weronika2262 18.08.06, 18:01 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=17771&wid=8467181&rfbawp=1155916649.303 to jest nienormalne.... jak tak mozna???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cza_arna Re: to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 18.08.06, 18:22 Makabra, aż słów człowiekowi brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.fbx.proxad.net 18.08.06, 19:04 tez to czytalam, i zastanawiam sie nad slowami jego zony i corki z ktora to robil, czy one naprawde go tak kochaja po tym co robil, przeciez facet ma pojechana psychike, wyciac mu jaja i ptaszka i zobaczymy czy dalej bedzie sie tak cwaniaczyl. przerazilo mnie to i zbulwersowalo. takich ludzi powinni zamykac na dozywocie !!!!!!!to nie czlowiek to......... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko_23 Re: to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 18.08.06, 19:17 Brak mi słów...to nie człowiek!!! Psychopata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.stansat.pl 18.08.06, 19:55 zycze mu zeby w wiezieniu wyru.... go w dupsko tyle razy ile on swoja wlasna corke. zeby go zjechali rowno... i tyle na ten temat... to sku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 20:24 ten czlowiek jest popierdo... i tylko 10 lat!! ha co za panstwo dozywocie mu kur..a!! i wykastrowac chu..a !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eligiusz Re: to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 20:36 Gość portalu: Alice napisał(a): >tylko 10 lat!! ha co za panstwo dozywocie mu ku > r..a!! i wykastrowac chu..a !! nadawałabyś się na kapo w Oświęcimiu sadystko Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 21:18 Gość portalu: eligiusz napisał(a): > Gość portalu: Alice napisał(a): > > >tylko 10 lat!! ha co za panstwo dozywocie mu ku > > r..a!! i wykastrowac chu..a !! > > > nadawałabyś się na kapo w Oświęcimiu sadystko myslisz? to jestem nastepna kandydatka na kapo, bo popieram Alice w 100% Odpowiedz Link Zgłoś