Dodaj do ulubionych

starszy facet ze studentką

12.05.07, 15:43
słuchajcie czy facet starszy w wieku 36 lat, ustawiony, bogaty i po
przejsciach( rozwód z zona)moze stracić głowe dla zwykłej studentki, której
chyba tylko jedyna przewagą jest to ze jest ładna i młoda?????????
Obserwuj wątek
    • cold.girl Re: starszy facet ze studentką 12.05.07, 15:44
      moze
      nie moze

pomogłam?
    • jelena86 Re: starszy facet ze studentką 12.05.07, 15:50
      Dlaczego dla zwykłej? Czy Twoim zdaniem studentka nie może być interesującą kobietą?
    • Gość: gość Re: starszy facet ze studentką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:47
      stracić głowę? jakoś trudno mi w to uwierzyć.
      • Gość: ewa Re: starszy facet ze studentką IP: *.chello.pl 12.05.07, 17:49
        oczywiscie ze moze
        moze sie zauroczyc, zafascynowac, zakochac
        moze tez pokochac
        no ale rownie dobrze moze chciec tylko troche sie 'rozerwac' i nic poza tym
        trudno odpowiedziec na tak postawione pytanie
    • Gość: IGA Re: starszy facet ze studentką IP: 80.54.174.* 12.05.07, 18:38
      Dziwisz się,ma kase to moze miec kazda.Facet po przejsciach nie organizuje sobie
      stałego zwiazku bez przesady z tym traceniem głowy,raz ta raz tamta a one leca
      jak lep na muchy.Dobrze wie ze majac pieniadze moze wszystko.
      • Gość: wiolla Re: starszy facet ze studentką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:43
        chce sobie dziadek pobzykac :P
        • summerlove Re: starszy facet ze studentką 12.05.07, 18:49
          zeby tylko nie padl na zawal w trakcie.. ;P
          • Gość: starszy facet Re: starszy facet ze studentką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:52
            Głupie gó..ary. Mam 50 i bzykam sie codziennie od 17 lat z moją kobietą. 17
            lat temu też nie byłem młodzieniaszkiem a bzykałem 2 razy dziennie. Pewnie
            gdybym dorwał taką małolatę to robiłbym to 4 razy dziennie tak jak kiedy ja
            miałem 20 lat. Ale to tylko teoria. Nie dlatego że nie jestem w stanie poderwać
            małolaty. Ja po prostu nie oszukuję ludzi którzy mi ufają a szczególnie swojej
            żony.
            • summerlove Re: starszy facet ze studentką 20.05.07, 09:13
              nie jestem glupia gowniara "starszy facecie". z pewnoscia mam wiecej oleju w
              glowie niz ty i twoi kumple razem wzieci. zobacz co ty piszesz w ogole. facet
              po 50.. i takie teksty.. a dorwij sobie malolate prosze bardzo ;)))powodzenia
              zycze.
    • Gość: Maja Re: starszy facet ze studentką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:49
      Troche wcześnie mu się zaczęła druga młodość :D Zwykle idiocieją po 40stce.
    • kleri Re: starszy facet ze studentką 19.05.07, 21:33
      36 lat to nie taki stary facet. W tym wieku jeszcze nie odbija facetom. Myślę,
      że jego uczucie może być prawdziwe. Ale może też chcieć się tylko zabawić. Sama
      musisz to wyczuć. To kwestia czasu.
    • Gość: życzliwy studentka straciła głowę dla jego portfela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 11:18
      a on ją będzie tylko posuwał
      • agatka_to_ja Re: studentka straciła głowę dla jego portfela 20.05.07, 11:33
        A dlaczego dla portfela?????
        • Gość: życzliwy Re: studentka straciła głowę dla jego portfela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 21:20
          bo Polki lecą wyłącznie na kasę i z każdym nawet obrzydliwym, starym dziadem
          pójdą jeśli będzie im odpowiednio dużo kasy dawał
          • Gość: ewa Re: studentka straciła głowę dla jego portfela IP: *.chello.pl 20.05.07, 21:39
            jasne
            a Polacy są niedomyci, nie czytają ksiazek, nie mają fantazji, nie są
            spontaniczni i nie umieją zapewnic kobiecie wielokrotnych orgazmow
            naprawde bez sensu są tego typu generalizacje
            ludzie sa rozni, narodowosc niewiele ma tu do rzeczy
            • Gość: życzliwy Re: studentka straciła głowę dla jego portfela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 21:45
              jasne, podtatusiali angole i murzyni bardzo dbają o Polki i zapewniają im
              liczne orgazmy; he, he zwłaszcza murzyni są bardzo spontaniczni i czytaja
              duuuużo książek :) ...tak jak niejaki oczytany i elokwentny sajmon mol
              • Gość: ewa Re: studentka straciła głowę dla jego portfela IP: *.chello.pl 20.05.07, 21:52
                Szanowny Zyczliwy...Czy ty jestes Polakiem? Bo jesli tak to to co napisalam i
                miedzy wierszami bylo to sie jednak sprawdza...To ironia byla z mojej strony to
                co o Polakach napisalam. Inteligentny czlowiek powinien zalapac...
          • agatka_to_ja Re: studentka straciła głowę dla jego portfela 20.05.07, 22:05
            Życzliwy.. szkoda mi ciebie. i to bardzo...
            Wspolczuje, ze trafiasz na wyrachowane kobiety, ale wiele Polek wcale takich
            nie jest. A na pewno Angielki, Amerykanki i przedstawicielki innych nacji nie
            sa ani mniej ani wiecej zachlanne od Polek.
    • Gość: Marian Re: starszy facet ze studentką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:13
      "jest młoda i ładna" - nooo to rzeczywiście duuuży kapitał i dużo reprezentuje
      sobą ta laska:) tylko na dupie może ułożyć sobie wygodne życie, jak wszystkie
      teraz młode Polki
    • Gość: ewa Re: studentka straciła głowę dla jego portfela IP: *.chello.pl 20.05.07, 23:29
      zyczliwy
      ales Ty monotematyczny
      ogarnij sie jakos chlopcze
      no nie wiem, zaplac komus, moze uda Ci sie jakos tę frustrację rozladowac.
      zafiksowany jestes na punkcie seksu. wiemy, wiemy, ciezkie jest zycie bez
      kochania. zadna Polka Cię nie chciala i dlatego tak Ci zle teraz, tak? Tyle
      gorzkich slow w Tobie w stosunku do Polek.
      to tak-polecam melisa, ewentualnie waleriane, zimny prysznic albo cieple mleko.
      albo z innej strony-sprobuj jednak zaprzyjaznic sie z jakims dorodnym Murzynem.
      od razu poczujesz sie lepiej. My Polki, cos o tym wiemy...
      No, trzymaj sie. wszyscy tu trzymamy kciuki za twoj pierwszy raz.
      • ex.pertka Re: Znam ja takiego 21.05.07, 15:58
        Znam to ja takiego profesorka co to mowil,ze ma 36lat a mial wiecej.
        I tez po porzejsciach i urzeduje raczej tylko z okolo 20 lat mlodszymi od
        siebie dziewczynami.Moze znamy tego samego??
    • butterflymk Re: starszy facet ze studentką 21.05.07, 16:01
      aga1223 napisała:

> słuchajcie czy facet starszy w wieku 36 lat, ustawiony, bogaty i po
      > przejsciach( rozwód z zona)moze stracić głowe dla zwykłej studentki, której
      > chyba tylko jedyna przewagą jest to ze jest ładna i młoda?????????

raczej jest to niemożliwe i wręcz kosmiczne...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka