Dodaj do ulubionych

ile raz twoj facet potrafi ?

IP: *.ltd.pl 13.04.03, 21:39
czy wazne jest dla was ile razy w ciagu nocy sie kochacie. z pewnego zrodla
slyszalam ze raz jest ok dwa razy dobrze, trzy razy to bardzo dobrze a 4 razy
to.... pełnia (chyba chodzi o milosc.dopisek autorki;-) )

czekam na opinie prosto z serca
Pi
Obserwuj wątek
    • ania.m1 Re: ile raz twoj facet potrafi ? 13.04.03, 21:53
      a czy to takie wazne??? to zalezy od wielu rzeczy. jesli caly dzien jestem na
      nogach to nawet jako kobieta moge tylko raz. do tego zalezy od atmosfery,
      checi, czas. mi jest bez roznicy ile razy. liczy sie jakosc nie ilosc!
    • Gość: Iga Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: *.avamex.krakow.pl 13.04.03, 22:22
      Gość portalu: Pi napisał(a):

> czy wazne jest dla was ile razy w ciagu nocy sie kochacie. z pewnego zrodla
      > slyszalam ze raz jest ok dwa razy dobrze, trzy razy to bardzo dobrze a 4 razy
      > to.... pełnia (chyba chodzi o milosc.dopisek autorki;-) )
      >
      > czekam na opinie prosto z serca
      > Pi
      Dla mnie radosniejszy jest długi seks... Zmyslowy i pelny oddania i uczucia,
      niech trwa i trwa... W takim przypadku ilosc nie jest wazna! Tylko niewielu
      chlopakow o tym wie :)

Iga
      • ryanoconnell Re: ile raz twoj facet potrafi ? 14.04.03, 09:26
        To dobrze, że niewielu chłopaków wie co lubisz, prawda? ;P
    • Gość: kAm Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: 80.48.243.* 14.04.03, 18:22
      Lubię to robić 2 razy. Za drugim jestem bardziej podniecona, orgazm mam niemal
      non stop, no i trwa to dluzej :)
      • Gość: milka Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 19:19
        jak mona miec orgazm non stop chyba cos ci sie pokrecilo moze czujesz
        podniecenie caly czas ale szczytowy moment nie trwa za dlugo wiec sie nie
        chwal jesli piszesz nieprawde
        • ryanoconnell Re: ile raz twoj facet potrafi ? 15.04.03, 00:06
          Do czego to doszło: żeby się orgazmami chwalić. =] A trafia do Twojej główki,
          że ktoś może mieć inny (czyt: dłuższy) orgazm niż Ty? Non-stop nie znaczy
          24h/dobę. To jest 'tylko' dłuuugo. :P
          • Gość: kAm Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: 80.48.243.* 15.04.03, 17:51
            milka jak robisz to pod prysznicem to w "szczytowym momencie" natychmiast
            przestajesz? :) sprobuj pociągnąc to troszke dłużej :) albo popros jakiegos
            faceta zeby pokazal ci co to prawdziwa przyjemnosc :) a chwalic moge sie
            ludziom ktorzy mnie znaja, tutaj to nie mialoby sensu :) powodzenia :D
            • ryanoconnell Re: ile raz twoj facet potrafi ? 15.04.03, 18:42
              Poznajmy się. ;P
              • Gość: kAm Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: 80.48.243.* 16.04.03, 09:48
                hmmmm... :)

• daffne Milka... 11.05.03, 00:43
          Gość portalu: milka napisał(a):

> jak mona miec orgazm non stop chyba cos ci sie pokrecilo moze czujesz
          > podniecenie caly czas ale szczytowy moment nie trwa za dlugo wiec sie nie
          > chwal jesli piszesz nieprawde
          -----------------
          Milka tego nie da sie inaczej okreslic.Jesli ktos mowi , ze ma orgazm "non stop" to rozumie przez to to, ze jeden orgazm sie konczy i odrazu zaczyna sie nastepny.
          Sama tak mam z czego sie bardzo ciesze.I nie mow , ze ktos klamie jesli sama czegos takiegos nie doswiadczylas.
          Pozdrowionka:)
    • Gość: loczek62 Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: krecik:* / 192.168.24.* 07.05.03, 13:09
      facet ma w życiu dwie strasze chwile. pierwszy raz jak nie może drugi raz a
      drugi raz jak nie moze pierwszy raz. pozdrawiam
      • Gość: Gall Anonim Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: *.sks.muni.cz 11.05.03, 19:02
        A kobieta podobno cztery razy:

1. za pierwszym razem
        2. po pierwszej nocy poslubnej gdy okazuje sie ze to nie pierwszy raz
        3. gdy po raz pierwszy jej za to placa
        4. gdy pierwszy raz gdy to ona musi zaplacic

Pozdrawiam! I nastepny raz zalecam wieksza wstrzemiezliwosc.
    • Gość: sexii Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 21:50
      mysle, ze w sexie nie chodzi o ilosc, ale jakosc. najwazniejsza jest atmosfera,
      cieplo, bliskosc, no i oczywiscie partner. najwazniejsze, by sex byl
      spontaniczny,a nie mechaniczny, ustalony, co do minuty. moze cos w tym jest, ze
      powinien byc dlugi, z malymi przerwami, by znalezc tez czas na przytulenie.
    • Gość: mia Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: *.wlan.sse.pl 14.05.03, 15:30
      ja zdecydowanie wole wiecej.im wiecej tym lepiej!!!!!!!!!!
    • Gość: lea Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.05.03, 17:32
      Ja mam to szczescie, ze moj facet uwielbia dluuuga gre wstepna.. a dla mnie
      liczy sie ilosc.. wiec zwykle mam po kilka razy - i dosłownie godziny cudnego
      seksu ! ;D
      • mojito Dla tych wszystkich co opowiadaja. 15.05.03, 01:21
        Witajcie,
        Przychodzi mezczyzna do seksuologa i mowi: "Panie doktorze, moi koledzy
        w pracy mowia, ze moga sie kochac ze swoimi zonami/przyjaciolkami cztery,
        piec razy w ciagu nocy - a ja tylko moge raz". Mow pan tez - odpowiada lekarz.
        Pozdrowionka,
        mojito.
    • Gość: . Re: ile raz twoj facet potrafi ? IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 17:36
      moj facet dzis 5x. 3 - kilka godz przerwy dwa. teraz śpi jak zabity:)) Boże
      więcej takich dni. Najlepiej jest za 3 razem. wtedy moze tak rozkosznie
      dłuuugo. :D oj idę do niego wskoczyć do łóżeczka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka