szmeksik 16.02.07, 22:25 Witam potrzebuje zdjec lub wzorow pasujacych na tatuaz na udzie przejrzalam duuuzzzo stronek i nic nie znalazlam jezeli macie jakies adresy stron to prosze podajcie je Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmeksik Re: Tatuaz 16.02.07, 22:28 zapomnialam dodac adresy stron na ktorych sa zdjecia z tatuazami w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exblond Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:09 www.wildcat.pl chyba jesli dobrze pamietam to jakas galeria tam jest. najwiekszy zbiór jest chyba na www.bmezine.com/ ale to po angielsku, jesli umiesz angielski to fajna stronka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tatuaz IP: *.lan.net.pl 17.02.07, 00:21 dzieki ta stronka po angielsku jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Tatuaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 00:23 chyba nie masz zamiaru takich malowidel umieszczac na ciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Tatuaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 00:45 zrob sobie takie ,jak ma Michael z "P.B.";D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwwwwww Re: Tatuaz IP: *.tpnet.pl 17.02.07, 00:54 tatuaz na udzie? fuj, obrzydliwosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tatuaz IP: *.lan.net.pl 17.02.07, 21:31 ale ja sie nie pytam Was o opinie na ten temat ale o adresy stron:)nie potwierdzam i nie zaprzeczam ale nie o to w tym watku chodzi.wiem wwwwwwwwwwwwwwwww ze tobie podobalby sie pewnie motylek na lopatce albo jakis wzorek na dole plecow ale mi to akurat nie odpowaiada Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Tatuaz 17.02.07, 21:34 wez pod uwage to, ze przytyjesz i skora na udzie Ci sie rozciagnie i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tatuaz IP: *.lan.net.pl 17.02.07, 21:36 :)ale ja nie napisalam ze chce sobie taki tatuaz zrobic po rpostu potrzebne mi sa zdjecia i juz.kotek to w jakim miejscu mozna zrobic zeby sie nie rozciagnal??na glowie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Tatuaz 17.02.07, 21:39 nie ma chyba takiego miejsca :) moze pieta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tatuaz IP: *.lan.net.pl 17.02.07, 21:42 no wlasnie juz znalazlam fajny tatuaz ale na piete sie nie zmiesci:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Tatuaz IP: *.ztpnet.pl 17.02.07, 21:44 Wytatuuj sobie napis "kali". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tatuaz IP: *.lan.net.pl 17.02.07, 21:45 ok najlepiej na posladku w sercu przebitym strzala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Tatuaz IP: *.ztpnet.pl 17.02.07, 22:02 > ok najlepiej na posladku w sercu przebitym strzala Jak chcesz. Fajnie by bylo gdyby odbyt byl kropka nad 'i'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tatuaz IP: *.lan.net.pl 17.02.07, 22:04 no tak wiedzialam ze bedziesz mial ciekawy pomysl oczywiscie kali zrobie jak mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Tatuaz IP: *.ztpnet.pl 17.02.07, 22:11 Swietnie. Tylko pozniej sie pochwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tatuaz IP: *.lan.net.pl 17.02.07, 22:03 pomysle jeszcze daje sobie troche czasu ale sklanialm sie ku lydce przekonales mnie kotek:)a Ty sie nie zapedz i sie caly nie wydziargaj he he i bez zadnych telifinkow i takich innych gowien prosze Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Tatuaz 17.02.07, 22:05 Gość portalu: szmeksik napisał(a): > telifinkow czego? :) nie cos Ty! planuje docelowo 3 tatuaze: lydka lopatka i palce prawej dloni (ale to juz zbyt hardcor'owe) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tatuaz IP: *.lan.net.pl 17.02.07, 22:08 delfinkow:)no mi sie podoba duzo tatuazy ale przemyslanych wiec jestem za.dzieki za mila pogawedke teraz lece sie bawic .:)a palce nie sa hardcorowe podoba mi sie pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Tatuaz 17.02.07, 22:10 ja rowniez dziekuje :) i zycze milej zabawy ... wkoncu ostatki :) Odpowiedz Link Zgłoś