Gość: o IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.03, 23:14 Zawsze po kosmicznym orgazmie nie moge powstrzymac lez, bo jest mi tak dobrze. Tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumiska20 Re: Lzy po orgazmie 09.06.03, 23:41 czasmi zdarza mi sie poplakac zaraz po orgazmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lzy po orgazmie IP: *.zie.pg.gda.pl / 192.168.110.* 10.06.03, 01:55 A ja wale glowa w sciane :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Lzy po orgazmie IP: 80.48.243.* 10.06.03, 12:52 czasem się zdarza, ale raczej nie z powodu kosmicznego orgazmu, tylko wtedy, gdy jest szczególnie pięknie, jakbysmy kochali się po raz pierwszy, byli jednością, zawsze wtedy gdy odczuwam ogromną bliskość z moim partnerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatrix Re: Lzy po orgazmie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 16:05 gdy doznania sa ogromne..czasem lezke sie uroni... Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Lzy po orgazmie 10.06.03, 12:52 Gość portalu: o napisał(a): > Zawsze po kosmicznym orgazmie nie moge powstrzymac lez, bo jest mi tak > dobrze. Tez tak macie? I to jest najwieksza nagroda dla faceta. Wycisnac lzy szczescia, wiesz? :-))))) Pozdrawiam WYJATKOWO szczerze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolutka Re: Lzy po orgazmie IP: *.netkomp.net / 192.168.1.* 16.06.03, 00:02 Super sprawa. To mnie i mojego chłopaka bardzo zbliża do siebie. A jeszcze jak mnie przytuli w tym momencie czuję sie tak bardzo kochana przez niego.Kocham mojego faceta bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziubasek Re: Lzy po orgazmie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 20:37 To chyba najbardziej intymne momenty w moim zwiazku...ach:)I najpiekniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexii Re: Lzy po orgazmie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 21:04 tak, myslalam, ze ze mna cos nie tak, ale ok. lzy same sie do oczu pchaja, raz sie rozplakalam, oczywiscie ze szczescuia. nie chcialabym, aby moj chlopak to inaczej odebral!!!! Odpowiedz Link Zgłoś