ostatniraz 14.08.06, 19:44 co myslicie na jej temat. Mnie osobiscie wku..a jak moj chłopak sie podnieca na jej widok i mowi jaka to ona jest inteligentla i ma własne zdanie... ja ja widziałam na zywo, zadna rewelacja zwykła panna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek_vel_lol2 glupia ... 14.08.06, 19:47 widac Twojego faceta pocigaja silikony ... Odpowiedz Link Zgłoś
daphny1 Re: glupia ... 31.08.06, 18:00 Może ma jakiś tam głos, ale wystarczy posłuchać tekstów jej piosenek, żeby zobaczyć, że inteligencją to ona nie grzeszy... Brak jakiegokolwiek przekazu, no może poza nagraniem "Znak pokoju", które nawet m się podoba. Ogólnie uważam ją za bardzo wulgarną, chamską dziewczynę. To, że ma swoje zdanie i potrafi je odważnie wypowiadać - fakt, ale jak to robi, to już inna sprawa. Niczego jej nie zazdroszczę, tymbardziej sylikonowych cycków, i ogólnie jest mi obojętna. A jeśli chodzi o Twojego faceta - skoro ona go tak podnieca, to zastanów się, czy warto z nim być. Powinien wpatrywać się w Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
natalia999 Re: Doda :o 14.08.06, 19:50 Te watki o Dodzie non stop sie powtarzaja.Juz bylo o niej chyba z 10 takich watkow.Ile ludzi tyle opini wiec po co kolejny raz walkowac temat Dody. Pewnie,ze zwykla dziewczyna ktora zachowuje sie i wyraza jak zwykla prostaczka(spojrz na jej sownictwo) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek831 Re: Doda :o 14.08.06, 20:31 Może i facetom się podoba. Dla mnie to zwykła plastikowa lala, w dodatku inteligencją nie grzeszy. Jedno co jej trzeba przyznać ma niezły głos no i talent do prowokacji - w koncu z tego chyba jest taka sławna:) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satt Re: Doda :o IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 00:08 moj facet powiedzial "sex bomba" a ja na to --- Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Doda :o 15.08.06, 00:47 hahahahahahhaah pogratuluj mu ode mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Majdan Doda ma sztuczne cyce i czym tu się podniecać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 01:17 to prawie że dmuchana lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Doda :o IP: *.chello.pl 15.08.06, 18:18 ja znam dode.....:) potwierdzam zadna rewelacja gdyby nie byla slawna to byla by przecietna za duzo make upu a na prawde nie ma tka cietego harakterku wrecz słabo Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Doda :o 15.08.06, 19:09 widziałam ja w zimie na stacji benz. z majdanem. kupowali se wodke, zreszta kij z tym. tapety miala pol tony az obrzydliwe, krotka mini i jakies krotkie futerko. Ordynarna, prymitywna dziewucha. Az faceci mieli niesmak. A jaka tam ona jest to kto to wie, ja tylko ocenilam po wygladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: Doda :o 15.08.06, 19:39 Wygląd może się facetom podoba....nie znam sie, ale nie lubie jej chociazby za występ u Kuby Wojewódzkiego. Dała wtedy popis chamstwa, no szkoda słów. A Radzio siedzial potulnie i obserwował. I te jej wywiady, w ktorych wzrok jej błądzi dookola i ten glupi smiech no i ta rozmowa z nią, w ktorej nawet dziennikarz nie potrafi zadać pytania bo o czym tu z nia rozmawiac jak to glupie p.i.ździsko jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomówek Zakompleksione jesteście !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 20:18 Kobieta ma to do siebie że jak widzi ładniejszą od siebie, to ta natychmiast staje się jej wrogiem a niech jeszcze jej facet na tą ładniejszą zwróci uwagę to .... . Ale i tak myślę że doda jest ch..ową tapeciarą Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Zakompleksione jesteście !!!! 15.08.06, 20:25 nie, to nie prawda. Nie szanuje jej jako osoby, ale szanuje jako piosenkarke, lubie na nia w tv popatrzeć i uważam ze ma bardzo atrakcyjne ciało, ale to nie zmienia faktu ze jest dla mnie prymitywną, ordynarną dziewczyną i mój negatywny, badz raczej- obojentny stosunek nie jest bynajmniej spowodowany kompleksami :) Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: Zakompleksione jesteście !!!! 15.08.06, 20:28 lepiej bym tego nie ujęła. Mysle tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Doda :o 15.08.06, 20:31 moim zdaniem to prosta dziewczyna nadrabia tupetem straszna tipsiara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_bo_tak Re: Doda :o IP: *.sztab.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:26 mój też twierdzi, że jest ładna ;) ja nie zaprzeczam, bo jest śliczna :) nie ma co się oszukiwać... no ale każdy ma swój gust :) Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Doda :o 16.08.06, 07:49 Mi doda jest obojętna- strasznie jest sztuczna. A co najciekawsze mój chłop jej nienawidzi i wcale ona mu sie nie podoba, az dziwne bo faceci za nia patrzą a mój powiedział ze jest sztuczna i głupia. Mnie tylko śmieszy jak można powiekszyc piersi z rozmiaru A do D (przesada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:08 jest moze i ladna sporo ponad przecietna a charakter ma jaki ma... dla mnie bomba! a co mandaryna lepsza?!?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Doda :o 16.08.06, 13:00 Można powiedzieć, że jest ładna, seksowna, śmieszna, odważna, wulgarna itede itesre. Ale Inteligentna??? BUAHAHAHAHAHAHA. Charakteu to jej tylko zazdrościć muszą takie małe zakompleksione człowieczki:D Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Doda :o 16.08.06, 13:03 elamodela napisała: > Można powiedzieć, że jest ładna, seksowna, śmieszna, odważna, wulgarna itede > itesre. Ale Inteligentna??? BUAHAHAHAHAHAHA. Charakteu to jej tylko zazdrościć > muszą takie małe zakompleksione człowieczki:D zapomnialas dodac ze jest sztuczna i zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: Doda :o 16.08.06, 13:55 hmmm zastanawiam sie jak można komukolwiek ZAZDROŚĆIĆ CHARAKTERU ?? :/:/:/ ehhhhhh chyba niektóre cechy mogą nam się podobać u kogoś ale zazdrościć charakteru to chyba anormalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Doda :o 16.08.06, 14:54 No bo wiesz Daniu, chodzi mi o te dziewczynki, które piszą o sobie: ona jest taka jak ja...:/ Jeśli ktos ma jakieś kompleksy to bardzo często zgrywa się na super zajebistą dżagę której nie podskoczysz. I nie mówię tu o dodzi, tylko o jej naśladowczyniach.. Człowiek z poczuciem własnej wartości raczej nie ma potrzeby jechać po reszcie jak Doda po Dobrusi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga3miasto Re: Doda :o IP: *.pro-internet.pl 16.08.06, 13:55 Z tą inteligencją Dody, to ja bym nie była taka pewna.... Radzę zainteresować się poziomem jej testu, który zrobiła i dla jakiej grupy wiekowej był przeznaczony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeno Re: Doda :o IP: 80.54.169.* 16.08.06, 19:22 Może ona jest taka inteligentna jak twoj chłopak i dlatego mu to pasuje pomijajac plastykowy biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_holy Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:40 a mnie wkurza ta babka i dziala mi ostro na nerwy... strzelila se cycki rozmiaru de i juz jest dla wszystkich megaodlotowa.... ciekawe czy jak by byla dalej ta decha sprzed lat tez by sie caly rod meski tak slinil na jej widok i czy tez bylaby taka bezczelna i pewna siebie.... mam ja gdzies - draznia mnie jej sztucznosc i to ze sie nia wszyscy kolesie zachwycaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka:) Re: Doda :o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:57 Nie znosze jej, uważam że jest okropna i w ogole beznadziejna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:13 Ładne ma ciałko,buśke,śpiewa tez w miare ładnie,ale z inteligencją jest u niej troche gorzej(a podobno jej IQ jest nieprzeciętny)...hmmm, nikt nie jest ideałem ,pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorii1980 Re: Doda :o 03.09.06, 13:34 tez slyszalam o tym jej nieprzecietnym IQ hehheh jakos mi sie nie wydaje, kiedys na samym poczatku byla ok a pozniej komercha na maxa i plastik(Mandaryna tez), nie przepadam za taka muzyka, ale chyba ogolnie sie podoba w naszym kraju. Zreszta chyba wiekszosc facetow lubi blondi cycate , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Doda :o IP: 194.181.22.