Dodaj do ulubionych

Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związek?

11.12.06, 13:01
Jestem z facetem który ma 25 lat, ja mam 19.Czy taki związek ma szanse?
Obserwuj wątek
    • aniiatka Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 13:05
      no a czemu nie.
      • malina002323 Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 15:58
        aniiatka napisała:

> no a czemu nie.
        Bo strasznie dużo nas dzieli.Chyba jednak źle ten temat zdefiniowałam.Ale
        dzięki temu ludzie się zainteresowali,bo myślą ,że jestem zoofilem-patrz
        wypowiedź p.Agatki.Problemem nie jest wiek tylko brak wspólnych
        zainteresowań.Zimponował mi spokojem i dojrzałością,ale teraz widze ,że taka
        różnica....cholera moze to faktycznie nie róznica tylko on sam jest problemem.
    • agatka_to_ja Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 13:35
      normalny?

chyba jestes nienormalna pytając o takie rzeczy!!!

pora dorosnąć, zamiast zadawac idiotyczne pytania!!!

bywaja pary, ktore dzieli duzo wieksza roznica wieku! i oni nie zastanawiaja
      sie, czy maja szanse - oni ze soba ŻYJĄ i są SZCZESLIWI!!!!

wiek ani jego roznica NIE MA ZADNEGO ZNACZENIA!!!!!!!
      • aniiatka Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 13:38
        agatka co tak cie dzisiaj dużo wraz z milionem wykrzykników wszedzie ;) Po co
        sie tak emocjonować :D
        • agatka_to_ja Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 13:42
          no bo ja temperamentna jestem :)

panienka robi wątek "pomocy, dziewczyny, czy to normalny zwiazek"... myslalam,
          ze chodzi jej, ze zakochała sie conajmniej w koźle albo dziadku swojego
          sąsiada.. a ona pyta o roznice 6 lat... żenada.....
          • Gość: picobello Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:45
            dobre to bylo:)masz plusa wrescie
          • aniiatka Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 13:47
            oj i nadużywasz słowa żenada w każdej odmianie :P Dlatego też żenujące wątki
            trzeba lekceważyć bo ich autorów nie nawrócisz swoimi odpowiedziami...
            • agatka_to_ja Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 13:49
              oj, to forum jest całe żenujące.. i dlatego takie śmieszne :)

a moze jednak kogos nawróce???

PS. miedzy moim mezem, a mną jest własnie 6 lat różnicy.. i NIGDY nie
              zastanawialam sie, czy to zle czy dobrze.
              • Gość: picobello Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:51
                w ktora strone:)
              • malina002323 Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 16:14
                agatka_to_ja napisała:

> oj, to forum jest całe żenujące.. i dlatego takie śmieszne :)
                >
                > a moze jednak kogos nawróce???
                >
                >
                > PS. miedzy moim mezem, a mną jest własnie 6 lat różnicy.. i NIGDY nie
                > zastanawialam sie, czy to zle czy dobrze.

Takie małe pytanie:jak się poznaliście?Jeżeli można spytać.
                • agatka_to_ja Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 12.12.06, 07:48
                  Jak sie poznalismy? a czy to ma jakies znaczenie????
                  ok, powiem - przez internet :)
                  ale szybko przeszlismy do znajomości "realnej", zaiskrzyło i ... po 2 latach
                  był ślub :)
      • malina002323 Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 15:54
        agatka_to_ja napisała:

> normalny?
        >
        > chyba jestes nienormalna pytając o takie rzeczy!!!
        >
        > pora dorosnąć, zamiast zadawac idiotyczne pytania!!!
        >
        > bywaja pary, ktore dzieli duzo wieksza roznica wieku! i oni nie zastanawiaja
        > sie, czy maja szanse - oni ze soba ŻYJĄ i są SZCZESLIWI!!!!
        >
        > wiek ani jego roznica NIE MA ZADNEGO ZNACZENIA!!!!!!!
        MOże się nie zastanawiają bo sprowadzają wszystko do sfery fizycznej.A żenujące
        jest podejście "tak jak ja mówie jest najlepiej i już.Bo ja to mówie."Wiadomym
        jest że jest normalny,ale widze bardzo dużo barier które wynikają z wieku.
        • agatka_to_ja Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 12.12.06, 07:47

malina002323 napisała:

> MOże się nie zastanawiają bo sprowadzają wszystko do sfery fizycznej.

BZDURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bycie z sobą to wiecej niż seks (
          zwlaszcza bycie na dluzej... znam wiele par, w ktorych jest znaczna roznica
          wieku, ale NIGDY nie jest to problemem!!!!! Czy zwiazek rownolatków gwarantuje
          powodzenie zwiazku????????????????? NIE!

>A żenujące
          > jest podejście "tak jak ja mówie jest najlepiej i już.Bo ja to
          mówie."Wiadomym
          > jest że jest normalny,ale widze bardzo dużo barier które wynikają z wieku.

Te bariery prawdopodobnie NIE wynikają z wieku tylko z ROŻNIC między
          wami!!!!!!! Z różnego podejcia do zycia, z roznych doswiadczen, z roznych
          usposobien!!!!
          Wiek nie ma tu ŻADNEGO znaczenia!!!
          Rownie dobrze moglas trafic na rozrywkowego 40-latka, jak na pierdołowatego
          nastolatka!!!
    • eyes69 Niedojrzaly dzieciak z Ciebie n/t 11.12.06, 13:56

• Gość: senowarszawie Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe IP: *.4web.pl 11.12.06, 14:50
      ja mam 20 lat i chce byc z kims powyzej 25 roku zycia :) bo mysle,ze to
      ustatkowani mezczyzni > no nie wszyscy ,ale taki rozsadny mi potrzebny jest :)
      • malina002323 Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 15:50
        Piszecie:dziecko,niedojrzała...itd.Mnóstwo krytyki.Postaram się przybliżyć
        problem.Różnica wieku wydawała mi się na początku super,dlatego też zwróciłam
        na niego uwage bo w końcu trafił mi się dojrzały facet.Tak tylko,że ten
        dojrzały facet nigdzie nie chce ze mną wyjść.Mówi,że już się wyszalał.Dyskotek
        nie lubi,tłoku nie lubi.A ja mam ochote szaleć.Pozatym istnieje kwestia
        doświadczenia.Mam wrażenie,że dla niego sex to tylko forma rozrywki,a w moim
        pojęciu sex to efekt miłosci.
        • eyes69 I to jest problem? 11.12.06, 16:15
          Ja tez nie chodze na dyskoteki, moj maz tez nie.
          Nie bawi mnie taka "rozrywka".
          • malina002323 Re: I to jest problem? 11.12.06, 18:33
            eyes69 napisała:

> Ja tez nie chodze na dyskoteki, moj maz tez nie.
            > Nie bawi mnie taka "rozrywka".
            DOBRA.Tylko problem,że my NIGDZIE RAZEM NIE WYCHODZIMY.!!!!
        • Gość: rrose7 Malinko! IP: 80.54.176.* 11.12.06, 20:17
          Skąd ja to znam! Między nami jest różnica niemal 8 lat i nie zastanawiam czy to
          dużo, bo nie widać nawet różnicy! U mnie jest bardzo podobnie. Ostatnio na
          dyskotece byłam z nim jakieś pół roku temu i przykro mi trochę, ale tak bardzo
          nie ubolewam. Czasami, gdy jemu się zachce to mi już nie...;/ Ale za to miło
          spędzamy czas w domu:) Pozdr
    • juda2021 Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 17:01
      no jasne ze ma szanse znam wiele par ktore maja taka sama roznice wieku
      • Gość: Lacomia Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:50
        to juz nie chodzi o wiek,ale o jego podejście do życia,fakt on sie już wyszalał
        i wybawił i dlatego wymaga że będziesz z nim siedziała w domku i inne takie,a ty
        jesteś teraz w najlepszym okresie swojego życia,kiedy powinnaś z niego
        korzystać,bo jak nie teraz to kiedy?jak już będziesz miala rodzinę?!zastanów się
        czy chcesz być z kimś kto cię będzie ograniczał,bo być może on już szuka
        poważnego,stabilnego związku a widać,że ty raczej nie jestes na to
        gotowa..dlatego nie rób nic wbrew sobie,bo to prędzej czy później was podzieli i
        sie zaczną żale,wypominki itp
        • malina002323 Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe 11.12.06, 18:57
          Gość portalu: Lacomia napisał(a):

> to juz nie chodzi o wiek,ale o jego podejście do życia,fakt on sie już
          wyszalał
          > i wybawił i dlatego wymaga że będziesz z nim siedziała w domku i inne takie,a
          t
          > y
          > jesteś teraz w najlepszym okresie swojego życia,kiedy powinnaś z niego
          > korzystać,bo jak nie teraz to kiedy?jak już będziesz miala rodzinę?!zastanów
          si
          > ę
          > czy chcesz być z kimś kto cię będzie ograniczał,bo być może on już szuka
          > poważnego,stabilnego związku a widać,że ty raczej nie jestes na to
          > gotowa..dlatego nie rób nic wbrew sobie,bo to prędzej czy później was
          podzieli
          > i
          > sie zaczną żale,wypominki itp
          Właśnie stad moje wątpliwosci.Jest mi z nim dobrze,ale czegoś mi brakuje.Co do
          ograniczania to on zawsze powtarza,że mam robić tak zeby mnie było dobrze,że
          nie mam się ograniczać nim.Jak chcę gdzieś jechać, to mam to robić.Nie ma
          również nic przeciwko temu zebym sama jeździła na imprezy.Tylko,że jak jestem
          gdzieś sama to strasznie chcę żeby był tam ze mną...
    • Gość: CafeLatte Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:10
      A czemu ma nie mieć szans????
      • Gość: CafeLatte Re: Pomocy dziewczyny czy to jest normalny związe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:11
        Ty się nie pytaj nas czy ten związek ma szansę tylko jeśli Ci zależy to zrób
        wszystko, żeby te szanse na przetrwanie były jak największe!
        • malina002323 Ty się nie pytaj nas czy ten związek ma szansę ... 11.12.06, 21:55
          Oczywiscie nadal bede próbowała wszystkiego by ten związek miał szanse.Chciałam
          poznać opinie innych dziewczyn,a ja to widzę sama po sobie,że już dość głęboko
          wsiąkłam w niego.I bardzo trudno byłoby mi się z nim rozstac.Tym bardziej,że
          jest strasznie kochany.Problemem jest różnica zainteresowań,przeżyć,
          doświadczenia.Hmmm no właśnie.Ja jestem b.mało doświadczona.
    • Gość: marek nie, żadnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:35
      jw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka