Dodaj do ulubionych

znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jego

02.05.07, 20:29
rodziców przyjeżdżają do niego. Dziś dostał smsa od byłej, że będą mieli
gości, ale żeby się nie martwił, bo ona nie przyjedzie. Po co ona pisze w
ogóle? Czuję jakis niepokój, że znowu będą mu mówili, żeby wrócił do jej
córki i taki tam. Jak to przezyciężyć i o tym nie myślec? Zabrać go do mnie
na weekend czy siedzieć u niego? ;/
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg 02.05.07, 20:32
      No przeciez w poprzednim watku pisalas, ze ufasz mu bezgranicznie i takie
      odwiedziny nie robia na tibie wrazenia... wiec w czym problem?

czyzby zmiana zeznan?
      • Gość: ewa Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg IP: *.chello.pl 02.05.07, 20:36
        oraz co Ty chcesz przezwyciezac? jego mysli? bo rozumiem ze jej nie bedzie, tak?
      • rrose7 Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg 02.05.07, 20:38
        Ale to nie chodzi o chłopaka tylko jej rodziców!
        • agatka_to_ja Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg 02.05.07, 20:39
          a co cie obchodza jej rodzice?
          przeciez, chlopakowi ufasz, to nie powinno miec dla ciebie znaczenie, kto z nim
          bedzie gadal?
          chyba go sila do oltarza z coreczka nie zaprowadza?
          • rrose7 Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg 02.05.07, 20:44
            Nie wiem, mam niechęć do jego rodziców, po tym jak oglądnęłam filmik z ich
            ostatniego pobytu, gdy żartowali, że mój chłopak musi mieć jeszcze jeden nr
            komórki przeze mnie...
            • Gość: ewo Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg IP: *.chello.pl 02.05.07, 20:48
              ze co? a wytlumasz jasniej? no i ciekawa jestem jak on sie zachowywal podczas
              tych ich uwag. na filmiku bylo? bo to by troche o kolesiu powiedzialo
              • rrose7 Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg 02.05.07, 20:51
                Nie pamiętam dokładnie, ale chyba śmiał się/uśmiechał... Bo kiedyś wku..ała
                mnie ta jego była i pisałam z nią z jego tel o czym wiedział.
                • Gość: no Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg IP: 213.17.152.* 02.05.07, 21:05
                  tak sie nie robi
    • Gość: no Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg IP: 213.17.152.* 02.05.07, 20:36
      poszukaj sobie kogos innego,bo twoj chlopak nie powiedzial ci calej prawdy o
      jego zwiazku i rodzinnej umowie przedslubnej:)))
      • rrose7 no 02.05.07, 20:39
        to moze Ty mi powiesz?.

Ewo, tak beda tylko rodzice.
        • Gość: ewa Re: IP: *.chello.pl 02.05.07, 20:46
          no to w takim razie spokojnie
          jak chlopak jest madry i ma ochote byc z toba w zwiazku to ani rodzice bylej
          dziewczyny ani nikt inny nie moze byc zagrozeniem
          no chyba ze nie ma swojego zdania(wtedy ty go rzuc, oplaci sie) albo wcale cie
          nie kocha i kazdy pretekst bedzie dobry zeby sie rozstac
          no ale ja mysle ze histeryzujesz(i nie mowie tego zlosliwie)
          pamietaj, nie da sie przechytrzyc losu, zamknac nikogo w klatce, sterowac
          myslami. jak bedzie chcial to odejdzie chocbys spedzila z nim w zamknieciu caly
          ten weekend
          • agatka_to_ja Re: 02.05.07, 20:48
            Popieram ewe :)
            • summerlove Re: 02.05.07, 20:49
              a ten chlopak mieszka ze swoimi rodzicami?? bo juz nie pamietam :)
              • rrose7 summer 02.05.07, 20:54
                Tak ze swoimi.
          • rrose7 ewo 02.05.07, 20:54
            to nie o to chodzi, nie histeryzuję:) tylko się trochę zdenerwowałam jak
            powiedział mi, że pisała znów do niego. Nie wiem czemu, ale nie chcę by się
            widział z nimi co jest pewnie nieuniknione... Zresztą nie wiem czy sama ich nie
            poznam, bo może będę u niego;/
            • summerlove rrose 02.05.07, 20:57
              i powinnas tam byc i ich poznac. niech Cie zobacza i niech dotrze do nich ze
              gowno wskoraja.
              • rrose7 summer 02.05.07, 21:03
                dziękuję za słowa otuchy:) pokażę się im z najlepszej strony, by wiedzieli, że
                moje kochanie nie tęskni za ich córą:)! trzymać kciuki:)
                • summerlove Re: summer 02.05.07, 21:09
                  no jasne :)) niech wiedza ze jestes 100 razy lepsza;) nie daj sie :))))
    • Gość: rrose7 Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg IP: 80.54.176.* 04.05.07, 15:28
      To już jutro:) Jak nic się nie zmieni to poznam tych wrednych ludzi;/
      • butterflymk Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg 04.05.07, 15:40
        strzel sobie trzy głębsze, lepiej Ci pójdzie..
        • Gość: no Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg IP: 213.17.152.* 04.05.07, 15:45
          wiedze ze problemy lubisz rozwiazywac glebszymi
          • butterflymk Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg 04.05.07, 15:46
            Co innego można radzić ?
            • Gość: rrose7 Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg IP: 80.54.176.* 04.05.07, 15:59
              głębsze raczej nie wchodzą w grę:)
    • mikusia21 Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg 05.05.07, 15:41
      zrób się na bóstwo bądz pewna siebie i do dzieła :) 3mamy kciuki :)
      • Gość: rrose7 Re: znowu byli teściowie mojego chł a znajomi jeg IP: 80.54.176.* 06.05.07, 20:04
        Już po;/ Byłama zła. bo mieliśmy iść na urodziny do znajomego i nie poszliśmy,
        gdyż musiał a raczej chciał jechać po byłych teściów odebrać ich...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka