Dodaj do ulubionych

Wypadajace Wlosy

24.01.07, 23:27
Sprawa wyglada tak: farbuje wlosy na ciemno, nie za czesto. Uzywam szamponow do wlosow zniszczonych i odrzywek, a one wypadaja! W zaskakujacym tepie, a zwazajac na to ze ja zawsze mialam malo wlosow to niedlugo bede lysa:(... co z tym zrobic?
p.s. wiem ze moge to wpisac do wyszukiwarki foumowej ale chcialabym poznac porady osob ktore TERAZ sie udzielaja...
Pozdrwawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: picobello Re: Wypadajace Wlosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:33
      odzywki i jeszcze raz odzywki,ale slyszalem o takim domowym sposobie-musisz
      zdobyc swojskie jajka(rodem ze wsi),pozniej jak bedziesz posiadac ten glowny
      skladnik zaopatrz sie oliwe z oliwek,robi sie taka maseczke zoltka i ten
      olej,to wcierasz we wlosy i jakis czas trzymiesz,pozniej zmywasz to badziewie-
      pomaga
      • Gość: picobello Re: Wypadajace Wlosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:34
        to dotyczylo zewnetrznosci,musisz tez zadbac o wnetrze,czyli zmienic diete-
        narazie nie jestem przygotowany aby udzielic odpowiedzi
    • Gość: Servierka Re: Wypadajace Wlosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:42
      Inneov wypadające włosy, tabletki- skuteczne
      • Gość: Klaudia Re: Wypadajace Wlosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:10
        Wiesz co ja mam taki sam problem (tylko że ja prostuję włosy) dlatego proszę
        Cię jeżeli coś z tych rad Ci pomoże to napisz, co to było i jak jest teraz z
        Twoimi włosami
    • Gość: szmeksik Re: Wypadajace Wlosy IP: *.lan.net.pl 25.01.07, 11:46
      ja radze uzywac odzywek a nie "odrzywek"
      • aniiatka Re: Wypadajace Wlosy 25.01.07, 12:33
        te wszystkie odzywyki to pic na wode, jedyne co mozna im zawdzieczac to chwilowo
        ladnie wygladajace wlosy. Ja bym radziła kupić skrzyp polny w tabletkach i
        zazywac regularnie przez miesiac dwa razy dziennie, mnie bardzo pomogl, wlosy sa
        silniejsze i przy nasadzie glowy rosną setki nowych :D
        Mozesz spytac w aptece jeszcze o jakies inne specyfiki ;)
    • 1.2.3.szukam Re: Wypadajace Wlosy 25.01.07, 13:33
      A ja polecam witaminy - H-Pantoten bodjaże i szampon o tej samej nazwie.
      Rewelacja!
    • Gość: leni Re: Wypadajace Wlosy IP: *.aster.pl 25.01.07, 18:09
      Skrzyp jest bardzo dobry, w aptece jest duzy wybor tabletek z nim.
    • cute-girl Re: Wypadajace Wlosy 25.01.07, 23:23
      Popieram przedmówców. Powinnaś kupić sobie tabletki zawierające wyciąg ze
      skrzypu polnego (najlepiej zapytaj w aptece) i zaczac sie zdrowo odzywiac.
      • Gość: kasiulek Re: Wypadajace Wlosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 21:05
        mialam ten sam problem. lykm 3razy dziennie Humavit z skrzypem polnym
        (ok.12zl),myje wlosy tylko w szmponie z wyciagiem z rzepy(wzmacnia wlosy)i
        2razy w tyg. nakladam odzywke Radical(ok11zl). mi to dosc szybko pomoglo. pozdro
        • Gość: załamany włosek Re: Wypadajace Wlosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 21:13
          na takie dolegliwosci tylko sex
    • hholy Re: Wypadajace Wlosy 26.01.07, 22:23
      wg.Joanny Chmielewskiej(powaga,czytalam jej autobiografie)swietnie robi wlosom
      wcieranie oleju rycynowego(wcierasz,trzymasz godzine,myjesz wlosy)
      mojej siostrze pierwsze co lekarka kazala zrobic to zbadac poziom jakichs tam
      hormonow-bo jesli to na tle hormonalnym to NIC Ci nie pomoze/oprocz kuracji
      hormonalnej/
      ja Ci radze spytac w aptece-maja mnostwo tabletek,szamponow itd.podobo dobrze
      robi herbatka z pokrzywy
      P.S.pamietaj o systematycznosci-to podstawa skutecznosci:)
      • epox123 Re: Wypadajace Wlosy 26.01.07, 23:32
        merz specjal albo silica,szampon seboradin i lotion do włosów seboradin
    • Gość: Klaudia Re: Wypadajace Wlosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:36
      www.fryzury.brat.pl/piekne_wlosy.php - tu podaję CI adres strony..nie
      wiem czy to rzeczywiście jest dobre, ale już kilka razy to słyszę..więc
      może...jak już będziesz próbowałą to daj znać czy dobre ;)
    • Gość: giorginha Re: Wypadajace Wlosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:06
      SUBRINA DO WLOSOW WYPADAJACYCH Z SERII ZOLTEJ naprawde szampon dziala cuda.
      niedrogi w aptece okolo 8-9 zl. mam nadzieje ze pomoze ci tak jak mi pomogl bo
      takze farbuje wlosy i mialam z nimi klopot. a teraz juz po zuzyciu 1 butelki na
      szczotce pozostaja moze ze 2-3 wlosy. pozdrawiam
    • zloteslonko Re: Wypadajace Wlosy 29.01.07, 22:30
      Być może masz za mało witamin.
    • meritaton Re: Wypadajace Wlosy 12.03.07, 12:59
      Jeśli się odchudzasz i bierzesz jakies tabletki wspomagające dietę to sprawdź
      skład. Jesli jest tam chrom, to masz odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka