kasia99337 19.09.06, 04:21 Jaki jest najlepszy sposob na tradzik???jakis krem??sposoby domowe??? napiszcie, pomozcie mi, ktora ma z tym problem i cos wie na ten temat?? pozdrawiam i z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: doradzicie!!!!!! 19.09.06, 07:56 polecam forum URODA forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 i lepiej skorzystaj z wyszukiwarki bo watków o tradzilo bylo tam kilkaset.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alowa Re: doradzicie!!!!!! IP: 80.51.247.* 19.09.06, 10:47 powiem tylko że moim najlepszym sposobem na syfy okazała się Witamina A+E. W aptece listek kosztuje 4 zl i przynosi niesamowite rezultaty. Skóra się wygładza i nie robią się żadne syfy (chyba ze naprawde sporadycznie). Rano i wieczorem po 1 tabletce. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: doradzicie!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:51 No i oczywiście hormony, ale nie zawsze. U nie których pomaga a u nie których jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony.motylek Re: doradzicie!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:08 Mi pomogła "afrodyta" płyn do kupienia w aptece, za ok 6 zł jeśli dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
pavlaczka Krwawnik 19.09.06, 12:29 To takie zioła, które w aptece można kupić w formie herbatek expresowych.Ja odkryłam 2 niezawodne zastosowania tej mikstury 1) skutecznie likwiduje bóle menstruacyjne 2) idealne do przemywania tw3arzy...szybko doprowadza skórę do normy...polecam-na mnie to działa Odpowiedz Link Zgłoś
strefa-zdrowie Re: doradzicie!!!!!! 23.05.20, 21:14 Spróbuj sięgnąć po żele antybakteryjne należy używać takiego żelu 2x dziennie. Jeżeli poszukujesz bardziej naturalnych metod możesz spróbować kwiatów krwawnika. Tu masz opis stosowania i działania krwawnika: Krwawnik zastosowanie Odpowiedz Link Zgłoś