Dodaj do ulubionych

Groźne, niegroźne

14.06.07, 16:40
Czyżby ta Pani na obrazku miała okoliczność z diabłem ? Rydzykowna publikacja :))
Obserwuj wątek
    • parazyd Groźne, niegroźne - to zależy 14.06.07, 16:42
      Fantazje erotyczne mogą być śmiertelnie groźne, jeśli mie jesteśmy
      odpowiednio przygotowani. Ale jeśli uzbroimy się w poradniczki pisane przez
      Wybitnych Specjalistów z GW i LOGO, to żadne takie nam nie zaszkodzą :)
      • Gość: gościuwa Re: Groźne, niegroźne - to zależy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:47
        Tak się dziwnie składa, że fantazje - nie tylko erotyczne - mają ludzie z
        wyobrażnią. Wyobrażnia to w durzej mierze funkcja inteligencji. Tylko booroki
        powielają schematy po pradziadkach. Ludzie inteligentni mają wyobrażnie i są
        motorem postępu - umieją sobie wyobrazić niewyobrażalne. Niech żyją ludzie z
        fantazjią!!!!
        • Gość: gosciuwa Re: Groźne, niegroźne - to zależy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:49
          * nie durzej tylko dużej - błąd, przepraszam
    • liniecki Nie, to tylko faun... 14.06.07, 17:11

> Czyżby ta Pani na obrazku miała okoliczność z diabłem ?
      • Gość: Firek Re: Nie, to tylko faun... IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.07, 14:03
        Nie to tylko kamerunczyk Mol.
    • Gość: Kris Re: Groźne, niegroźne IP: *.chello.pl 14.06.07, 17:37
      "Bo fantazja......fantazja......bo fantazja jest od tego.....aby bawić się,aby
      bawić się,aby bawić się na całego.......!" ;D

Jestem otwarty na fantazje i lubie je spełniać..... szczególnie w łóżku ;]
      • Gość: no Re: Groźne, niegroźne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:44
        pocaluj zabke w lape,cmok,cmok-tancza zielone ksiezniczki
    • porannakawa Re: Groźne, niegroźne 14.06.07, 17:59
      pils1 napisał:

> Czyżby ta Pani na obrazku miała okoliczność z diabłem ? Rydzykowna publikacja :
      > ))
      Gdy znasz mitologię to sobie na to sam szybko odpowiesz - to jest Pan! Pograł
      trochę na fletni i potem zmęczony dmuchaniem zabrał się za .....
    • Gość: 0 dzieci nigdy Czy warto robić dzieci ? Świat i tak nie staje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:13
      lepszy z roku na rok ,więc po co pchać na świat dzieci ?
      • ylemai genocyd 14.06.07, 19:02
        może to jest rozwiązanie.
        no i pozbycie się wszystkich dzieci rozwiąże problem pedofilii :D=
      • Gość: Kris Re: Czy warto robić dzieci ? Świat i tak nie staj IP: *.chello.pl 14.06.07, 19:09
        Dzieci są dobrem tego świata i nie widze go bez nich.
        • Gość: makbet Re: Czy warto robić dzieci ? Świat i tak nie staj IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.06.07, 19:32
          Tylko każdy robi swoje i te slogany możesz wsadzić między książki.
          • Gość: Kris Re: Czy warto robić dzieci ? Świat i tak nie staj IP: *.chello.pl 14.06.07, 20:07
            Czy ja komuś każe robić dzieci?
    • Gość: maj Re: Groźne, niegroźne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 01:59
      To nie diabel tylko FAUN!!!
    • ffamousffatman Re: Groźne, niegroźne 15.06.07, 05:45
      nie sadze, ta pani ma do czynienia z Panem
    • nikt666 Re: Groźne, niegroźne 15.06.07, 11:39
      I TAK UMRZEMY
    • Gość: u to jest faun IP: *.crowley.pl 15.06.07, 12:01
      postać rodem z greckiej mitologii - satyr którego wizerunek z jakiś przyczyn
      złączono z chrześcijańskiem "diabłem"
    • Gość: bodzik Re: Groźne, niegroźne IP: *.pcz.pl 17.06.07, 00:41
      jakim diabłem, to jest satyr z mityologii greckiej, nie znasz co ty amerykanka
      czy co? :(
    • Gość: quan rokita IP: *.radioalfa.pl 20.06.07, 00:07
      Ona się gździ z...Rokitą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka