Dodaj do ulubionych

Świetna gazeta

14.05.03, 19:00
Przeczytałam w najnowszym COSMO "U nas w Cosmo" Hani Wolskiej,
Uważam, że to żaden wstyd czytać Cosmo. Wręcz przeciwnie, moim zdaniem to
najlepsza gazeta dla kobiet!!! Jeśli ktoś uważa inaczej, niech po prostu nie
czyta, a krytykę zostawi dla siebie, chociaż niby mamy wolność słowa... no w
każdym razie obelgi pod adresem Cosmo są nie na miejscu!!! pozdrawiam Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: ania GOJA IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.03, 19:48
      masz racje ja nie tylko jestem fanka ale fanatyczka COSMO- nie moge bez niego
      zyc. mam wszystkiem numery i czytam je po 100000razy. cosmo jest SUPER
    • Gość: Richelieu* Re: Świetna gazeta IP: *.localdomain / 192.168.0.* 14.05.03, 21:12
      Cosmopolitan najlepszym czasopismem dla kobiet? e, chyba nie dla kobiet. Nie
      przeczę, że jakąs tam wcale dobrą rozrywką jest, sama w końcu mam 2 roczniki,
      ale jest dla dziewczyn w wieku tak 19-23 czy coś koło tego. Potem jest jak z
      rozrywkowym facetem, niby nadal bawi, ale chciałoby się wreszcie jakiegoś
      intelektualistę.
      • Gość: ania Re: Świetna gazeta IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.03, 10:36
        a wiec polecam COSMO plus Ksiazki!
        • Gość: Richelieu* Re: Świetna gazeta IP: *.localdomain / 192.168.0.* 15.05.03, 18:54
          Gość portalu: ania napisał(a):

> a wiec polecam COSMO plus Ksiazki!

Zgadza się. Cosmo + książki dla 19-23 na pewno nie zaszkodzą
          • Gość: ania Re: Świetna gazeta IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.03, 10:54
            ja mam 24 lata i chetnie czytam i jedno i drugie.czy czuje sie przez to
            intelektuelnie ponizona? nie.niczego mi nie brakuje. tobie polacem Pani Domu!
            • Gość: Richelieu* Re: Świetna gazeta IP: *.localdomain / 192.168.0.* 16.05.03, 13:39
              Gość portalu: ania napisał(a):

> ja mam 24 lata i chetnie czytam i jedno i drugie.czy czuje sie przez to
              > intelektuelnie ponizona? nie.niczego mi nie brakuje. tobie polacem Pani Domu!

Ja mam zaledwie rok więcej a czytam wszysko co mi w ręce wpadnie. Z tzw.
              czasopis kobiecych najbardziej odpowiada mi Twój Styl. Ale przecież człowiek
              nie czyta wyłącznie gazet jednego rodzaju. Intelektialne poniżenie występuje u
              tych, którzy zamykają się w kręgu jednej tylko gazety, jednej stacji radiowej,
              jednego czegośtamjeszcze i całą swoją życiową wiedzę czerpie z jednego źródła.
              Wtey rodzi się ograniczenie. Czytanie gazet nie równa się też czytaniu. Bo
              można traktować je jako rozrywkę, ale i jako źródło mądrości wszelakiej. I tym
              różni się odbiór nawet i Cosmo przez nastolatki, które z wypiekami na twarzy
              wczytują się w artykuły o seksie zwłaszcza, a między osobami podchodzącymi do
              Cosmo z dystansem i rozbawieniem. Dotyczy to wszystkich babskich gazet, Twojego
              Stylu też.
              • Gość: asda masz racje IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.03, 11:36
                ja czytam cosmo -sprowadzem je specjalnie z polski- do tego tez elle,
                vogue......nie uwazam ze to jest glupie. jestem mloda kobieta i interesuja
                mnie tematy poruszane w tych gazetach.ale bez obawy ogladam tez wiedomosci i
                programy kulturalne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka