=00650mo.jpg
        img258.imageshack.us/my.php?image=01054qo.jpg
    • nenulka21 Re: Doda :o 04.09.06, 01:14
      heheh no wiesz moj facet jej nie cierpi ja lubie jej glos ale nic poza tym na
      zywo widzialam ja kilka razy tez tak mysle sztuczna zero rewelki ;/ i jeszcze
      ten majdan lysy feeeee pozdro
    • angelika206 Re: Doda :o 04.09.06, 09:47
      Doda osiagnela to co chciala, ona cieszy sie ze jest ciagle w centrum uwagi ,
      ze zakompleksione dziewczynki , pisza jak to je Doda wkurza, a ona sie z tego
      cieszy.Sami dajecie jej powody by czula sie wyjatkowa, bo ciagle sie o niej
      mowi i pisze na forach.Dziewczyny skupmy sie na sobie , na swoim wygladzie, ona
      niech wyglada jak chce, niech mowi co chce i niehc robi co chce, my zajmijmy
      sie swoim zyciem i robmy tak zeby czuc sie w tym zyciu i w swojej skorze
      rewelacyjnie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka