Dodaj do ulubionych

W sprawie seksu oralnego

19.04.07, 19:06
pobożne życzenia ;)
Obserwuj wątek
    • annataylor W sprawie seksu oralnego 19.04.07, 21:36
      a mnie sie wydaje ze taki artykul to dobra rzecz dla niedoswiadczonych par...
      nie kazdy od razu jest mistrzem seksu oralnego :)
      • fryderyk2007 Re: W sprawie seksu oralnego 19.04.07, 23:14
        Taaa, jezeli chodzi o facetow, to jest wielu takich niedoswiadczonych. Od razu
        kieruja sie miedzy nogi i tam przez jakis czas zostaja. I jeszcze sie obrazaja
        ze kobieta nie jeczy w nieboglosy. Panowie - czytajcie i uczcie sie.
        • winku Bo niestety jesteśmy ciągle egoistami 20.04.07, 00:15
          Problem w tym, że wiele osób nie umie czytac ze zrozumieniem.
          To po pierwsze a po drugie, to że prawie wszyscy uważają się za seksualnych ekspertów i nie dopuszczaja do siebie możliwości, że partnerka może preferowac coś innego niż oferuje jej partner. Wtedy odbieramy to jako osobisty afront a niepotrzebnie. Własciwie (niestety) wielu/wiele z nas jest w łóżku (i poza nim też) egoistami...
          • Gość: kosmosiki Re: Bo niestety jesteśmy ciągle egoistami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:31
            Ja jestem egoistą i łechta moje egoistyczne ego to, że doprowadzę kobietę do
            szału. Wobec tego uważam, że mój egoizm jest całkiem pozytywny szczególnie w
            przypadku kobiet podzielających podobny egoizm.
      • Gość: roberttaylor Re: W sprawie seksu oralnego IP: 62.233.214.* 16.07.07, 08:40
        annataylor napisała:

> a mnie sie wydaje ze taki artykul to dobra rzecz dla niedoswiadczonych par...
        > nie kazdy od razu jest mistrzem seksu oralnego :)

To prawda, nie każdy rodzi się c..o lizem. W dodatku większość tych "rusałak"
        się nie myje i już na samą myśl ....bue...
    • Gość: tano W sprawie seksu oralnego IP: 212.87.240.* 19.04.07, 22:46
      Nie wyobrażam sobie seksu oralnego bez zgolenia włosów łonowych. One wzbudzają
      we mnie obrzydzenie... Moja żona wie i tak robi. A ja jej się odwdzięczam... ;D
      • tygrysio_misio Re: W sprawie seksu oralnego 19.04.07, 22:47
        goleniem sie rozniwez w miejsach intymnych?
        • Gość: kgsz Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.blich.krakow.pl 15.07.07, 21:59
          A cóż to za problem?
    • Gość: szklane usta Z tym obracaniem jąder to jednak trzeba uważać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:53
      Ukręci się zanadto takiemu delikwentowi jądra i kłopot gotowy i krzyki i płacze
      i wyzwiska itd. Lepiej niech idzie sam sobie obracać.
    • Gość: Bajdy z kaczolandu Re: W sprawie seksu oralnego... mniam, mniam... IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 19.04.07, 23:05
      "Pobozne" zyczenia? W ultra-katolickim kraju nie ma zupelnie
      NIC poboznego co mialoby jakis zwiazek z seksem!
      • Gość: toksol A tobie znów kościół w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 00:04
        Poczytaj i popytaj co naprawde kościół głosi w sprawie seksu, bo to co piszesz
        o Kościele jest z podręczników szkolenia partyjnego z połowy 20 wieku.
        • Gość: kosmosiki Re: A tobie znów kościół w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:23
          A co głosi? Z ciekawości bo mnie to g***o obchodzi - zdanie batmana na temat
          seksu. :)
    • polonus3 Re: W sprawie seksu oralnego 20.04.07, 00:07
      W sprawie seksu oralnego najlepiej spytajcie sie p. Marka Jurka, p. Romana
      Giertycha lub o. Rydzyka z Radia Maryja. Oni Wam powiedza jak macie postepowac!
    • Gość: Aqq Juz bardziej infantylnie sie nie dalo? IP: *.n.INTELINK.pl 20.04.07, 00:53
      Styl "artykulu" przypomina ksiazeczki z podstawowki typu "To jest tata, tata
      czyta gazete. A to mama, mama robi pranie" albo "jestem sygnalizacja swietlna,
      jesli pokazuje kolor zielony - przechodz dziarsko mlody zaku, jesli jednak
      kolor jest czerwony to BACZNOSC! STOJ! samochod jedzie!".

Boze... czy wy naprawde musicie do wszystkich takich tekstow zatrudniac
      wstydliwych glabow probujacych na sile zrobic z tekstu poezje? Jakos
      artykuly "innego gatunku" wychodza Wyborczej normalnie.
      • Gość: Camparis Re: Juz bardziej infantylnie sie nie dalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:19
        A może jakieś 80% dorosłych Polaków to "seksualne-przedszkolaki". I trzeba ich
        właśnie w ten sposób edukować?
    • silesius.monachijski001 Re: W sprawie seksu oralnego 20.04.07, 01:33
      Po przeczytaniu tego "artykulu" juz wiem, dlaczego michnik tak zawodzil, i
      prosil owa pania z biura pordozy: "zrob mi laske"
    • Gość: Listekklonu Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 07:03
      Moim zdaniem to dobry artykuł. Przynajmniej ta część o kobietach to sama prawda.
      • Gość: ryb Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.hstl5.put.poznan.pl 20.04.07, 10:21
        ale czesc o facetach żenująca. najlepszy fragment :

"Natomiast szacunek budzi we mnie to, że kobieta chce dotknąć mojego penisa,
        pogłaskać, popieścić ustami."

ot co, i juz kazda pani wie, jak zdobyc szacunek u mężczyzny haha.
        • Gość: Listekklonu Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:41
          > ale czesc o facetach żenująca.

Rzeczywiście, z tym się zgadzam. Mnie najbardziej rozbroiło:

"Chyba prawie każda niedoświadczona kobieta boi się, że jeśli zgodzi się na seks
          oralny, to przestanę ją szanować, będę uważać za prostytutkę, uznam, że jest łatwa."

Trzeba być nieźle zakręconym, żeby coś takiego wymyślić.

• Gość: Pan Dobra Rada Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.ds14.agh.edu.pl 20.04.07, 16:25
            Wbrew pozorom to jest akurat prawda.. :] ^^ Ale to i tak nie zmienia faktu, że
            od razu widać kto pisał ten tekst - kobieta.. :] Ech.. Kobiety na prawdę nie
            powinny pisać takich artykułów.. :P To co tam jest napisane, to raczej test do
            KOBIET, który ma w równie naiwny sposób, co ich myśli na te tematy, przekazać
            im, że Faceci tego "oczekują".. Natomiast z męskim punktem widzenia to ma
            niewiele wspólnego z jednej prostej przyczyny.. :] Hihihi.. :] FACECI W ŁÓŻKU
            TYLE NIE MYŚLĄ!!!!.. :]
            • Gość: kosmosiki Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:27
              Myślą, myślą... ;P (emotikonka nie wiem czy na miejscu) :)

Ergo: polecam punkt kulminacyjny z show Eddiego Murphiego - Raw - oblatany facet
              dobrze wie, że w momencie kiedy potrafi doprowadzić laskę do szału to zyskuje
              nad nią kontrolę. ;)
          • Gość: ryb Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 11:42
            ale kobiety serio tak myślą
      • fryderyk2007 Re: W sprawie seksu oralnego 20.04.07, 17:56
        Ja tez sie zgadzam jezeli chodzi o ta czesc kobieca (jestem jedna z nich).
        Zdecydowanie prawda.
    • Gość: majaa Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:04
      A jak dla mnie nie do końca prawda. Bardzo lubię sex oralny i wcale nie muszę
      byc na niego gotowa czy cos w tym stylu - zawsze mi się podoba.Pieszczoty samej
      łechtaczki ubóstwiam. A juz przerywanie zaczętych pieszczot i wracanie do innych
      miejsc doprowadza mnie do furii i drażni. Pozdro:)
    • cover_wielki Re: W sprawie seksu oralnego 20.04.07, 21:54
      Cześc Kobieta do meżczyzny ściągnięta jest z ksiązki Iana Kernera "Jej orgazm
      najpierw" polecam wszystkim praktykującym a i teoretykom sie przyda.
    • Gość: buziak W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:17
      fajne, można podesłać swojemu facetowi pod pretekstem weryfikacji części
      artykułu o poradach dla kobiet, a on i tak zapewne przeczyta i pierwszą część...
      I o to chodzi ;)
    • jacuniek Re: W sprawie seksu oralnego 20.04.07, 23:21
      Cel tego artykułu? Ciężko stwierdzić. I chociaż jestem facetem, mam wrażenie, że
      rzeczywiście bliższa prawdy jest ta część dla kobiet. Pozdrawiam wszystkie
      kobiety, które miały okazję tego doświadczyć :-)
      • lola.b Re: W sprawie seksu oralnego 22.04.07, 11:53
        no jesli chodzi o kobiety to prawda, ale tezmyslę, że CAŁY artykuł napisała
        kobieta a uważam, że drugą część powinien napisać FACET, tak jak myśli i czuje..
    • Gość: men W sprawie seksu oralnego IP: 195.136.100.* 24.04.07, 15:36
      do evaok: to wcale nie pobożne życzenia to jest coś pięknego
      • Gość: raczek Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 12:57
        do men'a: zgadzam się! to jest coś pięknego
        • Gość: Esch W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 14:08
          Mnie najbardziej żenuje postulowany 'szacunek do penisa'.
          Penis nagle przestaje być częścią ciała kochanka; staje się suwerennym bytem,
          istotą, która przeżywa, odczuwa i ma własne zdanie.. Fiu, fiu.. penis jako
          alter ego męskiej samoświadomości..
    • Gość: laik W sprawie seksu oralnego IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.04.07, 01:12
      robie wszystko czego pragnie ale niestety ona nie odwzajemnia sie i uważa to za
      zboczenie a rozmowa na ten temat to tabu
      • Gość: K. Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.centertel.pl 16.07.07, 01:31
        chyba jestes z moja byla :) Agnieszka G.?
      • Gość: WelcometoDisneyPL To przestań robić ! IP: *.era.pl 24.07.07, 18:05
        Ja też byłem taki głupi przez 7 lat (3 po ślubie). Przestałem JĄ pieścić.
        Jest tylko okazjonalne (raz w miesiącu) bzyk-bzyk ale też bez spec.
        zaangażowania. Teraz wiecznie chodzi zła i pewnie napalona ale wstydzi się
        przyznać... :)
        Inna sprawa że po ślubie 1/2 związków upada bo sex schodzi na plan B albo C...
      • joygirl Re: W sprawie seksu oralnego 02.09.09, 16:45
        szczerze wspolczuje...
    • Gość: iza58 W sprawie seksu oralnego IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.05.07, 22:17
      uwielbiam .............
      • Gość: mary Re: W sprawie seksu oralnego IP: 86.42.11.* 23.09.07, 21:43
        sex oralny, świetna sprawa!!!
    • Gość: Syli W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 07:54
      Bardzo spodobał mi się ten artykuł, tak jak i mojemu chłopakowi, mimo że
      wcześniej rozmawiałam z nim nie jeden raz o seksie oralnym, to jednak dopiero po
      przeczytaniu artykułu dotarły do niego pewene sprawy. Wielkie brawa :)
    • Gość: ROMAN G. Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.07.07, 20:32
      Zaraz rozgonie to towarzystwo!!! A admina zamkne za kratki!!! Gazete pozwe!!!
      • Gość: Pan Dobra Rada Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 21:02
        "Roman, przestań pieprzyć.." :]
        • Gość: kakuś Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 21:59
          Seks oralny... hm... ja potrafię doprowadzić go do białości, a on mnie nie, a ja
          udaję, że jest mi tak bosko.. co ja poradzę... nie chcę psuć mu samooceny, bo w
          innych rzeczach jest naprawdę BOSKI!!!!!!!!!!!!
          • Gość: nietykalna123 Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.mlynary.net 15.07.07, 22:56
            > udaję, że jest mi tak bosko.. co ja poradzę...

To są jeszcze takie kobiety, które udają???? :)))
        • krzynia.c Nawet przewodniczący Lepper to lubi 15.07.07, 22:03
          Tylko panienki na jego widok w ręczniku dostają histerii.
          • Gość: age.kruger Łyżwiński radzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:09
            przez chwilę nie mogłem sobie przypomnieć jak wołają na tego wieprza
    • krekora Re: W sprawie seksu oralnego 17.07.07, 15:55
      Nie podoba mi się ten artykuł, wiele rzeczy nie dotyczy mojej dziewczyny i
      podejrzewam, że te rady na temat kobiet nie są zbyt uniwersalne. Z drugiej
      strony każdy baran powinien wiedzieć, że kobietę trzeba najpierw rozgrzać a
      dopiero potem przejść do meritum. I dla takich nawet nie-baranów chyba napisano
      ten artykuł.
    • Gość: otwarte okna W sprawie seksu oralnego IP: *.adsl.alicedsl.de 22.09.07, 23:08
      a moja pani nauczyla sie dla mnie 'glebokiego gardla'.
    • pan_niemota imho 23.09.07, 21:23
      a ja uważam, że najwazniejsza jest umiejtność czytania, słuchania i wyczuwania.
      Bo partner/partnerka wysyla do nas odpowiednie sygnały i tylko i wyłącznie metoa
      prób i błędów jesteśmy w stanie dociec, co dany znak miał znaczyć... Przy
      krótkotrwałych zwiazkach to oczywiste, że trzeba sie zdac na swoje ogólne
      doswiadczenie i istnieje szansa, że sie "wstrzeli", ale w dłuzszych związkach
      nie ma nic innego, jak się cięgle uczyc uczyć i jeszcze raz uczyć...

a ponadto, seks jest fajny kiedy wszystkie strony tego chcą i w ten sam/podobny
      sposób. a na pewno nic na siłe :)

pozdrawiam
    • Gość: mad W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:51
      doskonały tekst! dziękuję.. ;)
    • Gość: hmm W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 17:39
      obrzydlistwo. jak mozna brać do ust lub lizać coś czym się sika i
      sra? (dotyczy to zarówno faceta jak i kobiety)
      • palya Re: W sprawie seksu oralnego 10.12.07, 23:22
        może w tych sprawach jestem malo doświadczona, ale nie widzialam
        jescze ani faceta srającego penisem ani babki walącej kupke
        łechtaczką!!!

proponuje nadrobić zaleglości z anatomii..moze wystarczy sie bliżej
        przyjrzec....czy patrzenie też jest obrzydliwe??
      • brmb Re: W sprawie seksu oralnego 13.12.07, 22:14
        SIKA I SRA??? CZesci ciala, jak kazde inne! Latwiej wziac do buzi
        umytego penisa, niz calowac sie z osobnikiem, ktory ma zgnite
        zeby... i to jes prawdziwe PASKUDZTWO!!!
        • Gość: Aga Re: W sprawie seksu oralnego IP: 80.54.174.* 14.12.07, 09:51
          Trudno mowic za innych ale z doswiadczeniua w mojej pracy wiem ze co druga
          pacjentka ma problemy z grzybica czy tez drożdzyca nie leczona latami i trudna
          do całkowitego wyleczenia wiec radze sie Panom zastanowic i poczytac czym to
          grozi co nie oznacza ze panowie nie maja takich problemow.
          • rebeca9999 Re: W sprawie seksu oralnego 14.12.07, 23:20
            Flora bakteryjna w jamie ustnej moze byc równie zabójcza. Gonokoki roznoszą sie
            USTAMI. Nie bredź. Higiena jest najwazniejsza a usta tez moga byc "szambem"
            jesli jest sie brudasem i niechlujem a dentystę omija szerokim łukiem.
            • Gość: aga Re: W sprawie seksu oralnego IP: 80.54.174.* 15.12.07, 17:15
              Gonokoki roznoszą sie
              > USTAMI

a rzesistek ,zapalenie pochwy,uszami.O ile higiena i stomatolog załatwia sprawe
              jamy ustnej o tyle sama higiena narzadow rodnych nie wystarczy.Tam niestety
              zawsze badaniem cos sie znajdzie pod postacia grzyba ,coli etc. z uwagi na to ze
              narzady sa blisko odbytu.
    • qlka777 W sprawie seksu oralnego 23.10.08, 23:07
      Ja myślę, że to co napisane w sprawie kobiet zgadza się,a te 'regułki' co do
      facetów...no nie wiem...ale jeśli by tak było jak jest napisane w tym artykule
      to OK.
      Tak czy inaczej, wydaje mi się, że facetom chodzi głównie o zaspokojenie
      popędu seksulanego, sfera emocjonalna wchodzi w grę, ale w znacznie mniejszym
      stopniu niż u kobiet. Chciałabym się mylić w tej kwestii :).
      • Gość: Aquarius Re: W sprawie seksu oralnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 23:44
        Mylisz się... :-)
    • g.r.a.f.z.e.r.o W sprawie seksu oralnego 24.10.08, 09:25
      Och, jakie to piękne, ta magia seksu i miłości.

Mogliby powiedzieć wprost że czasami kobieta lubi żeby ją przerżnąć, a mężczyzna
      żeby mu kobieta zrobiła loda, bez zabawy w subtelności i szacunek dla członka,
      bla bla bla.
      Nie wszyscy mają taki temperament.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka