kottadeusz 08.06.07, 09:50 j/w. pytam z czystej ciekawosci. owlosione czy glakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josephine34 Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 09:55 gładkie Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 09:59 naturalne: jak gladkie - to gladkie jak owlosione - to owlosione, zadnej depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kottadeusz Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 10:07 > jak owlosione - to owlosione, zadnej depilacji. nie no ma sie rozumiec, ze bez depilacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 10:22 oj, byla tu wielka debata o depilacji meskich klatek piersiowych.. i niektore panie byly na "tak"... i ich teksty "wlosy sa fuj, ohydne, odrazajace...." hehe... mi sie owlosieni panowie bardzo podobaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kottadeusz Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 10:56 generalnie to zakaladajac ten watek chodzilo mi o naturalne owlosienie klatki piersiowej albo o naturalny brak tego owlosienia, nie o depilacje owlosienia. moja kobietka powiedziala mi tak: "zawsze chcialam miec faceta z owlosiona klata,ale za kazdym razem trafiali sie gladcy, az do teraz" a jakbym sobie wydepilowal te wlosy - leb by mi ukrecila...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 11:02 madra kobieta :) gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
kottadeusz Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 11:12 agatka_to_ja napisała: > madra kobieta :) gratulacje oczywiscie ze madra hehe nawet, gdyby tak nie bylo to i tak nie moge sie nie zgodzic, bo Ona tu zaglada w miare regularnie po moim ostatnim watku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka8329 Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 07:43 no a ja miałam na odwrót- zawsze podobały mi się gladkie klaty:) jak pierwszy raz zobaczyłam, że jakies kępy wystają zza koszulki wtedy jeszcze chłopaka z który zaczynałam się spotykać,....dostawałam zeza i paniki!!! nagle potrafiłam się zerwać w trakcie przymierzania do :* tylko dlatego że jakieś "włosiska" gdzies tam się ukazywały;) wiem wiem-głupia byłam;)i przyziemna:) teraz nie wyobrażam sobie, że nagle mój mężczyzna nie ma owłosienia na klacie!!!!!!! jakby usunął...chyba bym udusiła;)podoba mi się dokładnie takie jakie on ma-proste, ciemne włoski na całej klacie i brzuszku...hmmm...miodzio! ale generalnie jak już ktoś napisał- jeśli się kocha zaakceptuje się i pokocha każde odstępstwo od wymarzonego ideału:) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 10:42 gładkie Odpowiedz Link Zgłoś
cold.girl Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 10:50 umiarkowanie owłosione mrrrrr ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? IP: *.chello.pl 08.06.07, 11:06 gladkie owlosionych nie lubie, chociaz jak jest milosc to to są sprawy drugorzedne i nie widze nic zlego w depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kottadeusz Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 11:10 Gość portalu: ewa napisał(a): > i nie widze nic zlego w depilacji. ja tez nie, rzecz gustu :)ale sam bym tego nie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Ocho, zaraz zacznie się awantura ;-)) IP: *.centertel.pl 08.06.07, 11:15 Ocho, biorąc pod uwagę przebieg ostatniego wątku na ten temat, zaraz zacznie się awantura. Jakby co - Ewa, trzymam z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ocho, zaraz zacznie się awantura ;-)) IP: *.chello.pl 08.06.07, 11:29 hehe postaram sie byc dzielna a za wsparcie bardzo dziekuje. my, ludzie z gladkimi klatkami powinnismy trzymac sie razem;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ocho, zaraz zacznie się awantura ;-)) 08.06.07, 11:33 Ciekawe co by faceci zrobili, jakby kobietom rosły włosy na klatce? Czy by woleli gładkie? Czy owłosione hihi Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 11:21 może sobie miec choćby gęstwinę ( aczkolwiek niechętnie ) byle miał "gęstwinę" również w portfelu :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? IP: *.chello.pl 08.06.07, 11:25 aha. teraz to sie dopiero zacznie awantura:P Odpowiedz Link Zgłoś
kottadeusz Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 11:27 butterflymk napisała: > byle miał "gęstwinę" również w portfelu :p oh ty materialistko... :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 11:28 włosy na klatce nie są najważniejsze...:p najważniejsza jest mmmiiii(gruby portfel)łłłłooooość :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 16:55 fachowe okreslenie to blachara... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 11:57 raczej bez znaczenia, byle nie były depilowane he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 12:38 A co sądzicie o owłosionych... plecach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 13:03 o nie!! nie lubię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Do miss_paradox IP: *.centertel.pl 08.06.07, 16:41 miss_paradox napisała: > raczej bez znaczenia, byle nie były depilowane he a czym się różni wydepilowana klata od tej na której nie rosły włosy wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoniak Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 14:37 perski dywan oczywsicie......sadzonek nie lubię...:P Odpowiedz Link Zgłoś
vivien1987 Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 08.06.07, 18:31 gladkie, ale moj ma owlosiona i tak go kocham. przyzwyczailam sie juz. ciagne go za te wloski a on sie wkurza, jest wtedy taki slodki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) kulinarny smakosz przectawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:13 Nie lubię klatek piersiowych mężczyzn, są poprostu niesmaczne i do tego takie twarde, nie idzie ich w ogóle rozgotować;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 09.06.07, 11:36 Gładkie, blade i kościste :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocica69kocica Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 09.06.07, 20:27 Zdecydowanie gładkie. Troszkę włosków może być ale nie taki busz aż po szyję bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
balllerina Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 11.06.07, 16:04 Cos pomiędzy. Jak za gładki to mało męski, jak za włochaty to zbyt zwierzęcy, he he... Mi by taki np. Shoan Connery jakoś nie odpowiadał, ale gładki jak niemowlę też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? IP: *.mtm-info.pl 11.06.07, 18:36 Oczywiście gładka!!! Moje Kochanie ma tylko mały pasek włosów na brzuszku, ale to mi sie bardzo podoba!! Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: jakie wolicie klatki piersiowe u mezczyzn? 11.06.07, 20:04 naturalne... Odpowiedz Link Zgłoś