* 31.08.06, 14:39 hmm... ciezka sprawa z lozka bym jej chyba nie wypuscil - ale pod warunkiem zeby zdjlela to cale zelastwo z siebie i sie nie odzywala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:16 taaaaaa na to,że ktos dodzie krutykuje macie 1 i tą samą wku..cą o objechaną wzdłuż i wszerz odp:kompleksy..a nie pomyśleliście(do tych co ją tak bronia) ze dla niektorych dodzia wcale nie jest wzorem(czegokolwiek) do naśladowania a już napewno niczym nie imponuje?! owszem wg mnie ma ładną figurę powiedziałabym że idealną ale..to jest 1 rzecz ktorej ja jej osobiście moge zazdrościć!a to,że faceci się ślinią na jej widok i to,że dla wielu lasek ona jest wzorem to nie znaczy ze cała reszta dla której ona nic nie znaczy ma kompleksy! i skończcie z tym etykietowaniem bo to jest już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:18 nudne i świadczy tylko o tym,że innych argumentów już nie macie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Doda :o 31.08.06, 21:43 ja jej strasznie nie lubilam ale poszlam na koncert i zmienilam zdanie... wcale nie jest taka glupia jak w tv. normalna dziewczyna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga mnie denerwuje w niej jedno - najbardziej - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:46 ze robi z siebie niewiadomo jaka seksbombe, pyskata, ,,cudowna", super seksbombe z niewyparzonym jezorem - ale do operacji nosa i cyckow to sie juz nie przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandrusia19 Re: Doda :o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:01 Kobieta może być wyzywająca i prowokująca ale nigdy nie powinna być wulgarna.Niestety Dodajest az za bardzo wulgarna.Po obserwacji takich gwiazd nie dziwię się jakie maja o nas zdanie Ci z zachodniej Europy...Polki to dzi.w.ki!NIe dość że na ulicach coraz więcej plastików w różach to jeszcze propaguje to telewizja.Doda jest atrakcyjna.Ale atrakcyjnośc kobiety nie polega na tonie makijazu i skapych ubraniach.Kobieta moze naprawde byc skromnie powmalowana i ubrana i podobac sie meżczyzn a nawet kusić.Niestety nie kazda tak potrafi a na pewno nie doda...Ona wybrałą najłątwiejsza droge pokazac dużo!To jest prymitywne rozwiązanie i tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rower Re: Doda :o IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 04.09.06, 00:22 doda nie jest glupia laska, gdyby nia byla nie udalo by sie jej osiagnac owej popularnosci, faktem jest iz posiada ch.j.owe teksty, muzyke, jest jedna wielka plastikowa tapeta ale czy sa jakies inne sposoby na latwe osiagniecie teogo co osiagnela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Doda jest taka piekna, daje fotki och ach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 01:03 bez retuszu lepsza niz na retuszowanych zdjeciach, sama natura, miodzio img258.imageshack.us/my.php?image=0295fv.jpg img258.imageshack.us/my.php?image=00612zr.jpg img258.imageshack.us/my.php?image=00650mo.jpg img258.imageshack.us/my.php?image=01054qo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nenulka21 Re: Doda :o 04.09.06, 01:14 heheh no wiesz moj facet jej nie cierpi ja lubie jej glos ale nic poza tym na zywo widzialam ja kilka razy tez tak mysle sztuczna zero rewelki ;/ i jeszcze ten majdan lysy feeeee pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
angelika206 Re: Doda :o 04.09.06, 09:47 Doda osiagnela to co chciala, ona cieszy sie ze jest ciagle w centrum uwagi , ze zakompleksione dziewczynki , pisza jak to je Doda wkurza, a ona sie z tego cieszy.Sami dajecie jej powody by czula sie wyjatkowa, bo ciagle sie o niej mowi i pisze na forach.Dziewczyny skupmy sie na sobie , na swoim wygladzie, ona niech wyglada jak chce, niech mowi co chce i niehc robi co chce, my zajmijmy sie swoim zyciem i robmy tak zeby czuc sie w tym zyciu i w swojej skorze rewelacyjnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś