Dodaj do ulubionych

Striptizer potrzebny :-)

05.09.06, 20:25
Czy któraś z Was zna pana godnego polecenia na wieczór panieński?
Obserwuj wątek
    • Gość: marysienka69 Re: Striptizer potrzebny :-) IP: 87.204.65.* 05.09.06, 20:44
      najlepiej ciemnoskory:)
    • agatka_to_ja Re: Striptizer potrzebny :-) 05.09.06, 21:03
      Striptizer? na wieczór panieński? ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!durna moda z
      Hameryki... i banda pijanych idiotek, ktore slinia sie do jakiegos marnego
      półgłówka, ktory nie potrafi inaczej zarabiac jak dupą....

ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!
      • pupciulka Re: Striptizer potrzebny :-) 05.09.06, 23:26
        bla bla bla..
        • Gość: :) Re: Striptizer potrzebny :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:16
          Strip na wieczorze panieńskim i kawalerskim to jak zdrada jeżeli tego nie
          rozumiesz to pogratulować.
        • agatka_to_ja Re: Striptizer potrzebny :-) 06.09.06, 09:19
          pupciulka napisała:

> bla bla bla..

ależ inteligentny komentarz...
          • Gość: xxc Re: Striptizer potrzebny :-) IP: 87.204.65.* 07.09.06, 10:44
            jej byl bardziej inteligentny od twojego
            • agatka_to_ja Re: Striptizer potrzebny :-) 07.09.06, 10:53
              haha... odezwał sie kolejny idiota...
              • Gość: xxc Re: Striptizer potrzebny :-) IP: 87.204.65.* 07.09.06, 11:08
                przyganial kociol garnkowi....agatko niestety ale to ze "ubierzesz" wypowiedz w
                ladne slowa nie znaczy ze jest ona madra tak jak w tym przypadku i wielu wielu
                innych.masz prawo do wlasnej opinii dla mnie ty tez jest idiotka
                • agatka_to_ja Re: Striptizer potrzebny :-) 07.09.06, 11:12
                  och, nie wiedzialam, ze trafilam na wielbielke striptizów....

milego ogladania...
                  • Gość: xxc Re: Striptizer potrzebny :-) IP: 87.204.65.* 07.09.06, 15:00
                    nie na wielbicielke po prostu uwazam ze wiekszosc twoich wypowiedzi jest denna
                    i nie nie sie ze soba zadnego przekzu jednak tobie sie wydaje ze jest inaczej
                    ale to tylko zludzenie
                    • agatka_to_ja Re: Striptizer potrzebny :-) 07.09.06, 15:13
                      ja przynajmniej podpisuje sie nickiem.. a ty nawet nie potrafisz sie
                      zalogowac :)

a co do twoich komentarzy - sa tu jakies? bo jakos mi w pamieci nie utkwily...
                      • Gość: xxc Re: Striptizer potrzebny :-) IP: 87.204.65.* 07.09.06, 15:55
                        no tak czekalam az napiszesz ze nie jestem zalogowa to straszneeee,juz kiedys o
                        tym byla mowa i kazdy ma prawo do swojej opinii.nie widzisz moich komentarzy bo
                        ja tak jak ty nie musze komentowac kazdej glupoty poza tym nie spedzam przed
                        komputerem calego dnia badz nie trace czasu na klotnie z jakims glupim
                        waldkiem.inni maja swoje zycie agatko!!
                      • Gość: :))) agatka to czubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:54
                        wszytskich tylko obraza i krytykuje, wynocha stad, ty pewnie jestes zakonnicą
                        która nie czerpie przyjemnosci z zycia, wyzywaj sie na kim innym, nikt przez
                        ciebie nie moze miec własnego zdania :p
      • Gość: Prodigus1 Po co? IP: *.malopolska.mw.gov.pl 06.09.06, 10:16
        Popieram wypowiedż wyżej. Byłem na 3 wieczorach kawalerskich ze striptizem i
        zawsze ta sama refleksja: Jezusicku, za te pieniądze, które daje się jakimś
        śmiesznym laskom za występ możnaby zaprosić parę przyszłych nowożeńców do extra
        restauracji na romantiko kolację. No cóż, dzieje się inaczej. Konkluzja - moja
        tradycja jest nieco inna.
        • duchess85 Re: Po co? 06.09.06, 20:23
          A mi się wydawało, że pytanie było SKĄD a nie CZY... Ludzie, odrobinę
          tolerancji. PZdr
          • Gość: :) Re: Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:41
            W takim razie pewnie bedziesz tolerancyjna jak twoj wsadzi innej, albo bedzie
            mówić o innej, albo pojdzie na stripa do klubu go go bez ciebie, tez bedziesz
            tolerancyjna
            • duchess85 chciałam zauważuyć... 07.09.06, 11:55
              że nie jestem tolerancyjna wobec striptizu na wieczorze panieńskim tylko wobec
              tego, że ludzie mają takie potrzeby, a to już spora różnica, więc proszę bez
              takich komentarzy,ok? Pytanie było, skąd wziąc, więc zastanawiam się czemu
              wszyscy wyrażają swoje komenmtarze zamiast się po prostu nie
              odzywać, skoro pytanie ich nie dotyczyc. PZdr
              • agatka_to_ja Re: chciałam zauważuyć... 07.09.06, 12:13
                gdyby ta panienka rzeczywiscie szukala striptizera to podalaby miasto, z
                ktorego jest... a tak mozna jej polecic kogos z Zakopanego albo ze Świnoujśca.

to byla prowokacja ...
                • duchess85 Re: chciałam zauważuyć... 07.09.06, 12:22
                  co racja to racja:)
    • kekoa2 Re: Striptizer potrzebny :-) 07.09.06, 11:50
      to naprawde zalosne ze takie idiotki i puste pozbawione zasad jakichkolwiek
      zdzirki nawet czyjegos slubu nie uszanuja ,chyba ze panna mloda tez ma takie
      niskie loty zeby niby pod pretekstem wieczoru jeszcze raz sobie zdradzic itp.zal
      mi was .
      • Gość: :) bo zal wam du...e sciska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:22
        :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka